ταξακι?
κανουν απεργια και οι βρωμοταριφες μηπως?
Καπου το πηρε τ' αυτι μου και αυτο, αλλα δεν ειναι διασταυρωμενο...
Το θεμα ειναι οτι με λεωφορειο/ταξι παιζει να πεσω σε κινηση και την ****σαμε...
Posted 12 March 2008 - 22:00
ταξακι?
κανουν απεργια και οι βρωμοταριφες μηπως?
Posted 12 March 2008 - 22:06
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 12 March 2008 - 22:13
Posted 12 March 2008 - 22:14
Μας απειλείς, μας εκβιάζεις ή και τα δύο;Η τρωει ban o κυριος οπως εγινε κ σε αλλη περιπτωση (αμα θελετε σας θυμiζω) η αν δεν φαει ban αυτοματα σημαινει οτι τετοιου ειδους προσωπικες επιθεσεις επιτρεπονται οποτε μπορω να απαντησω αναλογα κ εγω εδω στο black hole...
Ευχαριστω πολυ

Posted 12 March 2008 - 22:22
Posted 12 March 2008 - 22:38

Posted 12 March 2008 - 22:40
Posted 12 March 2008 - 22:45
the heck?????????Καθομαι λοιπον κι εγω και βλεπω Last Exile (παρεμπιπτοντως, καλη σειρα ως εδω που την εχω δει) και βλεπω αυτο το πραγμα να περναει μπροστα στα ματια μου με ιλιγγιωδη ταχυτητα στην αρχη του επ.8
Spoiler:Ok, what next?
ελεορ x2..σδγδσφηδφγδφγδφ
Γαμώ τα καντήλια μου είπα και εγώ μια φορά να αρρωστήσω και να λιώσω στον Πισή και έκανε διακοπή για μια ώρα και ένα τέταρτο.
Posted 12 March 2008 - 23:02

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 12 March 2008 - 23:05
Posted 12 March 2008 - 23:07
Ρε τον κακομοιρη...ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ...
:hahaha:
http://www.kavlifoundation.org/

Posted 12 March 2008 - 23:07
ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ...
http://www.kavlifoundation.org/
ανεξαρτητως του τι ειπες dante, ενιωθα σαν να διαβαζα επιστολη απο τον διευθυντη του λυκειου μΣυγχαρητήρια κύριοι, καταπληκτική απόδοση της θέσης σας πάνω στο θέμα, και ταυτόχρονα τρανή επιβεβαίωση της άποψης κάποιων (ανάμεσά τους και εγώ) πως είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να γίνουμε κώλος.
Αυτή την φορά είχαμε και την δυνατότητα να θαυμάσουμε την διαλεκτική διαμάχη μεταξύ χοντροκομμένης ειρωνείας και μπινελικίων. Μετά κορονών.
Αμφότεροι περάστε στα αποδυτήρια ένα 3μερο μπας, ΜΠΑΣ και κρυώσει λίγο το κεφάλι σας. Φυσικά αμφιβάλλω τα μάλα, αλλά δεν έχουμε στα χέρια μας και κάποιο άλλο εργαλείο για να ισιώσουμε την κατάσταση. Και αυτά που έχουμε έτσι και αλλιώς δεν είναι παρά στραγάλια έναντι μυδραλιοβόλου.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως, και θα το κάνουμε αβάδιστα, είναι να σας επιστήσω την προσοχή στο εξής. Σε αυτό το site, είμαστε μια παρέα, μια κοινότητα που καλώς ή κακώς έχει κάποια κοινά ενδιαφέροντα και μέσω αυτού του χώρου (αλλά και άλλων) βρίσκει την ευκαιρία να τα εκφράσει και να τα μοιραστεί. Με κοινές δράσεις και συζητήσεις, με χιούμορ και κατανόηση, με αγάπη για αυτά που μας ενώνουν και καλή θέληση για συγχρωτισμό και κουβεντούλα σε διαπροσωπική και όχι διαπροσωπειακή βάση.
Η στάση του site μας όσον αφορά τα θέματα που ανοίχτηκαν τελευταία, και που εύκολα μπορούν να περιγραφούν με όρους administration ως "βραδυφλεγείς βόμβες", ήταν, είναι και θα είναι κρυστάλλινη όσο και συγκεκριμένη. ΔΕΝ υπάρχουν θέματα taboo για το forum μας, και όσο έχουμε την δυνατότητα να τα συζητούμε χωρίς να χαλάμε τις καρδιές μας, τόσο αυτά θα αντιμετωπίζονται όπως και όλα τα άλλα θέματα από την ομάδα του .aNiMe//GR.
Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα καθίσουμε να βλέπουμε την κοινότητα να ακρωτηριάζει τα ακροδάχτυλα της σε μάχες χαρακωμάτων μεταξύ αμοιβαία ακραίων και διαμετρικά αντίθετων θέσεων. Δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ανεχτούμε να συνεχίζεται η προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ μελών που τόσο το μέσο επικοινωνίας ~ θεματολογίας της συζήτησης όσο και τα πιστεύω τους ευνουχίζουν κάθε προσπάθεια να γίνει συζήτηση της προκοπής, από όσους τέλος πάντων κόπτονται να λύσουν αυτά τα θέματα μέσω του internet, και δη, σε ένα χώρο που δεν ασχολείται επί της αρχής με αυτά.
Για αυτό τον λόγο, παρακαλώ προσέχετε όλοι την πορεία σας. ΔΕΝ θα υπάρξει άλλο warning, νομίζω πως έχουμε μπλαβιάσει στις συστάσεις.
The .aNiMe//GR team.
Edited by Kenny, 23 May 2008 - 19:25.
double post
Posted 13 March 2008 - 00:22
Posted 13 March 2008 - 00:29
Posted 13 March 2008 - 00:32
ειπαμε το τρως.οχι και να το πιεις.Υπαρχει και σε αναψυκτικο???