Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94075 replies to this topic

#89971 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2020 - 11:33

μισο λεπτο. οταν λενε κλεινουν την ερμου, εννουν για σταθμευση ή την κυκλοφορια των οχηματων?

wdasa.png

#89972 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2020 - 11:58

Κλείνουν την Ερμού από την κάτω πλευρά, το κομμάτι που ξεκινάει λίγο πιο κάτω από Καπνικαρέα μέχρι το Θησείο, δηλαδή 500 μέτρα δρόμου που όμως για όποιον έμπαινε στην Μητροπόλεως ήταν ο μόνος τρόπος να βγει από το ιστορικό κέντρο και να πάει Ομόνοια.

Νταξ το πρόβλημα δεν είναι αυτό το κομμάτι που κανονικά έπρεπε να έχει κλείσει χρόνια τώρα αλλά η Πανεπιστημιού. Εκεί θα μειώσουν τις λωρίδες με αποτέλεσμα μπάχαλο ε και στην ουσία ο μόνος τρόπος να πας στην άλλη πλευρά της πόλης είναι από Αλεξάνδρας ή Συγγρού και Χαμοστέρνας.

rsrGbGx.gif

#89973 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2020 - 12:28

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι παρήγγειλα το Night Is Short, Walk On Girl. Αφού είδα την ταινία από τιτάνα Yuasa, την οποία λάτρεψα (αν και δεν ξεπερνά το Tatami Galaxy), και έμαθα ότι υπάρχει το βιβλίο τυπωμένο στα αγγλικά, το τσίμπησα από ξένο site. Αναμένω να είναι ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα για αμέσως μετά τις πανελλαδικές.

510nrW2AntL._SX335_BO1,204,203,200_.jpg

Αν το βιβλίο είναι όσο καλό όσο και η ταινία (είμαι σίγουρος ότι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, κάθε βιβλίο που έχω διαβάσει είναι καλύτερο από την αντίστοιχη ταινία), είμαι σίγουρος πως θα καταλήξω να παραγγέλνω και το Penguin Highway, το άλλο βιβλίο του Morimi που έχει μεταφραστεί στα αγγλικά. Το βρίσκω απαράδεκτο πάντως που το Tatami Galaxy το έχουν ψιλοχεσμένο στην Yen Press και δεν το φέρνουν στη Δύση.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89974 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 08:40

Όταν το τελειώσεις κάνε καμία δημοσίευση στο αντίστοιχο θέμα να μας πει πόσο σχέση έχει με το anime, ε ναι επειδή δεν πρόκειται να το διαβάσω οπότε ας σε εκμεταλλευτώ, μουχαχαχαχα.  :riiight:

rsrGbGx.gif

#89975 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 09:25

πανικος με τα 97 κρουσματα απο 5-8 ιουνιου.

τα 30 ηταν απο το εξωτερικο

αρα εχουμε 67 κρουσματα.

κατι που ειναι φυσιολογικο, νομιζω για τοσες μερες.

αφηστε που τα 29 ηταν ελεγχομενα.

αρα γιατι αυτος ο πανικος και τις απειλες καραντινας με τις ενημερωσεις?

wdasa.png

#89976 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 11:28

Που να δεις τον Ιούλιο-αυγουστο που θα χουμε τα 10πλασια κ δν θα μας νοιαζει πλέον κιολας...
Αναμενόμενες οι αυξήσεις κάπως αλλα οκ...
フカフカ

#89977 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 11:44

Όταν το τελειώσεις κάνε καμία δημοσίευση στο αντίστοιχο θέμα να μας πει πόσο σχέση έχει με το anime, ε ναι επειδή δεν πρόκειται να το διαβάσω οπότε ας σε εκμεταλλευτώ, μουχαχαχαχα.  :riiight:

Σκληρός και στυγνός εκμεταλλευτής, μ'αρέσει. Να αναμένεις ποστ!  :riiight:

αρα γιατι αυτος ο πανικος και τις απειλες καραντινας με τις ενημερωσεις?

Οι ενημερώσεις είναι καλό που επιστρέφουν. Από την άλλην, ολικό lockdown δεν πρόκειται να συμβεί, η μόνη περίπτωση είναι να γίνεται τοπικά σε περιοχές που υπάρχουν εκρήξεις κρουσμάτων.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89978 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 12:33

Εκρήξεις κρουσμάτων, I like it, δεν ξέρω μου φαίνεται τόσο αστείο σαν φράση, φαντάζομαι κτίρια να ανατινάζονται αν έχουν πάνω από 10 μολυσμένους! Σαν ταινία του Michael Bay!

giphy.gif?cid=ecf05e47882a2a363ce86ef0bb

rsrGbGx.gif

#89979 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 12:42

Ηazuki μου φτιαξες την διαθεση! χααχαχχααχ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 10 Ιούνιος 2020 - 12:42

wdasa.png

#89980 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 14:40

Μια απ'τα ίδια και εδώ!  :kakaka:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89981 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 14:51

Ρε πάτε καλά, γελάτε με τις μλκς που λέω! 10 βουρδουλιές έκαστος για να μάθετε!  :slash:

rsrGbGx.gif

#89982 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 14:57

Hazuki τα εχετε με την Mono?

wdasa.png

#89983 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 15:20

Εκρήξεις κρουσμάτων, I like it, δεν ξέρω μου φαίνεται τόσο αστείο σαν φράση, φαντάζομαι κτίρια να ανατινάζονται αν έχουν πάνω από 10 μολυσμένους! Σαν ταινία του Michael Bay!

giphy.gif?cid=ecf05e47882a2a363ce86ef0bb

Δεν ξερω που βρηκες τη συγκεκριμενη εικονα αλλα πληροφοριακα ειναι η ανεπισιμη μασκοτ της πολης Funabashi του νομου Chiba.

Λεγεται Funassyi (ふなっしー) και ειναι φαν της heavy metal μουσικης αν και εχει δισκογραφια περισσοτερο j-rock/pop

Funassyi is neither a boy nor a girl, but a pear (梨, nashi) fairy. Its parents are ordinary pear trees. Funassyi is the fourth of their 274 children. Its birthday is July 4, and it is 1,881 years old as of 2019 (in a literal time frame, it was possibly born in the year AD 138). Its full name is Funadius IV (フナディウス4世, Funadiusu Yonsei), and its favorite food is peaches. The character is fond of heavy metal music, revealing that it bought Deep Purple's Machine Head as its first album, and is also fond of Aerosmith and Ozzy Osbourne. 

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#89984 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 17:23

https://m.youtube.com/watch?v=-3zMu1MTNgs

Θα αφήσω απλα αυτο εδω...οχι οτι ειναι κιη πρωτη φορα, αλλα κατι τετοια ατομα ειναι επικίνδυνα και θα πρεπε να τα στέλνουν φυλάκα ως εγγλημα λογο της καθηστεριμενης συμπεριφοράς τους αλλα οκ... ''δημοκρατια'' ...
Καλο καλοκαίρι να χουμε, παλυ καλα ξενοικοιαζω σε ενα μηνα, ελπιζω να προλαβαίνω...πριν μολυνθει η μιση πόλη

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 10 Ιούνιος 2020 - 17:25

フカフカ

#89985 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2020 - 18:25

τελος οι φοιτητικη ζωη?

wdasa.png