Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#1261 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 April 2007 - 16:13

Ωραία, καινούργιο mecha με σχεδιαστή τον Hisashi Hirai (αν και πλέον όλοι οι χαρακτήρες του μου φαίνονται πανομοιότυποι :) . Εννοείται πως θα το τιμήσω 8)

E5VV38U.jpg

#1262 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 04 April 2007 - 16:19

Τι ιεροσυλίες είναι αυτές ρε συ d.neko-angel χρονιάρες μέρες. Ντροπή. ακους εκεί nge wannabe.... να μας ακούσει και κανας sixwingedangel να καούμε στα πυρ τα εξώτερα.

τσσσσ τσσσσ τσσσσ παρεξηγησιάρικο άμεσος!
Καλέ το mecha είπα ότι θυμίζει αρκετά Eva αλλά με περισσότερη υπερβολή στο σχέδιο του,
το anime το συγκεκριμένο όμως δεν μπορεί να συγκριθεί από άποψη story κτλ κτλ με το Evangelion
και από ότι φαίνεται από το πρώτο ep ούτε μπορεί να σου κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα :P
Παρόλα αυτά όμως εμένα μου άρεσε και θα συνεχίσω να το βλέπω, εντάξει γούστα είναι αυτά.
Όσο για τον swa αν δεν θέλει να συγχυστεί από την ομοιότητα στο σχέδιο του mecha
ας μην το δει :P επιλογή του είναι. a!και NoDsl εγώ δεν στην είπα p.x. επειδή σου άρεσε το love Hina :bleh:

p.s.: έκανα 4post στην black hole μέσα σε 1:30 ώρα, ξεπέρασα το ρεκόρ μου :P

rrmr.png

#1263 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 April 2007 - 16:25

Go Girl !!!! Go Girl!!!!

#1264 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 04 April 2007 - 16:30

τσσσσ τσσσσ τσσσσ παρεξηγησιάρικο άμεσος!
a!και NoDsl εγώ δεν στην είπα p.x. επειδή σου άρεσε το love Hina :bleh:

ψέυδη κύριε πρόεδρε ψέυδη. με φθονούν για τα καταπληκτικά σχόλια μου στο black hole και γιαυτό "λένε για μένα".

Ωστε έτσι και εσύ ε? συμαχείς με τον odin για να με πειράζετε αλλά δεν πτοούμαι. θα συμμαχίσω με τον djdragon και θα σας δείξουμε εμείς. "Θα δείτε τι θα πάθετε":tongue:

Spoiler:

Go Girl !!!! Go Girl!!!!

αμέσως εσύ να στηρίξεις τη φιλενάδα σου. Το καλό και άγιο παιδί σαν εμένα που σε στηρίζει μέσω msn τπτ ε? ατιμη κενονία...
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#1265 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 14:00

Λοιπόν εντελώς τυχεά ανακάλυψα αυτή την ταινία

http://www.bladesofglorymovie.com/home.html

Σαν Fun του καλλιτεχνικού πατινά και του Will Ferelll θα πρέπει να την δώ σίγουρα αλήθεια έχει βγει σε cinema εδώ;

#1266 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 05 April 2007 - 14:46

Ωστε έτσι και εσύ ε? συμαχείς με τον odin για να με πειράζετε αλλά δεν πτοούμαι. θα συμμαχίσω με τον djdragon και θα σας δείξουμε εμείς. "Θα δείτε τι θα πάθετε":tongue:

Bring it on dude8)

#1267 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 16:23

Λοιπόν σήμερα τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο.
έχουμε εκατοντάδες πελάτες στο αεροδρόμιο λόγο καθυστερήσεων των αεροπλάνων. επειδή ο καιρός ειναι χάλια και σαν να μην εφτανε αυτό βουλιάζει και ένα πλοίο στην Σαντορίνη. δηλαδή έλεος..

