Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#93496 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2023 - 14:03

Ρε κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα. Μπράβο στο κουράγιο σου.
Για πες τώρα και κάνα must play ps5 αποκλειστικό παιχνίδι γιατί μέχρι στιγμής δεν βρίσκω λόγο να πάρω την κονσόλα.
rsrGbGx.gif

#93497 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2023 - 19:09

Ρε κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα. Μπράβο στο κουράγιο σου.
Για πες τώρα και κάνα must play ps5 αποκλειστικό παιχνίδι γιατί μέχρι στιγμής δεν βρίσκω λόγο να πάρω την κονσόλα.

και η φαση ειναι οτι μεχρι που εκανα οικογενεια και ηταν και η περιοδος που ειχα πια κατασταλαξει σε μια δουλεια δεν ελεγες οτι καιγομουν να κανω και τοσες δουλειες.. : καλα επ ουδενι δεν ημουν ματσομενος ουτε εγω ουτε η γονεις μου αλλα τα βγαζαμε περα...ποιο πολυ απο περιεργεια βαρεμεαρα και απο βιτσιο το εκανα :rofl: 

Αναλογα τα γουστα ρε συ.πχ το demon souls που ηταν αποκλειστικο στο ps5 εμενα μου αρεσε πολυ(αν και το ποιο ευκολο απο ολα της σειρας)
To horizon forbiten west αν και δεν ειναι κατι που σου αλλαζει το εσωτερικο σου κοσμο αξιζει αν σου αρεσε το 1, το ιδιο και με το god of war ragnarog.
Ε μετα σιγουρα το rachet and clank rift apart που κανει και πολυ καλη χρηση του dualsense
Το returnal λενε πολυ,εμενα δεν μου αρεσε αλλα δεν μου αρεσουν τα rouguel ike παιχνιδια.οποτε η γνωμη μου δεν μετραει και πολυ σε αυτο
To ghost wire tokyo μου αρεσε πολυ..ε και μετα εχουμε μερικα remastered οπως to spiderman και τα 2 directors cut,death stranding και ghost of tsusima που αξιζουν αν δεν τα εχεις παιξει για το upscale στα γραφικα και το extra content.
To stray ειναι πολυ δυνατο indie 
ΔΕΝ εχω παιξει το forspoken που αν και κραχτικε θεωρω οτι θα περασω ευχαριστα την ωρα μου..σιγουρα οχι με 80 ευρω αγορα αλλα με εκπτωση καποια στιγμη :nerd: 

βεβαια ερχονται μεσα στο 23 και 24 τιτλοι οπως:spiderman 2,wolverine,final fantasy 16,death stranding 2,kotor remake.

Ριξε μια ματια και την τεταρτη 24 του μηνα στις 11 το βραδυ εχει playstation showcase live καμια ωρα και οπου λενε θα κανουν μεγαλες αποκαλυψεις.

#93498 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2023 - 21:43

To Stray μπορεί να το παίξει και στο PC με καμία διαφορά ουσιαστικά πάντως. Το είχα ξεκινήσει όταν βγήκε, αλλά δεν αξιώθηκα να το τελειώσω δυστυχώς, ίσως να το τελειώσω μια από αυτές τις μέρες. Το αστείο είναι ότι ήξερα για το development του χρόνια πριν βγει, γιατί το είχα πετύχει όταν είχα μάθει και έψαχνα για το Kowloon Walled City, ένα από τα αγαπημένα μου υπαρκτά πράγματα έβερ. Να ψάξετε την πόλη, έχει απίστευτο ενδιαφέρον ιστορικά και πολιτισμικά:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kowloon_Walled_City

ντάξει, τυπικό άρθρο βικιπαίδεια, αλλά η αγαπημένη μου κάλυψη για την πόλη την έχει κάνει ένας φωτογράφος, ο Greg Girard, ο οποίος είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη και την είχε επισκέφθει για documentation.

https://cityofdarkness.co.uk/

Και ένα εξαιρετικό άλμπουμ από τον ίδιο:

https://greggirard.com/work/city-of-darkness-revisited-(book)-13

Και ναι, πάνω σε αυτήν την πόλη βασίζεται το Stray, απλά φαντάζεται μια πιο φουτουριστική, αποκαλυπτική εκδοχή της. Πολύ ωραίο παιχνίδι.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93499 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2023 - 08:54

