Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#90016 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 12 June 2020 - 09:47

Οι οδηγοι ειναι το ιδιο χαλια και στις δυο πολεις.

Σε αυτό πρέπει να διαφωνήσω. Στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός ότι είναι πολύ, πολύ χειρότεροι από της Αθήνας. Θυμάμαι που εντυπωσιαστήκαμε και το σχολιάζαμε όταν βγήκαμε στους κεντρικούς δρόμους με τις ταχύτητες που είχαν και τη γενικότερη αδιαφορία για τους κανόνες του δρόμου. Όχι ότι στην Αθήνα δεν υπάρχει αυτό, αλλά τουλάχιστον δεν φοβήθηκα, τσεκάροντας πέντε φορές όσο το φανάρι ήταν κόκκινο ότι είχαν σταματήσει όλοι τους xD

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#90017 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 June 2020 - 09:58

Ναι η οσακα που νε το Μιλανο της ιαπωνιας...χχαχα
Με πεθανε λιγο η συγκριση με Θεσσαλονίκη,
Ενας φιλος ιαπωμας τη συγκρινε τη θεσσ με το κυοτο κατι που με ειχε σοκαρει ακομα περισσότερο, αλλα οκ ειναι ωραια πολη και σιγουρα πιο κοινωνικός κοσμος οντος.

Edited by GhostPrince, 12 June 2020 - 09:59.

フカフカ

#90018 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 10:20

εχω ζησει και την Αθηνα και την Θεσσαλονικη

3 χρονια Θεσσαλονικη και 5 Αθηνα.

μπορω να πω οτι προτιμω Αθηνα.

καταρχην, Αθηνα εχει πιο ωραια μπαρ και μπορεις να δεις και κανα θεατρο. Επισης, ειναι πιο ομορφη, ειδικα η Νεα Σμυρνη ειναι αλλο πραμα.

η Θεσσαλονικη περα απο 2-3 μαγαζια/τσιπουραδικα και ενας Λευκός Πύργος, εινια ενα τίποτα.

Μολις φυγεις απο την παραλιακη, ειναι χαος. Ειδικα εκει εγνατια/καμαρα. μαυρο χαλι.

wdasa.png

#90019 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 June 2020 - 10:30

Οι άνθρωποι είναι παντού φιλικοί αν είσαι καλοδιάθετος και φιλικός. Σήμερα πήγα στο φούρνο να πάρω ένα κουλούρι και η κοπέλα στο ταμείο μου έκανε δώρο μια πάστα. Μένω στην Αθήνα και γνωρίζω τον περιπτερά και την οικογένεια του, τις κοπέλες στο νυχάδικο, τον κομμωτή και την οικογένεια του, τις ταμίες στο σουπερ, τα κορίτσια στο φούρνο, τα παιδιά που έχουν το καφέ από κάτω κοκ Α και τώρα με το σκύλο μέσα σε ένα μήνα ξέρω σχεδόν όλους τους σκυλογονείς της περιοχής.

Αυτό που δεν αντέχω με επαρχία είναι ο τοπικισμός και Κρήτη και Μακεδονία είναι οι χειρότεροι. Ενώ Αθήνα είμαστε όλοι φυτευτοί και κανένας δεν θα σκάσει για την τιμή της Αθήνας. Έτσι κι αλλιώς όλες οι σύγχρονες πόλεις είναι γεμάτες σπίτια κλουβιά που ζούμε ο ένας πάνω στον άλλο. Θέλω ένα σπίτι σε ένα λιβάδι με τα σκυλιά μου και μερικές κότες και πρόβατα, παρακαλώ πολύ.

Φαί έχει παντού καλό μωρέ, απλά η Αθήνα είναι μια μεγάλη πόλη και δεν είναι όλα μαζεμένα στο ίδιο σημείο. Στην Ελλάδα έχουμε καλό φαί αν μη τί άλλο. Και ήλιο. Αυτά. :P

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#90020 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 12 June 2020 - 10:39

Καβάλα και άγιος ο θεός. Ποια Θεσσαλονίκη; Και πολιτισμένους οδηγούς έχει (ή τουλάχιστον είχε όταν έμενα εκεί) και πολύ ωραίο μέρος είναι, και καταπληκτικό φαΐ έχει....

#90021 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 June 2020 - 10:43

To βρισκω πολύ ενδιαφερον ποσες διαφορετικες αποψεις υπαρχουν για το ιδιο θεμα. Σε προσωπικό επίπεδο, αν μιλαμε για καλό φαί, χαλαροτητα και ομορφιά δε θα προτεινα καμια απο τις δυο πόλεις. Πιο μικρες πολεις οπως η Πρεβεζα τα Χανια και το Ναυπλιο, για μενα τους ριχνουν στα αυτιά σε όλα. Για φαι ειδικά, νησια, μικρά ορεινα χωριά κτλ. που ολα απεχουν τρια λεπτά απο το παρτέρι (ή σφαγείο) στο πιάτο σου, ειναι αλλη φαση.

