Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93858 replies to this topic

#89476 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 22 March 2020 - 22:06

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι φτάσαμε σε αυτήν την απαγόρευση για δύο βασικούς λόγους:

1. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική όσον αφορά στην καταγραφή των πραγματικών κρουσμάτων, καθώς τώρα θα φανούν όλες οι υποθέσεις.
2. Ο κόσμος είναι κομμάτι ηλίθιος και, αντιδραστικοί αφού είμαστε, αποφάσισε να μη μείνει μέσα.

Όσον αφορά στο χειροκρότημα, ήταν γελοίο, επιεικώς. Θεωρώ ότι ήταν εντελώς αχρείαστο και δεν προσέφερε τίποτα απολύτως.

Από την άλλην, η καραντίνα έχει βγάλει τρομερά memes και παρατηρώ πως οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπους για να διασκεδάσουν ο ένας τον άλλον εφόσον βαριούνται όλοι. Νιώθω πως η καραντίνα έχει ενώσει τους ανθρώπους (πλην τους έξυπνους που βγήκαν παγανια).

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#89477 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 March 2020 - 01:26

Δεν εχεις νοσοκομεια αρα μονοδρομος ματς. Επισης εγινε τοοοσο αργα λες κ δεν μας ξεραμε τι ηλιθιοι ειμαστε, ιδια ρατσα κ χειροτερη απτης ιταλιας, που παιζει να εχουν κολησει ηδη τα 2/3 της χωρας κιαπλα δεν το λενε, δεν τεσταρωντε γτ τεστ ετσι κιαλιως ελαχιστα οποτε ναι απαγορευση μεχρι να εκδηλωθουμε ολοι. Παιζει να κανουν δηλωση βολτα σκυλο τωρα ολοι 50φορες τη μερα οι μισοι κ θα γελαω αλλα οκ, θα το δουμε. Παιζει να μαστε η μονη χωρα π το φτάσαμε σε επιπεδα κινας τον πρωτο μηνα τα μετρα και θα χουν αρκαια αυξηση θυματων παρολα αυτα. Ήδη μεχρι χτες βγαζανε 20 τη μερα και σημερα ξαφνικα βρεθηκαν 90. Προφανως αγνωστου αιτιας του πως κόλλησαν σκεδον ολοι..
Καλή Χουντα γενικα, και θεωρώ πως μας άξιζε κιολας γ οσο κρατησει..
Αλσο η τρομοκρατεια τετοιου τυπου πουλαει κιολας ετσι κι αλλιώς... Ισως κατσουν τα παπουδια μεσα ολα αυτη τη φορα. Ποσοι θα πανε δουλεια ηδη αρρωστοι κρύβοντας το μεχρι να φτασουν τελευταιο σταδιο κορονας κανεις δν το σκέφτηκε, ειδικα σε υπηρεσίες πιχτρα τυπου βονταφοη ή τελεπερφορμανς οτι καλύτερο...

Edited by GhostPrince, 23 March 2020 - 01:29.

フカフカ

#89478 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 23 March 2020 - 04:58

Μια φίλη το έθεσε πολύ σωστά:
 
Πως είναι να ζεις στην Ελλάδα του 2020, εν μέσω πανδημίας:

