Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12601 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 09 April 2008 - 15:49

Πάντως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει πολιτικοποίησει τα Πανεπιστήμια. Διαφωνώ με την πολιτικοποίηση των Πανεπιστημίων. Θα έπρεπε να μην υπάρχουν κόμματα και τα τοιαύτα.
Σε καμμία άλλη χώρα δεν υπάρχουν κόμματα κλπ στα Πανεπιστήμια.

Σοβαρά; :shock: Μήπως τελικά πρέπει να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια; :nosey:
phmava.php

#12602 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 09 April 2008 - 15:55

Σοβαρά; :shock: Μήπως τελικά πρέπει να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια; :nosey:

>>Tώρα το κατάλαβες, βρε συ?

#12603 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 15:57

Ε γιατί σάμπως έχω πάει στο εξωτερικό να δω πως είναι; Ε δεν έτυχε να το ακούσω και από κάποιον.. Τι να κάνω... :emptyonexg1:
phmava.php

#12604 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 09 April 2008 - 16:02

Βασικά και εδώ που βρίσκομαι (Βέλγιο) έχουμε κάθε χρόνο κάτι σαν εκλογές, μόνο που ψηφίζει κάθε department (π.χ. το ιστορικό) ποιά ομάδα φοιτητών θα είναι τον επόμενο χρόνο υπεύθινη για τα βιβλία, θα οργανώνει εκδρομές, κτλ. δεν έχει σχέση με πολιτική...
Το τι κάνει όμως η κάθε παράταξη για να κερδίσει ψήφους είναι τραγικό :hahaha: πέρυσι μας μοίραζαν κάποιοι γλειφιτζούρια, άλλοι self-made comics και κάποιοι άλλοι έκαναν party...ό,τι να΄ναι

#12605 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 April 2008 - 16:03

Να ήταν αυτό μόνο το prob της Ελλάδας να λεγες πάει στο διάλο...

+1 στο

να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια

Α και κάποιος είπε να μην μας καταπιεί καμιά μαύρη τρύπα πιο πάνω...Μα αφού γράφουμε εδώ,δεν μας έχει ήδη καταπιεί?

#12606 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 16:09

σε ποια πόλη είσαι?

Βασικά και εδώ που βρίσκομαι (Βέλγιο) έχουμε κάθε χρόνο κάτι σαν εκλογές, μόνο που ψηφίζει κάθε department (π.χ. το ιστορικό) ποιά ομάδα φοιτητών θα είναι τον επόμενο χρόνο υπεύθινη για τα βιβλία, θα οργανώνει εκδρομές, κτλ. δεν έχει σχέση με πολιτική...
Το τι κάνει όμως η κάθε παράταξη για να κερδίσει ψήφους είναι τραγικό :hahaha: πέρυσι μας μοίραζαν κάποιοι γλειφιτζούρια, άλλοι self-made comics και κάποιοι άλλοι έκαναν party...ό,τι να΄ναι

#12607 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 09 April 2008 - 16:14

Leuven aka Louvain

#12608 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 16:16

Ε κοίτα τουλάχιστον εκεί σας μοίραζαν γλειφιτζούρια :hahaha: Εδώ μόνο να σου πρήζουν τα @@ ξέρουν.
phmava.php

#12609 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 16:16

αν πας από βρυξέλλες μη φας snitsel στο καφενείο

#12610 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 April 2008 - 16:18

Εμάς μια πρώτη του Δεκέμβρη, παιδιά της ΠΑΣΠ μας μοίρασαν προφυλακτικά... αστοδιάολο, με συγκινήσατε, παλιόπαιδα. :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#12611 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 09 April 2008 - 16:24

αν πας από βρυξέλλες μη φας snitsel στο καφενείο

βρυξέλλες δεν πατάω, μείνε ήσυχη :wis:

#12612 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 April 2008 - 16:25

Δεν υποστηρίζω καμία παράταξη αλλά δε πάω με τίποτα τα ΕΑΑΚ για πολλούς και διάφορους λόγους:smokingg:Ούτε φέτος πήγα να ψηφίσω(είχα κάποιες δουλειές το πρωί βέβαια αλλά και να μην είχα δε θα πήγαινα όπως πέρσι).Πάντως δε θα ξεχάσω τη παρακάτω σκηνή που έγινε πέρσι τη μέρα πριν τις εκλογές:

Μου λέει που λέτε μια από την ΠΚΣ να βγούμε για καφέ.Εντάξει της λέω αν και ήξερα τι ήθελε.Τέσπα πάμε λέμε διάφορα στην αρχή και μετά μου αρχίζει τα πολιτικά.Βέβαια τα βαριέμαι απίστευτα οπότε δεν έδινα σημασία σε τι έλεγε απλά της έλεγα ναι,ωραία τα λες,δίκιο έχεις κτλ:hihi2:Τέσπα περνάει η ώρα και τελειώνει(επιτέλους:uhh:) το μπλα μπλα και μου λέει άρα αύριο θα έρθεις να μας ψηφίσεις.Και της πετάω και εγώ ένα ωραιότατο όχι:hehehe:Μου λέει γιατί;Και της λέω προτιμώ να κάτσω να κοιμηθώ αλλά και να ερχόμουν δε θα σας ψήφιζα:hehe:Δε ξέρω γιατί αλλά από τότε δε μου ξαναμίλησε:hahaha:Εννοείται πως ένιωσα υπέροχα:head:

Posted Image

#12613 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 April 2008 - 16:25

Εμάς μια πρώτη του Δεκέμβρη, παιδιά της ΠΑΣΠ μας μοίρασαν προφυλακτικά... αστοδιάολο, με συγκινήσατε, παλιόπαιδα. :nanana:

γιατί σε συγκίνησαν?? επειδή νομίζανε ότι κανεις sex?

#12614 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 16:29

Δεν υποστηρίζω καμία παράταξη αλλά δε πάω με τίποτα τα ΕΑΑΚ για πολλούς και διάφορους λόγους:smokingg:Ούτε φέτος πήγα να ψηφίσω(είχα κάποιες δουλειές το πρωί βέβαια αλλά και να μην είχα δε θα πήγαινα όπως πέρσι).Πάντως δε θα ξεχάσω τη παρακάτω σκηνή που έγινε πέρσι τη μέρα πριν τις εκλογές:

Μου λέει που λέτε μια από την ΠΚΣ να βγούμε για καφέ.Εντάξει της λέω αν και ήξερα τι ήθελε.Τέσπα πάμε λέμε διάφορα στην αρχή και μετά μου αρχίζει τα πολιτικά.Βέβαια τα βαριέμαι απίστευτα οπότε δεν έδινα σημασία σε τι έλεγε απλά της έλεγα ναι,ωραία τα λες,δίκιο έχεις κτλ:hihi2:Τέσπα περνάει η ώρα και τελειώνει(επιτέλους:uhh:) το μπλα μπλα και μου λέει άρα αύριο θα έρθεις να μας ψηφίσεις.Και της πετάω και εγώ ένα ωραιότατο όχι:hehehe:Μου λέει γιατί;Και της λέω προτιμώ να κάτσω να κοιμηθώ αλλά και να ερχόμουν δε θα σας ψήφιζα:hehe:Δε ξέρω γιατί αλλά από τότε δε μου ξαναμίλησε:hahaha:Εννοείται πως ένιωσα υπέροχα:head:

Έγραψες :hahaha:
phmava.php

#12615 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 09 April 2008 - 16:31

:nosey: το ΄χεις ξανακάνει ποστ αυτό; γιατί μου φαίνεται ότι κάπου το έχω ξαναδιαβάσει