Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93854 replies to this topic

#92731 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 09 December 2021 - 19:45

Οικονομια καυσιμου κανει το δεξι σου ποδι και οχι το λαστιχο ρει.... :kakaka: 

περα απο την πλακα τωρα η διαφορες ειναι απειροελαχιστες στην βαθμιδα.τοσο που ο απλος καθημερινος χρηστης δεν το καταλαβαινει,ουτε οπτικα στον δεικτη ουτε στην τσεπη μου.ειναι απο αυτα τα πραγματα που στην θεωρια ειναι ναι μεν σωστα και ο εκαστοτε ειδικος λεει οτι να δες εχει λιγοτερη καταναλωση απο το χ ψ αλλα στην εφαρμογη δεν βρισκουν αντικρισμα στην καθημερινοτητα.γιατι πχ το χ ψ καιει πχ 1.5 μλ στα 100 χλμ παραπανω απο το δικο μου που καιει 0,5 αρα εγω παω στην α βαθμιδα εσυ στην γ δ κ.α....ΤΡΙΧΕΣ.

παντως οτι θες απο toyota στην ευρυτερη περιοχη του νεου κοσμου οποτε θες μου λες να σε στειλω



 

 

Μιας και που σε βρήκα, έχεις να προτείνεις κάποιο odb2 εργαλείο που να κάνει live streaming test τους sensors του abs. Μου βγάλανε έναν ψόφιο ενώ το όχημα ήταν σταθερό και έβγαζε μηδέν ταχύτητα στο γράφημα, παρόλα αυτά το λαμπάκι του abs δεν ανάβει.

 

Όταν πας για εμβολιασμό μπορείς δηλαδή να διαλέξεις εμβόλιο, ή πρέπει από πριν να ξέρεις τι εμβόλιο κάνει το κάθε εμβολιαστικό κέντρο;

 

Επίσης, δηλάδη ένας που έχει κάνει το J&J (μία δόση), έχει ισοδύναμο πιστοποιητικό με έναν που έχει κάνει 3 δόσεις Pfizer;

 

Οι αρχικές δόσεις ίσχυαν για ένα εξάμηνο. Με την σειρά τους και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Πριν λήξουν πρέπει να κάνεις συμπληρωματική όποιο εμβόλιο κι αν έχεις κάνει.


rsrGbGx.gif

#92732 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 December 2021 - 20:29

Κιομως ναι ειναι ισοδύναμο στα χαρτια με τον αλλο που χει κανει 3δοσεις, τρολολο.
Γενικα μπορεις να το ρυθμισεις αμα ξερεις τις αποστασεις στις ημερομηνίες η ρωτησεις φαρμακοποιό πχ. Αν θες συγκεκριμενη εταιρία πχ.
フカフカ

#92733 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 09 December 2021 - 20:33

O Kamui δηλαδή γιατί έκανε J&J αν σε έξι μήνες πρέπει να κάνει δεύτερη δόση Pfizer? Η είναι εξαίρεση το J&J και η μία δόση του ισχύει όσο οι δύο δόσεις των άλλων;


Edited by MPVNsf123, 09 December 2021 - 20:34.


#92734 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 09 December 2021 - 20:51

Εδώ όλες οι απαντήσεις για το ποιες δόσεις πάνε σε ποιους

https://emvolio.gov.gr/sites/default/files/attachments/odigies_emvoliasmoy_5.12.pdf
rsrGbGx.gif

#92735 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 09 December 2021 - 20:59

Να 'σαι καλά Hazuki. Συγγνώμη αν σε ταλαιπώρησα. Ψιλοβαριόμουνα να googlάρω και ήθελα να κάνω και λίγη κουβέντα.



#92736 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 December 2021 - 04:36

 

Οι αρχικές δόσεις ίσχυαν για ένα εξάμηνο. Με την σειρά τους και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Πριν λήξουν πρέπει να κάνεις συμπληρωματική όποιο εμβόλιο κι αν έχεις κάνει.

