Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12856 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:26

Despic: για τα ιαπωνικά βαριέμαι να διαβάσω.

Jiraiya : Σήμερα δεν σε πέτυχα καθόλου γι αυτό υπέθεσα ότι δεν είσαι εδώ.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#12857 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:33

Ο μικρός μου αδερφός (8 ετών) κάθεται και βλέπει τηλεόραση και εγώ παώ για ύπνο επειδή είμαι ψόφιος .

Που κατάντησα .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#12858 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:45

σκατογέρεψες

#12859 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:48

Καλα κανει ο ανθρωπος.
Και εγω που εχω αγριεψει τις τελευταιες μερες και δεν μπορω να κοιμηθω καθολου το βραδυ το να πω???( πηγε 1 και δνε το πηρα καθολου χαμπαρι και εχω πρωινο ξυπνημα...)

#12860 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 23:57

άσε μη μιλάς εσύ δεν σε παίρνει....
εσύ σκατογέρεψες πριν 6 χρόνια

κανονικά θα έπρεπε να ήσουν έξω και να κάνεις παρτυ και να γλεντάς την ζωή σου σαν φοιτήτρια και να κάνει...... ότι δεν κάνει τώρα.

#12861 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:09

Nowhere is like home:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12862 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 01:02

Μιλάνε τα παππούδια... 2 η ώρα τα ξημερώματα και όλοι οι από πάνω έχετε πάει για ύπνο Σα δε ντρέπεστε. :nosey:

Απόψε έγραψα την καλύτερη μελωδία της ζωής μου. Ε ρε ώρες που θα φάω μπροστά στο Guitar Pro πάλι... :dazed:

Παράλληλα δουλεύω και Photoshop. Mutlitasking FTW. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#12863 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 01:31

Και εγώ στο Illustrator για εταιρική ταυτότητα....μπου χου χουυυ... :(:(:( Someone save me
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12864 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 02:47

μπα δε νομιζω να τη πατησω με κατι τετοια γιατι συνηθως μπορεις να το καταλαβεις με διαφορους τροπους. Πχ σε αυτη τη περιπτωση ειναι αρκετα απλο.

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε θα εδινε η microsoft λεφτα σε user ετσι. Οχι 500.000 λιρες αλλα ουτε 5 ευρω....

Ασε που δε μπορει να ξερει αν εχεις windows για OS η καποιο αλλο....

μετα, το email της microsoft promotion θα ηταν κατι@microsoft.com domain (οπως λεγεται) standard εχουν.

Το email του υπαλληλου ειναι σε yahoo(public free email provider)= fail. Θα ηταν παλι στη microsoft η αντε στην aol.

Τελος κατι τετοιο θα ειχε link σε site της microsoft που θα ειχε πληροφοριες, θα εδειχνε την ανακοινωση του διαγωνισμου κτλπ.

Παρομοια email εχω δεχτει αλλα ποτε δε θεωρησα οτι ηταν αληθινα.

#12865 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 02:56

και παλι αν δεν ηταν @microsoft δε τσιμπαμε. Και επειδη ειναι microsoft θα ειχε γεμισει το site της μη πω ολο το κοσμο που θα ελεγε οτι κανει αυτη τη κληρωση. ^^
Μετα νομιζω οτι ελεγε οτι ηταν και anual δλδ ετησιο. Πιστευω οτι θα το ειχαμε ξανα ακουσει.

Τεσπα χειροτερα ειναι κατι αλλα που ειναι rip off απο login pages απο διαφορα sites και πανε διαφοροι και βαζουν τα στοιχεια τους και καλα για τον x y λογο. Ποτε κανενα site δε θα ζητησει να κανεις login μεσω email. Παντα εαν χρειαστει που δε θα, θα εχει link για το main site τους.

#12866 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:11

άσε μη μιλάς εσύ δεν σε παίρνει....
εσύ σκατογέρεψες πριν 6 χρόνια

κανονικά θα έπρεπε να ήσουν έξω και να κάνεις παρτυ και να γλεντάς την ζωή σου σαν φοιτήτρια και να κάνει...... ότι δεν κάνει τώρα.

Διακρίνω ένα τόνο regret ή είναι η ιδέα μου?:orly:

#12867 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:33

Πολλούς τόνους regret από μένα πάντως.

#12868 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 08:49

εσύ θα έχεις regrets σε 10 χρονια που θα είσαι ακόμη παρθένα.

εγώ τις μαλακίες μου τnς έκανα και ακόμη τnς κάνω.

όσο για σένα

#12869 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 09:00

Πιο πάνω μιλαώ για τον εαυτό μου, δεν συμφωνώ με τη Dora, και δεν την λέω στην Erisabetsu. Μιλάω για όλες εκείνες τις μ.... που ΔΕΝ έκανα όσο ήμουν φοιτητής. Τα φοιτιτικά χρόνια για μένα ήταν από τις πιο άσκοπες περιόδους της ζωής μου. Δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ και τώρα μου βγαίνουν όλα τα αποθυμένα. Δεν έχω όμως πια ούτε το χρόνο, λόγο υποχρεώσεων, ούτε τις αντοχές που είχα τότε . Για αυτό μιλάω για regret. Κάθε μέρα μετανοιώνω για τα πράγματα που δεν έκανα τότε που μπορούσα. Και κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου για αυτό.
Όσοι είστε φοιτητές, κυρίως εκτός της πόλης σας, διασκεδάστε όσο μπορείτε ΤΩΡΑ. Και μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη.

#12870 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 09:38

Πιο πάνω μιλαώ για τον εαυτό μου, δεν συμφωνώ με τη Dora, και δεν την λέω στην Erisabetsu. Μιλάω για όλες εκείνες τις μ.... που ΔΕΝ έκανα όσο ήμουν φοιτητής. Τα φοιτιτικά χρόνια για μένα ήταν από τις πιο άσκοπες περιόδους της ζωής μου. Δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ και τώρα μου βγαίνουν όλα τα αποθυμένα. Δεν έχω όμως πια ούτε το χρόνο, λόγο υποχρεώσεων, ούτε τις αντοχές που είχα τότε . Για αυτό μιλάω για regret. Κάθε μέρα μετανοιώνω για τα πράγματα που δεν έκανα τότε που μπορούσα. Και κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου για αυτό.
Όσοι είστε φοιτητές, κυρίως εκτός της πόλης σας, διασκεδάστε όσο μπορείτε ΤΩΡΑ. Και μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη.

Παρακαλω σ' αυτο το post να δοθει μια θεση που του εξασφαλιζει την αθανασια:nod:.
Καλο ειναι να τ' ακουμε κι αυτα που και που, μονο για τις υποχρεωσεις μας ακουμε, και blah blah blah.
Οπως ειπε κι ο Wilde

Youth is the only thing worth having

Δημοσιευμένη  εικόνα