Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9616 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 February 2008 - 19:45

Μη μιλάτε για Sony, παίδες... :nod: Δεν ξέρετε πού βρίσκεστε μάλλον... :nosey::wooi2:

with

Posted Image

:gn2:

oR4yYRl.gif

#9617 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 February 2008 - 19:45

that was merciless.............:sadist::sadist::sadist:

it was?:hahaha:
gomen :P

#9618 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 09 February 2008 - 19:56

Μη μιλάτε για Sony, παίδες... :nod: Δεν ξέρετε πού βρίσκεστε μάλλον... :nosey::wooi2:

with

Posted Image

:gn2:

Καλα...εσυ εισαι Βελγος...(οπως θα ελεγε και μια ψυχη εδω μεσα..)
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#9619 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 February 2008 - 20:10

Αφήστε ρε το παιδί να εκφράσει την αγάπη του.

Μην τους ακούς, Ανδρέα. :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9620 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 February 2008 - 22:59

That was Nintendo's last good console
Posted Image
Posted Image

#9621 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 09 February 2008 - 23:56

Πάντως εσείς οι Νintentards είστε πολύ καμμένοι.
Έχω διαγράψει-μπλοκάρει/με έχουν διαγράψει-μπλοκάρει πάνω απο 2 φορές μετά από καβγά μεταξύ εμού (/prefers Sony-NOT A FANBOY) και ενός Nintentard.

Δεν σήκωναν μύγα στη κατάνα τους.

Εγώ ξεκινούσα τη συζήτηση με την προϋπόθεση να περάσω την ώρα μου ακούγοντας τη γνώμη άλλων και κατέληγε σε ατελείωτο και άσκοπο flaming επειδή και μόνο δεν γουστάρω Νιντέντο.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο ένας κατέληξε να μου βρίζει σόγια.
Ε τι να κάνω ο άνθρωπας, τα πήρα, φάε βρισίδι άγριο, φάε και μπλοκ.

Σταδιάλα τον θυμήθηκα και συγχύστηκα.

HnH5aB0.jpg

#9622 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 10 February 2008 - 00:31

Έχεις άβαταρ και υπογραφή Elfen Lied οπότε ότι και να έκανες σε επικροτούμε!χιχι

Βασικά,πιστεύω απο το NES μέχρι το τέλος του SNES η Nintendo ήταν κορυφή.Απο εκεί και πέρα,η Sony είχε και ποικιλία και ποιότητα και πιστεύω κυριάρχησε.Τώρα μάλλον πάει πάλι να αλλάξει το πράγμα,αλλά και πάλι,βλέπω τα παιχνίδια για PS3 και δεν μπορώ να μην θέλω να τα παίξω,ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με παιχνίδια της Nintendo.
Posted Image

#9623 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,827 posts

Posted 10 February 2008 - 00:42

HANDS DOWN!!!

Honey and Clover JDorama is out plus Mushishi Live Action on 25
Focking Great. :wooi2::wooi2::wooi2:

~~ SilentRegrets Dot Com ~~ - Honey and Clover
rsrGbGx.gif

#9624 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 February 2008 - 00:56

εγω παντως ενα ξερω πηρα τηλεφωνο τη dominos επειδη μου βαλανε φρεσκια ντοματα στη πιτσα και τωρα μου ηρθε η 2η δωρεαν οποτες double μασα...

#9625 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 February 2008 - 01:23

Mushishi Live Action on 25

Θάνατος

HnH5aB0.jpg

#9626 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 February 2008 - 01:29

That was Nintendo's last good console
Posted Image

Ναι. Και το τελευταίο παιχνίδι Nintendo που έπαιξες;

Έχεις άβαταρ και υπογραφή Elfen Lied οπότε ότι και να έκανες σε επικροτούμε!χιχι

Βασικά,πιστεύω απο το NES μέχρι το τέλος του SNES η Nintendo ήταν κορυφή.Απο εκεί και πέρα,η Sony είχε και ποικιλία και ποιότητα και πιστεύω κυριάρχησε.Τώρα μάλλον πάει πάλι να αλλάξει το πράγμα,αλλά και πάλι,βλέπω τα παιχνίδια για PS3 και δεν μπορώ να μην θέλω να τα παίξω,ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με παιχνίδια της Nintendo.

Έχω βαρεθεί να τα συζητάω. Και επειδή δεν θέλω να καταλήξω στην κατάσταση που λέει ο Lushifer, θα πω απλώς ότι είναι αστείο να βλέπεις ανθρώπους να μιλούν για πράγματα με τα οποία δεν ασχολούνται. Πχ. εγώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο ας πούμε. :wis:

Πάντως εσείς οι Νintentards είστε πολύ καμμένοι.
Έχω διαγράψει-μπλοκάρει/με έχουν διαγράψει-μπλοκάρει πάνω απο 2 φορές μετά από καβγά μεταξύ εμού (/prefers Sony-NOT A FANBOY) και ενός Nintentard.