Αυτό με τα πιστοποιητικά δε νομίζω πως ισχύει ακόμα, μόνο τους άνω των 60 εκβιάζουν άμεσα μέχρι στιγμής. Τώρα είπαν ουσιαστικά ότι οι δόσεις ισχύουν για ένα τρίμηνο, αλλά αν αυτό σημαίνει άρση πιστοποιητικών, αποτελεί ουσιαστικά παραδοχή ότι όλοι όσοι εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο, δηλαδή γιατροί και πολιτικοί, δηλαδή όλοι οι καραγκιόζηδες που μας κουνάνε το δάχτυλο επί ένα χρόνο, εδώ και ένα εξάμηνο είναι επί της ουσίας ανεμβολίαστοι! Νομίζω ότι δεν θα τολμήσουν να αφαιρέσουν τόσο εύκολα τα πιστοποιητικά από τους νέους ή να παραδεχτούν ότι η πραγματική διάρκεια του εμβολίου είναι τόση γιατί δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα κάνει τα μαθηματικά και μετά δε θα είμαστε μόνο εμείς οι ψέκες και οι ακροδεξιοί στους δρόμους!

 

O Kamui δηλαδή γιατί έκανε J&J αν σε έξι μήνες πρέπει να κάνει δεύτερη δόση Pfizer? Η είναι εξαίρεση το J&J και η μία δόση του ισχύει όσο οι δύο δόσεις των άλλων;

Το J&J ούτως ή άλλως μετράει σαν δύο δόσεις άλλων. Η αναμνηστική δόση συστείνεται όμως μετά από 2 μήνες και όχι 6, αλλά δεν είναι υποχρεωτική ακόμα, παρά μόνο ίσως για τους 60 και άνω. Και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις Pfizer, μπορείς να ξανακάνεις J&J αν είναι διαθέσιμο (πράγματι πλέον επιλέγεις εταιρεία στο σάιτ που κλείνεις ραντεβού, επέλεξα στοχευμένα J&J, Pfizer δεν παίζει να έκανα). Προσωπικά δεν σκοπεύω να κάνω άλλη δόση, τους το είπα και στο κέντρο και η καλή γιατρός με ενημέρωσε ότι θα ξαναχρειαστεί σε 6 μήνες. Της είπα αυτό που πιστεύω, ότι ελπίζω σε έξι μήνες να υπάρχει οργανωμένο κίνημα και να τιμωρηθούν αυτοί που χρειάζεται. Το έκανα στη συγκεκριμένη φάση για να βγάλω το χειμώνα που τα μέτρα δεν παίζει να υποχωρήσουν και η κατάσταση είναι ακραία από πολλές πλευρές. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά, και ακόμα και αν μου το αφαιρέσουν μπορεί να μην το χρειάζομαι πια.

 

Σημασία έχει ότι πρέπει όλοι να ξεφύγουμε από τη διάκριση εμβολιασμένος/ανεμβολίαστος γιατί όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαρχής μια ανόητη και αντιεπιστημονική προπαγάνδα που υποσχέθηκε στον κόσμο ελευθερία και υγεία, αποτελώντας τη βάση για κοινωνικό αυτοματισμό και κανιβαλισμό. Το θέμα νομίζω είναι πώς να ξαναφτιάξουμε μια κοινωνία στοιχειωδώς ανθρώπινη, όπου η αποδοχή και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπό μας να μην εξαρτάται από χαρτιά πιστοποίησης κοινωνικών φρονημάτων, QR codes, ούτε από το πόσες δόσεις έχει κάνει ο ένας ή ο άλλος. Όταν ο διχασμός και οι διωγμοί θα επεκταθούν από τους "ανεμβολίαστους" σε όσους δεν έκαναν την τάδε ενισχυτική που θυμήθηκαν ετεροχρονισμένα οι γιατροί ότι οι ίδιοι "θα έπρεπε" προ πολλού να έχουν κάνει, ίσως υπάρχει κάποια ελπίδα να καταλάβουμε όλοι μαζί ότι τίποτα δεν μας χώριζε εξαρχής, ο καθένας να κάνει αυτό που θεωρεί καλό για την υγεία του και να πάψουμε να παίζουμε το άρρωστο παιχνίδι τους, από το οποίο εξακολουθούν να θυσαυρίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες την ώρα που εξακολουθούν να μπλοκάρουν την παραγωγή φαρμάκων και το ΕΣΥ να εξαθλιώνεται εν μέρει λόγω των ελλείψεων προσωπικού που η ίδια η κυβέρνηση προκάλεσε και αρνείται να ανακαλέσει.
 


Edited by Kamui, 10 December 2021 - 08:55.

