with
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 09 February 2008 - 19:45
Posted 09 February 2008 - 19:45
it was?that was merciless.............
:sadist:
gomen
Posted 09 February 2008 - 19:56
Μη μιλάτε για Sony, παίδες...
Δεν ξέρετε πού βρίσκεστε μάλλον...
with
Καλα...εσυ εισαι Βελγος...(οπως θα ελεγε και μια ψυχη εδω μεσα..)

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 09 February 2008 - 20:10
Μην τους ακούς, Ανδρέα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 February 2008 - 22:59
Posted 09 February 2008 - 23:56
Έχω διαγράψει-μπλοκάρει/με έχουν διαγράψει-μπλοκάρει πάνω απο 2 φορές μετά από καβγά μεταξύ εμού (/prefers Sony-NOT A FANBOY) και ενός Nintentard.
Δεν σήκωναν μύγα στη κατάνα τους.
Εγώ ξεκινούσα τη συζήτηση με την προϋπόθεση να περάσω την ώρα μου ακούγοντας τη γνώμη άλλων και κατέληγε σε ατελείωτο και άσκοπο flaming επειδή και μόνο δεν γουστάρω Νιντέντο.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο ένας κατέληξε να μου βρίζει σόγια.
Ε τι να κάνω ο άνθρωπας, τα πήρα, φάε βρισίδι άγριο, φάε και μπλοκ.
Σταδιάλα τον θυμήθηκα και συγχύστηκα.
Posted 10 February 2008 - 00:31
Βασικά,πιστεύω απο το NES μέχρι το τέλος του SNES η Nintendo ήταν κορυφή.Απο εκεί και πέρα,η Sony είχε και ποικιλία και ποιότητα και πιστεύω κυριάρχησε.Τώρα μάλλον πάει πάλι να αλλάξει το πράγμα,αλλά και πάλι,βλέπω τα παιχνίδια για PS3 και δεν μπορώ να μην θέλω να τα παίξω,ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με παιχνίδια της Nintendo.
Posted 10 February 2008 - 00:42
Honey and Clover JDorama is out plus Mushishi Live Action on 25
Focking Great.
~~ SilentRegrets Dot Com ~~ - Honey and Clover
Posted 10 February 2008 - 00:56
Posted 10 February 2008 - 01:23
ΘάνατοςMushishi Live Action on 25
Posted 10 February 2008 - 01:29
That was Nintendo's last good console
Ναι. Και το τελευταίο παιχνίδι Nintendo που έπαιξες;
Έχω βαρεθεί να τα συζητάω. Και επειδή δεν θέλω να καταλήξω στην κατάσταση που λέει ο Lushifer, θα πω απλώς ότι είναι αστείο να βλέπεις ανθρώπους να μιλούν για πράγματα με τα οποία δεν ασχολούνται. Πχ. εγώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο ας πούμε.Έχεις άβαταρ και υπογραφή Elfen Lied οπότε ότι και να έκανες σε επικροτούμε!χιχι
Βασικά,πιστεύω απο το NES μέχρι το τέλος του SNES η Nintendo ήταν κορυφή.Απο εκεί και πέρα,η Sony είχε και ποικιλία και ποιότητα και πιστεύω κυριάρχησε.Τώρα μάλλον πάει πάλι να αλλάξει το πράγμα,αλλά και πάλι,βλέπω τα παιχνίδια για PS3 και δεν μπορώ να μην θέλω να τα παίξω,ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με παιχνίδια της Nintendo.
Πάντως εσείς οι Νintentards είστε πολύ καμμένοι.
Έχω διαγράψει-μπλοκάρει/με έχουν διαγράψει-μπλοκάρει πάνω απο 2 φορές μετά από καβγά μεταξύ εμού (/prefers Sony-NOT A FANBOY) και ενός Nintentard.
Δεν σήκωναν μύγα στη κατάνα τους.
Εγώ ξεκινούσα τη συζήτηση με την προϋπόθεση να περάσω την ώρα μου ακούγοντας τη γνώμη άλλων και κατέληγε σε ατελείωτο και άσκοπο flaming επειδή και μόνο δεν γουστάρω Νιντέντο.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο ένας κατέληξε να μου βρίζει σόγια.
Ε τι να κάνω ο άνθρωπας, τα πήρα, φάε βρισίδι άγριο, φάε και μπλοκ.
Σταδιάλα τον θυμήθηκα και συγχύστηκα.
Πάντως εσείς οι άνθρωποι, χμμ κάτσε να σκεφτώ, με όνομα που έχει 2 ρ μέσα κρίνεται πολύ αβάσιμα. Δεν χρειάζεται να κατηγοριοποιείς, και δεν χρειάζεται να ορίζεις πράγματα που δεν ορίζονται.
Τέσπα. Μόλις είδα το Atonement. Respect. Απλώς αριστούργημα.
Posted 10 February 2008 - 01:34
Posted 10 February 2008 - 01:36
Αλλά σε καμένους.
Τζάμπα ιδρώτα δαχτύλων ξόδεψες για μια παράγραφο που ούτε καν τη διάβασα ολόκληρη μιας και απο την αρχή φάνηκε οτι με παρεξήγησες.
Posted 10 February 2008 - 01:41
Χμ....τελευταίο παιχνίδι της Nintendo???Μμμμ.....πρέπει να ητανε στο Came Cube...εκείνο που είναι όλοι οι ήρωες της Nintendo και παλεύουν,ο Link,ο Mario,κτλ.Δεν με κράτησε πιο πέρα.I'll pass.....
Super Smash Bros. Melee. Και μιλάς για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των εποχών (με το Sequel του, Brawl, τουλάχιστον το πιο οργανωμένο παιχνίδι των εποχών). Τέλος πάντων, δεν φαίνεται να έχεις παίξει πολύ πράγμα. Παίξε και μετά όσος διάλογος θες.
Χαλάρωσε boy, δεν μιλούσα ούτε για εσένα ούτε για αυτούς που προτιμούν Νιντέντο.
Αλλά σε καμένους.
Τζάμπα ιδρώτα δαχτύλων ξόδεψες για μια παράγραφο που ούτε καν τη διάβασα ολόκληρη μιας και απο την αρχή φάνηκε οτι με παρεξήγησες.
Μάλλον κατάλαβα τι εννοούσες, άλλο άρχισα να γράφω και άλλο κατέλειξα. Don't worry.
Posted 10 February 2008 - 01:47