Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#90031 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 June 2020 - 12:50

Για να λέμε την αλήθεια, τα βουνά είναι superior από κάθε άποψη.

νάτος :borednn9:

#90032 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 12:53

ναι ρε. δουλεψα περυσι και φετος σαν επαγγελματιας αλλα σταματησαμε λογω του ιου. και τωρα με το καλο οταν γυρισω Αθην θα δουλεψω στην sierra studios για μεταγλωτιση

wdasa.png

#90033 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 12 June 2020 - 13:04

Έλα κάνεις dubs, τι μαθαίνει κανείς, έχεις κάνει τίποτα ή 1η φορά τώρα;

rsrGbGx.gif

#90034 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 June 2020 - 13:06

ναι ρε. δουλεψα περυσι και φετος σαν επαγγελματιας αλλα σταματησαμε λογω του ιου. και τωρα με το καλο οταν γυρισω Αθην θα δουλεψω στην sierra studios για μεταγλωτιση

Well done man, μπράβο σου που το κυνήγησες. ^^

#90035 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 13:29

πρωτη φορα θα ξεκινησω.

παντως, αν θελετε εχω 1 fanmade με κακια ποιοτητα ηχογραφησης λογω κινητου αλλα θα σας το στειλω.

κανω και 3 φωνες των χαρακτηρων

Youtube Video

wdasa.png

#90036 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 12 June 2020 - 13:47

Για να λέμε την αλήθεια, τα βουνά είναι superior από κάθε άποψη.

Πράγματι, σε βουνά πιάνεις Dragonite στο Pokemon GO. :P

#90037 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 June 2020 - 14:41

Pokemon Go to the Polls

xbJ3b2w.jpeg

#90038 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 12 June 2020 - 21:45

Pokemon Go to the Polls

Δε σε πιάνω...

#90039 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 June 2020 - 23:06

top cringe moment 2016

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#90040 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 13 June 2020 - 00:11

top cringe moment 2016

Youtube Video

:scared:  :down:

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να βγήκε ο Trump πρόεδρος....

#90041 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 13 June 2020 - 08:48

Από την άλλην, εγώ θα ήθελα απλά να αναφερθώ σε αυτό:

Youtube Video

Ναι, ο αθεόφοβος πήγε και έκανε 2020 edition του θρυλικού Pokemon Go Song. Όσο εκνευριστικά πιασάρικο και memeworthy ήταν το original, τόσο αίσχος είναι το remaster. Απαράδεκτο. Ποιος θα του πει να μην κάνει milking και μετά να απενεργοποιεί τα comments? :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#90042 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 13 June 2020 - 15:05

σιχαινομαι το ποκεμον αλλα μαρεσει το yugioh

wdasa.png

#90043 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 13 June 2020 - 16:46

σιχαινομαι το ποκεμον αλλα μαρεσει το yugioh

YuGiOh? Πλάκα είχε το αρχικό, αλλά έβγαλαν 100 spin-offs, κανένα από τα οποία δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω. Το ίδιο και με τα Pokemon: έβγαλαν μία μέτρια σεζόν (πρώτη), έβγαλαν και δεύτερη και τρίτη... από εκεί και μετά, δε βλεπόντουσαν.

#90044 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 13 June 2020 - 16:56

Οι πρώτες σεζόν (μέχρι την κάλυψη του Hoenn) και κάποιες από τις ταινίες pokemon είναι τρομερό nostalgia fuel, καθώς τα έβλεπα μανιακός σαν οκτάχρονο παιδί και γούσταρα φοβερά. Αντικειμενικά, πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι τα μοναδικά εξαιρετικά σημεία είναι η τρομερή φαντασία, οι δεσμοί ανάμεσα σε ανθρώπους-pokemon και η ικανότητα να κάνουν το παιδί να ταξιδεύει κανονικότατα με τη φαντασία του μέσα στον κόσμο που παρουσιαζόταν. Εκεί ήταν όλη η μαγεία.

Πέρα από αυτά, είναι πράγματι πολύ μέτρια, κρίνοντας με πιο ώριμο μυαλό από αυτό που είχα 11 χρόνια πριν :P Τα παιχνίδια είναι κλάσεις ανώτερα σε όλους τους τομείς (που ακόμη κι αυτά άρχισαν να φθίνουν μετά την πέμπτη γενιά, δυστυχώς), κυρίως γιατί έχουν διαφορετικό pacing, μια συνέχεια και συγκεκριμένους μηχανισμούς, ενώ το anime σκοπό είχε τις επεισοδιακές περιπέτειες, σαν δηλαδή να μας δείχνουν τις περιπέτειες του Ash στο εκάστοτε region, παίρνοντας πολύ το χρόνο του.

Yu-Gi-Oh δεν είδα ποτέ στη ζωή μου, παραδόξως. Ψιλομετανιώνω γιατί νιώθω ότι θα ήθελα να είμαι στην κουλτούρα με τις κάρτες στα διαλείμματα κλπ. Αφήστε που έχω ακούσει ότι ήταν και αρκετά σκοτεινό για παιδικό show, όπως το παρουσίαζαν στη Δύση. Τουλάχιστον βίωσα τάπες pokemon και στοιχήματα, beyblades και gormiti!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#90045 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 13 June 2020 - 17:35

ε αλλο ειναι να βλεπεις το origianl ιαπωνεζικο και αλλο να βλεπεις ενα αμερικανικο 4kids dub με κομμενες σκηνες και αλλους διαλογους.

εγω θαυμαζα παντα το yugioh για τον σχεδιασμο του. δεν ξερω, εχει κατι που πορωνει. η υποθεση δεν ηταν τοσο καλη βεβαια, αλλα και μονο τα σχεδια και οι ηρωες με κερδισαν. ξερει κανεις κανα αλλο ανιμε με παρομοιο σχεδιασμο. μοιαζει πολυ με το Kenshin καθως το εκανε η ιδια εταιρεια. αλλα, αλλο ανιμε με παρομοιο στυλ δεν εχω βρει. ωραια πλανα, εκφραστικα προσωπα. βλεπεις μεχρι και τις τσαλακωσεις των ρουχων.

Youtube Video

Edited by Erudinam, 13 June 2020 - 17:37.

wdasa.png