Για να λέμε την αλήθεια, τα βουνά είναι superior από κάθε άποψη.
νάτος
Posted 12 June 2020 - 12:50
νάτος
Posted 12 June 2020 - 12:53
ναι ρε. δουλεψα περυσι και φετος σαν επαγγελματιας αλλα σταματησαμε λογω του ιου. και τωρα με το καλο οταν γυρισω Αθην θα δουλεψω στην sierra studios για μεταγλωτιση
Posted 12 June 2020 - 13:06
ναι ρε. δουλεψα περυσι και φετος σαν επαγγελματιας αλλα σταματησαμε λογω του ιου. και τωρα με το καλο οταν γυρισω Αθην θα δουλεψω στην sierra studios για μεταγλωτιση
Well done man, μπράβο σου που το κυνήγησες. ^^
Posted 12 June 2020 - 13:29
πρωτη φορα θα ξεκινησω.
παντως, αν θελετε εχω 1 fanmade με κακια ποιοτητα ηχογραφησης λογω κινητου αλλα θα σας το στειλω.
κανω και 3 φωνες των χαρακτηρων
Posted 12 June 2020 - 13:47
Πράγματι, σε βουνά πιάνεις Dragonite στο Pokemon GO.
Posted 12 June 2020 - 14:41
Pokemon Go to the Polls
Posted 12 June 2020 - 21:45
Pokemon Go to the Polls
Posted 12 June 2020 - 23:06
top cringe moment 2016
Posted 13 June 2020 - 00:11
top cringe moment 2016
Youtube Video
Κι ύστερα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να βγήκε ο Trump πρόεδρος....
Posted 13 June 2020 - 08:48
Από την άλλην, εγώ θα ήθελα απλά να αναφερθώ σε αυτό:
Ναι, ο αθεόφοβος πήγε και έκανε 2020 edition του θρυλικού Pokemon Go Song. Όσο εκνευριστικά πιασάρικο και memeworthy ήταν το original, τόσο αίσχος είναι το remaster. Απαράδεκτο. Ποιος θα του πει να μην κάνει milking και μετά να απενεργοποιεί τα comments?
that's a dude!
Posted 13 June 2020 - 15:05
σιχαινομαι το ποκεμον αλλα μαρεσει το yugioh
Posted 13 June 2020 - 16:46
σιχαινομαι το ποκεμον αλλα μαρεσει το yugioh
Posted 13 June 2020 - 16:56
Οι πρώτες σεζόν (μέχρι την κάλυψη του Hoenn) και κάποιες από τις ταινίες pokemon είναι τρομερό nostalgia fuel, καθώς τα έβλεπα μανιακός σαν οκτάχρονο παιδί και γούσταρα φοβερά. Αντικειμενικά, πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι τα μοναδικά εξαιρετικά σημεία είναι η τρομερή φαντασία, οι δεσμοί ανάμεσα σε ανθρώπους-pokemon και η ικανότητα να κάνουν το παιδί να ταξιδεύει κανονικότατα με τη φαντασία του μέσα στον κόσμο που παρουσιαζόταν. Εκεί ήταν όλη η μαγεία.
Πέρα από αυτά, είναι πράγματι πολύ μέτρια, κρίνοντας με πιο ώριμο μυαλό από αυτό που είχα 11 χρόνια πριν Τα παιχνίδια είναι κλάσεις ανώτερα σε όλους τους τομείς (που ακόμη κι αυτά άρχισαν να φθίνουν μετά την πέμπτη γενιά, δυστυχώς), κυρίως γιατί έχουν διαφορετικό pacing, μια συνέχεια και συγκεκριμένους μηχανισμούς, ενώ το anime σκοπό είχε τις επεισοδιακές περιπέτειες, σαν δηλαδή να μας δείχνουν τις περιπέτειες του Ash στο εκάστοτε region, παίρνοντας πολύ το χρόνο του.
Yu-Gi-Oh δεν είδα ποτέ στη ζωή μου, παραδόξως. Ψιλομετανιώνω γιατί νιώθω ότι θα ήθελα να είμαι στην κουλτούρα με τις κάρτες στα διαλείμματα κλπ. Αφήστε που έχω ακούσει ότι ήταν και αρκετά σκοτεινό για παιδικό show, όπως το παρουσίαζαν στη Δύση. Τουλάχιστον βίωσα τάπες pokemon και στοιχήματα, beyblades και gormiti!
that's a dude!
Posted 13 June 2020 - 17:35
ε αλλο ειναι να βλεπεις το origianl ιαπωνεζικο και αλλο να βλεπεις ενα αμερικανικο 4kids dub με κομμενες σκηνες και αλλους διαλογους.
εγω θαυμαζα παντα το yugioh για τον σχεδιασμο του. δεν ξερω, εχει κατι που πορωνει. η υποθεση δεν ηταν τοσο καλη βεβαια, αλλα και μονο τα σχεδια και οι ηρωες με κερδισαν. ξερει κανεις κανα αλλο ανιμε με παρομοιο σχεδιασμο. μοιαζει πολυ με το Kenshin καθως το εκανε η ιδια εταιρεια. αλλα, αλλο ανιμε με παρομοιο στυλ δεν εχω βρει. ωραια πλανα, εκφραστικα προσωπα. βλεπεις μεχρι και τις τσαλακωσεις των ρουχων.
Edited by Erudinam, 13 June 2020 - 17:37.