Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#92341 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 September 2021 - 20:15

Που πας να νοικιάσεις;
rsrGbGx.gif

#92342 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 September 2021 - 21:51

νεα σμυρνη, νεο κοσμος, δαφνη

wdasa.png

#92343 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 02 September 2021 - 10:24

Θα πήγαινα προς Δάφνη, Ν.Κόσμο έχει πολλά airbnb με τις ανάλογες τιμές. Νέα Σμύρνη υποτίθεται είναι από τα καλά Νότια Προάστια οπότε πάντα είχε αυξημένη αξία.

Δες και Άγιο Δημήτριο.

rsrGbGx.gif

#92344 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 02 September 2021 - 10:46

LDM δε στο λέω με κακία, αλλά θα πήξεις (αν δεν εχεις πηξει ηδη)

#92345 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 September 2021 - 10:59

Εγω παντος απ οταν γυρισα αθηνα ειμαι με μονημο πολιτισμικο σοκ. Χιλιες φορες Θεσσαλονίκη μια χαρα ημουν.. 5χρονια το ξεσυνηθισα το απόλυτο χαος και τη μπιχλα.
Αν μου δινόταν ευκαιρια θα ξαναφευγα για οπουδήποτε...

Edited by GhostPrince, 02 September 2021 - 10:59.

フカフカ

#92346 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 02 September 2021 - 11:39

Γαμησέτα μπρο, και γω που σκέφτομαι να δω (εργασιακά) και κάτι άλλο πέρα από τη Θεσσαλονικη κάποια στιγμή, προτιμώ να φύγω σε random χώρα στο εξωτερικό παρά να γυρίσω πίσω στην αθήνα. Γενικα όταν τελειώσα τη σχολή και μπηκα στρατο, είχα στο νου ότι θα ξαναγυρισω θεσσ και βλέπω, και άμα failάρει η φάση να γυρισω αθενς μόνο αν αναγκαστώ.

#92347 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 02 September 2021 - 12:15

Ρε ελάτε εδώ, αν είστε εκτός λεκανοπεδίου κινδυνεύεται ή να πνιγείτε ή να καείτε! Μόνο κορόνα έχουμε πολύ!  :dazed:

rsrGbGx.gif

#92348 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 September 2021 - 12:48

Γαμησέτα μπρο, και γω που σκέφτομαι να δω (εργασιακά) και κάτι άλλο πέρα από τη Θεσσαλονικη κάποια στιγμή, προτιμώ να φύγω σε random χώρα στο εξωτερικό παρά να γυρίσω πίσω στην αθήνα. Γενικα όταν τελειώσα τη σχολή και μπηκα στρατο, είχα στο νου ότι θα ξαναγυρισω θεσσ και βλέπω, και άμα failάρει η φάση να γυρισω αθενς μόνο αν αναγκαστώ.

I feel you. Κιεγω κτ τετοιο σκοπευα αλλα μετα τν στρατο δν εκατσαν τα πλανα και τοσο καλα ... Ασε που χω επιστρεψει και στο πατρικό στην Αθήνα προσορινά που ηταν κ το τελευταίο π θαθελα xD

Edited by GhostPrince, 02 September 2021 - 13:03.

フカフカ

#92349 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 02 September 2021 - 14:49

εχω ζησει και αθηνα κια σαλονικα και εχω να πω οτι νικαει η Αθηνα.

ειναι πιο ωραια απλα. στην Θεσσαλονικη αισθανομουν περιεργα ισως επειδη ημουν μικροτερος.

αλλα δεν θα ξεχασω τον γυρο του γυραδικου μεσα σε λαγανα με ουγγαρεζα.

γενικα απο φαι νικαει η σαλονικα αλλα απο μερη προτιμω Αθηνα.

ειναι δυνατον ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ τα γυραδικα?

wdasa.png

#92350 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 02 September 2021 - 16:06

μέρη προφανώς εχει περισσοτερα (και ισως καλύτερα) η Αθήνα. Αλλά για να ζήσεις είναι γτπ, και δεν είναι όλα προσβασιμα στην καθημερινοτητα (λογω κουρασης) αμα δουλευεις. Σαλονικα ειναι πολυ πιο εύκολο να πας σε γαμάτα μέρη μια Τετάρτη μετά τη δουλειά. Αθήνα δύσκολα κάνεις κάτι καθημερινή. Again λέω για τύπους με 9-5, όχι για φοιτητες κτλ.