O6rrvsU.jpg


#92737 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 10 December 2021 - 12:15

Ναι έχεις ένα δίκιο, δεν είναι υποχρεωτικό. Ε μένει να δούμε τι θα πούνε.


rsrGbGx.gif

#92738 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 10 December 2021 - 12:53

Περίμενετε καμιά ταινία να-βγει; ανυπομονεοτε;

Οταν ημουν μικρος παντα ανυπομονουσα για-τις ταινιες του Ποτερ μεχρι το 4.

Επισης και για το λοτρ 3


Επισης και spider man 2 kai 3.



Οπως επισης και για τα video game tous.

Τωρα πια πανε αυτα....

wdasa.png


#92739 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 10 December 2021 - 13:10

Αυτό με τα πιστοποιητικά δε νομίζω πως ισχύει ακόμα, μόνο τους άνω των 60 εκβιάζουν άμεσα μέχρι στιγμής. Τώρα είπαν ουσιαστικά ότι οι δόσεις ισχύουν για ένα τρίμηνο, αλλά αν αυτό σημαίνει άρση πιστοποιητικών, αποτελεί ουσιαστικά παραδοχή ότι όλοι όσοι εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο, δηλαδή γιατροί και πολιτικοί, δηλαδή όλοι οι καραγκιόζηδες που μας κουνάνε το δάχτυλο επί ένα χρόνο, εδώ και ένα εξάμηνο είναι επί της ουσίας ανεμβολίαστοι! [...] η κυβέρνηση προκάλεσε και αρνείται να ανακαλέσει.


Δυο τρεις βασικές παρατηρήσεις:

Ξερω ότι στην Ελλάδα λένε διάφορα τέρατα αλλά με βάση αυτή και αυτή τη σελιδα, αυτή τη στιγμή όσον αφορά ολα τα FDA approved εμβολια:
  • Οποιος εχει κανει τις βασικές δοσεις (μια μονοδοσικού ή δυο διδοσικου) ειναι εμβολιασμενος εφόρου ζωης οσον αφορά την προστασια απο σοβαρη ασθενεια και θανατο - χωρις αυτο να σημαινει 100% προστασια, αλλά αρκετά κοντά.
  • Για ανθρωπους που εχουν θεματα με το ανοσοποιητικου η κακη υγεια γενικως η εξτρα δοση ειναι σχεδον απαραιτητη. Για τους υπολοιπους απλως βοηθάει στο να μειωσει τις πιθανοτητες μολυνσης και ελαφριάς νοσησης. Παραθέτω απο CDC: Although COVID-19 vaccination remains effective in preventing severe disease, recent data pdf icon[1 MB, 68 pages] suggest vaccination becomes less effective over time, especially in people aged 65 years and older and at preventing infection or milder illness with symptoms.
  • Οι πιθανοτητες να παρεις και να μεταδοσεις ιϊκό φορτίο ειναι περιπου οι ιδιες σε εμβολιασμενους (με ή χωρίς booster shots) και ανεμβολιαστους.
  • Στις περισσοτερες χωρες το covid pass ισχυει μια χαρά χωρις booster shots, τουλαχιστον για την ωρα.
Θελω να καταληξω ότι τα εμβολια δουλευουν μια χαρά ακομα, κανοντας αυτό που φτιαχτηκαν να κανουν. Οταν θα χουμε καλυτερα, θα εχουμε μια αλλη συζητηση. Για την ωρα ομως, προστατευουν άρκετά καλά τον εμβολιασμενο. Οσον αφορά το χρεος προς την κοινωνια, αυτό για μενα το εχει κανει καποιος και χωρις τα booster shots και μαλλον αν ημουνα σε χωρα που θα με υποχρεωναν να κανω τα booster shots τη στιγμη που ολοκληρες χωρες ειναι στο 10% στην καλυτερη, επειδη δεν εχουν τις διασυνδεσεις ή το χρημα να παρουν περισσοτερα εμβολια, το πιο πιθανο ειναι οτι θα εκανα ενα ψαξιματακι στο ΤΟR που εχει μπολικα πιστοποιητικα απο Γερμανια και Γαλλία σε καλη τιμη, και θα ησυχαζα.

