Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9406 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 06 February 2008 - 23:01

Τι λε ρα.

Φαΐ και νερό να έχει και όλα τα άλλα περιττά.

~half a year. :wooi2:

αυτα π ειπες κ λιγα ωραια j girls κ εμενα για παντα...:wooi2:

#9407 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 07 February 2008 - 01:50

Που να δείτε το παιδαγωγικό της Korelko.

Έχει το πρόσθετο συν ότι λόγο του iek status το iq είναι χαμηλότερο :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#9408 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 07 February 2008 - 03:05

:OMG3:

Shoganai - Gaming Goodness for the geek in all of us!

omfg............

if this is not the closest manifestation of heaven on earth, then i don't know what is....:deadga6:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#9409 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 07 February 2008 - 04:19

Μπηκες σε λαθος πολυτεχνικη.Στη σχολη μου η αναλογια ειναι 50-50:rolleyes:

+1!
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#9410 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 February 2008 - 04:37

Είναι ένας απο τους 3 κεραυνοβόλους μου στην Ιατρική! Τον είχα πετύχει εκεί που έμπαινα για να μπω στο αμφιθέατρο και μάλιστα μου κράτησε και την πόρτα και με το που λέει "ορίστε" τα είδα όλα! Ιππότες υπάρχουν ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν ακόμα!! <3

Ενω εδω οταν το κανει καποιος αυτο τον κοροϊδευουν πισω απ'την πλατη του :rolleyes:

:OMG3:

Shoganai - Gaming Goodness for the geek in all of us!

OMG!!!! Πως γινεται τοση τελειοτητα να ειναι συσσωρευμενη σε ενα σημειο;;;;
Posted Image

#9411 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 February 2008 - 09:42

η θεία δικη τελικά υπάρχει, σήμερα η Eri πείρε το αίμα της πίσω.

#9412 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 February 2008 - 09:47

τι έκανες πάλι ρε Βαμπιρέλα;

#9413 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 February 2008 - 10:04

εγώ δεν έκανα τίποτα αλλα ο θεός είναι μεγάλος. θυμάσαι που όταν πρωτομπήκα στο forum κάποια σκουλά προισταμενη φρόντισε να απολυθώ?
welll someone has fired her boyfriend from the same company.

anyway find below the funniest complaints recieved by the British Association from stupid tourists

ABTA Complaints!!!

The Association of British Travel Agents (ABTA) has published some of the more bizarre
complaints received from Britons holidaying abroad:

“No-one told us there would be fish in the sea. The children were startled.”

“We had to queue outside with no air conditioning.”

“It is your duty as a tour operator to advise us of noisy or unruly guests before we travel.”

“I was bitten by a mosquito no-one said they could bite.”

“We booked an excursion to a water park but no-one told us we had to bring our
swimming costumes and towels.”

“We found the sand was not like the sand in the brochure. Your brochure shows the
sand as yellow but it was white.”

“It took us nine hours to fly home from Jamaica to England it only took the Americans
three hours to get home.”

“My fiancé and I booked a twin-bedded room but we were placed in a double-bedded
room. We now hold you responsible for the fact that I find myself pregnant. This would
not have happened if you had put us in the room that we booked.”

“I compared the size of our one-bedroom apartment to our friends’ three-bedroom
apartment and ours was significantly smaller.”

“The brochure stated: ‘No hairdressers at the accommodation’. We’re trainee
hairdressers will we be OK staying here?”

And finally, from a holidaymaker in Spain: “There are too many Spanish people. The
receptionist speaks Spanish. The food is Spanish. Too many foreigners.”

#9414 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 February 2008 - 11:52

για ονομα των θεων... και εγω που νομιζα οτι μονο αμερικανοι κανουν κατι τετοια
να τους βρουν αυτους που κανανε αυτα τα παραπονα κα ιας τους ριξουν στον κλιβανο, δεν θα λειψουν σε κανενα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9415 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 07 February 2008 - 14:32

Η σημερινη μερα ηταν τελειααααα!!!!!καναμε 5ωρο και εμαθα οτι μπορω να φυγω απο το λυκειο που ειμαι τωρα και να παω σε ενα αλλο:blingeye2::blingeye2:!!!!και ακομα πιο ωραια εγινε οταν αυτη που αντιπαθουσα εφαγε τριημερη:hehehe::hehehe::hehehe:!!!!
Posted Image

#9416 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 07 February 2008 - 14:57

Η σημερινη μερα ηταν τελειααααα!!!!!καναμε 5ωρο και εμαθα οτι μπορω να φυγω απο το λυκειο που ειμαι τωρα και να παω σε ενα αλλο:blingeye2::blingeye2:!!!!και ακομα πιο ωραια εγινε οταν αυτη που αντιπαθουσα εφαγε τριημερη:hehehe::hehehe::hehehe:!!!!

