Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 03 September 2021 - 12:44
Μικρος ωστοσο ισως κιεπειδη ζουσα μονημα εδω κ δν ειχα ζησει και καπου αλλου δλδ εδω που τα λεμε για να χω συγκρισεις με αλλα μερη, δεν με ενοχλουσε τοσο...δν ενιωθα αβολα.. αλλα εχει χειροτερέψει και το κεντρο δεν ηταν παντα ετσι. Εχω φτασει να αποφευγω να "βγαινω" εκτος κιαν ειναι αναγκη. (Αφου μ κλεψανε και 2 φορες στο δρομο) Ακομα και στο λονδινο πιο ασφάλεια ενιωθα το 14 π μενα, π δν ειναι και καμια ακίνδυνη πολη.
Posted 03 September 2021 - 14:28
οχι ακομη ψαχνω. είμαι Αθήνα 7 χρόνια. τον 1 τον έζησα εξάρχεια, 3 πατήσια και 3 Νέο Κόσμο. απλα το σπίτ που μένω στο νεο κοσμο ειναι ακριβο για τα τετραγωνικά του. Αν θυμάμαι στο συμβολαιο λέει 33 τ.μ και πληρωνω 380 ευρώ κυρίως επειδή είναι σε καινουργια πολυκατοικία και διπλα στην Νεα σμυρνη. ελα που ομως εχει τοσο κακια διαρρυθμιση και ειναι και εσωτερικο.
βρηκα ενα σχετικα καλο.
62 τ.μ 370 ευρω, διπλα απο μετρο Νεου Κόσμου.
Πολυκατοικια του 80 και μαλιστα φουλ επιπλωμενο.
Το μονο κακο ειναι οτι εχει μακρυα καφαο. δεν ξερω ποσο θα επηρεαασει την ταχυτητα. ειναι καμια 10-20 πολυκατοικιες εκει που δεν εχουν καφαο.
το αλλο που βρηκα ειναι σε νεα πολυκατοικια κλαση α+ ακριβως διπλα απο το μετρο σε γαματη πολυκατοικια αλλα χωρις επιπλα. και φυσικα πιο ακριβο στα 420 ευρω αλλα 40 τ.μ
θα τα δω και τα 2 πρωτος απο οτι φαινεται.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
σπιτι σε κουκακι.
83 τ.μ
νεοδμητο
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΓΑΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.
ΘΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
350 ΕΥΡΩ.
το νοικιασαν........
Edited by Erudinam, 03 September 2021 - 19:59.
Posted 04 September 2021 - 19:38
H πόλη είναι μια Λαμία!!!!!
Good old days.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 06 September 2021 - 21:29
χχαχχααχαχχαχαχααχχαχααχαχχχχαχα
Posted 06 September 2021 - 23:26
Posted 07 September 2021 - 10:24
εταιρεια ειναι? δεν την βρισκω πουθενα
Posted 07 September 2021 - 10:55
that's a dude!
Posted 07 September 2021 - 13:57
Ρε παιδιά. Στον 1ο όροφο από κάτω μένει μια κυρία γυρω στα 65. Πριν χρόνια είχε ατύχημα με αποτέλεσμα ο αστράγαλος της να μην κολλήσει σωστά και κυκλοφορεί με πι.
Το σπίτι δικό της αλλά το μόνο εισόδημα είναι το Κεα. Την έχουν παρατήσει παιδιά και αδερφή.έχει μια κουμπάρα που την βοηθάει οικονομικά που και που και που και που της στέλνει λεφτά η αδερφή της.
Έχει οικονομικά θέματα με την ΔΕΗ. Από το 2019 την βοηθάω όταν μπορώ. Πχ της έχω δανείσει χρήματα ή αγοράσει πραματα από το μαρκετ και μου χρωστάει 50 ευρω περιπου.
Όλο λέει θα μου τα δώσει όταν μπει το Κεα τέλος του μηνός και όταν μπει απλα μου λέει ότι θα μου τα δώσει σιγα σιγα και έτσι πχ μου δίνει 10. Μετά πάλι θα ζητησει δανεικα οπότε το χρέος μένει πάντα σταθερό ή και αυξάνεται.
Και γενικα με παίρνει όλο τηλέφωνα και ζητάει να πάω από το σπίτι της να μιλήσουμε. Μου λέει τα πρόβληματα και ζητάει λεφτά.
Σχεδον κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο ή με παρα μέρα ή μαξιμουμ 2 μέρες χωρις επικοινωνία και μετά πάλι με ψάχνει.
Χθες με πήρε τηλέφωνο και με ρώταγε αν θα είμαι σπίτι και ότι την πήρe η εισπρακτικη λαι ότι της είπαν να κάνει διακανονισμό. Μου ειπε οτι δεν μπορεί να κάνει και της είπα να πάρει την κουμπάρα της που είναι μεγαλυτερη μπας και ξερει παραπάνω.
Με ρώταγε κάτι για δικηγόρους αν έχω καναν γνωστό και της είπα δεν ξερω τίποτα από αυτο. Απο στιγμή σε στιγμή θα με παιρνει τηλ και θα με ρωτάει αν μπορέσω να περάσω.
Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Ας τα κρατήσει γιατί όντως έχει οικονομικό θέμα. Και δεν με πειράζει που και που να τις δανείζω κανα 5 ευρω.
Αυτο που με ενοχλέι είναι οτι παντα θελει να μου κάνει ανάλυση της καταστασης ή/και να με βάζει σε διαδικασία να ψάχνω/ να ρωτάω άτομα σχετικά με κάποιο από το πρόβλημα που έχει.
Απλά δεν μπορώ να μπλέκω με δουλειές του ποδαριού. Έχει μια του φαρμακείου που της πάει φάρμακα αλλά μου λέει θέλει να ξεκόψει επειδή είναι αγενης και της πετάει σπονδες για λεφτά που χρώσταει, αν και κατα τα λεγόμενα της τα λέφτα που χρωστάει σστο φαρμακείο πάντα τα ξεπληρώνει στο τέλος.
Μου λέει οτι μπορεί να στέλνει εμένα σε άλλο φαρμακείο επειδη ήταν αγενής αυτή που εδω και καιρό την εξυπηρετούσε.
Απλα αισθάνομαι περίεργα αν την αγνοήσω αλλα δεν μπορώ καθε φορα να-χτυπάει το τηλέφωνο και να μαθαίνω ότι προκυπτει ένα νέο πρόβλημα
Edited by Erudinam, 07 September 2021 - 14:00.
Posted 07 September 2021 - 22:35
Το τ9 μας τρολαρει ακόμα και στα αγγλικάΝαι, γιατί ο teo13 διάβασε λάθος το όνομά τους
![]()
https://www.digitalsoulentertainment.com/
Posted 08 September 2021 - 14:32
Source: https://twitter.com/JohnPikpas/status/1435552980128968704
Η σελίδα:
Χμ...
Edited by MPVNsf123, 08 September 2021 - 14:38.