Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94075 replies to this topic

#91351 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2021 - 22:15

Όχι, όχι, παραγγέλνω τώρα, θέλω πίτσα σουβλάκι burger κρουασαν σοκολατας κρέπα, άμεσα τα χρειάζομαι!

Όλα εκτός από κρουασάν σοκολάτας ή κρέπα γλυκιά. Συμβαίνει να με πιάνει κατάθλιψη όταν τρώω σοκολάτα, κι ας είναι και μικρή ποσότητα.
Γι' αυτό προσπαθώ να τρώω το πολύ μια φορά το μήνα. Μας κάνουν και δώρο στη δουλειά ένα κάρο σοκολάτες και ζελεδάκια....νισάφι πια

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#91352 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2021 - 00:02

σας πιανει αγχος το οτι γερνάμε; Έγινα 29 πρόσφατα και αγχωνομαι

wdasa.png

#91353 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2021 - 00:29

Λίγη κατάθλιψη έστω μία φορά το μήνα καλό κάνει.

O6rrvsU.jpg

#91354 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2021 - 01:41

νταξει το bakuon γαμει τοσο πολυ που σκεφτομαι να γραψω review

#91355 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2021 - 03:38

Μπήκα πριν λίγο στο IRC κανάλι του forum από περιέργεια. Ερημιά προφανώς, αν και με εξέπληξε το ότι υπήρχε xdcc bot με πρόσφατα anime. Τέλος πάντων, να προτείνω μιας και είμαστε εν έτει 2021 να γίνει κανένα server στο discord? Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανένας απ' τους moderators.

#91356 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2021 - 10:08

Μπήκα πριν λίγο στο IRC κανάλι του forum από περιέργεια. Ερημιά προφανώς, αν και με εξέπληξε το ότι υπήρχε xdcc bot με πρόσφατα anime. Τέλος πάντων, να προτείνω μιας και είμαστε εν έτει 2021 να γίνει κανένα server στο discord? Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανένας απ' τους moderators.

Εμενα ακομα μπαναρισμενο με εχουν, για τον χαζουλη  τον Warchief.
Ακουει αυτη η χαμενη ψυχη;;;

Αυτο το bot δεν ειναι του anime.gr αλλα άλλου καναλιού. Φανταζομαι κατοπιν συμφωνιας συμμετεχει και στο καναλι μας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 17 Φεβρουάριος 2021 - 11:30

ezgif.com-resize.gif

#91357 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 08:37

Φατε μπισκοτα φιστυκοβουτυρο βιολαντα. αξιζουν

wdasa.png

#91358 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 12:19

Εμενα ακομα μπαναρισμενο με εχουν, για τον χαζουλη  τον Warchief.
Ακουει αυτη η χαμενη ψυχη;;;

Αυτο το bot δεν ειναι του anime.gr αλλα άλλου καναλιού. Φανταζομαι κατοπιν συμφωνιας συμμετεχει και στο καναλι μας.

Ναι ο "χαζούλης" ο warchief φταίει και όχι η δική σου συμπεριφορά. Τί ωραία να μεταθέτουμε τις ευθύνες μας ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εδώ να απαντήσει.

Για server στο discord είναι πολύ ωραία ιδέα. Δυστυχώς ούτε εγώ ούτε ο Hazuki έχουμε χρόνο για κάτι τέτοιο αλλά πραγματικά παιδιά αν θέλετε φτιάξτε και θα περνάμε να πίνουμε καφέ.

xbJ3b2w.jpeg

#91359 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 15:17

Αν όντως τον θέλετε τόσο πολύ τον σέρβερ τον φτιάχνω κι εγώ. Λετ μι νο

#91360 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 15:19

οχι ρε παιδια. ας εχουμε αυτο το τοπικ να μιλαμε. αλλιως θα βγει αχρηστο.

wdasa.png

#91361 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 15:51

Καλησπέρα στη παρέα ...

https://www.insomnia.gr/articles/entertainment/219_netflix/to-dota-2-tis-valve-tha-apoktisei-ti-diki-tou-anime-seira-sto-netflix/

Youtube Video

Τα vibes Berserk 2016 είναι πολύ ισχυρά!  :wet2:

rsrGbGx.gif

#91362 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 18:25

Ωραία κίνηση, αν κι εγώ θα ήθελα League Of Legends anime ή σειρά έχοντας καλύτερο Lore και ανάπτυξη χαρακτήρων. (Κάπου είχα δει ότι ίσως βγάζανε anime η σειρά αλλά δε ξέρω κατά πόσο ισχύει...

Tiger-stock-blog-header.jpg

#91363 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 21:12

Είχα δοκιμάσει κάποτε να φτιάξω discord, είχα αφήσει link εδώ αλλά μπήκαν μόνο 3-4 άτομα και μετά το παράτησα αφού δε γινόταν τίποτα. Δεν είναι δύσκολο να το φτιάξεις, μόνο threads πρόσθετης, bots για οτιδήποτε χρειαστεί και ότι εικονίδια θες για smileys.

Είχα δει ένα ανιμε σχετικό με Lol, νομίζω μιλούσαν κορεατικά...δε θυμάμαι καλά xD https://myanimelist.net/anime/31233/Lu_Shidai ...και τώρα διαβάζω η RIot θα βγάλει official cartoon/anime :)

#91364 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 21:58

Βασικά δεν ξέρω όταν ακούω για dota θυμάμαι ένα φίλο που καιγόταν στα bnb κέντρο το μακρινό 2005. Παίζουν τόσοι πολλοί Ελλάδα; Δεν έχουν γυρίσει οι περισσότεροι σε lol.
rsrGbGx.gif

#91365 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2021 - 22:36

Ναι ο "χαζούλης" ο warchief φταίει και όχι η δική σου συμπεριφορά. Τί ωραία να μεταθέτουμε τις ευθύνες μας ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εδώ να απαντήσει.

Α τι ωραια, τωρα που το ειπες. Γνωριζω για τη συμπεριφορα μου, απλα πριν γραψεις αυτο σκεψου και τη συμπεριφορα του Warchief.
Νομιζω εγινε αναφορα απο πολλα μελη για τη συμπεριφορα του. Σαφως δε συμμετειχα γιατι δε με ενδιαφερει.
Αλλα επειδη το εγραψες παρε και μερικα ρεστα πισω.

ezgif.com-resize.gif