Νοήμων πολίτης: Covid19. Ας διαβάσω γι'αυτό, ας μάθω τι χρειάζεται να κάνω για μενα και για τους άλλους.
Εκκλησία: πιείτε αυτό το μαγικό νεράκι
Επιστήμη: μην είστε ηλίθιοι, μορφωθείτε
Εκκλησία: Οχι οχι, μην τους ακούτε, ελάτε να μοιραστούμε όλοι ενα κουταλάκι αλλιώς θα πάτε όλοι στην κόλαση
Επιστήμη: Mπορείς σε παρακαλώ να μην χειροτερεύεις το πρόβλημα, μπας και γλιτώσουμε κανέναν ηλικιωμένο?
Μαρέβα: Να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε για 5 λεπτά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές! Κλαπκλαπκλαπ
Γιατροί: Όταν βγαίνουμε στους δρόμους διεκδικώντας εργασιακά δικαιώματα όμως, μας βρίζετε, μας λέτε άχρηστους χαραμοφάηδες
Μαρέβα: κλαπκλαπ-δεν σας ακούωωωω-κλαπκλαπκλαπ
Γιατροί: Kι ο Κούλης με το που βγήκε ακύρωσε 4000 προσλήψεις
Μαρέβα: Κλαπκλαπ-λααα λα λα δεν σας ακούωωω λα λα λα-κλαπκλαπ
Ηλίθιος: Mην ψωνίζετε κινεζικα, θα κολλήσουμε θάνατο
Εκκλησία: Λίγο μαγικό νεράκι κανείς? Λίγο κρασάκι?
Επιστήμη: Για όνομα της λογικής, σταματήστε!
Γιατροί: Να πλένετε τα χέρια σας σχολαστικά και να χρησιμοποιείτε απολυμαντικά
Αμβρόσιος: Ποιά απολυμαντικά καλέ. Μπορείτε να ψεκαστείτε με το μαγικό νεράκι, είναι φάρμακο.
Αδωνις: Πες τα παππούλη! Οι άπιστοι δεν καταλαβαίνουν.
Χίος: Αδειάστε τα σουπερμαρκετς, τρέξτε, προλάβετε! Πάρτε ολα τα απολυμαντικά του κόζμου σπίτι σας, πεθαίνουμε, πόλεμος, πόλεμος, αικσο η λάθρο!
Πολίτης: Eχει τριπλασιαστεί η τιμή των απολυμαντικών
Άδωνις: Δεν είναι αισχροκέρδεια εν μέσω πανδημίας, είναι φαινόμενο προσφοράς κ ζήτησης, στην οποία η κυβέρνηση δεν κρίνει ακόμα σκόπιμο να επέμβει. Να κοινωνήσετε να σας περάσει.
(Δυο μερες αργότερα)
Αδωνις: Αυτό το πράγμα είναι αισχροκέρδεια, είναι ανήθικο και θα το πατάξωμεν!
Μαρέβα: κλαπκλαπκλαπκλαπ
Γιατροί: ok τα πράγματα έχουν σοβαρέψει κι εσεις δεν καταλαβαίνετε, περιορίστε τις μετακινήσεις και τους συνωστισμούς μπας και το ελέγξουμε κάπως.
Ηλίθιος: O κωρονοιός είναι προπαγάνδα, προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν οι νεοταξίτες κι ο Σόρος.
Επιστήμη: Ο αποπάνω είναι επικίνδυνος και ηλίθιος, παρακαλώ ψυχραιμία και προσοχή.
Ηλίθιος: Aμα τρώτε λαχανικά απ'τον κήπο σας και βάζετε ενυδατική με μπανάνα και κλανιά ομοιοπαθητικού δεν θα πάθετε τίποτα.
Νοήμων πολίτης: Ακολουθώ τα βασικά βήματα για την αποφυγή cross-contamination και δεν πανικοβάλλομαι.
Ηλίθιος: Μην τολμήσουν να μας επιβάλλουν κανα εμβόλιο!
Πολίτης: hello? Herd immunity?
Εκκλησία: Τις Κυριακές θα με ζητάς στις εκκλησιές, τα Σαββατόβραδα θα ψάχνεις στο λιμάνι
Ηλίθιος: χαχαχα ποια κρούσματα καλέ, χαχα ψέμματα είναι ολ' αυτά για να μας τρομαξουν, Πατρινό καρναβάλι για πάντα, η οικονομία πανω απ' ολα.
Επιστήμη: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Εκκλησία: Ελα άνοιξε το στόμα να μπει το αεροπλανάκι με το αίμα του Χριστούλη, ελα βρουυυυμ.
Γιατροί: Could you not?
Ιταλία: Εχμμμ.....

 

 


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#89479 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 23 March 2020 - 15:52

Χαίρομαι πολύ που διαβάζω ότι όλοι οι παππούδες σε όλες τις χώρες συμπεριφέρονται το ίδιο & Γελάω που βλέπω τις γυναίκες στο μετρό στη Γερμανία να καλύπτουν το πρόσωπό τους με μαντήλια...

Ας περιγράψω τη δικιά μου εβδομάδα.

