Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13381 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 26 April 2008 - 01:09

Κατά τα άλλα, με ματσάκι σήμερα, αν είχα και σουβλάκι θα ήταν τέλεια. Κατάρα τη νηστεία μου μέσα:oo:

γιατι ποιος νηστευει??? >_> <_<
*looks around*
εγω παλι ως αμαρτωλη που θα παω στην κολαση με first class ticket, πιτσα ετρωγα σημερα...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#13382 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 April 2008 - 01:12

Η μάνα μου και μαζί της και με το ζόρι όλη η οικογένεια.....................................

τώρα το τελευταίο το λές για να ζηλέψω??????κακία βραδιάτικα...........

έγω απ' την άλλη και τι δεν θα έδινα για ένα αμαρτωλό κουβά (έτσι να έχουμε μπόλικο) γεμάτο μπέικον και μαζί μια λαχταριστή ομελέτα, και μερικά λίτρα Coca Cola, και πουρέ να τα συνοδεύσει όλα αυτά, και για το τέλος λίγο παγωτό μπισκότα.......

υ.γ. το πιο σπαστικό, η τελευταία παράγραφο θα μείνει φαντασίωση, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα.
Posted Image

#13383 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 April 2008 - 01:13

εγω παλι ως αμαρτωλη που θα παω στην κολαση με first class ticket, πιτσα ετρωγα σημερα...

#define κόλαση :nosey::P

Σήμερα έφαγα καρμπονάρα. Being irreligious rocks. :bath:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13384 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 26 April 2008 - 01:18

Gunslinger Girl spoiler no 2
Spoiler:

Κ εγω νηστευω φετος,κ εχει πεσει πεινα.....:sigh2:
Posted Image

#13385 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 26 April 2008 - 01:21

that suxx... κουραγιο!
εγω παλι γλιτωσα τον επιταφιο σημερα και ειμαι more than content!

κριμα ρε συ red pyramid και χτες εφτιαξα μια υπεροχη μακαροναδα, οχι να το παινευτω αλλα και νεκρους ανασταινει! την επομενη φορα θα σου στειλω λιγη με courier! ^^
εχω και κατι μπισκοτα που θα συνοδευανε τελεια το παγωτο...
οπως και κοκα-κολα γιατι αυριο λογω αναστασης (και καλα) θα χουμε κοσμο και η μανα μου εχει κανει προμηθειες για cooking overload -το οποιο ποιος αλλος θα το κανει, το θυμα της υποθεσης *points at self*-...

[ok το κοβω με τον σαδισμο βραδιατικα :P]

Being irreligious rocks. :bath:

HELL f**kin' YEAH!

Posted Image

#13386 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 26 April 2008 - 01:34

Lucy.....what have I done?

I am off to bed........goodnight and good appetite to everyone
Posted Image

#13387 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 26 April 2008 - 01:43

Lucy.....what have I done?

I am off to bed........goodnight and good appetite to everyone

i was just trying to cheer you up...

anyhow goodnight and dream of nice steamy plate of tortellini ala créme!!

ετσι κι αλλιως ουτε 24 ωρες δεν εχουν μεινει για ληξει το μασα-curfew για οσους το ακολουθουν..

:gn2:

Posted Image

#13388 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 April 2008 - 02:26

Gunslinger Girl spoiler

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#13389 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 26 April 2008 - 02:45

Spoiler:

Gunslinger Girl brings people closer people:hahaha::drink:

Lucy, cheers to you too
Posted Image

#13390 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 April 2008 - 02:49

Καθεσαι και κατεβαζεις GitS εναν αιωνα επειδη επεσες και σε σκαρτο torrent και ο Kenny ανακοινωνει οτι θα το κανει αλυσιδα. Ουφφφ... Παλι σπαταλησα καλο bandwidth.

Πας να ποσταρεις και η ΔΕΗ με το ιδιορρυθμο humour της κανει διακοπη 30 δευτερολεπτων. Ευχομαι ο Gatsu να κανει επιδρομη στη μουρη τους. Αμην.

Posted Image

#13391 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 26 April 2008 - 06:20

Το Gits έπρεπε να το κατεβάσεις ή από mirc ή από torrent των KAA που έχουν αρκετά καλή ταχύτητα

#13392 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 26 April 2008 - 07:54

Καλημέρα σε όσους έχουν παραμείνει στο forum αυτές τις άγιες μέρες.
Καλή ανάσταση σε όλους και καλές μάσες!!!
Πάω να λιώσω τώρα το Naruto Accel 2 στο PS2 γιατί πρέπει να πάρω κάποια στιγμή το αίμα μου πίσω από κάποιους από εδώ μέσα...:madtodeath:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#13393 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 26 April 2008 - 09:40

Καλα δλδ εγω πρεπει να ειμαι η πιο θρησκευομενη εδωπερα...Ολη την ενδομαδα νηστευω (με μικρες διακοπες για σοκολατενια αυγουλακια κλπ...)
Και στον επιταφειο πηγα :oo: και στην ανασταση θα πεταχτω παλι σημερα...
Ρε ουστ να χαθειτε που ειχα και τυψεις που εφαγα ενα σοκολατενιο μπισκοτο την πεμπτη!

edit: Τωρα παω να φαω και αλλα μπισκοτα!

#13394 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 26 April 2008 - 10:32

Ξέρετε νηστεία δεν σημαίνει να μην τρως κάποια πράγματα απαραίτητα !!!!

Κι όλο λέτε ότι θα πάτε στην κόλαση !!!!!:hahaha:

Μπορεί κάποιος να νηστεύει και να καρανηστεύει - ούτε λάδι να μην τρώει - και να πάλι να είναι ένα γομάρι ως άνθρωπος....

Εγώ ας πούμε όλη τη νηστεία δεν μπορούσα να νηστεψω λόγω υγείας και ξέρετε τί έκανα στην τελική???

Νήστεψα από κάτι που μου κόστισε αλήθεια πάααααααρα πολύ:nanteee:.....

Νήστεψα από τ η λ ε ό ρ α σ η και a n i m e και τ α ι ν ί ε ς . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . ... . . . . . . . . . . . . .

Ααααχχχ....δοκιμάστε το καμιά φορά....νηστεία για γερά κότσια.....Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος μπορεί να νηστεύει από φαγητό να μην το κάνει...:orly: Λίγο το έχετε ??? Εγώ τα σέβομαι και τα εκτιμώ αυτά τα άτομα...Ήρωες είναι στα μάτια μου:hero:

Αλλά όταν το βράδυ της Αναστάσεως όλοι σας θα ντερλικώνετε εγώ θα ανοίξω την οθόνη του υπολογιστή μου και θα απολάυσω όσα έχασα....Και πιστέψτε με επειδή έχω νηστέψει η απόλαυση θα είναι δεκαπλάσια.........Αυτήν τη δεκαπλάσια απόλαυση δεν θα την άλλαζα με τίποτα

#13395 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 26 April 2008 - 10:42

αντε ηρθε η ωρα να την κανω και γω
write to you guys in 3-4 days
καλο φαι..............καλο πιοτο................και τιποτα αλλο
αντε να δουμε μπας και ανοιξουμε κανα βιβλιο

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr