Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 11:15

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 12:36
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 12:43
μου χουν λειψει οι εποχες π ελιωνα στα video games
καταραμενε εριπιο υπολογιστη
ξερετε αν θα βγει το νεο gta και για pcq
x π (3,1415926...)
Σιγά μην δεν βγει.
Προφανώς η Sony και η MicroSoft πλήρωσαν καλά την Rockstar για να το καθηστερίσει, μπας και πουλήσουν και αυτοί οι καημενούληδες τίποτα... Που έχουν για αντίπαλλο την υπέρτατη Nintendo...
Somebody kill that Nintendo freak.
Δε λέω, κατά καιρούς, έχω βάλει στο νου μου πολλά βασανιστήρια που θα ήθελα να κάνω στη Microsoft για την π0υσ714 που κάνει να βγάζει ένα παιχνίδι στο XBOX και μετά από κάτι μήνες στο PC, αλλά όταν σε βλέπω να προσθέτεις κι ένα «που έχουν για αντίπαλλο την υπέρτατη Nintendo...» μου 'ρχεται να βγω απ' τα ρούχα μου.
ΠΑΡΟΣ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!11ένα
(Αν επιτρέψει το Λιμεναρχείο να φύγει το flying cat αύριο.)
Στις νεροτσουλήθρες να πας.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 13:01
+1Μπορεί κάποιος να νηστεύει και να καρανηστεύει - ούτε λάδι να μην τρώει - και να πάλι να είναι ένα γομάρι ως άνθρωπος....
Εγώ πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα με τον red pyramid
Πάντως σήμερα θα φύγω κι εγώ για το χωριό μου
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 13:18
Νήστεψα από κάτι που μου κόστισε αλήθεια πάααααααρα πολύ.....
Νήστεψα από τ η λ ε ό ρ α σ η και a n i m e και τ α ι ν ί ε ς . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . ... . . . . . . . . . . . . .
Αυτό δεν είναι νηστεία,είναι μαζοχισμός.Εγώ πάλι δε νήστεψα καθόλου.Γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο;
ΥΓ.Δυστυχώς το βράδυ θα πάω στην Ανάσταση γιατί θα με τραβάνε οι γονείς μου

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 14:56
Σιγά να μην νήστεψα για την απόλαυση!!!!Αν νήστεψες για την απόλαυση παίζει να είσαι λίγο λάθος
Για ποιά με πέρασες???
Απλά είναι το καλό τέλος σε μία φιλότιμη προσπάθεια.
Ααααχ....Θρησκευτικά δεν διαβάζατε?????
Καλα βρε παιδί μου, είναι δυνατόν το άσπρο να το βγάζεις μαύρο ??? Έχεις κάθε δικαίωμα να μην νηστεύειςΑυτό δεν είναι νηστεία,είναι μαζοχισμός.Εγώ πάλι δε νήστεψα καθόλου.Γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο;
- είτε γιατί δεν πιστεύεις - απόλυτα σεβαστό
- είτε γιατί δεν σου αρέσει να επιβάλλεις στον εαυτό σου θυσίες για κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνεις - και αυτό απόλυτα σεβαστό
- είτε για χίλιους άλλους λόγους
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:05
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:09
Αυτό δεν είναι νηστεία,είναι μαζοχισμός.Εγώ πάλι δε νήστεψα καθόλου.Γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο;
ΥΓ.Δυστυχώς το βράδυ θα πάω στην Ανάσταση γιατί θα με τραβάνε οι γονείς μουΘα προτιμούσα να κάτσω να παίξω GTA IV:burningbe3:
Oh! A very interesting conversation here! Hey relax,we need less than 8 hours to eat anything we want. Αρνάκι here I come!!!Σιγά να μην νήστεψα για την απόλαυση!!!!
:hahaha:
Για ποιά με πέρασες???
Απλά είναι το καλό τέλος σε μία φιλότιμη προσπάθεια.
Ααααχ....Θρησκευτικά δεν διαβάζατε?????Spoiler:
Καλα βρε παιδί μου, είναι δυνατόν το άσπρο να το βγάζεις μαύρο ??? Έχεις κάθε δικαίωμα να μην νηστεύειςαλλά να λες ότι αυτοί που νηστεύουν κάνουν τη ζωή τους δύσκολη χωρίς λόγο έχοντας πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα (γιατί για να το πεις αυτό μη μου πεις ότι το έχεις ψάξει!!!!τουλάχιστον τότε θα το σεβόσουν!)δεν είναι είναι σεβαστό....
- είτε γιατί δεν πιστεύεις - απόλυτα σεβαστό
- είτε γιατί δεν σου αρέσει να επιβάλλεις στον εαυτό σου θυσίες για κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνεις - και αυτό απόλυτα σεβαστό
- είτε για χίλιους άλλους λόγους
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:11
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:36
Ρηση DM: Το 10% των αστειων ενος gamer ειναι απο DnD
Τι να βαλω?

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:56
Μπορει ομως να το φορεσει αλλη, αυτο που φορεσε η Θεα? Παρομοια φιλοσοφικα ερωτηματα με κανουν να αναλογιζομαι ζητηματα υπαρξης και εντελεχειας του ανθρωπου.....

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 16:00
Τα θερισα ολα χτες (βλεπε μπριζολες, πατατες, τζαζικι κ.λ.π.) και αργοτερα μ'επιασε στομαχοπονος
Ναι κι ομως πηγα στην εκκλησια (απεξω) μονο γιατι υπηρχε ταβερνα διπλα της......
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 16:08
Ο θεος πεθανε.
Go for the uebermensch now.