Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9631 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 10 February 2008 - 10:56

εγω παντως ενα ξερω πηρα τηλεφωνο τη dominos επειδη μου βαλανε φρεσκια ντοματα στη πιτσα και τωρα μου ηρθε η 2η δωρεαν οποτες double μασα...

Dominos ειναι η χειροτερη πιτσα παγκοσμιως... Δεν ξερω πως την τρωνε μερικοι...

Επισης δεν πολυσυμπαθω τις παραδοσιακες ιταλικες σε φουρνο με ξυλα.. ειναι λιγο δηθεν και πολυ λεπτες..

Την καλυτερη πιτσα την εχω φαει στην Νεα Υορκη. Ειχαν τοσο τυρι και πεπερονι πανω που πρεπει να παραβιαζαν ολους τους γνωστους νομους της φυσικης..
Posted Image

#9632 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 10 February 2008 - 11:02

ωραία περάσαμε χτες :)

άσχετο.
Posted Image

#9633 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 10 February 2008 - 11:04

ποπο ύπνοι που πέφτουν κυριακή πρωί ! !

#9634 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 February 2008 - 11:26

το κερατο το μου, αρχισανε να βαρανε εξω στο διαδρομο επειδη θελανε να φτιαξουν κατι σοτυς τοιχους 11 το πρωι ααααααααααχχχ, που να φανε κανα teleport στα 9 hells κατευθειαν στον Asmodeus με μπλουζακι demons rule u suck (dnd version) / στο 'οχυρο' του orochimaru με μπλουζακι Sasuke is emo lolol (narutard version)...

κοιτα ayu απο pizza hut και ολες τις τοπικες εδω στο ηρακλειο της κρητης η dominos ειναι καλυτερη και εχει καλης ποιοτητας υλικα (πιστευω παρα πολυ καλα για μια τοσο μεγαλη αλυσιδα)

που πηγατε konata? εγω λιγο dota, forum lurking, msn και υπνο, παρα ημουν κουρασμενος απο προηγουμενες μερες (γυρναγα πολυ αργα αλλα και παλι επρεπε να ποσταρω εδω πριν κοιμηθω:hahaha::hahaha:) και δε τι παλευα πια ξυπναγα ολο 4-6 pm

ps σε αυτο φταιει και οτι ειχα βαλει το ξυπνητηρι 12 ωρες μπροστα (ειναι 24h mode και το εβαζα ως 12 hour...) και οτι δεν κανονισα και τπτ :wis:

αυτα παω περιπτερο γιατι ψυγειο αδειο= i lose

#9635 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 February 2008 - 11:27

Επισης δεν πολυσυμπαθω τις παραδοσιακες ιταλικες σε φουρνο με ξυλα.. ειναι λιγο δηθεν και πολυ λεπτες..

Την καλυτερη πιτσα την εχω φαει στην Νεα Υορκη. Ειχαν τοσο τυρι και πεπερονι πανω που πρεπει να παραβιαζαν ολους τους γνωστους νομους της φυσικης..

:terror2: This is... hybris.

oR4yYRl.gif

#9636 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 February 2008 - 11:40

να πω την αληθεια το θεμα πιτσα δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα.επειδη ειναι junk food παιζει κυριως σε ποιον φιλο θα ειμαι οταν θα παραγγειλουμε. σε μενα εχω σταμπαρει ενα μικρο μαγαζακι που κανει καλη σχετικα ζυμη και βαζει φρεσκα ματνιταρια φρεσκια ντοματα και παστουρμα. βρωμας, αλλα αξιζει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9637 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 February 2008 - 11:43

btw απο dominos μονο μια περνω (δλδ μονο μια μου αρεσει) κονοικα υλικα + τσενταρ τυρι + πιπεριες. απλως respect

#9638 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 10 February 2008 - 14:41

Επειδη ολο το καλοκαιρι στη δουλεια που ημουν ειχαμε συνεργασια με την Domino's και πουλαγαμε (μαντεψτε τι τρωγαμε 3 μηνες για βραδυνο) δεν ειναι απο τις καλυτερες αλλα ουτε απο τις χειροτερες σιγουρα...
Επισης ισχυει οτι η πιτσα ειναι το real life lembas και οσο συχνα και να φας δεν την βαριεσαι... :Blissfull:
Posted Image

#9639 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 February 2008 - 15:36

....Επισης ισχυει οτι η πιτσα ειναι το real life lembas και οσο συχνα και να φας δεν την βαριεσαι... :Blissfull:

η πιτσα ειναι το ψωμι του 21ου αιωνα :bike:

#9640 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 February 2008 - 16:04

εγω παντως προτιμω το υπερπιτογυρο... (βορειος γαρ)
υπερπιτογυρο ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!

#9641 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 10 February 2008 - 20:18

Εγω τον σκυλογυρο (aka PRASSAS)
ΤΑ ΣΠΑΕΙ!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#9642 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 10 February 2008 - 20:22

αντε μπαοκαρα!!!
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#9643 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 10 February 2008 - 20:25

:rolleyes:

#9644 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 February 2008 - 22:18

Εγω τον σκυλογυρο (aka PRASSAS)
ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Εμείς όταν λέμε να πάμε εκεί (γιατί μόνο λέμε, δεν πράττουμε) λέμε "Πάμε για κανα αρμαντίλλο;".

Πάει καλύτερα.

HnH5aB0.jpg

#9645 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 February 2008 - 22:23

ρε παιδια, γιατι να κανουμε τετοιες ανουσιες διακρισεις. κρεας εχει κα ιο σκυλος, κρεας εχει και το αλογο, κρεας εχει κα η γατα, κρεας εχει κα ιτο γουρανι.\ολα τα ιδια ειναι και κυριως ειναι ακομα πιο ομοια αν ψηθουν. οποτε δεν βλεπω κανενα λογο να ταραζεστε