Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 April 2008 - 09:38
Posted 15 April 2008 - 10:09
Posted 15 April 2008 - 10:27
κορίτσια ξεσαλώστε...
και αν τύχει να τσακωθείτε/μαλλιοτραβηχτείτε προτιμήστε μαγιώ και λάσπη...
Posted 15 April 2008 - 10:45
Ή ακόμα καλύτερα μόνο λάσπημην τον ακούτε
κορίτσια ξεσαλώστε...
Posted 15 April 2008 - 11:37
μην τον ακούτε
κορίτσια ξεσαλώστε...
δεν έχετε καταλάβει πως Ο,ΤΙ λέω στη πίτσα το λέω σα φίλη η σαν αδερφή τις (για να μη πω σα μεγάλη της θεία) η πίτσα το ξέρει και δεν παρεξηγείτε (καλά δεν περνώ και όρκο)
και θα προτιμούσα να δω τον θείο να παλεύει σε λάσπη με μπικίνι να πω την αλήθεια.
Posted 15 April 2008 - 12:14
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 15 April 2008 - 12:37

Kαι έχω μία εύλογη απορία :
Fishing with lolis
or fishing for lolis?
(guess the 2nd one >.<)
Posted 15 April 2008 - 12:45
Posted 15 April 2008 - 13:05
Πιο πάνω μιλαώ για τον εαυτό μου, δεν συμφωνώ με τη Dora, και δεν την λέω στην Erisabetsu. Μιλάω για όλες εκείνες τις μ.... που ΔΕΝ έκανα όσο ήμουν φοιτητής. Τα φοιτιτικά χρόνια για μένα ήταν από τις πιο άσκοπες περιόδους της ζωής μου. Δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ και τώρα μου βγαίνουν όλα τα αποθυμένα. Δεν έχω όμως πια ούτε το χρόνο, λόγο υποχρεώσεων, ούτε τις αντοχές που είχα τότε . Για αυτό μιλάω για regret. Κάθε μέρα μετανοιώνω για τα πράγματα που δεν έκανα τότε που μπορούσα. Και κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου για αυτό.
Όσοι είστε φοιτητές, κυρίως εκτός της πόλης σας, διασκεδάστε όσο μπορείτε ΤΩΡΑ. Και μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη.
Κι εντός πόλης αν μπορείτε. Respect Namida. Εγώ ότι μπόρεσα έκανα. Απλά θα ήθελα να είχα κάνει περισσότερα. Ιδίως στην Αγγλία είχα ξεσαλώσει στα 2 χρόνια που έμεινα. Πάντα κάποιες ευκαιρίες ξεφεύγουν για τον Α ή Β λόγο.
Posted 15 April 2008 - 13:49
εσύ θα έχεις regrets σε 10 χρονια που θα είσαι ακόμη παρθένα.
εγώ τις μαλακίες μου τnς έκανα και ακόμη τnς κάνω.
όσο για σένα
Πρωτον δεν ειμαστε ολοι παιδια του party, αυτο πιστευω το καταλαβαινεις. Δεν ειναι δυνατον ολοι να θελουμε να ξεσαλωνουμε για 2-3 χρονια στη σειρα, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.
Δευτερον δεν ξερω αν μερικοι δεν εχουν μετανιωσει για το οτι εκαναν μαλακιες. Τα παντα εχουν το μετρο τους.
Τριτον, πως στο καλο ξερεις τι κανω και τι εκανα και τι προκειται να κανω στην προσωπικη μου ζωη? Αυτο ουτε η ιδια δεν το ξερω, εκτος και αν γινω μαντης ή κανω την τελεια αυτοψυχαναλυση...
Posted 15 April 2008 - 13:52
Πρωτον δεν ειμαστε ολοι παιδια του party, αυτο πιστευω το καταλαβαινεις. Δεν ειναι δυνατον ολοι να θελουμε να ξεσαλωνουμε για 2-3 χρονια στη σειρα, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.
Δευτερον δεν ξερω αν αλλοι εχουν μετανιωσει για το οτι εκαναν μαλακιες. Τα παντα εχουν το μετρο τους.
Τριτον, πως στο καλο ξερεις τι κανω και τι εκανα και τι προκειται να κανω στην προσωπικη μου ζωη? Αυτο ουτε η ιδια δεν το ξερω, εκτος και αν γινω μαντης ή κανω την τελεια αυτοψυχαναλυση...
και τώρα πάρε την απόλυτα λογική και ώριμη απάντηση....
επειδή σε όλα τα παραπάνω που λες έχεις δίκιο..... Γι αυτό και θα κανεις ότι σου λέω εγώ
Posted 15 April 2008 - 14:02
Posted 15 April 2008 - 14:25