Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11176 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 March 2008 - 22:00

ταξακι?
κανουν απεργια και οι βρωμοταριφες μηπως?

Καπου το πηρε τ' αυτι μου και αυτο, αλλα δεν ειναι διασταυρωμενο...
Το θεμα ειναι οτι με λεωφορειο/ταξι παιζει να πεσω σε κινηση και την ****σαμε...
Posted Image

#11177 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 12 March 2008 - 22:06

well ευκαιρία και αφορμή για συμπαράσταση στους απεργούς :orly:

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#11178 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 12 March 2008 - 22:13

PoM μηπως ξερεις τπτ κ για σαλλλονικα;
:hahaha:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#11179 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 March 2008 - 22:14

Η τρωει ban o κυριος οπως εγινε κ σε αλλη περιπτωση (αμα θελετε σας θυμiζω) η αν δεν φαει ban αυτοματα σημαινει οτι τετοιου ειδους προσωπικες επιθεσεις επιτρεπονται οποτε μπορω να απαντησω αναλογα κ εγω εδω στο black hole...

Ευχαριστω πολυ

Μας απειλείς, μας εκβιάζεις ή και τα δύο;:erk:
Πρόσεχε τι λες και εσύ και ο Ayu και να περιοριστείτε σε pm γιατί ακόμα και το black hole δεν δημιουργήθηκε για chat και για να λύνει διαφορές μεταξύ των μελών!
Αλλά σε pm ποιος θα σας ακούσει και που θα βρείτε το δίκιο σας έτσι δεν είναι; Θέλετε να ακουστείτε, να δείξετε πιο δυνατοί από τους άλλους και για να υπερισχύσετε πρέπει να ακουστείτε...τρομάρα σας.:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#11180 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 March 2008 - 22:22

[σιγανοφωνα]:παιδια(και mods),με αφορμη το θεμα να ρωτησω κι εγω κατι?

(μην με μπαναρετε,σοβαρα το ρωταω)

αν σε κανουν ban,ειναι οριστικο(για παντα,εκτος κι αν φτιαξεις αλλο λογαριασμο στο site) ή επιστρεφεις μετα απο λιγο?(εγιναν 3 ban συνολικα τωρα κ ειχα περιεργεια)

[/σιγανοφωνα]

(ειδατε,μιλαω και σιγα:D)

#11181 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 12 March 2008 - 22:38

Καθομαι λοιπον κι εγω και βλεπω Last Exile (παρεμπιπτοντως, καλη σειρα ως εδω που την εχω δει) και βλεπω αυτο το πραγμα να περναει μπροστα στα ματια μου με ιλιγγιωδη ταχυτητα στην αρχη του επ.8
Spoiler:

:uhh:Ok, what next?

Posted Image

#11182 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 March 2008 - 22:40

σδγδσφηδφγδφγδφ

Γαμώ τα καντήλια μου είπα και εγώ μια φορά να αρρωστήσω και να λιώσω στον Πισή και έκανε διακοπή για μια ώρα και ένα τέταρτο.

:deadga6::dazed:

HnH5aB0.jpg

#11183 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 12 March 2008 - 22:45

Καθομαι λοιπον κι εγω και βλεπω Last Exile (παρεμπιπτοντως, καλη σειρα ως εδω που την εχω δει) και βλεπω αυτο το πραγμα να περναει μπροστα στα ματια μου με ιλιγγιωδη ταχυτητα στην αρχη του επ.8

Spoiler:

:uhh:Ok, what next?

the heck?????????:huh:..ελεορ

σδγδσφηδφγδφγδφ

Γαμώ τα καντήλια μου είπα και εγώ μια φορά να αρρωστήσω και να λιώσω στον Πισή και έκανε διακοπή για μια ώρα και ένα τέταρτο.

:deadga6::dazed:

ελεορ x2..

#11184 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 March 2008 - 23:02

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.kavlifoundation.org/

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#11185 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 March 2008 - 23:05

φανταστειτε να ερθει ο αλλος στο πανεπιστημιο και να πει : ναι!! αγαπητοι φιλοι και συναδελφοι το πηρα το καυλι!!!!!

The Kavli Prizes

above post respectzor!!