#92351 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 03 September 2021 - 05:52

Λοιπόν η Αθήνα είναι χαβούζα. Για να δεις λίγο πράσινο πρέπει να πάρεις μαρκαδόρο και να το ζωγραφίσεις μόνος σου. Επίσης ούτε βουνά δεν έχει. Έχει εκείνον τον ξερώ γω λόφο όπως μπαίνεις από Περιστέρι που υψώνεται πίσω σου. Κάθε φορά που πηγαίνω Νέο Ηράκλειο στην αδερφή μου και γενικά Αθήνα με πιάνει ψυχοπλάκωμα. Όντας Πατρινός είμαι συνηθισμένος σε πιο μικρές αποστάσεις, βουνά (Παναχαικό) με βλάστηση που δεν απέχουν 30 λεπτά από το κέντρο και παραλία στα 5 λεπτά. Θεσσαλονική που είχα πάει πριν 2 χρόνια νομίζω μου άρεσε αρκετά. Έμενα άνετα...

Edited by ge0__, 03 September 2021 - 05:54.

#92352 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 September 2021 - 09:31

Μα λέγετε λεκανοπέδιο, περιβάλλεται από βουνά με πιο κοντινό τον Υμηττό και η Πάρνηθα είναι δρυμός.

Νταξ δεν έχουν βλάστηση όπως αυτή που θα βρεις στον Όλυμπο αλλά να πάρεις την ανάσα σου μπορείς.

Απλά ανάλογα που βρίσκεσαι μπορεί να είναι μακριά. Σε μένα είναι δίπλα ο Υμηττός και πάω με τα πόδια, 10 λεπτά και είμαι στο δάσος της πανεπιστημιούπολης.

Αν θέλεις κανείς μπορεί να φτάσει μέχρι πάνω στο βουνό, περνάει πάνω από τον περιφερειακό και είσαι στο og δάσος να σε κυνηγάνε οι αλεπούδες και οι σκαντζόχοιροι.

Η παραλία ναι είναι πρόβλημα, 1 1/2 ώρα χαλαρά και συνήθως πίτα. 

rsrGbGx.gif

#92353 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 September 2021 - 09:52

Aναλογα που εισαι και τι σου αρεσει μπορεις να εχεις σχεδον τα παντα στην Αθηνα. Καθε περιοχη ειναι διαφορετική. Π.χ. άλλη περιοχη εχει πιο πολλά ροκ μπαρακια αλλη εχει περισσοτερο πρασινο. Οπως ειπε και ο Zeliga καποιες φορες μπορει να ειναι πανω απο μιση ωρα το να πας σε πραγματα που σου αρεσουν πχ. Εγω εκανα ταξειδι για να παω σε συγκεκριμενη σχολη καποειρα. Εδω βρισκεται ομως το ενα υπέρ της αθηνας: οτι αμα θες κατι εξω απο τα συνηθισμενα, κυριως αθηνα θα το βρεις. Π.χ. τοτε για capoeira, στη συγκεκριμενη ζωνη τεσσερεις δασκαλοι υπηρχαν στην Ελλαδα, και οι τρεις ήταν στην Αθήνα. (Ο τεταρτος Μυκονο λολ)

Και μενα μου αρεσουν παρα πολύ καποιες πολεις οπως η Πρεβεζα και το Ναυπλιο, αλλά αν ψαχνεις

1. Ανωνυμία
2. Πολλές επιλογες σε λιγοτερο μεηνστρημ γουστα
3. Περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις δουλεια εκτος hospitality

Τοτε νομιζω η μονη επιλογη ειναι η Αθηνα. Ή τουλαχιστον ηταν μεχρι το 2013 που φυγα, γιατι τωρα παιρνω πληροφοριες κυριως απο δευτερο χερι.

stasou%2520mygdala.jpg

#92354 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 03 September 2021 - 09:58

εγω ειμαι διπλα απο Νεα σμύρνη και μαρεσει πολυυυυυ σαν περιοχη

wdasa.png

#92355 Hazuki

Hazuki

Anime Elite