Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#1231 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 April 2007 - 21:29

Αχ Μουρίτσα μόνο εσύ με νιώθεις και ο Kuso.
Μακάρι μια μέρα να γίνω τόσο καλή ωστε να μπορώ να διοργανώσω ένα ταξιδάκι στο τζάμπα για όλους μας.

#1232 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 02 April 2007 - 21:33

Τώρα ξέρω ποιον μισώ αυτήν την βδομάδα...τον Quaja-kun...ΤΟΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ.....Με το που πήρε άπειρα mangas και ένα από αυτά είναι το γνωστό Devil May Cry....@#!#!#ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ..... :angry: εσύ δεν μας έδωσες τίποτα να διαβάσουμε ε κωλόφαρδε ε κωλόφαρδε...
Αυτήν την βδομάδα αγαπώ τις Erisabetsu(φίλη μου καλή) + Gunslighter Girl( :love: )...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#1233 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 April 2007 - 21:41

Τώρα ξέρω ποιον μισώ αυτήν την βδομάδα...τον Quaja-kun...ΤΟΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ.....Με το που πήρε άπειρα mangas και ένα από αυτά είναι το γνωστό Devil May Cry....@#!#!#ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ..... :angry: εσύ δεν μας έδωσες τίποτα να διαβάσουμε ε κωλόφαρδε ε κωλόφαρδε...

what manga?:shock: they're just freaking flyers! O_O

#1234 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 02 April 2007 - 21:46

Ε τότε...flyers...εγώ τα είδα σαν mangas.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#1235 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 03 April 2007 - 04:01

5:02am one word in my mind : spam spam spam !!! (ok those r 3 words xD )
I am gonna love this topic :P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1236 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 April 2007 - 04:46

Ας fansubάρει κάποιο group αυτήν την ταινία http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4391 :despair:

E5VV38U.jpg

#1237 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 03 April 2007 - 06:48

Ας fansubάρει κάποιο group αυτήν την ταινία http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4391 :despair:

x2 μαζί σου...:despair:

Εγώ το έψαξα και δεν το βρίσκω subbed σε αγγλικά...οι άσχετοι το έχουν subbed σε γαλλικά ιταλικά και ισπανικά...Καλύτερα μην το ψάχνεις γιατί έψαξα ηδή σε όλες τις torrent sites...Άσε άσε...

Το ειρωνικό είναι ότι ήθελα να το βάλω σε αλυσίδα όταν θα κατέβαινε.

Το καλό είναι ότι έχω κατεβάσει το Sonic X τις 2 πρώτες του season. ;) Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την 3η season του για να ολοκληρώσω την όλη σειρά...:despair:

#1238 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 03 April 2007 - 09:01

Καλημέρα....ας γελάσουμε λίγο :despair:::bleh::shock:

Spoiler:

#1239 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 April 2007 - 09:10

Αν το έχετε με γαλλικούς υπότιτλους στείλτε μου τορρεντ για να το κάνω.
Αλλιώς με γαλλικο dub δεν θα μπορώ.

#1240 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 03 April 2007 - 10:46

11. Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν γιατί οι
Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό

The best.-

Btw, χθες αγόρασα κιθάρα.
Posted Image

#1241 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 03 April 2007 - 17:05

Erisabetsu το γαλλικό sub το βρήκα στο www.torrentz.com
Γράψε τον τίτλο αναζήτησης : Super Mario Bros Rescue of Princess Peach κάπως έτσι και θα σου δώσει πολλά ονόματα αλλά από διαφορετικές ομάδες.

#1242 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 03 April 2007 - 17:56

The best.-

Qj επείδη έχεις σου έπεσε στο κεφάλι ενα γήπεδο με τετράφυλλα τριφύλια, αν δείς στο δρόμο κάτι τέτοιο --> Posted Image

χτύπατο για μένα :P
rsrGbGx.gif

#1243 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 03 April 2007 - 19:24

The best.-

Posted Image

Για πες τι μαρκα? ηλεκτροακουστικη? Και βασικο - τι θα παιζεις κατα βαση?;)

#1244 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 03 April 2007 - 19:37

Κανείς δε παρατήρησε κάτι περίεργο στην κιθάρα; :P

Βασικά πήρα μια οικονομική yamaha - δεν ξέρω αν θα μου κρατήσει το ενδιαφέρον για πολύ καιρό το άθλημα ούτως ή άλλως, τώρα για το τι θα παίζω... who knows.

Hazuki, sure. :P

#1245 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 April 2007 - 19:48

Κανείς δε παρατήρησε κάτι περίεργο στην κιθάρα; :P

To ότι μία χορδή τα έπαιξε και έσπασε;
Τι της έκανες ακόμα δεν την πήρες;:laugh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image