^ Συρρικνώθηκε το πέος μου με τόση σκληράδα, και ήταν που ήταν κούτσικο.
Το χειρότερο είδος σχολίων είναι αυτό το οποίο υποδηλώνει απέχθεια με κακογουστιά χωρίς φυσικά να δίνεται καμία απολύτως εξήγηση, σαν δηλαδή να υποτιμάται η νοημοσύνη του δέκτη. 10/10.
Επικινδυνοι για προκληση θερμων επεισοδιων και κλιμακωσης ειναι οχι μονο οι Τουρκοι αλλα και οσοι ακομα θελουν "με χρονια με καιρους παλι δικα μας να 'ναι"
Δεν διαφωνώ καθόλου με τη δήλωση, αλλά πρέπει να οριστεί η διαφορά ανάμεσα στην απαίτηση να παραδοθούν τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου και στην απαίτηση να γίνει η Κωνσταντινούπολη πάλι ελληνική. Ο φανατισμός, πόσω μάλλον όταν γίνεται αδικαιολόγητα, ποτέ δεν βοηθά σε μια κατάσταση. Συμφωνούμε πως οι κλιμακωμένες προκλήσεις της Τουρκίας αποτελούν πραγματικό πρόβλημα και πως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ανεβάζουν τις εντάσεις. Δεν με ενδιαφέρει το γεγονός ότι η Αγία Σοφία λειτουργεί ως τζαμί συγκεκριμένα, αλλά το ότι ο Εντοργάν χρησιμοποίησε ένα θρησκευτικό ορόσημο (και, ως είναι γνωστό, η θρησκεία είναι ένα από τα πιο λεπτά ζητήματα που μπορούν να θίξουν οι άνθρωποι, πόσω μάλλον όταν αφορά πράγματα που έχουν διχάσει απίστευτα στο πέρας της ιστορίας) μόνο και μόνο επειδή γνώριζε ότι θα γίνει σάλος.
Παρολ'αυτά, όχι, ας μη δώσουμε ιδιαίτερη σημασία, όλα κατ'ευχήν πάνε. Σωστά, Κamui, ZeLiGa? Πραγματικά το παίρνετε τόσο ελαφρά? Σαν δηλαδή να είχαν ειλικρινά σκοπό να λειτουργήσουν την Αγία Σοφία ως τζαμί επειδή πραγματικά χρειάζονταν τόπο λατρείας.