Μια φορά πήγα μόνο στις εκλογές στη σχολή. Είχα κολλήσει ένα αυτοκόλλητο από γλυφιτζούρι πόκεμον στο πέτο (ενώ άλλοι είχαν από τα κόμματα), και έφτασα μέχρι την κάλπη, έριξα μια ματία στα ψηφοδέλτια και έφυγα! Τους την έσπασα και πολύ το χάρικα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:35

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:49
Πλάκα πλάκα πέρυσι είχαμε έναν πολύ αυστηρό καθηγητή που μας έκανε μάθημα την μέρα των εκλογών
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:49
, I'm with ΔΑΠ!
και εισαι περιφανη που εισαι με τη ΔΑΠ ??δεν θελω να αρχισω παλι με τα πολιτικα καλυτερα να μην το ελεγες....
ΑΝΑΡΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:58
Μα δεν ειναι τοσο ασχημες οι εκλογες! Εχουν τρελη πλακα ειδικα αν δεν σε νοιαζει να παρεις ψηφους και να κανεις πολιτικη καριερα.
Ειδικα χθες που ημουν μαζι με την πορεια της ΔΑΠ που συναντηθηκε με την αντιστοιχη της ΠΑΣΠ και επεσε βρισιμο επιπεδου γηπεδων και ανω...Ειχε πολλη φαση,εβριζες ελευθερα,ειχε μαζευτει κοσμος να χαζευει κλπ. Το μονο κακο ειναι οτι δνε επεσε ξυλο,δυστυχως ειμαστε λιγουλακι πολιτισμενοι...
Τεσπα, I'm with ΔΑΠ!
πίστεψε με το ξέραμε,
επειδή είσαι και φαίνεσαι.
αλλα το παράξενο είναι ότι δεν είσαι αρκετά trendy ούτε αρκετά σκυλί για να είσαι δαπ.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 11:59
despic....are you in clockwise orange mode ?
Clockwise? I only know the clockwork one...
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 12:09
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 12:10
και εισαι περιφανη που εισαι με τη ΔΑΠ ??δεν θελω να αρχισω παλι με τα πολιτικα καλυτερα να μην το ελεγες....
ΑΝΑΡΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
πίστεψε με το ξέραμε,
επειδή είσαι και φαίνεσαι.
αλλα το παράξενο είναι ότι δεν είσαι αρκετά trendy ούτε αρκετά σκυλί για να είσαι δαπ.
Oταν μεγαλωσετε στειλτε μου πμ.
(καλα ξερω...ακομα δεν εφυγα...)
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 12:10
Clockwise? I only know the clockwork one...
Εννοεί την ταινία. Ένας μανιακός που βασανίζει, βιάζει και όλα τα καλά της μοίρας γενικότερα, πορωμένος με τον Μπετόβεν. Τον πιάνουν και του αλλάζουν τα μυαλά άρδην, αλλά γίνεται δυστυχισμένος.
Παρεπιπτόντως... θέλω να την ξαναδώ αυτήν την ταινία... πάει καιρός...
Εδιτ: Εγώ σε φοιτητικές εκλογές δε πάω...
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:08
Oταν μεγαλωσετε στειλτε μου πμ.
(καλα ξερω...ακομα δεν εφυγα...)
και εσύ όταν αποκτήσεις αντικειμενική άποψη τον γεγονότων ....
θα αλλάξεις παράταξη. εκτος αν είσαι με παρωπίδες μια ζωή.
προσωπικά θεωρώ τις φοιτητικές εκλογές σαν ένα κακό ανέκδοτο
Despic : κατάλαβες τι εννοώ
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:11
σ'αυτα συμφωνω μαζι σουκαι εσύ όταν αποκτήσεις αντικειμενική άποψη τον γεγονότων ....
θα αλλάξεις παράταξη. εκτος αν είσαι με παρωπίδες μια ζωή.
προσωπικά θεωρώ τις φοιτητικές εκλογές σαν ένα κακό ανέκδοτο

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:15
Clockwork <> ClockwiseΕννοεί την ταινία. Ένας μανιακός που βασανίζει, βιάζει και όλα τα καλά της μοίρας γενικότερα, πορωμένος με τον Μπετόβεν. Τον πιάνουν και του αλλάζουν τα μυαλά άρδην, αλλά γίνεται δυστυχισμένος.
|-----------------|
|-----------------|
i know^ --------- i don't^
Lisa, now i got the message...
indeed...Παρεπιπτόντως... θέλω να την ξαναδώ αυτήν την ταινία... πάει καιρός...
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:16
ναι στο σεξ
σε φόρουμς και threads
ωραία μέρα σήμερα, βγείτε να τη χαρείτε λίγο
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:20
Ασε ασε,τουλαχιστον αυριο παω 5ημερη ΥΑΤΤΑ

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:41
You just lost my respect girl!Τεσπα, I'm with ΔΑΠ!
I couldn't care less για τις εκλογές και αυτό όχι μόνο γιατι δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά αλλα αυτό το ο καθένας να στα ΠΡΗΖΕΙ τοσο ασχημα να τον ψηφισεις είναι χειρότερο και απο Jack/Juliet pairing. {lame joke για όσους ξέρουν απο Lost}
Σημερα γινονται και στη δικη μου σχολη εκλογες και η ψηφος μου πηγε στο βοδι-ακο ύπνο. Elections my ass.

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:52
You just lost my respect girl!
I couldn't care less για τις εκλογές και αυτό όχι μόνο γιατι δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά αλλα αυτό το ο καθένας να στα ΠΡΗΖΕΙ τοσο ασχημα να τον ψηφισεις είναι χειρότερο και απο Jack/Juliet pairing. {lame joke για όσους ξέρουν απο Lost}
Σημερα γινονται και στη δικη μου σχολη εκλογες και η ψηφος μου πηγε στο βοδι-ακο ύπνο. Elections my ass.
Αν είσαι σε κάποια παράταξη δεν στα πρήζουν...
Και γω ΔΑΠ είμαι λόγω παρέας,ποσώς με ενδιαφέρουν τα κομματικά,μέσα και έξω από τη σχολή.
Το τραγικό είναι να χαλάνε φιλίες επειδή 2 άτομα είναι από διαφορετικά κόμματα και...
τραγικό...