Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9436 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:01

Αυτη η κατασταση ειναι λυπηρη...:nanana::uhh:Δεν ξερω γιατι το συνεχιζουν αυτο το μονοπατι οι Nightwish.Αφου δεν τους παει πουθενα!Αφου αντικειμενικα αν το εβλεπε καποιος που πρωτη φορα τους ακουγε οτι Anette is just too mediocre.Αλλα ειναι ακομη οι fans που τους κρατανε,που ειναι fanboys kai girls και δεν μπορουν να δουν την αληθεια...:emptyonexg1:

Kαλα καλα ξερω αλλη τραγουδιστρια αλλα τραγουδια...Αλλα αυτη πια δεν προσπαθει καν!Ειδικα προς το τελος ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ το κομματι...Ναι δεν ειναι για το style της, ξερω.Αλλα τοσο ασχημα πια?
(και επισης ξερω το οτι θεωρουμαι κολλημενη υπερβολικα με ενα συγκροτημα,αλλα ειναι λυπηρο να βρισκεις τη μουσικη που σε εκφραζει τοσο υπερβολικα πολυ και να καταστρεφεται:emptyonexg1:)

α καλα... το οτι θα βρισκοταν τραγουδιστρια που να ντυνεται χειροτερα απ την Amy Lee δεν το περιμενα...

κι αν λεει ετσι το Ever Dream δε θελω ουτε να φανταστω τι θα κανει σε κανενα Sleeping Sun ή Beauty and the Beast....:terror2:

ο,τι να ναι....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#9437 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:03

Υπάρχει το Karas σε High Definition να γουστάρουμε?:Blissfull:

Not yet. :if:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9438 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:22

Αυτη η κατασταση ειναι λυπηρη...:nanana::uhh:Δεν ξερω γιατι το συνεχιζουν αυτο το μονοπατι οι Nightwish.Αφου δεν τους παει πουθενα!Αφου αντικειμενικα αν το εβλεπε καποιος που πρωτη φορα τους ακουγε οτι Anette is just too mediocre.Αλλα ειναι ακομη οι fans που τους κρατανε,που ειναι fanboys kai girls και δεν μπορουν να δουν την αληθεια...:emptyonexg1:

Οπως εδω(current state):

Kαλα καλα ξερω αλλη τραγουδιστρια αλλα τραγουδια...Αλλα αυτη πια δεν προσπαθει καν!Ειδικα προς το τελος ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ το κομματι...Ναι δεν ειναι για το style της, ξερω.Αλλα τοσο ασχημα πια?
(και επισης ξερω το οτι θεωρουμαι κολλημενη υπερβολικα με ενα συγκροτημα,αλλα ειναι λυπηρο να βρισκεις τη μουσικη που σε εκφραζει τοσο υπερβολικα πολυ και να καταστρεφεται:emptyonexg1:)

Γιατι το τραγουδαει ετσι? Γιατι? Γιατι?
Spoiler:

Ακουγεται λιγο αθλιο
ΠΟΛΥ αθλιο, δε το παιξα ολο δεν αντεχα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9439 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:35

kill her or something. σαν να νιαουριζει.

ασχετα απο τι μουσικη ακους, δεν γινεται παρα να παραδεχτεις οτι η Tarja εχει φωναρα οχι αστεια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9440 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:36

Spoiler:

Ούτε ήμουν ούτε είμαι Nightwish fanboy αλλά το Dark Passion Play το έχω ακούσει απο αρκετές έως πολλές φορές.
Και μου άρεσε.

Τώρα ντάξ, η Tarja ήταν για όπερα η κοπέλα, η Anette έχει απλά μια πολύ όμορφη φωνή.

Για μένα οι Tarja-Nightwish και οι Anette-Nightwish είναι δύο διαφορετικά συγκροτήματα.
Τί να κάνει η κοπέλα, ένα δίσκο μόνο έβγαλε, όλο και κανένα παλιό θα έπαιζαν, και οκ, δεν είναι στο στυλ της.

Δεν βλέπω τον λόγο να την γιουχάρουν όλοι, ο Tuomas έδιωξε την Tarja και πήρε την Anette.

HnH5aB0.jpg

#9441 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:42

kill her or something. σαν να νιαουριζει.

ασχετα απο τι μουσικη ακους, δεν γινεται παρα να παραδεχτεις οτι η Tarja εχει φωναρα οχι αστεια

καλα ρε ΚΟΥΦΟΙ ειστε?
2.5 οκταβες για οπερα ειναι σαν να εχει 2.40 υψος στο ποδοσφαιρο.
η να ειναι 320 κιλα και να παιζει πολο.
η να ειναι απο την Τουμπα και να ειναι Ηρακλης.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ.
ειναι αχωνευτη,ασχημη,ψωναρα και μαλακο.
και πηρε τα @@ του αλλου του @@ρα και χεστηκαμε.
σιγα την μπαντα κιολας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9442 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:08

PoM σεμνά

Όσο για την Anette παραθέτω 2 σχόλια από το Youtube που με βρίσκουν σύμφωνο.

