Ιδέα για την καταπολέμηση του Covid-19 πλέον για να βρείς από το σπίτι θα πρέπει να νικήσεις τον Seto Kaiba σε Τερατομονομαχία. Ακόμη στα Λεωφορεία όποιος δεν φορά μάσκα θα πρέπει να νικήσει τον Yugi motto σε Τερατομονομαχία.
Ούτε social distancing ούτε βλακείες. Η λύση βρίσκετε στον White Eyed Blue Dragon (εκτός εάν έχεις 4 εισιτήρια τωνβ 5 ημερών για να καλέσεις τον Excodia)
/me hopes for a good joke
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 11 June 2020 - 21:23
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 11 June 2020 - 21:39
ORE NO TURN:
Posted 11 June 2020 - 22:49
Μα ποιος λογος να βγεις απτο ασφαλές σπιτακι σου, εχει ορθόδοξους εξω, 5Gαδες, αναρχικους παπουδες, κινητες κορονοβομβες καμικάζι που θα σε βηξουν επίτηδες, απελπισμενους που θελουν να δειρουν κοσμο επειδη μειωθηκαν οι δουλειές ... πρεζάκια, χουλιγκανς, τρελαμενους οδηγους που ξεχασαν πως γινεται το πραμα 1μηνα αποχης...
1000τροποι να πεθανεις ειναι ο εξω κοσμος. ΟΣΟΡΟΣΙΙΙ
Edited by GhostPrince, 11 June 2020 - 22:52.
Posted 12 June 2020 - 00:04
Εγώ ως γέννημα θρέμμα της Αθήνας έχω να πω πως η Σαλονικάρα είναι ότι καλύτερο.
Posted 12 June 2020 - 03:13
I relate...
ασε που 5χρονια το ξεσυνηθισα το χαος της αθηνας... διχασμένες απόψεις αν θαθελα να επιστρεψω όντος...
Posted 12 June 2020 - 09:01
Σε τι; (πραγματικη απορία)
Posted 12 June 2020 - 09:06
Τα λαπτοπ ειναι μεηνστριμ
Edited by GhostPrince, 12 June 2020 - 09:07.
Posted 12 June 2020 - 09:07
Πιο χαλαρα, καλυτερες τιμες, καλυτερο φαϊ, με το μετρο μπορεις να πας γρηγορα παντου (ουπς ), μια ωριτσα απο την Χαλκιδικη, γαματα γκρουπ μουσικα, πιο ομορφο τοπιο. Πολυ πιο αστικοποιημενη βεβαια σε σχεση με πριν 20 χρονια που πρωτοπηγα αλλα οκ και εδω δεν παμε πισω.
Πολυ εκκλησια ομως ρε φιλε και πολυ πιο εντονος τοπικισμος και χριστιανοταλιμπανισμος.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 12 June 2020 - 09:12
Έτοιμος ήμουν να απαντήσω στον Λόρδο Λέοντα, αλλά με πρόλαβε ο acid. Τα ίδια θα έλεγα, αν και εγώ μιλάω σαν άτομο που την επισκέπτεται μια φορά το χρόνο για δύο μέρες και αυτό μόνο για δουλειά. Δεν έχω ζήσει εκεί, δηλαδή. Το βασικό που μου κάνει θετική εντύπωση είναι το πόσο χαλαροί, άνετοι και ίσως και ευγενικοί είναι οι πολίτες εκεί, αλλά και το πόσο όμορφο είναι το τοπίο κοντά στη θάλασσα.
Θυμάμαι εμπειριάρα να προσπαθούμε εγώ και η μάνα μου να συνεννοηθούμε με σερβιτόρο σε σουβλατζίδικο τουλάχιστον κάνα δεκάλεπτο Ντάξει, βγάλαμε άκρη στο τέλος, αλλά έπαθα σίγουρα ένα γερό πολιτισμικό σοκ τότε.
that's a dude!
Posted 12 June 2020 - 09:30
Αθηναιοι δεν ξερουν απο κρέας. Ο γυρος τους είναι ανοστος, ψιλοκομμενος, σε λιγη ποσοτητα.
πας Σαλονικα, και χτυπας εναν γυρο σε λαγανα, τεραστιο, καλοψημενο και χοντροκομμενο. με ουγγαρεζα
εδω πας μαρκετ και δεν πουλανε ουγγαρεζα!
by the way, το ιδιο εχω να πω και για τα μεζεδοπωλεια.