#1268 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 22:42

Odin αν έχεις @@ έλα να λογομαχήσουμε και θα δούμε ποιος πειράζει ποιόν :P Μην πειράζεις τον φίλο NoDSL γιατί θα σε καπελώσω με τα 3 pickups μου και την μικρή d.neko angel θα την καπελώσω απαλά με 3 cdj players που είναι ελαφρύτεροι ... :P

Οι άλλοι με τις κιθάρες...με την κλασσική στο πρώτο πρώτο post μου ακούγεται ότι θα παίξει κάποιος από σας κλασσική ελληνική μουσική...με την ηλεκτρικη κιθάρα η κόκκινη στο τελευταίο post μου φαίνεται θα παίξεις λίγο rock και λίγο gothic :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#1269 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 05 April 2007 - 22:51

Odin αν έχεις @@ έλα να λογομαχήσουμε και θα δούμε ποιος πειράζει ποιόν :P

dude ειπαμε να τους τη μπούμε λίγο για να μη μας κουνιούνται. Όχι με τη μία fatality...:rip:

Αν αρχίσεις και λογομαχείς, το κόβω να μας ρίχνει ban το vBulletin μόνο του:bleh:
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#1270 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 April 2007 - 22:59

και την μικρή d.neko angel θα την καπελώσω απαλά με 3 cdj players που είναι ελαφρύτεροι ... :P

1st δεν σου έκανα τίποτα για να με καπελώσεις και 2nd μικρό είναι το μάτι σου :P :P
2 χρόνια έχουμε διαφορά ηλικίας, δεν έχουμε δά και καμιά 15ετία και βάλε <<
Kαι μην χρησιμοποιείς αυτήν την διαφορά για να να μου την πείς, γιατί το ότι είμαι 2 χρόνια νεότερη σου
δεν σου δίνει το δικαίωμα να νομίζεις λανθασμένα ότι το IQ μου δεν είναι μεγαλύτερο από το δικό σου :bleh: :bleh:

Εγώ θα σου έλεγα να κανονίσετε beach party να έρθω εγώ εκεί να τα σπάσουμε όλα και να τρελάνουμε τους πάντες με την μουσική :P

και επειδή ήσουν κακό παιδί στο beach party που θα κανονίσω δεν θ ασε καλέσω έτσι για να μάθεις :bleh: :bleh:

bad mode off for now :twisted:

rrmr.png

#1271 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 23:01

dude ειπαμε να τους τη μπούμε λίγο για να μη μας κουνιούνται. Όχι με τη μία fatality...:rip:

Αν αρχίσεις και λογομαχείς, το κόβω να μας ρίχνει ban το vBulletin μόνο του:bleh:

χαχαχαχαχαχα..... :rofl: :lol: :laughing:

το κάνω για να τους την μπούμε λίγο...έτσι να έχει γέλιο η φάση :D σιγά ρε με το fatality...μην το κάνουμε και mortal kombat :rofl:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#1272 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 23:10

Spoiler:

hell mode on --->beep beep...

Spoiler:

hell mode off----> beep beep...

Τώρα σε συμπαθώ πολύ :P

#1273 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 April 2007 - 23:44

Spoiler:

Spoiler:

rrmr.png

#1274 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 April 2007 - 00:26

πινγκ πονγκ από spoiler tags βλέπω...

αυτά είναι... βλέπω MTV -> Ηeadbanger's Ball μετά από καμιά δεκαετία μιλάμε... και βλέπω ονοματάκια όπως Slipknot , Napalm Death , Clawfinger... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!

οι Πέμπτες βράδυ ξαναποκτήσαν νόημα... :D

edit: και μόλις τώρα Rammstein - Ohne Dich

Ohne dich kann ich nicht sein,
ohne dich,
mit dir bin ich auch allein,
ohne dich,
ohne dich zahl' ich die Stunden,
ohne dich,
mit dir stehen die Sekunden,
lohnen nicht

αααααααχχχχχ

#1275 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 06 April 2007 - 01:15

Originally Posted by d.neko-angel

Spoiler:

Ευχαριστω απο καρδιας το Θεο γι'αυτο. Δεν τολμω καν να φανταστω την προϊσταμενη της οφθαλμολογιας στη Σιενα με φουστανακια και σεξυ καλτσουλες (140 cm υψος, 100 kg βαρος και ασχημη σαν τη μεγαλη αδερφη του Δρακουλα) :sick:. "Η νοσοκομα" βοηθος μου στο ιδιο τμημα ηταν ανδρας, οποτε η φαντασιωση (φρου φρου, καλτσουλες, κτλ) χειροτερευει και οχι λιγο :sick::sick::sick:.

Για την εδω κατασταση δεν λεω τιποτα, γιατι δεν ειναι σωστο :shutup:. Παντως ειμαι σιγουρος οτι η d.neko-angel ειναι θεα (ελπιζω να τη γλιτωσα με αυτο το σχολιο :).