Ναι, 2 May 1998.e ναι δεν ήθελα να στο πω αλλα έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 02 May 2008 - 14:54
Posted 02 May 2008 - 14:55
Εγώ δεν τα καταφέρνω.
Posted 02 May 2008 - 14:56
Μου σατιρίζει την υπογραφή.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 02 May 2008 - 15:15
χεχ δοκιμασε να πατησεισ το PrtSc/SysRq κουμπι που εχει το πληκτρολογιο σου διπλα στο F12Υπάρχει κανένα κόλπο για να αντιγραψεις τις background images του lolipower?
Εγώ δεν τα καταφέρνω.

Posted 02 May 2008 - 16:15
Λοιπόν σήμερα που πήγα να κατεβάσω από τον Ο server μου έβγαλε το παρακάτω μηνυματάκι
warning - cannot modify header information.
και μετά το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στο καπάκι κολλάει και το firefox
Και να φανταστείτε ότι χθες το βραδυ τα κατέβαζα κανονικότατα τα Dorama μου.
Τέσπα κατέφυγα στα FAQ που έχει μέσα στο Lolipower διάβασα την πράγραφο I CANNOT CONNECT ΤΟ THE DDL SITES!! HALP!
Έπειτα έκλεισα το Kasperskyμου, ξαναδοκίμασα να κατεβάσω από Ο server e!και πάλι το ίδιο story επαναλήφθηκε.
Μετά δοκίμασα και το άλλο, απεγκατέστησα το Firefox Και μετά εγκατέστησα την τελευταία του έκδοση. Και πάλι όμως όταν ξαναδοκίμασα πάλι το ίδιο μηνυματάκι μου έβγαλε και πάλι κόλλησε ο browser (το Kapersky πάντως συνέχιζε να είναι κλειστό)
Τώρα από τους υπολοιπους servers του Lolipower μπορώ να κατεβάσω κανονικά,κανονικά ανοιχτό το firewall μου και κατεβάζω.Μονο ο Ο server μου κάνει κολπάκια. Τέλος πάντων επειδή δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω για να το φτιάξω το πρόβλημα, αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας μου πει παρακαλώ
Posted 02 May 2008 - 16:59
Posted 02 May 2008 - 17:15
Ακολούθα το πρώτο link σ' αυτό το forum post. (Το link το ξέρεις ήδη, αλλά δεν πρόκειται να δουλέψει εκτός κι αν είναι εσωτερικό link σε κάποια σελίδα του site.Υπάρχει κανένα κόλπο για να αντιγραψεις τις background images του lolipower?
Εγώ δεν τα καταφέρνω.
That's just Misha-SU phailing to set up mySQL correctly. It'll be fixed soon, I guess.οποιο καλο παιδάκι ξέρει από τα κόλπα του Lolipower ας μου απαντήσει στο παρακάτω παρακαλώ
Λοιπόν σήμερα που πήγα να κατεβάσω από τον Ο server μου έβγαλε το παρακάτω μηνυματάκι
warning - cannot modify header information.
και μετά το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στο καπάκι κολλάει και το firefoxSpoiler:
Και να φανταστείτε ότι χθες το βραδυ τα κατέβαζα κανονικότατα τα Dorama μου.
Τέσπα κατέφυγα στα FAQ που έχει μέσα στο Lolipower διάβασα την πράγραφο I CANNOT CONNECT ΤΟ THE DDL SITES!! HALP!
Έπειτα έκλεισα το Kasperskyμου, ξαναδοκίμασα να κατεβάσω από Ο server e!και πάλι το ίδιο story επαναλήφθηκε.
Μετά δοκίμασα και το άλλο, απεγκατέστησα το Firefox Και μετά εγκατέστησα την τελευταία του έκδοση. Και πάλι όμως όταν ξαναδοκίμασα πάλι το ίδιο μηνυματάκι μου έβγαλε και πάλι κόλλησε ο browser (το Kapersky πάντως συνέχιζε να είναι κλειστό)
Τώρα από τους υπολοιπους servers του Lolipower μπορώ να κατεβάσω κανονικά,κανονικά ανοιχτό το firewall μου και κατεβάζω.Μονο ο Ο server μου κάνει κολπάκια. Τέλος πάντων επειδή δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω για να το φτιάξω το πρόβλημα, αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας μου πει παρακαλώ

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 May 2008 - 17:45
ποια αλυσιδα μαζεψε τον περισσοτερο κοσμο στα χρονικα του forum??

Posted 02 May 2008 - 17:45
απο που ουρουνε οι ερμαφροδιτοι??
και εχω πεθανει στο γελιο...
Posted 02 May 2008 - 17:52
Άσχετο αλλά, τι σας έκανε το τραγούδι ρε αθεώφοβοι??? Εκτέλεση στα αγγλικά πραγματικά
Posted 02 May 2008 - 17:53
εχω απορεια....
ποια αλυσιδα μαζεψε τον περισσοτερο κοσμο στα χρονικα του forum??
Αν δεν κάνω λάθος η Dragonball Z Chain που στην ουσία λειτουργεί κάπου από το 2005, με άπειρα re-seeds, καβάτζες, και όλα τα συναφή. Αναμενόμενη απάντηση φαντάζομαι.
μολις ειδα ενα closed threat με τιτλο :
Μπα, δεν το έχουμε στείλει ακόμα στο Graveyard αυτό ?
Posted 02 May 2008 - 17:57
δεν προλαβα να παωτο πρωι απο το Alone να δω...

Posted 02 May 2008 - 18:46
Εμεις δεν γελασαμε και τοσο μολις το ειδαμεμολις ειδα ενα closed threat με τιτλο :
Posted 02 May 2008 - 18:51
Εμεις δεν γελασαμε και τοσο μολις το ειδαμε
Ξινέ

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»