Spoiler:
Spoiler:iiiiiiii που λέει και η φιλτάτη Ζούμπη τόλμησες να μου την πείς?! Τώρα θα δείς
1ον στα παραπάνω post εγώ και ο NoDsl πειράζαμε ο ένας τον άλλον φιλικά, κάναμε την πλάκα μας
2ον δεν είμαι καμιά anime νοσοκόμα,εμείς δεν φοράμε ρόζ mini φουστανάκια,frou frou και sexy καλτσούλεςΆσπρα παντελόνια και μπλούζες φοράμε, όπως όλες οι κανονικές νοσοκόμες δηλαδή
3ον για τολμά να περάσεις από το Νοσοκομείο θα σου κάνω εγώ μια καρδιοτονωτική ενεσούλα,ξέρεις από αυτές που η βελόνα είναι τόσο μεγάλη που φτάνει μέχρι την καρδιά,και θα πονάει το στέρνο σου για τρείς μέρεςΚοινός μην τολμήσεις να περάσεις γιατί θα σε ξεβγάλω όπως ξεβγάζει η Saya τα Vampires με την σπάθα της
![]()
πλάκα mode off για την τώρα![]()
Spoiler:
1ον)Αν ήξερα ότι πειράζατε ο ένας τον άλλον for the fun δεν θα στην έλεγα...Θα σου έδινα ένα φιλάκι γλύκο και θα σου έδινα πολλά σοκολατάκια της αγάπης.
2ον)Εμ για να πω την αλήθεια καλές οι νοσοκόμες αλλα όχι και οι άγριες...Και η αλήθεια είναι ότι μισώ τα νοσοκομεία και τις ενέσεις...δεν τις μπορώ...
3ον)Θα τολμήσω να περάσω απο κεί να σου πω ένα φιλικό "γειά" γιατί σε συμπαθω πολύ...
αλλά όχι και να με σκοτώσεις με τις ενέσεις τις μεγάλες και τα χειρουργικά εργαλεία...να μου γίνεις πιο γλυκεία... 
1ον)Αν ήξερα ότι πειράζατε ο ένας τον άλλον for the fun δεν θα στην έλεγα...Θα σου έδινα ένα φιλάκι γλύκο και θα σου έδινα πολλά σοκολατάκια της αγάπης.

2ον)Εμ για να πω την αλήθεια καλές οι νοσοκόμες αλλα όχι και οι άγριες...Και η αλήθεια είναι ότι μισώ τα νοσοκομεία και τις ενέσεις...δεν τις μπορώ...

3ον)Θα τολμήσω να περάσω απο κεί να σου πω ένα φιλικό "γειά" γιατί σε συμπαθω πολύ...

sweetiness mode off for now...

Αμά θέλεις θα κατεβώ αθήνα το καλοκαίρι...Κατεβαίνω συχνά εκεί πέρα...μην ανησυχείς...θα σε βρω εύκολα.