και σας ειχα ολους για ιδια ηλικια με μενα. μηπως να σας μιλαω στον πληθυντικο? παντως, μαρεσει που ο Vectraperar ειναι 37. εγώ, στα 28 μου, εχω συνειδητοποιησει οτι ειμαι 28 και κάνω όνειρα λες και ειμαι 18. Νομίζω οτι αμα φτάσω τα 30 απο εκει και μετά, ξεκιναει η βαρετη ζωή και η ρουτινα. κατι που δεν ισχυει φυσικα. ΕΛΠΙΖΩ. παντως μαρεσει πολυ να βλεπω ανθρωπους στα 40 και στα 50 τους να κανουν πραγματα που κανουν και οι νέοι. anime, video games και γενικα, να μιλανε σαν νεοι. Φυσικα, δεν σημαινει οτι επειδη καποιος συμπεριφερεται έτσι, στα 40 του, ειναι ανωριμος. Άλλο ωριμοτητα, αλλο νεοτητα. Σε θαυμάζω Vectraperar και για εκεινο το ποστ, που εγκατέλειψες, για ενα διαστημα, (ευτυχως ηταν μονο ενα διαστημα) την κοινωνικη ζωη μεχρι να τερματισεις το Last Of Us 2 αλλά και φυσικά, τον τρόπο με τον οποίο, αντιμετώπισες χιουμορίστικα την σπασμένη σου τηλεόραση. μακάρι όλοι 40δες να ηταν σαν εσενα.
this post makes me feel going down to the rabit hole!
thanks iiii gueeessss....!!!!
Έχεις δίκιο ρε Erudinam, έχουμε μπλέξει με τους κωλό-ερους εδώ μέσα, 200-σίων ο ένας, 700 ο άλλος, 37 ο πατέρας, ρε κάντε χώρο για τα νιάτα!
Καλά ο angel.tze με τα 18-19 πρέπει να μπαναριστεί γιατί παρά είναι ανήλικος!
ο αλλος εδω μου εβαλε και ιδιοτητα.... ο πατερας λες και ειναι ειδικοτητα στο στρατο
update στο θεμα τηλεοραση:
πηραμε τα @@@@ μου.το σπασιμο δεν καλυπτεται απο την εγγυηση και με στελνουν στο κεντρικο σερβις τους (ευτυχως ειναι κοντα στο σπιτι μου)για να μου δωσουν προσφορα για αντικατασταση πανελ. εχω κανει σχετικη μανουρα γιατι τους εξηγω οτι εγω δεν πληρωνω για κατι που δεν εχω κανει και εχουμε ενα αλισβερησι με ανταλαγη mail και foto αλλα επειδη αυτο θα παρει χρονο και δεν την παλευω αλλο γιατι ειναι και η μοναδικη τηλεοραση στο σπιτι(εκ πεποιθησεως δεν εχω στα υπνοδωματια τηλεοραση)λογικα θα αγοραστει καινουργια εντως των ημερων.τραβηξε βεβαια χαρες απο εναν φιλο διευθυντη στο πλαισιο θα κολησει και ο father μια πιστωτικη για να βαλω μισα μετρητα μισα 5-6 δοσεις και βλεπουμε...
θα βαλω την παλια στην ακρη και αν τα καταφερω και την φτιαξω αργοτερα θα την βαλω καβα....λες και περνουμε μπυρες και περνουμε και 1-2 παραπανω μην ξεμεινουμε..
σας αφηνω τωρα καλοι μου φιλοι μου χτυπαει το κουδουνι ο καπιταλισμος.......εχω αργησει στο ραντεβου ως π@υτανακι του.....