Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#90511 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 September 2020 - 11:40

Για παρωδία της ταινίας Η Προφητεία θα ήταν τέλειο

#90512 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 September 2020 - 13:52

A Doom playback on a pregnancy test is my new favourite thing!  :congrats:

Έλα μωρέ, το είδα, απλά το χρησιμοποιεί σαν οθόνη, το παιχνίδι γίνεται render σε pc. Props για την σπατάλη χρόνου.

rsrGbGx.gif

#90513 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 September 2020 - 15:48

ωπα ωπα τα μπουζουκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wdasa.png

#90514 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 September 2020 - 17:23

Άσχετο (αλλά σχετικό :P )... Ισχύει ότι στα δικαστήρια επικρατεί πανζουρλισμός κάθε φορά με τους καθήμενους στην αίθουσα να μιλάνε μεταξύ τους;

Δεν έχω πάει σε δικαστική αίθουσα μέχρι τώρα, αλλά το ακούω συχνά :sleepy:.

Τώρα, δεν επιτρέπεται κανείς πέρα από τους συμμετέχοντες στη δίκη μέσα στην αίθουσα. Πριν που επιτρεπόταν δεν θα το έλεγα για να είμαι ειλικρινής, έχει μπάτσους και σε πετάνε έξω αν είσαι κακό παιδί και μιλάς με το διπλανό σου. Ε, σε κάτι αυτόφωρα γίνεται ένας χαμούλης λόγω του συνωστισμού και έχει μια βοή αλλά μέχρι εκεί. Ειδικά σε κάτι εφετεία και Άρειο Πάγο ή σε σοβαρά ποινικά πχ ανθρωποκτονίες δεν ακούγεται κιχ.

Σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε δικαστική αίθουσα ως διάδικος αλλά για παρακολούθηση όλο και κάτι καλό θα πετύχεις πχ στις εξυβρίσεις που η φάση είναι

Πρόεδρος: Πώς σας αποκάλεσε ο κατηγορούμενος?

Μάρτυρας: Με είπε πουτάνα και σκύλα

Πρόεδρος: Σας είπε κάτι άλλο?

Μάρτυρας : Να πάω να γαμηθώ κυρία Πρόεδρε

Πρόεδρος : Μάλιστα

Ή όταν οι κατηγορούμενοι ή οι μάρτυρες αισθάνονται πολύ άνετα και αρχίζουν να αποκαλούν προέδρους "κυρία μου" και ακούς από την έδρα "κυρία πρόεδρε σας παρακαλώ, τί το κάναμε εδώ μέσα!"

Γενικά αν είμαι Ευελπίδων και έχω τελειώσει νωρίς και βαριέμαι χώνομαι σε καμιά αίθουσα να χαζέψω, όλο και κάτι καλό θα σκάσει

xbJ3b2w.jpeg

#90515 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 September 2020 - 19:27

Θέλω Φιλαράκια σε anime version με διαφορετικά σενάρια. πχ ο Τσαντλερ να μην τα εφτιαχνε ποτέ με την Μόνικα κλπ και να είχε και κάποια πιο δραματικά στοιχεία.

ΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ?

wdasa.png

#90516 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 September 2020 - 19:35

Τώρα, δεν επιτρέπεται κανείς πέρα από τους συμμετέχοντες στη δίκη μέσα στην αίθουσα. Πριν που επιτρεπόταν δεν θα το έλεγα για να είμαι ειλικρινής, έχει μπάτσους και σε πετάνε έξω αν είσαι κακό παιδί και μιλάς με το διπλανό σου. Ε, σε κάτι αυτόφωρα γίνεται ένας χαμούλης λόγω του συνωστισμού και έχει μια βοή αλλά μέχρι εκεί. Ειδικά σε κάτι εφετεία και Άρειο Πάγο ή σε σοβαρά ποινικά πχ ανθρωποκτονίες δεν ακούγεται κιχ.

Σου εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ σε δικαστική αίθουσα ως διάδικος αλλά για παρακολούθηση όλο και κάτι καλό θα πετύχεις πχ στις εξυβρίσεις που η φάση είναι

Ή όταν οι κατηγορούμενοι ή οι μάρτυρες αισθάνονται πολύ άνετα και αρχίζουν να αποκαλούν προέδρους "κυρία μου" και ακούς από την έδρα "κυρία πρόεδρε σας παρακαλώ, τί το κάναμε εδώ μέσα!"

Γενικά αν είμαι Ευελπίδων και έχω τελειώσει νωρίς και βαριέμαι χώνομαι σε καμιά αίθουσα να χαζέψω, όλο και κάτι καλό θα σκάσει

Youtube Video

phmava.php

#90517 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 08 September 2020 - 21:34

παντως στο δικο μου δικαστηριο την προηγουμενη τεταρτη υπηρχανε ακυροι μεσα στην αιθουσα

#90518 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 September 2020 - 22:21

παντως στο δικο μου δικαστηριο την προηγουμενη τεταρτη υπηρχανε ακυροι μεσα στην αιθουσα

Νταξ; Όλα καλά ή ποστάρεις από τη μπουζού για αναρχομαφιοζιλίκια συνδικαλιστικά!;

rsrGbGx.gif

#90519 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 08 September 2020 - 22:27

Hazuki, χρειαζομαι αστειο με αστεια εικονα.

wdasa.png

#90520 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 September 2020 - 22:59

Μήπως δεν είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα εκεί? Εδώ ας πούμε μια μέρα έπρεπε να μπω εκτός σειράς για να συνεννοηθώ για κάτι με την πρόεδρο και έγινε ολόκληρη μανούρα που έπρεπε να με αφήσει ο μπατσούλης να μπω και μπλα μπλα μπλα. Τώρα δεν ξέρω σε άλλες πόλεις τί γίνεται.

Erudinam δες Genshiken ή honey & clover

xbJ3b2w.jpeg

#90521 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 September 2020 - 23:08

Ορίστε, τελευταίας εσοδείας 

https://luben.tv/stream/201307

rsrGbGx.gif

#90522 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 08 September 2020 - 23:35

Ποιος πόλεμος καλέ; Τουρκία και Ελλάδα είναι μέλη του ΝΑ(lliance)ΤΟ...

#90523 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 September 2020 - 08:34

Είδα το anime.gr στον υπνο μου. Είχα κάνει μεταγλωτίσεις και τα ανέβαζα εδώ. Δεν θυμάμαι αν σας άρεσαν

wdasa.png

#90524 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 09 September 2020 - 08:46

Είμαστε σε καλό δρόμο! Η πλύση εγκεφάλου προχωράει.  :bath:

rsrGbGx.gif

#90525 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 September 2020 - 09:13

Εγω ειδα οτι με απήγαγαν κ ειχα βρεθει σε ενα χωριο στη κινα και δν ηξερα πως να γυρισω...
フカフカ