Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13396 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 26 April 2008 - 11:15

πωπω,μονος μ ειμαι τ φορουμ???ααααααααααααααααααα
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#13397 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 April 2008 - 12:36

ε περιπου ,μπηκα και εγω λιγο να δω τι γινεται. BB's παω ναξο το απογευμα για μερικες μερες..

#13398 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 April 2008 - 12:43

μου χουν λειψει οι εποχες π ελιωνα στα video games
καταραμενε εριπιο υπολογιστη
ξερετε αν θα βγει το νεο gta και για pcq

x π (3,1415926...)

Σιγά μην δεν βγει.
Προφανώς η Sony και η MicroSoft πλήρωσαν καλά την Rockstar για να το καθηστερίσει, μπας και πουλήσουν και αυτοί οι καημενούληδες τίποτα... Που έχουν για αντίπαλλο την υπέρτατη Nintendo... :if:

Somebody kill that Nintendo freak. :despair:

Δε λέω, κατά καιρούς, έχω βάλει στο νου μου πολλά βασανιστήρια που θα ήθελα να κάνω στη Microsoft για την π0υσ714 που κάνει να βγάζει ένα παιχνίδι στο XBOX και μετά από κάτι μήνες στο PC, αλλά όταν σε βλέπω να προσθέτεις κι ένα «που έχουν για αντίπαλλο την υπέρτατη Nintendo...» μου 'ρχεται να βγω απ' τα ρούχα μου. :P

ΠΑΡΟΣ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!11ένα :Blissfull:

(Αν επιτρέψει το Λιμεναρχείο να φύγει το flying cat αύριο. :nosey:)

Στις νεροτσουλήθρες να πας. :wooi2:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#13399 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 April 2008 - 13:01

Μπορεί κάποιος να νηστεύει και να καρανηστεύει - ούτε λάδι να μην τρώει - και να πάλι να είναι ένα γομάρι ως άνθρωπος....

+1

Εγώ πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα με τον red pyramid :uhh: Εχθές το βράδυ βέβαια έκανα ένα mini raid στο ψυγείο, αλλά oh well...

Πάντως σήμερα θα φύγω κι εγώ για το χωριό μου :wooi2: Μετά από 2 μέρες πάνω από το pc να ασχολούμαι με antiviruses και viruses, χρειάζομαι ένα διάλυμα. Πως δεν χρειάστηκε να πάει για format το pc ούτε εγώ δεν ξέρω πως έγινε:deadga6: Άμα ασχολούμουν καμιά βδομάδα σε αυτό το style θα γινόμουν hacker στο τέλος :terror2:
phmava.php

#13400 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 April 2008 - 13:18

Νήστεψα από κάτι που μου κόστισε αλήθεια πάααααααρα πολύ
:nanteee:.....

Νήστεψα από τ η λ ε ό ρ α σ η και a n i m e και τ α ι ν ί ε ς . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . ... . . . . . . . . . . . . .

Αυτό δεν είναι νηστεία,είναι μαζοχισμός.Εγώ πάλι δε νήστεψα καθόλου.Γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο;

ΥΓ.Δυστυχώς το βράδυ θα πάω στην Ανάσταση γιατί θα με τραβάνε οι γονείς μου:emptyonexg1:Θα προτιμούσα να κάτσω να παίξω GTA IV:burningbe3:

Posted Image

#13401 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 26 April 2008 - 14:56

Αν νήστεψες για την απόλαυση παίζει να είσαι λίγο λάθος

Σιγά να μην νήστεψα για την απόλαυση!!!!:hahaha::hahaha:
Για ποιά με πέρασες???
Απλά είναι το καλό τέλος σε μία φιλότιμη προσπάθεια.

Ααααχ....Θρησκευτικά δεν διαβάζατε?????

