Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11161 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 12 March 2008 - 19:57

τι αναστημα να σηκωσει μετα η Ελλαδα οταν σφαζομαστε μεταξυ μας :sigh2:

ο δημοκρατικος διαλογος υπερισχυει και στις δυο παραταξεις :sigh2:

#11162 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Μαθε λοιπον φιλτατε οτι πιο πολυ πατριωτης απο καθε φασιστα κωλοεθνικισταρα κ οτι ατομα με ιδεες σαν κ τις δικες εφτασαν την χωρα μας στο χαλι που ειναι. Και επειδη ακριβως μου αρεσει η ιστορια της χωρας μου δεν θελω να την καταχραζονται κατι δηθεν πατριωτες που δεν ξερουν τι τους γινετε φαντασμενοι οπιστοδρομικοι κ θυματα της τηλεορασης!
Και επιπλεον προτιμο με την χωρα μιση απο τι ειναι προκυμενου να μην υπαρχει ζωα με τετοιες ιδεες αποψεις, πραγματικα οταν βλεπω να βγαινει ο κξαθε κοπανος του λαος κ να μιλαει με μια τετοια ελληνομανια κ απο κατω να ζητωκραβγαζουν τα πληθη πραγματικα ντρεπομαι που ειμαι ελληνας κ φυσικα οχι μονο δεν δεχομαι αυτους τους τυπους σαν ομοιους αλλα θα χαιρομουν κ αν τους εβλεπα αναποδα με τα εντερα απ εξω.. αυτη ειναι η τυχη που σας αξιζει κ δεν μου καιγετε καρφι ουτε για τις αθλιες ζωουλες σας

Αυτα ειναι που με ενοχλουν... Μιλας για ιδεες φασιστικες και κτλ, ενω δεν εχω ποτε υποστηριξει επεκτατικο πολεμο, διωγμο καποιων, η κατι φασιστικο.. Αυτο που σας χαλαει ειναι οτι καποιοι αγαπανε αυτοι την χωρα, θεωρουν τον εαυτο τους ελληνες, δεν θελουν να γινουμε ξεφραγο αμπελι με ανεξελεγκτη μεταναστευση, και σκεφτονται το μελλον της χωρας ως εθνος και οχι ως μιας αναρχης κομουνας...

Και εγω οταν βλεπω καποιους να τα σπανε με μολοτωφ, να καινε την ελληνικη σημαια, να θεωρουν οτι η επανασταση του 1821 ηταν φασιστικη επιθεση, να ξερουν να μιλανε μονο με τη βια και δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στη ζωη τους, τοτε νιωθω και εγω αηδια...

αυτοι που ξερουν να μιλανε μονο με τη βια και αγνοουν τις υποχρεωσεις τους ως πολιτες αυτου του εθνους ειναι οι πραγματικα ενοχοι.
Posted Image

#11163 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

δε το πατε σε pm λεω εγω? εμεις τι φταιμε που πρεπει να διαβαζουμε τα ποστ σας ? αφου εχετε μια κοντρα μιληστε Pm, email , msn, γραμματα μεσω ΕΛΤΑ, τροποι υπαρχουν....

Black hole m8 εισαι αναγκεσμενος να ανεχεσε οτιδηποτε δεν ειναι κατα των κανονων...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#11164 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 12 March 2008 - 19:58

δε το πατε σε pm λεω εγω? εμεις τι φταιμε που πρεπει να διαβαζουμε τα ποστ σας ? αφου εχετε μια κοντρα μιληστε Pm, email , msn, γραμματα μεσω ΕΛΤΑ, τροποι υπαρχουν....

+1 this is insane
Αν μαλιστα χρησιμοποιησετε τον τελευταιο τροπο, μεχρι να φτασει, θα το 'χετε ξεχασει κιολας

Posted Image

#11165 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 12 March 2008 - 20:00

Ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα και σ'αυτο και στ'αλλο topic με τα Σκοπια. Τι να πω συγκρατιεμαι να μην αρχιζω να "βριζω" γιατι με οτι διαβαζω εχω φτασει στα ακρα. Λοιπον δεν θελω να πω τιποτα γιατι ειμαι με το μερος του Ayu-Mania και επειδη βλεπω οτι το κλιμα δεν μας σηκωνει εμας τους εθνικοφρονες δεν θα αρχισω κατι που δεν θα μας δικαιωσει.

αφου ειμαστε φασιστες και ρεμαλια του κερατα...
ουτε οι ιδιοι σκοπιανοι δεν θελουν να μας δουν με τα εντερα απεξω...

και καλα κανει η Loke που διαμαρτυρεται, δεν εχει κανα λογο να μας βλεπουν να τρογωμαστε οποτε εγω το σταματαω εδω.
Posted Image

#11166 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 March 2008 - 20:01

Black hole m8 εισαι αναγκεσμενος να ανεχεσε οτιδηποτε δεν ειναι κατα των κανονων...