Δεν σήκωναν μύγα στη κατάνα τους.

Εγώ ξεκινούσα τη συζήτηση με την προϋπόθεση να περάσω την ώρα μου ακούγοντας τη γνώμη άλλων και κατέληγε σε ατελείωτο και άσκοπο flaming επειδή και μόνο δεν γουστάρω Νιντέντο.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο ένας κατέληξε να μου βρίζει σόγια.
Ε τι να κάνω ο άνθρωπας, τα πήρα, φάε βρισίδι άγριο, φάε και μπλοκ.

Σταδιάλα τον θυμήθηκα και συγχύστηκα.

Πάντως εσείς οι άνθρωποι, χμμ κάτσε να σκεφτώ, με όνομα που έχει 2 ρ μέσα κρίνεται πολύ αβάσιμα. Δεν χρειάζεται να κατηγοριοποιείς, και δεν χρειάζεται να ορίζεις πράγματα που δεν ορίζονται. :P Άλλο fan boy, άλλο hooligan. Προσωπικά, ναι, ίσως είμαι fan boy, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου αρέσει η Nintendo. Μάλλον το αντίθετο. Επιπλέον, παίζω και από άλλες εταιρίες, και αναγνωρίζω την υπεροχή της Sony στις δύο προηγούμενες γενιές. Παρόμοια όμως, νομίζω ότι με αντικειμενικά κριτήρια, σε αυτή τη γενιά, η Nintendo έχει πάει μίλια μπροστά. Και φυσικά, δεν θα έβριζα κάποιον για τις απόψεις του. Αλλά τέλος πάντων. Τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι τελειωμένοι άνθρωποι που μάλλον ζουν λιγότερο απ' ό,τι μπορούν να μην ζουν. Ναι. :D :hahaha:

Τέσπα. Μόλις είδα το Atonement. Respect. Απλώς αριστούργημα. :nod:

oR4yYRl.gif

#9627 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 10 February 2008 - 01:34

Χμ....τελευταίο παιχνίδι της Nintendo???Μμμμ.....πρέπει να ητανε στο Came Cube...εκείνο που είναι όλοι οι ήρωες της Nintendo και παλεύουν,ο Link,ο Mario,κτλ.Δεν με κράτησε πιο πέρα.I'll pass.....
Posted Image

#9628 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 February 2008 - 01:36

Χαλάρωσε boy, δεν μιλούσα ούτε για εσένα ούτε για αυτούς που προτιμούν Νιντέντο.

Αλλά σε καμένους.

Τζάμπα ιδρώτα δαχτύλων ξόδεψες για μια παράγραφο που ούτε καν τη διάβασα ολόκληρη μιας και απο την αρχή φάνηκε οτι με παρεξήγησες.

HnH5aB0.jpg

#9629 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 February 2008 - 01:41

Χμ....τελευταίο παιχνίδι της Nintendo???Μμμμ.....πρέπει να ητανε στο Came Cube...εκείνο που είναι όλοι οι ήρωες της Nintendo και παλεύουν,ο Link,ο Mario,κτλ.Δεν με κράτησε πιο πέρα.I'll pass.....

Super Smash Bros. Melee. Και μιλάς για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των εποχών (με το Sequel του, Brawl, τουλάχιστον το πιο οργανωμένο παιχνίδι των εποχών). Τέλος πάντων, δεν φαίνεται να έχεις παίξει πολύ πράγμα. Παίξε και μετά όσος διάλογος θες. :Blissfull:

Χαλάρωσε boy, δεν μιλούσα ούτε για εσένα ούτε για αυτούς που προτιμούν Νιντέντο.

Αλλά σε καμένους.

Τζάμπα ιδρώτα δαχτύλων ξόδεψες για μια παράγραφο που ούτε καν τη διάβασα ολόκληρη μιας και απο την αρχή φάνηκε οτι με παρεξήγησες.

Μάλλον κατάλαβα τι εννοούσες, άλλο άρχισα να γράφω και άλλο κατέλειξα. Don't worry. :P

oR4yYRl.gif

#9630 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 10 February 2008 - 01:47

Πφ μαν,δεν ήθελα να αρχίσω διάλογο,μια δικιά μου γνώμη όχι και τόσο εξιδικευμένη είπα για να περάσει ώρα,δεν δουλεύω για τη Sony κιόλας για να με νοιάζει ποιος είναι 'καλύτερος'.Ας με έπειθε η Nintendo να ασχολιθώ παραπάνω,τι να πώ....
Posted Image