This is the first old era song Annette has done live that I enjoyed.
It's a very different version and that's how you have to take it to enjoy it, I suppose. I've stopped trying to compare her to Tarja. Now I just like/dislike based on how it sounds by itself.

I'm sick of everyone who says Anette can't sing the old songs... it just sounds different... not bad.. she doesn't have an operatic voice, so what? just listen to After forever or Epica or Tarja's solo shit if you like it.. Anette doesn't sing any false note here I think. I think she is awesome! especially for someone who didn't sing in Metalbands before.. :)

Και εμένα μου άρεσε η Tarja περισσότερο αλλά τι να κάνουμε. Μιλάμε πλέον για δύο εντελώς διαφορετικές μπάντες.

E5VV38U.jpg

#9443 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:11

καλα ρε ΚΟΥΦΟΙ ειστε?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ.
σιγα την μπαντα κιολας.

Πάντα εκφράζεις την αρνητική σου γνώμη για κάτι με γαμάτο τρόπο.

Α, σήμερα μου δάνεισε πάλι το ίδιο άτομο το Cruelty and the Beast.

Σου κάνω την τιμή να διαλέξεις bitrate.

HnH5aB0.jpg

#9444 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:11

καλα ρε ΚΟΥΦΟΙ ειστε?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ.
σιγα την μπαντα κιολας.

x 2000

#9445 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:46

Πάντα εκφράζεις την αρνητική σου γνώμη για κάτι με γαμάτο τρόπο.

Α, σήμερα μου δάνεισε πάλι το ίδιο άτομο το Cruelty and the Beast.

Σου κάνω την τιμή να διαλέξεις bitrate.

FLAC :nosey:

καλα νταξει ,σταθερο bitrate στα 320.
αντε στη χειροτερη vbr 256-320.

ειμαι σεμνος και ταπεινος ρε παπια.
αλλα τι να κανουμε..
για τους nightwish λεμε οχι για καμια σοβαρη μπαντα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9446 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:53

ειμαι σεμνος και ταπεινος ρε παπια.
αλλα τι να κανουμε..
για τους nightwish λεμε οχι για καμια σοβαρη μπαντα κατα την υποκειμενικη και προσωπικη μου αποψη.

Fixed!^^:wis:

#9447 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:54

ποτε μου δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με fanboy-δες και κολλημενους με κατι και ουτε και παλι δεν θα γινει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9448 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:56

Μη κάνεις fixarισματα στα posts του POM γιατί μπορεί να σου βγάλει κανά ματάκι με το chopstick --όπως είχε απειλήσει εμένα, το ευγενικό και καλωσυνάτο παιδί του Θεού!!-- σε κανά μελλοντικό meeting!! :terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9449 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:58

ποτε μου δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με fanboy-δες και κολλημενους με κατι και ουτε και παλι δεν θα γινει.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο κολλημενος εισαι εσυ,διοτι πιστευεις οτι αντιπροσωπευεις την μια και πραγματικη αληθεια(ω Hοuse δευτερε!-_-).
Διοτι πιστευεις οτι η τεχνη μπορει να κριθει συμφωνα με τα συναισθηματα που προκαλει μονο σε εσενα με τη συγκεκριμενη ψυχοσυνθεση,χαρακτηρα,βιωματα κλπ κλπ.

:wis:

edit:

Μη κάνεις fixarισματα στα posts του POM γιατί μπορεί να σου βγάλει κανά ματάκι με το chopstick --όπως είχε απειλήσει εμένα, το ευγενικό και καλωσυνάτο παιδί του Θεού!!-- σε κανά μελλοντικό meeting!! :terror2:

Ειδες ειδες ποσο απειλει τον κοσμο? :hahaha:
Αλλη ηρθε η ωρα να αντισταθει καποιος στον House.:P

#9450 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:59

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο κολλημενος εισαι εσυ,διοτι πιστευεις οτι αντιπροσωπευεις την μια και πραγματικη αληθεια(ω Hοuse δευτερε!-_-).
Διοτι πιστευεις οτι η τεχνη μπορει να κριθει συμφωνα με τα συναισθηματα που προκαλει μονο σε εσενα με τη συγκεκριμενη ψυχοσυνθεση,χαρακτηρα,βιωματα κλπ κλπ.

:wis:

ευχαριστω πολυ για την φιλοφρονηση.
η τεχνη δεν ειναι τεχνη αλλα εμπορευμα οταν εισαι στην Nuclear Blast.

Δημοσιευμένη  εικόνα