μισο λεπτο. οταν λενε κλεινουν την ερμου, εννουν για σταθμευση ή την κυκλοφορια των οχηματων?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2020 - 11:33
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2020 - 11:58
Κλείνουν την Ερμού από την κάτω πλευρά, το κομμάτι που ξεκινάει λίγο πιο κάτω από Καπνικαρέα μέχρι το Θησείο, δηλαδή 500 μέτρα δρόμου που όμως για όποιον έμπαινε στην Μητροπόλεως ήταν ο μόνος τρόπος να βγει από το ιστορικό κέντρο και να πάει Ομόνοια.
Νταξ το πρόβλημα δεν είναι αυτό το κομμάτι που κανονικά έπρεπε να έχει κλείσει χρόνια τώρα αλλά η Πανεπιστημιού. Εκεί θα μειώσουν τις λωρίδες με αποτέλεσμα μπάχαλο ε και στην ουσία ο μόνος τρόπος να πας στην άλλη πλευρά της πόλης είναι από Αλεξάνδρας ή Συγγρού και Χαμοστέρνας.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2020 - 12:28
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι παρήγγειλα το Night Is Short, Walk On Girl. Αφού είδα την ταινία από τιτάνα Yuasa, την οποία λάτρεψα (αν και δεν ξεπερνά το Tatami Galaxy), και έμαθα ότι υπάρχει το βιβλίο τυπωμένο στα αγγλικά, το τσίμπησα από ξένο site. Αναμένω να είναι ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα για αμέσως μετά τις πανελλαδικές.
Αν το βιβλίο είναι όσο καλό όσο και η ταινία (είμαι σίγουρος ότι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, κάθε βιβλίο που έχω διαβάσει είναι καλύτερο από την αντίστοιχη ταινία), είμαι σίγουρος πως θα καταλήξω να παραγγέλνω και το Penguin Highway, το άλλο βιβλίο του Morimi που έχει μεταφραστεί στα αγγλικά. Το βρίσκω απαράδεκτο πάντως που το Tatami Galaxy το έχουν ψιλοχεσμένο στην Yen Press και δεν το φέρνουν στη Δύση.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 09:25
πανικος με τα 97 κρουσματα απο 5-8 ιουνιου.
τα 30 ηταν απο το εξωτερικο
αρα εχουμε 67 κρουσματα.
κατι που ειναι φυσιολογικο, νομιζω για τοσες μερες.
αφηστε που τα 29 ηταν ελεγχομενα.
αρα γιατι αυτος ο πανικος και τις απειλες καραντινας με τις ενημερωσεις?
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 11:28
Αναμενόμενες οι αυξήσεις κάπως αλλα οκ...
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 11:44
Όταν το τελειώσεις κάνε καμία δημοσίευση στο αντίστοιχο θέμα να μας πει πόσο σχέση έχει με το anime, ε ναι επειδή δεν πρόκειται να το διαβάσω οπότε ας σε εκμεταλλευτώ, μουχαχαχαχα.
Σκληρός και στυγνός εκμεταλλευτής, μ'αρέσει. Να αναμένεις ποστ!
αρα γιατι αυτος ο πανικος και τις απειλες καραντινας με τις ενημερωσεις?
Οι ενημερώσεις είναι καλό που επιστρέφουν. Από την άλλην, ολικό lockdown δεν πρόκειται να συμβεί, η μόνη περίπτωση είναι να γίνεται τοπικά σε περιοχές που υπάρχουν εκρήξεις κρουσμάτων.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 12:42
Ηazuki μου φτιαξες την διαθεση! χααχαχχααχ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 10 Ιούνιος 2020 - 12:42
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 14:40
Μια απ'τα ίδια και εδώ!
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 14:57
Hazuki τα εχετε με την Mono?
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 15:20
Εκρήξεις κρουσμάτων, I like it, δεν ξέρω μου φαίνεται τόσο αστείο σαν φράση, φαντάζομαι κτίρια να ανατινάζονται αν έχουν πάνω από 10 μολυσμένους! Σαν ταινία του Michael Bay!
Δεν ξερω που βρηκες τη συγκεκριμενη εικονα αλλα πληροφοριακα ειναι η ανεπισιμη μασκοτ της πολης Funabashi του νομου Chiba.
Λεγεται Funassyi (ふなっしー) και ειναι φαν της heavy metal μουσικης αν και εχει δισκογραφια περισσοτερο j-rock/pop
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 17:23
Θα αφήσω απλα αυτο εδω...οχι οτι ειναι κιη πρωτη φορα, αλλα κατι τετοια ατομα ειναι επικίνδυνα και θα πρεπε να τα στέλνουν φυλάκα ως εγγλημα λογο της καθηστεριμενης συμπεριφοράς τους αλλα οκ... ''δημοκρατια'' ...
Καλο καλοκαίρι να χουμε, παλυ καλα ξενοικοιαζω σε ενα μηνα, ελπιζω να προλαβαίνω...πριν μολυνθει η μιση πόλη
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 10 Ιούνιος 2020 - 17:25
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 18:25
τελος οι φοιτητικη ζωη?