To Stray μπορεί να το παίξει και στο PC με καμία διαφορά ουσιαστικά πάντως. Το είχα ξεκινήσει όταν βγήκε, αλλά δεν αξιώθηκα να το τελειώσω δυστυχώς, ίσως να το τελειώσω μια από αυτές τις μέρες. Το αστείο είναι ότι ήξερα για το development του χρόνια πριν βγει, γιατί το είχα πετύχει όταν είχα μάθει και έψαχνα για το Kowloon Walled City, ένα από τα αγαπημένα μου υπαρκτά πράγματα έβερ. Να ψάξετε την πόλη, έχει απίστευτο ενδιαφέρον ιστορικά και πολιτισμικά:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kowloon_Walled_City

ντάξει, τυπικό άρθρο βικιπαίδεια, αλλά η αγαπημένη μου κάλυψη για την πόλη την έχει κάνει ένας φωτογράφος, ο Greg Girard, ο οποίος είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη και την είχε επισκέφθει για documentation.

https://cityofdarkness.co.uk/

Και ένα εξαιρετικό άλμπουμ από τον ίδιο:

https://greggirard.com/work/city-of-darkness-revisited-(book)-13

Και ναι, πάνω σε αυτήν την πόλη βασίζεται το Stray, απλά φαντάζεται μια πιο φουτουριστική, αποκαλυπτική εκδοχή της. Πολύ ωραίο παιχνίδι.

Ok.Δεν ειχα ιδεα για αυτο..και ομολογο οτι με επιασε κλειστοφοβικο συνδρομο με τις φωτογραφιες...Συναρπαστικο αν μη τι αλλο..θα το εξερευνησω @Angel.tze.

Tο αλμπουμ εχει καποιες φωτογραφιες που πραγματικα αξιζουν για πινακες.

Το STRAY ειναι απο τα καλυτερα διαμαντια εκει εξω στο φασμα των indie Games.με ρουφιξε απο την πρωτη στιγμη και ο κοσμος και η αισθητικη του αλλα και προφανως το gameplay του που μπορω να πω οτι ειδα τις 2 μου γατες μετα με αλλο ματι
παραξενο παιχνιδι που σου τσιγκλαει αισθησεις που δεν περιμενεις απο videogame.καταφερνει να σε βαλει μεσω της γατας σε μια μοναχικοτητα με μοναδικο σκοπο την επιβιωση και εν τελη το break out, σε ωθει να νοιαστεις για ''πραγματα'' που κανονικα δε θα επρεπε.....
Μαγικο απλα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 18 Μάιος 2023 - 09:09

#93500 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2023 - 09:22

Το Forspoken δεν είναι αποκλειστικό για PS5, έχει βγει και για Steam.

Γενικά έχει φάει αρκετό θάψιμο και πιστεύω ότι είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Καλύτερα το Elden Ring που έχει πάρει άριστες κριτικές και το αξίζει.

Αν και δεν είναι PS5 αποκλειστικό (έχει βγει και για PS4) προτείνω ανεπιφύλακτα το Earth Defense Force 6,

με την προϋπόθεση ότι ξέρετε Ιαπωνικά, καθότι το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μόνο στην Ιαπωνία.

Αν δεν ξέρετε Ιαπωνικά, τότε υπομονή μέχρι τον Αύγουστο που λογικά θα βγει και η έκδοση στα Αγγλικά.

Μέχρι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το Earth Defense Force 5 που έχει βγει στα Αγγλικά, και είναι επίσης παιχνιδάρα.

Πέρα από τα παιχνίδια, αύριο εκλογές, διαβάζω στο διαδίκτυο λένε, ψηφίζουν για πρώτη φορά οι Έλληνες του εξωτερικού στην χώρα διαμονής τους,

διαφημιστικά ότι η Ελλάδα είναι παντού και ότι η ψήφος όλων μετράει,

και μετά κοιτάω τις προϋποθέσεις και λέει για να γινεί εκλογικό τμήμα στο εξωτερικό θέλει 40 εγγεγραμμένους!

40 να 'ναι οι ώρες σας ρε κοπρόσκυλα!

(ζητώ συγγνώμη στους σκύλους για την έκφραση!)

Οι Έλληνες της Ιαπωνίας (και της Κίνας!) θα αναγκαστούν να ψηφίσουν στην Κορέα!

