Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#90661 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 14:07

Παιδιά να σας πω την αλήθεια, ήμουν εκεί και το να ακούς δέκα χιλιάδες κόσμο να ουρλιάζει είναι ανατριχιαστικό. Ακόμα κλαίω από συγκίνηση, δεν το περίμενα καθόλου. Όπως και να το δεις είναι μία νίκη και μακάρι να μας δώσει κουράγιο και για άλλες νίκες.

Βέβαια, τρία λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι μπάτσοι απλά άρχισαν να πετάνε κρότου λάμψης και όλα τα δακρυγόνα. Μην μας αφήσουν να χαρούμε τίποτα. Also superspreader event να το πούμε και αυτό, αν δεν κόλλησα τώρα κορόνα δεν θα κολλήσω ποτέ.

Περιμένω να δω ποινές και αν θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση γιατί αν είναι να φάνε 5 χρόνια και αυτά αφού εκδικαστεί η έφεση...

Πρωτοφανής απόφαση διεθνώς, δώσαμε μία φορά το καλό παράδειγμα, δεν ξέρω πώς το πάθαμε λολ

xbJ3b2w.jpeg

#90662 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 14:25

Αυτά είναι να γυρίζεις από τη δουλεία και να μαθαίνεις ένα καλό νέο η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα με αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια και δεν είναι κάτι που σταμάτησε τις συνθήκες που το γέννησαν αλλά στη τελική πρέπει να υπάρχει και ελπίδα για κάτι καλύτερο ας είναι λοιπόν το έναυσμα αυτό.

09pntFA.png?1

#90663 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 15:15

Και έγω χάρηκα. Αλλά οι ποινές ποιές θα είναι ακριβώς;

wdasa.png

#90664 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 15:18

Περιμένουμε, ακόμα είναι στα ελαφρυντικά. Ούτε ένας με ειλικρινή μεταμέλεια (εκτός από Ρουπακιά), όλοι με πρότερο έντιμο βίο. Θεωρώ απίθανο να ανακοινωθούν σήμερα οι ποινές.

xbJ3b2w.jpeg

#90665 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 15:23

Τέσπα δουλίτσα υπάρχει ακόμα

Προφανώς, το γεγονός ότι οι ηγέτες και ορισμένα μέλη της χρυσής αυγής θα καταλήξουν για ένα Χ χρονικό διάστημα στη φυλακή δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμη οπαδοί ή ότι δεν θα υπάρξει κάποιου είδους ανασύνταξη του κόμματος υπό άλλο όνομα. Επίσης, δεν θεωρώ ότι το δικαστικό σύστημα θα λύσει ουσιαστικά το πρόβλημα και πως, με διάφορους τρόπους, θα μπορούν οι προσεχώς φυλακισμένοι να επηρεάζουν.

Παρολ'αυτά, είναι μια πολύ δυνατή απόφαση αυτή που πάρθηκε σήμερα. Το να αποκαλείται η χρυσή αυγή επίσημα εγκληματική οργάνωση είναι σημαντικό, κατ'εμέ, σε μια εποχή που πρέπει να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Παιδιά να σας πω την αλήθεια, ήμουν εκεί και το να ακούς δέκα χιλιάδες κόσμο να ουρλιάζει είναι ανατριχιαστικό. 

Εγώ από livestream το είδα και ήταν ήδη απίστευτα ανατριχιαστικό και έκοβε αίμα, δεν διανοούμαι καν να φανταστώ πως ήταν από κοντά. Από τη μια μετανιώνω που δεν ήρθα, από την άλλην ήταν υπερβολικά πολύς ο κόσμος. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 07 Οκτώβριος 2020 - 15:27

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#90666 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 16:40

Παιδιά να σας πω την αλήθεια, ήμουν εκεί και το να ακούς δέκα χιλιάδες κόσμο να ουρλιάζει είναι ανατριχιαστικό. Ακόμα κλαίω από συγκίνηση, δεν το περίμενα καθόλου. Όπως και να το δεις είναι μία νίκη και μακάρι να μας δώσει κουράγιο και για άλλες νίκες.

Βέβαια, τρία λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι μπάτσοι απλά άρχισαν να πετάνε κρότου λάμψης και όλα τα δακρυγόνα. Μην μας αφήσουν να χαρούμε τίποτα. Also superspreader event να το πούμε και αυτό, αν δεν κόλλησα τώρα κορόνα δεν θα κολλήσω ποτέ.

Περιμένω να δω ποινές και αν θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση γιατί αν είναι να φάνε 5 χρόνια και αυτά αφού εκδικαστεί η έφεση...

Πρωτοφανής απόφαση διεθνώς, δώσαμε μία φορά το καλό παράδειγμα, δεν ξέρω πώς το πάθαμε λολ

εγω παλι περιμενα περισσοτερους ..
Ο Χρυσοχουντιδης απο την αλλη εκανε tweet(sic)και εγραψε απο μονος του οτι 20.000 ηταν ηρεμοι και 600 καναν μπαχαλο γιαυτο εβγαλε τις αυρες μπροστα απο το εφετειο και τις κροτου λαμψεις και τα χημικα ...βεβαια πηρε μπαλα και τους αλλους αλλα how cares θα τα γαμησουμε ολα...η αρχη εγινε με τους ακατανομαστους σειρα τωρα μπατσοι μπογδανοι πρετεντεριδες και λοιποι που ελεγαν αχ τα καημενα τα παιδια και τα σερνουν στα δικαστηρια και ΨΩΦΟ ΚΑΡΙΟΛIA που τους ξεπλενατε(ηρεμη αντιδραση),Ειδικα τον λοβερδο που τον εχω που τον εχω αχτι απο το συμβαν με τις οροθετικες γυναικες ειχε πει οτι οτι η χρυση αυγη ειναι ενα βαθια ακτιβιστικο κομα(μια η wwf και μια τα χρυσαυγουλα δλδ.μονο που η μεν γλυτωνουν δελφινια και οι αλλοι ναζιδια αλλα δεν τρεχει)θελω να του μπιξω μια αναμεσα στα ματια.!
Η πρωτη νικη εγινε τωρα αρχιζει ομως το καλο, δεν πρεπει να υπαρξει ανασυνταξη απο τους οπαδους τους(ηδη ειδα ενα hastag που τρενταρε στο τουιτερ #ειναι_αθωοι και ειναι πιτα στο φασιστισκουπιδο)και πρεπει να υπαρξει επιτελους σωστη παιδια απο εκει ξεκινανε ολα!

οι ποινες ειναι απο 5-10 χρονια για συσταση εγκληματικης οργανωση.αρα Μιχαλολιακος και λοιποι μεχρι εκει φθανουν? εκτος και αν εχουμε ελαφρυντικα οποτε και μειωνετε απο οτι ειδα ακομα και μεχρι 1 ετος?

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 07 Οκτώβριος 2020 - 16:42

#90667 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 16:52

Ναι σε κάποια φάση έπαθα ένα μικρό πανικό έτσι όπως ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον, ειδικά μετά από τόσους μήνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η απόφαση αυτή είναι ιστορική μεν και ένα έναυσμα που είπε ο pasxaleas. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τελειωτική νίκη άλλωστε κατεμέ δεδομένου ότι ο φασισμός είναι το μικρό ξωτικό βοηθός του καπιταλισμού έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά ρε φίλε είναι μία γαμημένη νίκη. Και χρειαζόμαστε μία νίκη

vectrapearl ουαου ντουντ tell us how you really feel χαχαχαχαχχα

Βασικά κάτι μπουκάλια πέταξαν πλαστικά του νερού μισόλιτρα κιόλας και η ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

Τώρα για ποινές. Η διεύθυνση εγκληματικής τιμωρείται με κάθειρξη. Η κάθειρξη είναι από 5 έως 15 έτη. Αντιλαμβάνομαι ότι σε περίπτωση που δεχθούν ελαφρυντικά θα μειωθεί ελεύθερα από το δικαστήριο έως το ελάχιστο όριο που είναι τα 5 έτη σύμφωνα με το άρθρο 83 εδ. δ ΠΚ .

Για τους υπόλοιπες μπορεί να δούμε και τριετίες αλλά έτσι και αλλιώς σημασία είχε να πάνε τα μεγάλα μυαλά μέσα και να αναγνωριστούν ως εγκέφαλοι και οργανωτές της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Θα δούμε. Το ανασταλτικό αποτέλεσμα της έφεσης με τρομάζει εμένα για να είμαι ειλικρινής, δεν θα αντέξω να κυκλοφορούν ελεύθεροι για άλλη μια δεκαετία Τ_Τ

xbJ3b2w.jpeg

#90668 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 17:13

Ναι οκ ωραια ολα αυτα, καλα ολα αυτα και παλυ καλα που δεν αθωώθηκαν οπως θα περιμεναν πολλοι, αλλα με τα αλλα μερικα εκατομμύρια φασίστάκια που κυκλοφορούν ελεύθερα κ προφανώς προφανως ειναι κ πιο επικίνδυνα δημιουργόντας και πιο αμεσα θεματα στη καθημερινότητα τι κανουμ; xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 07 Οκτώβριος 2020 - 17:18

フカフカ

#90669 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 17:52

Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τελειωτική νίκη άλλωστε κατεμέ δεδομένου ότι ο φασισμός είναι το μικρό ξωτικό βοηθός του καπιταλισμού έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά ρε φίλε είναι μία γαμημένη νίκη. Και χρειαζόμαστε μία νίκη

vectrapearl ουαου ντουντ tell us how you really feel χαχαχαχαχχα

πρωτα πρωτα μου αρεσε πολυ το πως παρομοιασες τον φασισμο.δεν τ ειχα σκεφτει ετσι!

Και φυσικα η νικη αυτη ειναι τεραστια και θεωρω η αρχη για πολυ καλυτερες μερες!

σορυ αν ακουστικαν λιγο ασχημα αυτα που εγραψα αλλα βαδιζοντας προς τα 40 και μη εχοντας ουσιαστικα βαθιες πολιτικες πεποιθησεις προς καποια πλευρα και εχοντας στο μυαλο μου οτι γενικα ειμαι στα καλα μου και δεν εχω χαζεψει ,τον φασισμο,ναζισμο.και τον ρατσισμο σε οποιαδηποτε μορφη του ειναι πραγματα τα οποια ο σβερκος μου δεν τα αντεχει εδω και πολλα χρονια και εξαγριωνομαι απιστευτα ευκολα με τετοια θεματα!

#90670 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 21:07

Δε σας κρύβω οτι βούρκωσα αγρια το πρωί που βγήκε η απόφαση. Τον φασισμό όμως δεν μπορείς να τον νικήσεις στα δικαστήρια, αλλά στο δρόμο και στις συνειδήσεις. Μεγάλης σημασίας η σημερινή ημέρα, η μεγαλύτερη καταδίκη ναζί από την εποχή της Νυρεμβέργης. Αλλά δε θα επαναπαυθούμε. Keep. Vigilant.

ΕΔΙΤ:

5f7dae99825e63292f21cd42.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MoRmEnGiL: 07 Οκτώβριος 2020 - 21:09

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#90671 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 22:29

Αγαπημένη για σήμερα δήλωση Σαμαρέγκου, ότι τα βαλε με την ΧΑ, που επί δικιάς του πρωθυπουργίας πήραν τα πάνω τους όντας ο ίδιος ακροδεξιός και με σιγοντάρισμα όλου του δημοσιογραφικού συρφετού αλλά και δικών του βουλευτών βλέπε μπουμπούκος, τσεκουροβγάλτης κλποι.

Αύριο οι ποινές.

rsrGbGx.gif

#90672 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 23:02

Εδώ αναφέρθηκε αλληγορικά στην υπόθεση Λαμπράκη. :DDDDD

O6rrvsU.jpg

#90673 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2020 - 23:25

Πω πω ρε, ρε έβγαλε δήλωση ο Βορίδης, is this a fantasy, οι κωλοτούμπες είναι Ολυμπιακών διαστάσεων! 

rsrGbGx.gif

#90674 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2020 - 09:43

Δυσκολευομαι πολύ να χαρώ. Πρωτον υπαρχουν πολλά παρακλάδια που θα συνεχισουν τις βιαιοπραγίες. Δευτερον απο οσο ξερω(μπορει και να κανω λαθος ομως) δεν πηγε κανεις στα γραφεια καθε περιοχης να αρχισει συλλήψεις, οπως θα κανανε ακομα και αν υπηρχε υπονοια εγκληματικης οργανωσης. Συνολικα οι εγκεγραμμενοι και εμπλεκομμενοι ειναι εκατονταδες, οχι δεκαδες. Τριτον, την πληρωνει το οργανο για να γλυτωσει το κεφαλι. Τεταρτον οι κωλοτουμπες που αναφερθηκαν. Και πεμπτον ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στις φυλακες και πιστευω οτι ολοι τους θα ηταν πολλοι πιο χρησιμοι να κανουν καταναγκαστικη εργασια στις understaffed δομές.

Ταΐζοντας και πλενοντας το σωβρακακι του Συριου και του Αφγανου, ειναι πολύ πιο χρησιμοι απο οτι πισω απο τα σιδερα. Το reform ειναι πολύ πιο πιθανο απο οτι στη μπουζου, και αν παραμεινουν αμετανοητοι, θα υποφερουν πολυ περισσοτερο :Ρ

stasou%2520mygdala.jpg

#90675 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2020 - 09:55

Δυσκολευομαι πολύ να χαρώ. Πρωτον υπαρχουν πολλά παρακλάδια που θα συνεχισουν τις βιαιοπραγίες. Δευτερον απο οσο ξερω(μπορει και να κανω λαθος ομως) δεν πηγε κανεις στα γραφεια καθε περιοχης να αρχισει συλλήψεις, οπως θα κανανε ακομα και αν υπηρχε υπονοια εγκληματικης οργανωσης. Συνολικα οι εγκεγραμμενοι και εμπλεκομμενοι ειναι εκατονταδες, οχι δεκαδες. Τριτον, την πληρωνει το οργανο για να γλυτωσει το κεφαλι. Τεταρτον οι κωλοτουμπες που αναφερθηκαν. Και πεμπτον ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στις φυλακες και πιστευω οτι ολοι τους θα ηταν πολλοι πιο χρησιμοι να κανουν καταναγκαστικη εργασια στις understaffed δομές.

Ταΐζοντας και πλενοντας το σωβρακακι του Συριου και του Αφγανου, ειναι πολύ πιο χρησιμοι απο οτι πισω απο τα σιδερα. Το reform ειναι πολύ πιο πιθανο απο οτι στη μπουζου, και αν παραμεινουν αμετανοητοι, θα υποφερουν πολυ περισσοτερο :Ρ

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ BOOMER ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... :kakaka: 

Περα απο την πλακα αυτο ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα αποψη ως προς το σωφρονιστικο του πραγματος.Για τα υπολοιπα η λογικη λεει οτι θα πρεπει σε ολα τα κομματικα γραφεια και κατα τοπους χωρους να κλεισουν και να κατασχεθουν τα παντα...αλλα ας μην γελιομαστε δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.