Και το ίδιο θα συνιστουσα σε οποιονδηποτε οι συμπεριφορες της κοινωνιας που ζει επηρρεαζουν την ψυχικου του/της υγεια, γιατι στη τελική αυτη ειναι πιο σημαντική απο ενα σημειο και μετά. Αλλά και γιατί η ψυχική υγεία εξαρτάται απο το τι θα κανει αυτος που την εχει, όχι απο το τι θα κανουν οι γυρω του :gotit:

Edited by Lord Leon, 10 December 2021 - 20:34.

stasou%2520mygdala.jpg


#92740 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 11 December 2021 - 00:25

Δυο τρεις βασικές παρατηρήσεις:

Ξερω ότι στην Ελλάδα λένε διάφορα τέρατα αλλά με βάση αυτή και αυτή τη σελιδα, αυτή τη στιγμή όσον αφορά ολα τα FDA approved εμβολια:

  • Οποιος εχει κανει τις βασικές δοσεις (μια μονοδοσικού ή δυο διδοσικου) ειναι εμβολιασμενος εφόρου ζωης οσον αφορά την προστασια απο σοβαρη ασθενεια και θανατο - χωρις αυτο να σημαινει 100% προστασια, αλλά αρκετά κοντά.
  • Για ανθρωπους που εχουν θεματα με το ανοσοποιητικου η κακη υγεια γενικως η εξτρα δοση ειναι σχεδον απαραιτητη. Για τους υπολοιπους απλως βοηθάει στο να μειωσει τις πιθανοτητες μολυνσης και ελαφριάς νοσησης. Παραθέτω απο CDC: Although COVID-19 vaccination remains effective in preventing severe disease, recent data pdf icon[1 MB, 68 pages] suggest vaccination becomes less effective over time, especially in people aged 65 years and older and at preventing infection or milder illness with symptoms.
  • Οι πιθανοτητες να παρεις και να μεταδοσεις ιϊκό φορτίο ειναι περιπου οι ιδιες σε εμβολιασμενους (με ή χωρίς booster shots) και ανεμβολιαστους.
  • Στις περισσοτερες χωρες το covid pass ισχυει μια χαρά χωρις booster shots, τουλαχιστον για την ωρα.
Θελω να καταληξω ότι τα εμβολια δουλευουν μια χαρά ακομα, κανοντας αυτό που φτιαχτηκαν να κανουν. Οταν θα χουμε καλυτερα, θα εχουμε μια αλλη συζητηση. Για την ωρα ομως, προστατευουν άρκετά καλά τον εμβολιασμενο. Οσον αφορά το χρεος προς την κοινωνια, αυτό για μενα το εχει κανει καποιος και χωρις τα booster shots και μαλλον αν ημουνα σε χωρα που θα με υποχρεωναν να κανω τα booster shots τη στιγμη που ολοκληρες χωρες ειναι στο 10% στην καλυτερη, επειδη δεν εχουν τις διασυνδεσεις ή το χρημα να παρουν περισσοτερα εμβολια, το πιο πιθανο ειναι οτι θα εκανα ενα ψαξιματακι στο ΤΟR που εχει μπολικα πιστοποιητικα απο Γερμανια και Γαλλία σε καλη τιμη, και θα ησυχαζα.

Και το ίδιο θα συνιστουσα σε οποιονδηποτε οι συμπεριφορες της κοινωνιας που ζει επηρρεαζουν την ψυχικου του/της υγεια, γιατι στη τελική αυτη ειναι πιο σημαντική απο ενα σημειο και μετά. Αλλά και γιατί η ψυχική υγεία εξαρτάται απο το τι θα κανει αυτος που την εχει, όχι απο το τι θα κανουν οι γυρω του :gotit:

 

Δεν είναι το θέμα του περιεχομένου της σύριγγας του εμβολίου αλλά more like έχεις ανάγκη και σε πατάω η το εκμεταλεύομαι προς όφελός μου. Δλδ Patchy πληροφορία, και αν θες να δεις τι πως που γιατί πρέπει να σκαλίζεις 1.000.000 papers.

Το εμβόλιο θα κάνει ότι κάνει ένα εμβόλιο. Είναι περισσότερο θέμα εμπιστοσύνης δλδ στην αναγκή δεν μου λες Shut the f* up και κάντο αλλά λες και το γιατί, να καταλάβω το ναι είναι ανάγκη.
Ακόμα είναι και το ζήτημα ότι το μερίδιο της ευθύνης σου σε μια ανάγκη δεν το αναλαμβάνεις αλλά ο Λαός να βγάλει το φίδι από την τρύπα, what r u doing bro, λες να κάνουμε θυσίες ενώ εσύ δεν κάνεις σαν πολιτικός και ηγέτης καμία, θες να θυσιαστούμε κάνε εσύ πρώτης μια αυτοθυσία και we will follow.
 