και ακομα ειμαστε στην μεση της μερας, φαντασου τι εχει να γινει απο εδω κ περα.

#9417 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 07 February 2008 - 16:24

ρε το anime//gr τωρα κ σε περιοδικα...χεεεχε...μπηκαμε κ στο computer active τωρα...
Spoiler:

γεια σ ρε blady με τις banner άκλες σ...εγινες κ διασιμος...:bleh:

Spoiler:

btw επιτελους επισκευαστηκε κ το γαμοκηνητάκι μ...

#9418 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 February 2008 - 16:25

Μαυρη ηταν η δικη μου η μερα...:emptyonexg1:Κοπηκα στο μαθημα στο οποιο εκτος απο το οτι ηταν το πιο δυσκολο του εξαμηνου, οι καθηγητες μας κρεμασαν και μας εβαλαν ο,τι πιο ANTISOS υπηρχε στο βιβλιο(καποια δεν υπηρχαν καν,οποιος το ακουσε πεταχτα στο εργαστηριο τον Κυριο ειδε)
Απο 100 σελιδες θερμοδυναμικη δεν μας εβαλαβ τπτ απολυτως!Και μας εβαλαν στη θεση της εναν τυπο υποσημειωση...

Αλλα το καλο ηταν ο,τι βγηκαν τα εργαστηρια σε αυτο το μαθημα και τα πηγα υπερβολικα γαματα!:wooi2:(αλλα τι να τα κανω θα πει κανεις?...καλο Σεπτεμβριο τωρα...)

Επισης η αλλη μαλακια ηταν οτι εχουμε party στην ιατρικη για το καρναβαλακι(ε στην Πατρα ειναι γελοιο να μην γινει...) στις 7/3!!!:emptyonexg1::terror2::oo:
Και επειδη ειμαι και εγω στην οργανωση και τα ατομα τα οποια υπολογιζα να συρω μαζι μου στη συναυλια των nightwish,παει...Κανεις δεν θα ερθει τωρα αν γυρισει σπιτι του 6 το πρωι...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!Ειμαι καταραμενη...Δεν θα παω ποτε...

Το ισως καλο ειναι οτι αφου ειναι να παμε μασκαρεμενοι,σκεφτομαι οτι αυτη θα ειναι η μονη μου ευκαιρια να κανω τπτ cosplay και να μην με παρουνε με τις ντοματες!:wooi2:

#9419 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 07 February 2008 - 16:35

Μαυρη ηταν η δικη μου η μερα...:emptyonexg1:Κοπηκα στο μαθημα στο οποιο εκτος απο το οτι ηταν το πιο δυσκολο του εξαμηνου, οι καθηγητες μας κρεμασαν και μας εβαλαν ο,τι πιο ANTISOS υπηρχε στο βιβλιο(καποια δεν υπηρχαν καν,οποιος το ακουσε πεταχτα στο εργαστηριο τον Κυριο ειδε)
Απο 100 σελιδες θερμοδυναμικη δεν μας εβαλαβ τπτ απολυτως!Και μας εβαλαν στη θεση της εναν τυπο υποσημειωση...

Αλλα το καλο ηταν ο,τι βγηκαν τα εργαστηρια σε αυτο το μαθημα και τα πηγα υπερβολικα γαματα!:wooi2:(αλλα τι να τα κανω θα πει κανεις?...καλο Σεπτεμβριο τωρα...)

Επισης η αλλη μαλακια ηταν οτι εχουμε party στην ιατρικη για το καρναβαλακι(ε στην Πατρα ειναι γελοιο να μην γινει...) στις 7/3!!!:emptyonexg1::terror2::oo:
Και επειδη ειμαι και εγω στην οργανωση και τα ατομα τα οποια υπολογιζα να συρω μαζι μου στη συναυλια των nightwish,παει...Κανεις δεν θα ερθει τωρα αν γυρισει σπιτι του 6 το πρωι...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!Ειμαι καταραμενη...Δεν θα παω ποτε...

Το ισως καλο ειναι οτι αφου ειναι να παμε μασκαρεμενοι,σκεφτομαι οτι αυτη θα ειναι η μονη μου ευκαιρια να κανω τπτ cosplay και να μην με παρουνε με τις ντοματες!:wooi2:

σ προτεινω να ντηθεις misamisa για να σ παρω εγω με τις ντοματες :P
...δε μ αρεσει κανενα cos με εκεινη...δεν εχει καταφερει να της μιασει ΚΑΜΙΑ...ουτε η θεά του cos...(δε χρηαζεται να πω ονομα ..ξερουμε ολοι,καλα λιγακι...αλλα οχι ακριβως)

το πιο "ακριβώς" cosplay π εχω δει ειναι αυτο της tifa...τσιμπατε το...
Spoiler:

#9420 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 07 February 2008 - 16:39

too skinny to be tifa imho :/