#11186 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 12 March 2008 - 23:07

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ρε τον κακομοιρη...
Παντως, μερικοι εχουν κατι ονοματα που ειναι ο,τι πρεπει για να γινουν παικτες/ παραγοντες στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Απλως φανταστειτε ποσες φορες θα προτειναν οι οπαδοι της μιας ομαδας στην αλλη να τον παρει...:wooi2:

Posted Image

#11187 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 12 March 2008 - 23:07

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

lol τωρα το διαβασα

Συγχαρητήρια κύριοι, καταπληκτική απόδοση της θέσης σας πάνω στο θέμα, και ταυτόχρονα τρανή επιβεβαίωση της άποψης κάποιων (ανάμεσά τους και εγώ) πως είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να γίνουμε κώλος.

Αυτή την φορά είχαμε και την δυνατότητα να θαυμάσουμε την διαλεκτική διαμάχη μεταξύ χοντροκομμένης ειρωνείας και μπινελικίων. Μετά κορονών.

Αμφότεροι περάστε στα αποδυτήρια ένα 3μερο μπας, ΜΠΑΣ και κρυώσει λίγο το κεφάλι σας. Φυσικά αμφιβάλλω τα μάλα, αλλά δεν έχουμε στα χέρια μας και κάποιο άλλο εργαλείο για να ισιώσουμε την κατάσταση. Και αυτά που έχουμε έτσι και αλλιώς δεν είναι παρά στραγάλια έναντι μυδραλιοβόλου.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως, και θα το κάνουμε αβάδιστα, είναι να σας επιστήσω την προσοχή στο εξής. Σε αυτό το site, είμαστε μια παρέα, μια κοινότητα που καλώς ή κακώς έχει κάποια κοινά ενδιαφέροντα και μέσω αυτού του χώρου (αλλά και άλλων) βρίσκει την ευκαιρία να τα εκφράσει και να τα μοιραστεί. Με κοινές δράσεις και συζητήσεις, με χιούμορ και κατανόηση, με αγάπη για αυτά που μας ενώνουν και καλή θέληση για συγχρωτισμό και κουβεντούλα σε διαπροσωπική και όχι διαπροσωπειακή βάση.

Η στάση του site μας όσον αφορά τα θέματα που ανοίχτηκαν τελευταία, και που εύκολα μπορούν να περιγραφούν με όρους administration ως "βραδυφλεγείς βόμβες", ήταν, είναι και θα είναι κρυστάλλινη όσο και συγκεκριμένη. ΔΕΝ υπάρχουν θέματα taboo για το forum μας, και όσο έχουμε την δυνατότητα να τα συζητούμε χωρίς να χαλάμε τις καρδιές μας, τόσο αυτά θα αντιμετωπίζονται όπως και όλα τα άλλα θέματα από την ομάδα του .aNiMe//GR.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα καθίσουμε να βλέπουμε την κοινότητα να ακρωτηριάζει τα ακροδάχτυλα της σε μάχες χαρακωμάτων μεταξύ αμοιβαία ακραίων και διαμετρικά αντίθετων θέσεων. Δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ανεχτούμε να συνεχίζεται η προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ μελών που τόσο το μέσο επικοινωνίας ~ θεματολογίας της συζήτησης όσο και τα πιστεύω τους ευνουχίζουν κάθε προσπάθεια να γίνει συζήτηση της προκοπής, από όσους τέλος πάντων κόπτονται να λύσουν αυτά τα θέματα μέσω του internet, και δη, σε ένα χώρο που δεν ασχολείται επί της αρχής με αυτά.

Για αυτό τον λόγο, παρακαλώ προσέχετε όλοι την πορεία σας. ΔΕΝ θα υπάρξει άλλο warning, νομίζω πως έχουμε μπλαβιάσει στις συστάσεις.

The .aNiMe//GR team.

ανεξαρτητως του τι ειπες dante, ενιωθα σαν να διαβαζα επιστολη απο τον διευθυντη του λυκειου μ
btw πως κ δεν εχουνε κανενα onion emoticon π να τραβαει το ενα ματι προς τα κατω και να βγαζει τη γλωσσα του;
δε ξερω αν το περιεγραψα καλα κ αν καταλαβατε τι εννοω παντως το εχω δει σε αρκετα anime
:P

Edited by Kenny, 23 May 2008 - 19:25.
double post

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#11188 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 March 2008 - 00:22

Posted Image

Posted Image

#11189 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members