Pm m8 υπαρχει και ευγενια πχ λεω τωρα να σκεφτεσαι τα υπολοιπα members του forum. Το black hole ειναι για random πραματα αλλα οχι για προσωπικες επιθεσεις ( forum rules) και ουτε για chat msn style, που παλαιοτερα αν θυμασαι διαγραφτηκαν ποστς , κλειδωθηκε το black hole etc

@ mr ayu

ο Loke σε παρακαλω :)

#11167 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 March 2008 - 20:04

Και δνε κλειδώνουν όλο το Community bar για καμμιά βδομάδα; Μπας και ηρεμήσουμε λίγο...

Odin, μεγάλε θεέ που είσαι;;;;

Kenny μου φαίνεται καλά έκανες και παράτησες το community bar...

#11168 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 12 March 2008 - 20:08

Pm m8 υπαρχει και ευγενια πχ λεω τωρα να σκεφτεσαι τα υπολοιπα members του forum. Το black hole ειναι για random πραματα αλλα οχι για προσωπικες επιθεσεις ( forum rules) και ουτε για chat msn style, που παλαιοτερα αν θυμασαι διαγραφτηκαν ποστς , κλειδωθηκε το black hole etc

Δεν ειμαι / δεν με νοιαζει να ειμαι ευγενικος οταν θελω να βρω το δικιο μου.
Αλλα μιας κ επισης δεν θελω να γινω γραφικος so be it.
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#11169 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 March 2008 - 20:23

σε ευχαριστω πολυ και εσενα και τον mr ayu και δεν το λεω ειρωνικα.

#11170 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 March 2008 - 21:33

Να ρωτησω, ξερει κανεις τι θα παιχτει αυριο με τις απεργιες στα λεωφορεια, μετρο και ηλεκτρικο?

:if:

Ατιμη τρυπα! :nanana:
Posted Image

#11171 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 12 March 2008 - 21:35

:if:

Ατιμη τρυπα! :nanana:

αντε να μην κλαις.

Αθήνα
Posted ImagePosted ImageΕικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ και το Μετρό ζητώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και διεκδικώντας την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά. Παράλληλα, απεργία για Πέμπτη και Παρασκευή έχει κηρύξει η ΟΤΟΕ. Δεύτερη ημέρα συζήτησης του Ασφαλιστικού στη Βουλή.Επιπλέον, την Πέμπτη συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των δικηγόρων και των μηχανικών του Δημοσίου οι οποίες ξεκίνησαν την Τετάρτη. Αντίστοιχα, στη ΔΕΗ και στην ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεδριάζουν τα συνδικαλιστικά όργανα για να λάβουν απόφαση τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους.
Κοινή ανακοίνωσή εξέδωσαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ και τον ΟΣΕ, -ασφαλιστικό φορέα το ΤΑΠ-ΟΤΕ-, καταγγέλλοντας ότι το νομοσχέδιο ανατρέπει ασφαλιστικές κατακτήσεις ετών, μειώνει τις συντάξεις, αυξάνει τα όρια ηλικίας, επιδεινώνει τους φόρους προστασίας της μητρότητας και εξοντώνει τους νέους εργαζομένους.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν «ενωτικά, αγωνιστικά και μαζικά» στη γενική πανελλαδική απεργία της ερχόμενης Τετάρτης 19 Μαρτίου.
Ο κ. Παναγόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αντιλαϊκή, αντιασφαλιστική πολιτική» και έκανε λόγο για «αυτόκλητους υπερασπιστές της κυβέρνησης στα τηλεπαράθυρα, που προσπαθούν να συκοφαντήσουν τους απεργούς και ειδικότερα την κινητοποίηση στη ΔΕΗ και τις τράπεζες».
Η εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, Δέσποινα Σπανού, δήλωσε ότι το νομοσχέδιο της οδηγεί στη συνολική υποβάθμιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, στον περιορισμό ακόμα και ώριμων δικαιωμάτων και έχει ως άμεσο στόχο την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης.Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Posted Image

#11172 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 March 2008 - 21:36

Μετρό και ηλεκτρικό δεν έχει αύριο.

Posted Image

#11173 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 March 2008 - 21:39

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ??? :fromabove::fromabove::fromabove:

edit: special thanks to PoM and Jiraiya for the info :congrats:
Posted Image

#11174 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 12 March 2008 - 21:44

ταξακι?
κανουν απεργια και οι βρωμοταριφες μηπως?

Posted Image

#11175 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 March 2008 - 21:55

Έχει να πέσει διπλοκούρσα και τριπλοκούρσα αύριο!!!:sigh2:
Η καλύτερή τους...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image