στην Αθηνα, αν θες να χτυπησεις καλο φαι, πρεπει να πας σε εστιατοριο/ταβερνα
αμα πας μεζεδωπολειο, βρισκεις ολο κατι ανοστα φαγητα, τυπου απακι και τετοια.
Α ρε, θυμαμαι στα λαδαδικα, ενα κρητικο μαγαζι. μπορουσες να κατσεις μονο για να πιεις και αμα ηθελες κανα μεζε, χτυπαγες και μια ποικιλια με πανσετες και μπριζολακια και τζατζικι.
Edited by Erudinam, 12 June 2020 - 09:31.
Posted 12 June 2020 - 09:31
Πολυ εκκλησια ομως ρε φιλε και πολυ πιο εντονος τοπικισμος και χριστιανοταλιμπανισμος.
Ναι, αυτό είναι από τα κακάς της βόρειας ελλαδας γενικά. Εγώ δεν το βιώνω τόσο γιατί ο κύκλος μου είναι πιο νέοι και μορφωμένοι άνθρωποι (χωρίς να σημαίνει ότι οι γέροι και μη μορφωμένοι είναι όλοι εθνίκια), και ειδικά άμα είσαι στο κέντρο της πόλης "με τη νεολαία" (ακουγετα λιγο αστειο) είναι αλλιώς ο κόσμος. Αλλά άμα φύγεις λίγο από κει παίζουν αυτά που λες, εθνίκια, οι νοικοκυραίοι ελληναράδες, παόκια και και κα... Τώρα με τη βορεια μακεδονια φανατιστηκαν και λιγο παραπανω.
Επίσης, στη θεσσαλονίκη παίζει ελάχιστος σεβασμός από τους οδηγούς στους πεζούς σε διαβάσεις, κίτρινα φανάρια κτλ. Θα μου πεις πως γίνεται να είναι χειρότεροι από την αθήνα... κι όμως γίνεται :Ρ
Posted 12 June 2020 - 09:32
Περι χριστιανοταλιμπαν δν ξερω αν ειναι χειροτερα εδω, γτ κ κατω εχεις φανατισμενο κοσμο.
Προσωπικα πιο πολυ το κλιμα που θυμιζει κατι σε καστελα, Πειραιά μαζι με αλλα ωραια, αλλα που ειναι και συγκετρωμενα σχεδον οτι θα χες στην Αθηνα σε μικρες αποστασεις που κανεις και με τα ποδια ακομα αν εχεις την ορεξη. Φοιτητουπολη επισης κτ π δεν ζεις ευκολα κατω σαυτη την έκταση, στη παλια σχολη κατω αθηνα δν ηταν ετσι εστω..
Θεσσ καλυτερος ο γυρος ισως οοντος κ μεγαλύτερη ποσοτητα αν και δεν ξερουν να τυλιγουν
Edited by GhostPrince, 12 June 2020 - 09:32.
Posted 12 June 2020 - 09:40
Για το πιο ευγενικοι δεν εχω αποψη αλλα σιγουρα πιο κοινωνικοι.
Για μενα η Θεσσαλονικη ειναι η Οσακα της Ελλαδας και αγαπαμε Οσακα.
Οπως λεει και ο Γκοστ, θυμιζει πολυ Πειραια λογω βεβαια του λιμανιου.
Οι οδηγοι ειναι το ιδιο χαλια και στις δυο πολεις.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 12 June 2020 - 09:44
Το ότι είναι υπέροχη στο περπάτημα είναι φουλ θετικό, και η παραλία είναι από τα καλύτερα μέρη σε μεγάλες πόλεις. Τρέξιμο παραλία, βόλτα παραλία, γκόμενος/γκόμενα παραλία, μπύρα παραλία, μπάφος παραλία, you get the point. :Ρ
εδιτ: Για τον πιο κοινωνικό κόσμο που λέτε, έχει σίγουρα περισσότερους νέους ανθρώπους ποσοστιαία σε σχέση με την αθηνα, οπότε θα έλεγα ναι.
Νομίζω πως προτιμώ να φύγω εξωτερικό παρά να γυρίσω αθήνα.
Edited by ZeLiGa, 12 June 2020 - 09:45.