Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12556 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 09 April 2008 - 03:06

Heisei Banka >D
coz I like the kanji of the title better XDDD and has that awesome drum intro in Doro Darake no Seishun :P

soooo...I narrowed down my choices for a laptop to 2...HP ή Toshiba?;p

rofl!!! αυτο ακριβως εβαλα τελικα 09:38 ago!!! =w=
aaand because the first thing you see is that totally thrilling collective pre-live scream of theirs!! \m/ \m/

i'm the last person who should talk on this matter but i vote HP... :emptyonexg1:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#12557 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 08:36

Posted Image
αυτη σφυγκεται να κλασει τελικα?

we will never know

#12558 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 09 April 2008 - 10:32

:hahaha:

Posted Image
Posted Image

#12559 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 10:34

despic....are you in clockwise orange mode ?

#12560 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 09 April 2008 - 10:37

soooo...I narrowed down my choices for a laptop to 2...HP ή Toshiba?;p

As far as HP gopes, they definitely come with a choice of Greek or English edition Windows. I can't stand Greek Windows, can't work with that stuff. Generally have used HP laptops at work, and am quite satisfied with them. However as with all laptops if you lose the cable and transformer they provide you with, you have to go through a number of shit to get a replacement. Because they are afraid it might be stolen.

Can't say about Toshiba laptops haven't used them yet. Which reminds me that I need a new one too.

#12561 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 10:45

γιατί τις απαντάς στα αγγλικά??
δεν καταλαβαίνει ελληνικά?
δεν είναι επιστολή για να τις απαντήσεις με την ίδια γλώσσα που σου γραφει.

#12562 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 09 April 2008 - 10:49

Ε, παρασύρομαι κι εγώ... Και απαντάω στ'αγγλικά.

#12563 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 10:54

:wooi2:ah το καλο μου που το παρασέρνουν:lovulovu:

#12564 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 09 April 2008 - 10:57

Και δεν με πειράζει καθόλου να γράφω αγγλικά. Αντίθετα που και που το χρειάζομαι να γράφω και στις άλλες γλώσσες που ξέρω/μαθαίνω...

#12565 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 April 2008 - 10:57

Το αντίθετο των greeklish είναι τα engleek; Ιφ άι ράιτ ίνγκλις γουόρντς γουιθ γκρεκ κάρακτερς ιζ ιτ οκέι;

#12566 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 09 April 2008 - 11:00

LOL... that's even worse than greeklish...

Μου θυμίζει αυτό που είχαν κάνει μια εποχή οι ελληνικές δισκογραφικές, που γράφανε σε engleek τα ονόματα των τραγουσιών στους δίσκους. Όποιος το πέτυχε αυτό είχαμε ρίξει από την μία το γέλιο της ζωής μας και από την άλλη το κλάμα της ζωής μας. Ήτανε ένα μαύρο χάλι μην πώ χειρότερο...

#12567 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 April 2008 - 11:03

Χα χα, τώρα που το λες μου φαίνεται ότι κάπου το έχω πετύχει, αλλά δεν νομίζω να έχω κάποιον στην κατωχή μου. Θα κοιτάξω πάντως όταν γυρίσω σπίτι, και αν βρω κάτι θα ανεβάσω φωτογραφία

#12568 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 09 April 2008 - 11:05

E καλα για 1-2 λεξεις δεν ειναι και τοσο ασχημο,αν βαριομαστε.

Ιν αδερ νιους εγω τωρα παω να ψηφισω!Αχ το παραχεσα,ξυπνησα στις 12...Θα με βρισουν αλλα τι να κανουμε? :P
Αιντε παω μπας και παρω 1 ψηφο. :hahaha:

#12569 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 April 2008 - 11:10

Μια φορά πήγα μόνο στις εκλογές στη σχολή. Είχα κολλήσει ένα αυτοκόλλητο από γλυφιτζούρι πόκεμον στο πέτο (ενώ άλλοι είχαν από τα κόμματα), και έφτασα μέχρι την κάλπη, έριξα μια ματία στα ψηφοδέλτια και έφυγα! Τους την έσπασα και πολύ το χάρικα.

#12570 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 09 April 2008 - 11:14

Μα δεν ειναι τοσο ασχημες οι εκλογες! Εχουν τρελη πλακα ειδικα αν δεν σε νοιαζει να παρεις ψηφους και να κανεις πολιτικη καριερα.
Ειδικα χθες που ημουν μαζι με την πορεια της ΔΑΠ που συναντηθηκε με την αντιστοιχη της ΠΑΣΠ και επεσε βρισιμο επιπεδου γηπεδων και ανω...Ειχε πολλη φαση,εβριζες ελευθερα,ειχε μαζευτει κοσμος να χαζευει κλπ. Το μονο κακο ειναι οτι δνε επεσε ξυλο,δυστυχως ειμαστε λιγουλακι πολιτισμενοι...
Τεσπα, I'm with ΔΑΠ! :wooi2: