too skinny to be tifa imho :/
Οπως ειπα ειναι το πιο "ακριβως" π εχω δει...δεν ειπα οτι ειναι "ακριβως"
Posted 07 February 2008 - 16:47

Posted 07 February 2008 - 16:53
Posted 07 February 2008 - 17:01
Μην αγχώνεσαι! Υπάρχει και Σεπτέμβριος!Μαυρη ηταν η δικη μου η μερα...
Κοπηκα στο μαθημα στο οποιο εκτος απο το οτι ηταν το πιο δυσκολο του εξαμηνου, οι καθηγητες μας κρεμασαν και μας εβαλαν ο,τι πιο ANTISOS υπηρχε στο βιβλιο(καποια δεν υπηρχαν καν,οποιος το ακουσε πεταχτα στο εργαστηριο τον Κυριο ειδε)
Απο 100 σελιδες θερμοδυναμικη δεν μας εβαλαβ τπτ απολυτως!Και μας εβαλαν στη θεση της εναν τυπο υποσημειωση...
Αλλα το καλο ηταν ο,τι βγηκαν τα εργαστηρια σε αυτο το μαθημα και τα πηγα υπερβολικα γαματα!(αλλα τι να τα κανω θα πει κανεις?...καλο Σεπτεμβριο τωρα...)
Επισης η αλλη μαλακια ηταν οτι εχουμε party στην ιατρικη για το καρναβαλακι(ε στην Πατρα ειναι γελοιο να μην γινει...) στις 7/3!!!
Και επειδη ειμαι και εγω στην οργανωση και τα ατομα τα οποια υπολογιζα να συρω μαζι μου στη συναυλια των nightwish,παει...Κανεις δεν θα ερθει τωρα αν γυρισει σπιτι του 6 το πρωι...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!Ειμαι καταραμενη...Δεν θα παω ποτε...
Το ισως καλο ειναι οτι αφου ειναι να παμε μασκαρεμενοι,σκεφτομαι οτι αυτη θα ειναι η μονη μου ευκαιρια να κανω τπτ cosplay και να μην με παρουνε με τις ντοματες!

Posted 07 February 2008 - 17:43
@ Sora of the wind: Τέλειο το cosplayaki αλλά λειπει το βασικό στοιχείο της TIFA: Το γιγαντιαίο μπούστο! --να το θέσω και ευγενικά!--
BEST MISA (Death Note) COSPLAY EVAH.
μα δεν ειναι ΙΔΙΑ?
φτυστη ?
φωτοτυπια?
Posted 07 February 2008 - 18:52

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 February 2008 - 19:42
Posted 07 February 2008 - 19:44
Posted 07 February 2008 - 20:45
Σας παρακαλω καποιος να δωσει καμια καλη ιδεα για sign san text!!Παραδειγμα:
I can fly.....
I can touch the cloud.....
I can feel the heavens wings....
Posted 07 February 2008 - 21:28
Posted 07 February 2008 - 21:30

Posted 07 February 2008 - 21:54
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 07 February 2008 - 21:56