Spoiler:

Αυτό δεν είναι νηστεία,είναι μαζοχισμός.Εγώ πάλι δε νήστεψα καθόλου.Γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη χωρίς λόγο;

Καλα βρε παιδί μου, είναι δυνατόν το άσπρο να το βγάζεις μαύρο ??? Έχεις κάθε δικαίωμα να μην νηστεύεις
  • είτε γιατί δεν πιστεύεις - απόλυτα σεβαστό
  • είτε γιατί δεν σου αρέσει να επιβάλλεις στον εαυτό σου θυσίες για κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνεις - και αυτό απόλυτα σεβαστό
  • είτε για χίλιους άλλους λόγους
αλλά να λες ότι αυτοί που νηστεύουν κάνουν τη ζωή τους δύσκολη χωρίς λόγο έχοντας πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα (γιατί για να το πεις αυτό μη μου πεις ότι το έχεις ψάξει!!!!τουλάχιστον τότε θα το σεβόσουν!)δεν είναι σεβαστό....:borednn9:

#13402 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 26 April 2008 - 15:05

:hahaha:

Darthmatic Chipmunk

Posted Image

#13403 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 26 April 2008 - 15:09

ΥΓ.Δυστυχώς το βράδυ θα πάω στην Ανάσταση γιατί θα με τραβάνε οι γονείς μου:emptyonexg1:Θα προτιμούσα να κάτσω να παίξω GTA IV:burningbe3:

Σιγά να μην νήστεψα για την απόλαυση!!!!:hahaha::hahaha:
Για ποιά με πέρασες???
Απλά είναι το καλό τέλος σε μία φιλότιμη προσπάθεια.

Ααααχ....Θρησκευτικά δεν διαβάζατε?????

Spoiler:

Καλα βρε παιδί μου, είναι δυνατόν το άσπρο να το βγάζεις μαύρο ??? Έχεις κάθε δικαίωμα να μην νηστεύεις
  • είτε γιατί δεν πιστεύεις - απόλυτα σεβαστό
  • είτε γιατί δεν σου αρέσει να επιβάλλεις στον εαυτό σου θυσίες για κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνεις - και αυτό απόλυτα σεβαστό
  • είτε για χίλιους άλλους λόγους
αλλά να λες ότι αυτοί που νηστεύουν κάνουν τη ζωή τους δύσκολη χωρίς λόγο έχοντας πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα (γιατί για να το πεις αυτό μη μου πεις ότι το έχεις ψάξει!!!!τουλάχιστον τότε θα το σεβόσουν!)δεν είναι είναι σεβαστό....:borednn9:

Oh! A very interesting conversation here! Hey relax,we need less than 8 hours to eat anything we want. Αρνάκι here I come!!!:burningbe3::awww:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#13404 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 26 April 2008 - 15:11

Εγω παντως μολις εφαγα μπιφτεκια...!
Posted Image

#13405 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 26 April 2008 - 15:19

Άπιστε:hahaha:...(I'm kidding):drink:
Now I'm jealous...:if:

Posted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#13406 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 April 2008 - 15:36

Στη μαυροτρυπα αρμοζουν τα diplomacy checks του karkas.

Ρηση DM: Το 10% των αστειων ενος gamer ειναι απο DnD

Τι να βαλω?

Posted Image

#13407 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 April 2008 - 15:56

Got the message, Karkas. Thank you, it's soo cool...:blush2:

Μπορει ομως να το φορεσει αλλη, αυτο που φορεσε η Θεα? Παρομοια φιλοσοφικα ερωτηματα με κανουν να αναλογιζομαι ζητηματα υπαρξης και εντελεχειας του ανθρωπου.....

Spoiler:

Posted Image

#13408 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 April 2008 - 16:00

Κι εγω ειμαι μια απο αυτους που δεν νηστευουν (ευτυχως).
Τα θερισα ολα χτες (βλεπε μπριζολες, πατατες, τζαζικι κ.λ.π.) και αργοτερα μ'επιασε στομαχοπονος:deadga6:
Ναι κι ομως πηγα στην εκκλησια (απεξω) μονο γιατι υπηρχε ταβερνα διπλα της......

:hehehe:

#13409 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 April 2008 - 16:08

Man, το 'πε κι ο Niezsche και αναφερθηκε στην ιστορια for all the wrong reasons:
Ο θεος πεθανε.
Go for the uebermensch now.

Posted Image

#13410 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 26 April 2008 - 17:19

Όλα τα περίεργα στη μαυρότρυπα θα τα διαβάσω....:wis:

Posted Image