Εγω ειδα οτι με απήγαγαν κ ειχα βρεθει σε ενα χωριο στη κινα και δν ηξερα πως να γυρισω...
Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό που νομίζεις ότι ζεις είναι ένα όνειρο!
Posted 09 September 2020 - 11:44
Εγω ειδα οτι με απήγαγαν κ ειχα βρεθει σε ενα χωριο στη κινα και δν ηξερα πως να γυρισω...
Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό που νομίζεις ότι ζεις είναι ένα όνειρο!
Posted 09 September 2020 - 15:25
ο Serestrum δεν μπαινει πια?
Posted 09 September 2020 - 18:51
Θα τους πιάσεις έναν έναν όσους δεν μπαίνουν πια? Για να ξέρω πόσο καιρό θα φάμε.
Posted 09 September 2020 - 19:33
Posted 09 September 2020 - 20:20
άσχετο, μηπως, θυμαται κανεις κάποιον με το ονομα Zorro/Alex? κατι τετοιο? Άλεξ τον ελεγαν κανονικα αλλα στο φορουμ νομιζω, χρησιμοποιουσε το ονομα Ζόρο. Το ρωτάω επειδή έχω έναν φίλο που έμπαινε και αυτος πριν χρόνια στο φορουμ και έκαναν παρέα με τον Άλεξ. Τον είχε φιλοξενήσει και μια φορά σπίτι του νομίζω. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον βρει. δεν ξερω. δεν απανταει στα email? οποιος θυμαται κάτι. να μου πει. Λογικά ο τύπος έμπαινε εποχή του 2008 και ηταν με τον Serestrum και την Iristella.
http://www.anime.gr/forum/user/3559-zoro/
ναι αυτος ειναι.
Edited by Erudinam, 09 September 2020 - 20:25.
Posted 09 September 2020 - 21:14
Τί περίεργο που ένας άνθρωπος που έχω να μιλήσω δέκα χρόνια δεν απαντάει σε ένα mail μου που έστειλα σε διεύθυνση που κατά πάσα πιθανότητα δεν χρησιμοποιεί καν. The plot is getting thicker and thicker.
Posted 09 September 2020 - 21:27
Edited by Erudinam, 09 September 2020 - 21:28.
Posted 09 September 2020 - 21:49
that's a dude!
Posted 09 September 2020 - 23:46
άσχετο, μηπως, θυμαται κανεις κάποιον με το ονομα Zorro/Alex? κατι τετοιο? Άλεξ τον ελεγαν κανονικα αλλα στο φορουμ νομιζω, χρησιμοποιουσε το ονομα Ζόρο. Το ρωτάω επειδή έχω έναν φίλο που έμπαινε και αυτος πριν χρόνια στο φορουμ και έκαναν παρέα με τον Άλεξ. Τον είχε φιλοξενήσει και μια φορά σπίτι του νομίζω. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον βρει. δεν ξερω. δεν απανταει στα email? οποιος θυμαται κάτι. να μου πει. Λογικά ο τύπος έμπαινε εποχή του 2008 και ηταν με τον Serestrum και την Iristella.
http://www.anime.gr/forum/user/3559-zoro/
ναι αυτος ειναι.
Excuse me, what the actual f#*k ???
Μερικές φορές τον χρόνο, όταν έχω κέφια, μπαίνω στο forum σε stalk mode, ίσα για να θυμηθώ τα παλιά... μια απ'αυτές τις φορές ήταν σήμερα!
Σίγουρα ήταν μεγάλη έπληξη να δεις να σε αναφέρουν και ότι μάλιστα κάποιος με ψάχνει (νομίζω κατάλαβα ποιός, περισσότερα σε pm, τυχόν).
Α, και hello everyone, χαίρομαι που το forum επιβιώνει ακόμα ως σήμερα!
Posted 09 September 2020 - 23:51
Posted 10 September 2020 - 10:02
οχι ειρωνειες σε μενα, γιατι δαγκώνω πιο άγρια απο τον Γιούρι. (or not)
Ο Γιούρι δεν δαγκώνει! Τώρα τί κατάλαβες που έκανες summon τον zoro? Δέκα χρόνια γρουσουζιάς! Συγχαρητήρια!
Posted 10 September 2020 - 10:10
Excuse me, what the actual f#*k ???
![]()
![]()
![]()
Μερικές φορές τον χρόνο, όταν έχω κέφια, μπαίνω στο forum σε stalk mode, ίσα για να θυμηθώ τα παλιά... μια απ'αυτές τις φορές ήταν σήμερα!
Σίγουρα ήταν μεγάλη έπληξη να δεις να σε αναφέρουν και ότι μάλιστα κάποιος με ψάχνει (νομίζω κατάλαβα ποιός, περισσότερα σε pm, τυχόν).
Α, και hello everyone, χαίρομαι που το forum επιβιώνει ακόμα ως σήμερα!![]()
Άντε με συγκινήσατε, δυο αχώριστοι φίλοι ενώθηκαν μέσα από την εκπομπή μας! Προχωράμε στους χορηγούς μας!
Posted 10 September 2020 - 10:30
Ξεχειλίζω από ευχαρίστηση!!!
Aναρωτιέμαι γιατί πολλοί μπαίνουν στο φορουμ, κοιτάνε τα μηνύματα αλλά δεν γράφουν ποτέ.
Edited by Erudinam, 10 September 2020 - 11:40.
Posted 10 September 2020 - 12:20
Ειναι οι Παντα & Στολκινγκ
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 10 September 2020 - 12:55
Μάλλον είναι άτομα που έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν με την ζωή τους...
Στασιμότητα....