Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13696 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 02 May 2008 - 23:22

Hellooooo!!!! Ο προκάτοχος του Sugizo!!!!!!!!!!!!(:congrats: to Speedgrapher for the info)

anoo... προκατοχος του Sugizo που ακριβως???
γιατι ο Hide δεν ειχε περασει ποτε απο τους Luna Sea και ο Sugizo δεν ηταν ποτε μελος των X-Japan.. απλως συμμετειχε σε φετινα reunion shows..
after Hide Pata is X-Japan's guitarist as far as i know (not an X fan)
*is confused*

Posted Image

Spoiler: &#33909

#13697 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 02 May 2008 - 23:29

anoo... προκατοχος του Sugizo που ακριβως???
γιατι ο Hide δεν ειχε περασει ποτε απο τους Luna Sea και ο Sugizo δεν ηταν ποτε μελος των X-Japan.. απλως συμμετειχε σε φετινα reunion shows..
after Hide Pata is X-Japan's guitarist as far as i know (not an X fan)
*is confused*

It's not a permanant reunion??????:if:

Seems my info was I bit off....gomen!!!!!!

Posted Image

#13698 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 May 2008 - 23:36

... εντάξει θα ξεράσω...
αν ο hide ¨Ηταν θρύλος θα τον ξέρανε και εκτός ιαπωνίας
και όχι μόνο οι wapanese.

#13699 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 02 May 2008 - 23:45

... εντάξει θα ξεράσω...
αν ο hide ¨Ηταν θρύλος θα τον ξέρανε και εκτός ιαπωνίας
και όχι μόνο οι wapanese.

he's a legend to the scene...
αντιστοιχα ποσοι ξερουν τον Rozz Williams ή τον Euronymous εκτος της αντιστοιχης σκηνης για παραδειγμα...
και στην τελικη we didn't say you're inferior or something for not knowing who he is..
αυτο θα ελειπε...

Posted Image

#13700 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 May 2008 - 23:47

όχι αλλά μη δίνετε σε κάποιον αξία
επειδή είναι Ιάπωνας και τραγουδάει ροκ τραγούδια με φωνή gay τούρκου ντελάλη.
και ποια ειναι η σκηνή; ας πουμε;
μέχρι προχθές δεν ξέρατε που είναι η Ιαπωνία τώρα που έγινε της μόδας όλα τα 18χρονα ακούνε ιαπωνική μουσική.

αυτά είπε η σκύλα του φόρουμ και πήγε για ύπνο φορώντας το σκούφο της και βάζοντας τη μασέλα της στο κομοδίνο.

#13701 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 May 2008 - 23:50

ενα ακομα πιο καθυστερημενο χρονια πολλα και απο μενα στον Administrator μας,

Χρονια σου πολλα Παπιε, οτι επιθυμεις. να εχεις κουραγιο να μας ανεχεσαι:head:

Ωπ, μου ευχήθηκαν κι άλλοι ? Δεν το παρατήρησα μιας και έλειπα το Πάσχα. Παρεμπιπτόντως και ο trynksssj2 και ο Dante Γιώργηδες είναι. Τό' χει το adminιλίκι :hahaha:

E5VV38U.jpg

#13702 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 02 May 2008 - 23:59

όχι αλλά μη δίνετε σε κάποιον αξία
επειδή είναι Ιάπωνας και τραγουδάει ροκ τραγούδια με φωνή gay τούρκου ντελάλη.
και ποια ειναι η σκηνή; ας πουμε;
μέχρι προχθές δεν ξέρατε που είναι η Ιαπωνία τώρα που έγινε της μόδας όλα τα 18χρονα ακούνε ιαπωνική μουσική.

αυτά είπε η σκύλα του φόρουμ και πήγε για ύπνο φορώντας το σκούφο της και βάζοντας τη μασέλα της στο κομοδίνο.

forgive me but at least personally speaking, i don't listen to anything just because it's japanese... there are a good many j-bands that i don't like (X-Japan being a very good example)
and i doubt that other people here do so either..
και γιατι να θαψεις εναν μουσικο τον οποιο (apparently) δεν εχεις ακουσει και ποτε?
και οταν λεω σκηνη δεν αναφερομαι στην εγχωρια την ποια??? καλο κι αυτο...
αν ξερεις πολλα τετοια 18 χρονα (του forum δεν πιανονται για προφανεις λογους) οφειλω να σε συγχαρω που εχεις τοσο ανοιχτομυαλο κοινωνικο κυκλο...
δεν ειμαστε ολοι τοσο τυχεροι...
last but not least το οτι ακουμε και μουσικη που εχει το προθεμα j- στο ονομα της δεν σημαινει ουτε οτι περιοριζομαστε εκει, ουτε οτι την ειδαμε "καπως"
(i speak for myself exclusively of course)

Posted Image

#13703 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 May 2008 - 00:02

Ωπ, μου ευχήθηκαν κι άλλοι ? Δεν το παρατήρησα μιας και έλειπα το Πάσχα. Παρεμπιπτόντως και ο trynksssj2 και ο Dante Γιώργηδες είναι. Τό' χει το adminιλίκι :hahaha:

Το έχω πει εγώ, αυτό το forum είναι μια μαφία Γιώργηδων! :bleh: Να σας χαιρόμαστε. :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13704 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 May 2008 - 00:07

forgive me but at least personally speaking, i don't listen to anything just because it's japanese... there are a good many j-bands that i don't like (X-Japan being a very good example)
and i doubt that other people here do so either..
και γιατι να θαψεις εναν μουσικο τον οποιο (apparently) δεν εχεις ακουσει και ποτε?
και οταν λεω σκηνη δεν αναφερομαι στην εγχωρια την ποια??? καλο κι αυτο...
αν ξερεις πολλα τετοια 18 χρονα (του forum δεν πιανονται για προφανεις λογους) οφειλω να σε συχαρω που εχεις τοσο ανοιχτομυαλο κοινωνικο κυκλο...
δεν ειμαστε ολοι τοσο τυχεροι...
last but not least το οτι ακουμε και μουσικη που εχει το προθεμα j- στο ονομα της δεν σημαινει ουτε οτι περιοριζομαστε εκει, ουτε οτι την ειδαμε "καπως"
(i speak for myself exclusively of course)

agreed!
Εγώ προσπαθώ να βάλω φίλους μου να ακούσουν έστω και ένα κομμάτι του είδους που τους αρέσει από ιαπωνικό συγκρότημα,αλλά κάνουν λες και αν το ακούσουν μετά θα κουφαθούν...

#13705 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 May 2008 - 00:18

Listen and let listen, people; works best (headphones strongly recommended, though).

Και όχι που θα έχανα την ευκαιρία. :hahaha:

Don Ross - Never got to Pernambuco

Enjoy. :wis:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13706 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 May 2008 - 00:22

ενα γενναιο Χρονια Πολλα στον trynksssj2 και στον Dante λοιπον!

EDIT : ολους αυτους τους καλλιτεχνες που αναφερθηκαν πιο πανω δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποιοι ειναι ? αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να ανυσηχω...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#13707 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 00:23

agreed!
Εγώ προσπαθώ να βάλω φίλους μου να ακούσουν έστω και ένα κομμάτι του είδους που τους αρέσει από ιαπωνικό συγκρότημα,αλλά κάνουν λες και αν το ακούσουν μετά θα κουφαθούν...

Same here δυστυχώς. Μόνο να δεις τα μούτρα τους. Προτιμάνε βλέπεις το "Θ'ελεις τραλαλα θέλω τραλαλό θέλεις γλυφιτζούρι χωνάκι παγωτό".
This world is rotting.....:emptyonexg1:

Posted Image

#13708 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 00:35

:oo::oo: Δλδ οποιος δεν ακουει j-music ακουει "Θ'ελεις τραλαλα θέλω τραλαλό θέλεις γλυφιτζούρι χωνάκι παγωτό"
and the ones listening to j-music are not rotting?

Δεν το έλεγα έτσι ρε συ. Απλά όταν ακούς και την τελευταία Ελληνική ξεφτίλα(για Γωγουλίνι μιλάμε:puke:. Τα mainstream ελληνικά, και λαικά ακόμα αν και εμένα δε μ αρέσουν τα δέχομαι) μην μου κάνεις λες και θα πεθάνεις αν ακούσεις και ένα j-music κομμάτι.
Η μεγάλη διαφορά όμως των δύο αυτών είναι στους στίχους. No more καψουροτράγουδο plz... Ενώ η j-music έχει και κάτι παραπάνω σαν βάση.

Edit:Αργώ λίγο να πιάσω μερικά πράγματα. Τώρα κατάλαβα τι λες ακριβώς. Δε μιλάω γενικά με το "Θέλεις τραλαλα θέλω τραλαλό θέλεις γλυφιτζούρι χωνάκι παγωτό" αλλά για συκγεκριμένα άτομα από το περιβάλλον μου.

Posted Image

#13709 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 03 May 2008 - 00:37

10.30?????? λολ εγω τοτε εφυγα!:cry5: ηθελα και αλλο! τεσπα την αλλη φορα!

μια μιση ωρα εκατσες μονο??και γω δεν εκατσα και πολυ ειχα να παω και αλλου..

δεν ειχα προετοιμαστει κιολας...(εννοω κανα cosplay)

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13710 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 00:49

Δικιο εχεις, και εγω προσπαθουσα να βαλω καποιους να ακουσουν καποια opening απο anime. Αλλα μωλις ακουγαν λιγο αρχιζαν και κοροιδευαν. Ελεος δλδ, δεν τους καταλαβαινω μερικους...

Όπως και αυτοί εσένα άλλωστε. Αν έχεις μαύρα μεσάνυχτα.....(that's why the world is rotting!!!):drink:

Πραγματικά δεν αντέχω να ξανακούσω την γνωστή και "καραμέλα" ατάκα:
"Καλά ρε ολόκληρος μ@$@&@ς με τι κάθεσαι και ασχολείσαι??" και να μην τραγουδάνε για μένα μετά το "Στο κελί 33":hahaha:

Posted Image