Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 February 2008 - 17:01
Βασικα δεν θα επρεπε να υπαρχει το απολα, και απλα να λες τι θες μεσα στο πιτογυρο σου..
Τωρα για τα καλαμακια, εγω ξερω οτι ειναι αυτα που βαζουν στις πορτοκαλαδες...
Posted 11 February 2008 - 17:05
Με εκνευρίζει που όταν τους λέω "απ' όλα", δεν συμπεριλαμβάνουν τζατζίκι. Πλέον λέω "μ' απ' όλα συν τζατζίκι".

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 February 2008 - 17:07
το τζατζικι ειναι too runny για μενα.
Posted 11 February 2008 - 17:12
Εγω,αλλα μονο μουσταρδα,οχι κετσαπΠειτε μου ποιος θα εβαζε μουσταρδα-ketchup αντι για τζατζικι
Ελεος!
Γιατι θα μποουσε να ειναι και το -2i:nosey:?sqr-root{-4} = 2i
Γιατί δεν ισχύει αυτό;
Posted 11 February 2008 - 17:29
απλως δεν ισχυει αποκλειστικα αυτο
κ παντα μιλωντας στο C
στο R δεν ισχυει
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 11 February 2008 - 17:29
πυραμίδα πήγαινε να διαβάσεις γιατί πολύ την λούφαρες όλο το σαβ-κο
και περι συζήτησης για σουβλάκια τα δικά μας είναι καλύτερα.
Yes Lisa
Όσο για σουβλάκια,το μόνο που έχω να πώ
-όχι τζατζίκι
-όχι κέτσαπ
-όχι πράσινα,κόκκινα,κίτρινα τι στο $*@&@* είναι αυτά μέσα στο κρέας μου
-γενικώς όχι σε ότι φυτρώνει
Posted 11 February 2008 - 17:38
Εγω,αλλα μονο μουσταρδα,οχι κετσαπ
Γιατι θα μποουσε να ειναι και το -2i:nosey:?
Ρε, δεν λέω αυτό.
Αλλά νόμιζα ότι δεν ισχύει καν η σχέση sqr-root{-4} = 2i... Δηλαδή έτσι είχα ακούσει, και μου είχε σπάσει τα νεύρα που δεν ισχύει...
Ελπίζω να ισχύει τελικά.
Posted 11 February 2008 - 17:48
Αλλα..... σουβλακι με μουσταρδα ή κετσαπ??? Αμερικανακια ειμαστε?
Αυτα βαζουν στα χοντ-ντογκ, οχι στα σουβλακια.... Παντως, ο καθενας οτι του αρεσει. Παραδοσιακα σουβλακια που ξερω εγω ειναι με κρεμμυδια, τζαζικι, ντοματα και σως... Οποιος εχει παει Μοναστηρακι ή μενει εκει, υπαρχει ενα φοβερο σουβλατζιδικο ''ο Θανασης'' λεγεται νομιζω.... πωπω, ο γυρος τους με κανει να λιωνω!
Posted 11 February 2008 - 18:04
Posted 11 February 2008 - 18:19
Posted 11 February 2008 - 19:40

Posted 11 February 2008 - 19:44
μπλιαχ απαίσιε Darthnicolas... σε θυμάμαι και στο meeting με τι χαρά έτρωγες το σουβλάκι σου...!!
yeah yeah σήμερα έγραψα 5 στη Γεωμετρία!!!

Και όσο αφορά ότι είπατε για μουστάρδα και κέτσαπ,ένα έχω να πω : Αηδία!
Άντε να δεχτώ κέτσαπ αν και γενικά σε σύγκριση με φρέσκια ντομάτα την θεωρώ 0...
Αλλά μουστάρδα είναι σίχαμα >.<
(Σημείωση : H μουστάρδα είναι ένα από τα 31 μισητά φαγώσιμα του
Νίκου)
Posted 11 February 2008 - 19:45
δεν ισχυει εξ ορισμου της εννοιας της ριζας. γιατι αν δεχθεις τετοιες εκφρασεις, τοτε υπαρχουν προβληματα (π.χ. γραφικες απεικονισεις)Ρε, δεν λέω αυτό.
Αλλά νόμιζα ότι δεν ισχύει καν η σχέση sqr-root{-4} = 2i... Δηλαδή έτσι είχα ακούσει, και μου είχε σπάσει τα νεύρα που δεν ισχύει...
Ελπίζω να ισχύει τελικά.