Την επιστολική ψήφο που τόσο άλλα κράτη επιλέγουν, δεν την έχουν διανοηθεί;

Τέλος πάντων, καλή κάλπη σε όσους ψηφίσουν!

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93501 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 01:04

Έχει κουράσει η φάση  :beaten:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93502 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 09:00

Guys πως το καλό βγήκε η ΝΔ. Εννοώ ούτε και η darkness δεν θα ψήφιζε.

#93503 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 10:03

Γιατί δυστυχώς εμείς ενημερωνόμαστε από το internet. Προφανώς ζούμε σε δύο διαφορετικές χώρες. Το θέμα δεν είναι ότι βγήκε πάλι ο γκαντεμοσαυρος αλλά η αχανής διάφορα με το οτιδήποτε άλλο.
rsrGbGx.gif

#93504 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 12:15

Γιατι τετοιοι ειμαστε απ οτι φαινεται τελικα. Κρα κρα αλλα σταθεροι στη μλκια. Τον θεκουμε τν βιασμουλη καταβαθως. Μας αρεσει. Οι μισοι δεν ψηφιζουν κιοι αλλοι μισοι μισοι που πανε να ψηφισουν ειναι μεταξυ γκαου και γαλαζοαιμτων. Οι 3 κιο κουκος οου θα ψηφιζαν κατι αλλο δεν πιανουν κανενα ουσιαστικο ποσοστο για να γινει διαφορα. Στο εκλογικό κεντρο που ημουν δεν ειχαμε και σχεδον καθολου ακυρα ή λευκα για να πεις, στοχευμενος στη γαλάζια μλκια ο κοσμος. Αλλα εδω ανεβηκε το πασοκ ξαφνικα σε σημειο που παραλιγο να φαει τον συριζα. δεν ξερω τι ζουμε...και σιγουρα δεν ξερει τι θέλει ο Έλληνας τελικα. Τα λογια με τις πραξεις δεν αντιστοιχουν απο κανεναν τελικα. Τουλαχιστον δεν έπιασε αυτοδυναμια παραδόξως, παρά τη τεραστια διαφορα απτο δευτερο κομα οποτε θα υπαρξει αντιπολιτευση ή κατι. Αλλα και παλι, ισως είναι καιρός οι 5-20 που χουν ακομα εγκεφαλο να σκεφτούμε πιο σοβαρά τη μετανάστευση καπου αλλου. Δεν πρόκειται να αλλαξει ποτε η ελλαδα γιατι ως πλοίοψηφία εχει και θα ανακυκλώνει αυτους που εχει για πάντα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 22 Μάιος 2023 - 12:23

フカフカ

#93505 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 14:06

Την αυτοδυναμία θα την πάρει στις δεύτερες εκλογές. Αυτές θα γίνουν με το παλιό σύστημα που έχει συν 50 έδρες μπόνους οπότε με τους αριθμούς που βγήκαν χτες θα ανέβει αρκετά. Έτσι όπως το βλέπω θα είναι κυβέρνηση για καμία δεκαετία.
rsrGbGx.gif

#93506 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 14:07

Την αυτοδυναμία θα την πάρει στις δεύτερες εκλογές. Αυτές θα γίνουν με το παλιό σύστημα που έχει συν 50 έδρες μπόνους οπότε με τους αριθμούς που βγήκαν χτες θα ανέβει αρκετά. Έτσι όπως το βλέπω θα είναι κυβέρνηση για καμία δεκαετία.

Τρατζικ, δν εχω λόγια..
フカフカ

#93507 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 15:01

Συνεχάρη ο Μητσοτάκουλας τους παίκτες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό,

και μέτα έχασαν στον τελικό για έναν πόντο. :w00t:

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93508 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 20:42

Guyw φοβάμαι οτι πλεον οτι δεν δουλευε στο δημοσιο πλεον δεν θα υπαρχει πχ. νοσοκομεια η αν υπαρχει θα ειναι ΑΚΟΜΑ ποιο υποβαθμισμενο με την ΝΔ.

#93509 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 20:42

Συνεχάρη ο Μητσοτάκουλας τους παίκτες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό,
και μέτα έχασαν στον τελικό για έναν πόντο. :w00t:

Ναι και με το πιο ξενερωτο δίποντο, ένα χαζό jump shoot από το ύψος τον βολών.
rsrGbGx.gif

#93510 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2023 - 20:44

Also θελω να φυγω απο τυην δουλεια μου να παω σαν software tester literally.