Ήρεμα παιδιά!
Υπάρχουν και τα pm...για να λύσετε τις διαφορές σας.
Ελα βρε black hole ειναι!(raw raw fight the power!

)Και δεν προσεβαλε ο ενος τον αλλον,απλως ο POM τα εβαλε με ενα fangirl!

(δεν ειμαι τυχαιο fangirl)
και εννοειται οτι η τεχνη οταν γινεται για τα φραγκα-και οι Nightwish ειναι τετοιο παραδειγμα- και οχι για να εκφραστουν φαινεται στους ΜΗ κολλημενους.
Λοιπον πες μου εναν ανθρωπο που στην αρχη της καριερας του δεν του περασε απο το μυαλο η οικονομικη ανεληξη!Πες μου εναν που προτιμαει να μενει στα παγκακια για χαρη της τεχνης!
Αυτα μαλλον ειναι προσωπικοτητες που βλεπει καποιος 1 στα 100 χρονια.Και οταν βλεπεις οτι ο τροπος που εκφραζεσαι αποδιδει και οικονομικα τι στο διαολο να κανεις?Να αλλαξεις στιλ μεχρι να γινεις εκκεντρικος ωστε να μην σε ακουει κανενας?Να μοιραζεις τα cd και να κανεις φιλανθρωπικες συναυλιες μονο και μονο για να μην παρεις το καταραμενο το χαρτακι του διαβολου?
Δεν ηταν wannabe stars που απευθυνθηκαν σε εναν ατζεντη-μανατζερ δεν ξερω γω τι(βλεπε Ψινακης) και του ζητησαν να τους πει τι πρεπει να κανουν για να γινουν διασημοι και πλουσιοι!
Αυτοι ονομαζονται εμπορικοι!Αυτοι που φτιαχνουν μουσικη σκεφτομενοι το κοινο,
Και αν στην πορεια γινεις διασημος ακομη και αν δεν εισαι απαραιτητα wannabe star,ειναι φυσικο οτι η δοξα και το χρημα θα σε αναγκασει να κανεις καποιες υποχωρησεις(ξερω αυτο δεν ειναι αποδεκτο,αλλα τι να κανουμε?ειναι στη φυση του ανθρωποι,δεν μπορουμε να αλλαξουμε τη βιοχημεια μας!)
Και εγω νιωθω οτι οι στιχοι τους δεν γραφτηκαν για να χαροποιησουν το καθε ποζερακι 14χρονο που θελει να το παιξει και πολυ cool...
Εμενα ως ανθρωπο με αγγιξαν οσο δεν με εχει αγγιξει αλλος στιχος και παρομοια πολλους αλλους.
Και μαλιστα τους λατρευσα χωρις ποτε να ειμαι προκατειλημενη οτι και καλα ειναι διασημο συγκροτημα.Οταν ακουσα για πρωτη φορα δεν ειχα ιδιαιτερο ενδιαφερον για τη μουσικη,και γενικα δεν ακουγα τπτ το συγκεκριμενο.
Αυτα!

edit:Τελευταια εχω γινει πολυ εριστικη!Μπραβο μου!