 

Απ' την άλλη έκανα την απογραφή και WTF?! ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ζητόνται για την ανάγκη της στατιστικής δλδ το ΑΦΜ και το AMKA και το Ον/νυμό μου σε μια στατιστική ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ?!
Φακέλωμα κάνεις η Στατιστική????



#92741 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 11 December 2021 - 09:55

Μιας και που σε βρήκα, έχεις να προτείνεις κάποιο odb2 εργαλείο που να κάνει live streaming test τους sensors του abs. Μου βγάλανε έναν ψόφιο ενώ το όχημα ήταν σταθερό και έβγαζε μηδέν ταχύτητα στο γράφημα, παρόλα αυτά το λαμπάκι του abs δεν ανάβει.

 

 

Kοιτα,εγω δεν εχω δουλεψει ποτε διαγνωστικα τετοιου τυπου.οταν δουλευα σε αντιπροσωπεια ειχαμε ετοιμα διαγνωστικα centers που πηγαινες το αμαξι και το φυσωνες σε ενα λαπτοπ...
Απο την αλλη ξαδερφακι που δουλευει ακομα στο επαγγελμα εχει παρει αυτο  απλα μου ειπε οτι αγορασε και την paid εφαρμογη γιατι η free δεν εχει ολα τα updates ειδικα για τα τελευταια android και του εκανε βλακειες με την συνδεσιμοτητα.γυρω στα 3 ευρω το ειχε παρει θυμαμαι και ξενοιασε.. https://www.skroutz.gr/s/20371167/HH-OBD-V2-1-Car-Diagnostic-Scanner-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-ELM-327-OBD-2-%CE%BC%CE%B5-Bluetooth.html

 


Edited by vectrapearl, 11 December 2021 - 09:59.

                                                                       


#92742 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 December 2021 - 09:24

Γειά χαρά

Περίμενετε καμιά ταινία να-βγει; ανυπομονεοτε;

Οταν ημουν μικρος παντα ανυπομονουσα για-τις ταινιες του Ποτερ μεχρι το 4.

Επισης και για το λοτρ 3


Επισης και spider man 2 kai 3.



Οπως επισης και για τα video game tous.

Τωρα πια πανε αυτα....


Δεν θα έλεγα ακριβώς ότι ανυπομονώ, αλλά περιμένω να βγει το νέο Matrix.
phmava.php

#92743 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 15 December 2021 - 18:03

Youtube Video


Edited by Erudinam, 15 December 2021 - 18:04.

wdasa.png


#92744 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 15 December 2021 - 20:47

Έχω φτάσει στο σημείο να συγκρίνω Pfizer και J&J για να δω ποιο έχει τις λιγότερες πιθανότητες να με βλάψει, ώστε να εμβολιαστώ, μπας και καταφέρω με κάποιον τρόπο να έχω μια υποτυπώδη ελευθερία. Το θεωρώ βαθιά προβληματικό ως κατάσταση.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#92745 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 15 December 2021 - 21:41

Κι εγώ προς το J&J έκλινα (1 μόνο δόση συν booster + χωρίς τεχνολογία mRNA), αλλά μετά σκέφτηκα το ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα booster shots, και μου φαίνονται μεγαλύτερες οι πιθανότητες να επικρατήσει η Pfizer. Και δεν θέλω να έχω κάνει 2 J&J και μετά να χρειαστεί να κάνω τον οργανισμό μου κοκτέιλ με 50 δόσεις Pfizer. Επίσης από τα λίγα που έχω διαβάσει, και τα δύο παρόμοιες παρενέργειες έχουν. Τώρα για το ποιο είναι πιο πιθανό να σου βγάλει παρενέργειες, τι να σου πω. Μπορεί το J&J να είναι πιο ασφαλές, ή μπορεί να μην είναι, και να μην το ξέρουμε επειδή λιγότεροι έχουν κάνει το J&J απ' ότι τα υπόλοιπα.


Edited by MPVNsf123, 15 December 2021 - 21:48.