Αν θα πρεπε παντως να διαλεξω μεταξυ Αθηνας η Θεσσαλονικη θα επελεγα Αθηνα, κυριως επειδη οδηγω μηχανακι. Η Θεσσαλονικη ειναι συμπτυγμενη και με μιση ωριτσα περπατημα θα φαω καλα θα βγω παραλια και ολα τα αλλα ωραια που ειπατε (αχ ποσο μου χει λειψει καλτσονε σπετζοφάι απο το First!  :lovulovu:

Αλλά η Αθηνα ειναι μεχρι εκει που φτανει το μετρο, οχι μονο το κεντρο και αν εχεις ορεξη να μετακινηθεις και να ψαξεις, για μενα ειναι τοπ.

Φαν φακτς περι φαγητού: συνηθως τρωω καλυτερα στην αθηνα σε κατι επικ μικρά κουτούκια όπως αυτό παρά σε μεγάλα μαγαζιά. Επίσης ποτέ δεν πετυχα στη ζωή μου σουβλατζιδικο που να κανει τελεια ΟΛΑ τα ειδη σουβλακιού, ο καθένας έχει τη σπεσιαλιτέ του. 

Α, και κάτι τελευταίο: ο κάθε κανονας εχει τις εξαιρέσεις του, οπως για παραδειγμα οταν βρηκα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ψαροταβερνα στην Κοζανη, που δεν εχει καν θάλασσα!  :kakaka:

stasou%2520mygdala.jpg

#90022 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 12 June 2020 - 10:51

Ααα Καβαλα, η πολη με τις ακομα πιο ομορφες γυναικες απο τη Θεσσαλονικη.

Εχω παει μια φορα για δουλεια αλλα εμεινα κανα δυο μερες.

Δεν αναφερθηκα πριν για τις γυναικες γιατι ως γνωστον εμεις οι οτακου δεν ασχολουμαστε με τετοια αθληματα, εχουμε ωραιοτατα μαξιλαρια γουαϊφου.

Παντως στη Θεσσαλονικη μου ειχαν σερβιρει για πιτα σουβλακι, πιτα με μπιφτεκι μπεργκερ (κλασικο κατεψυγμενο απο σουπερ μαρκετ) και κετσαπ-μουσταρδα (αυτα μονο) επειδη καταλαβαν πως ειμαι απο Αθηνα. Ημουν με μια φιλη απο Θεσσαλονικη που ειναι τρολ και γελαγαμε μετα  :P

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#90023 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 11:31

Gamer, απο Κοζανη και εσυ?

wdasa.png

#90024 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 12 June 2020 - 11:39

Παιδί της Αττικής είμαι, αλλά σπούδασα στην Καβάλα. Δεν είπα τίποτα για Κοζάνη. Edit: Ο Lord Leon είπε κάτι για Κοζάνη.

Edited by Gamer, 12 June 2020 - 11:41.

#90025 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 June 2020 - 11:46

Μάγκες εγώ είμαι Αθηναίος, είπαμε δε γουστάρω αθήνα αλλά νομίζω πως δε θα μπορούσα να ζήσω σε μικρότερη πόλη από τη θεσσαλονίκη. Καβάλα έχω πάει. Πολύ ωραία, με ωραίο φαϊ. Γυναίκες δεν παρατήρησα, να νιώσω φλώρος; :Ρ

#90026 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 12 June 2020 - 11:58

Μάγκες εγώ είμαι Αθηναίος, είπαμε δε γουστάρω αθήνα αλλά νομίζω πως δε θα μπορούσα να ζήσω σε μικρότερη πόλη από τη θεσσαλονίκη. Καβάλα έχω πάει. Πολύ ωραία, με ωραίο φαϊ. Γυναίκες δεν παρατήρησα, να νιώσω φλώρος; :Ρ

Attached File  φλωρος.v01.jpg   62.64KB   0 downloads

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#90027 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 June 2020 - 12:29

πολυ κινηση σημερα βλεπω

wdasa.png

#90028 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 12 June 2020 - 12:34

Ιδανικά, εγώ θα ήθελα να ζω σε κωμόπολη κοντά σε άλλη, μεγαλύτερη πόλη. Δηλαδή να έχω και τον κήπο και την ησυχία και την κοινωνικότητα, αλλά να είμαι κοντά σε υπηρεσίες και μορφές διασκέδασης. Όλα τ' άλλα περιττά! One can dream...

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#90029 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 June 2020 - 12:35

πολυ κινηση σημερα βλεπω

Ζητήματα καλύτερου/χειρότερου είναι πάντα καυτά.

ΠΑΟ/ΟΛΥ, GLX/CryptonX, Jesus/Mohammed, naruto/onepiece, αγόρια/κορίτσια(και τα δύο imo), βουνό/θάλασσα, η λίστα είναι ατελείωτη.

Για πες ρε συ LDM, με το θέατρο ασχολήθηκες πιο σοβαρά τελικά;

Edited by ZeLiGa, 12 June 2020 - 12:36.

#90030 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 12 June 2020 - 12:46

Για να λέμε την αλήθεια, τα βουνά είναι superior από κάθε άποψη.

8J90AKf.jpg

that's a dude!