Κυριακή 15/3 απόγευμα: μαμάδες με καροτσάκια και μωρά ξεχύνονται στο μεγάλο πάρκο,οικογένειες κάνουν πικνίκ και φωτογραφίζουν δένδρα, άνθρωποι που κάνουν τζόκινγκ και ποδήλατο (οι περισσότεροι ήταν παππούδια) και τρέχουν σε απόσταση εκατοστών ο ένας από τον άλλον, παρέες παίζουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο... Και ενώ χλευάζω εν προκειμένη περίπτωση και καιρό τέτοιες συμπεριφορές  αμέριμνων και ανίδεων ανθρώπων, σε μια πόλη εκατομμυρίων κατοίκων και χιλιάδων μεταναστών, στην οποία ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί με ταχύτητα φωτός, ετοιμάζω ταπεράκι και πάω και' γω στο πάρκο, κάθομαι σε απόσταση δέκα μέτρων από όλους και σε μετωπική γωνία ως προς έναν όμορφο νεαρό που έκανε σκοινάκι και κάνω ρομαντικό πικνίκ μόνη μου..  :clap:  :D   :thumbdown:

Τρίτη- Τετάρτη: Συνειδητοποιώ ότι πρέπει να σοβαρευτώ και ότι πρέπει να φοράω κάθε μέρα γάντια στο μετρό ή και να πλένω συνεχώς τα χέρια μου ... Κάνω όμως μία βολτίτσα στο σούπερμάρκετ, άλλη μια βολτίτσα σε ένα άλλο σουπερμάρκετ επειδή το πρώτο δεν είχε όλα τα απαραίτητα. Παντού υπάρχει ταμπέλα που προειδοποιεί να αφήνεις 2 μέτρα απόσταση από τον πλησίον σου.. Παρά ταύτα μου την πέφτει στη στενή μια μαμά με καρότσι και παιδί, μου την πέφτει και η πωλήτρια και κανά δυο ακόμη..τρίτη βολτίτσα σε φαρμακείο μήπως βρω κανά αντισηπτικό τζελ, μόνο και μόνο για να ξανακούσω ότι κάνει 10 ευρώ και να ξενερώσω.....τέταρτη βολτίτσα και στον μπακάλη της γειτονιάς...ε επιτέλους σπίτι.

 

Παρασκευή: Μας λέειι η διευθύντρια ότι ανακοινώθηκε προσεχή απαγόρευση κυκλοφορίας και της απαντάω με στενοχωρημένο ύφος χωρίς να το σκεφτώ καλά :   κρίμα, θα χάσουμε το πικνίκ     :wallbash:

Κάνω στη συνέχεια τον τελευταίο μου περίπατο πριν την απαγόρευση, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τον κόσμο.. Και στο γυρισμό βλέπω έναν παππού που προσπαθεί να μπει μεσ' το σπίτι με το καροτσάκι με τα ψώνια και ζορίζεται.. Τον πλησιάζω λοιπόν (πάντα στο πλαίσιο της αλληλεγγύης) και τον ρωτάω αν χρειάζεται βοήθεια  :if: .....

Σαβ/κο - αμέσως μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας: Δεν ξεμύτισα για οποιοδήποτε λόγο, ζητιάνεψα τον κωδικό του αδερφού μου για το νέτφλιξ, ζητιάνεψα τον κωδικό του ίντερνετ από το γείτονα (γιατί εδώ που μένω προσωρινά δεν έχω δικό μου ίντερνετ) και σβερκώθηκα στο κρεβάτι. ...... για να ανακαλύψω ότι τελικά ήταν μόνο στη φαντασία μου το ότι το νέτφλιξ είχε μεγαλύτερη ποικιλία από άνιμε  :despair:

 

Τελικά έχω να σας ενημερώσω ότι οι Γερμανοί είναι πιο γιούχου από τους Έλληνες και μετά φυσικά ακολουθούμε πιστά κι εμείς  :greece:

:whistling:  :whistling:


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#89480 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 March 2020 - 16:09

Μάλλον ξέχασε το κομμάτι όπου όλοι οι γιατροί και οι επιστήμονες έλεγαν στα κανάλια ότι οι μάσκες είναι άχρηστες και δεν προστατεύουν επειδή υπήρχε έλλειψη. Μετά που ήρθε απόθεμα έλεγαν να τις φοράς μέχρι και στο σπίτι μέσα.

 

Αυτό που ακόμα θεωρούμε τέτοιου είδους κρίσεις στο πλαίσιο ενός απλοϊκού αφηγήματος βλακείας vs επιστήμης με ξεπερνάει. Οι ίδιοι οι πολίτες που υφίστανται απίστευτα αυταρχικά μέτρα κατάλυσης βασικών τους δικαιωμάτων από ένα κράτος που αποφασίζει για το ποιες μετακινήσεις είναι άσκοπες και ποιες όχι, συμφωνούν με μια επιβολή που θα μπορούσαν να τηρήσουν εθελοντικά, κατηγορώντας τους υπόλοιπους που διαχειρίζονται την κατάσταση με τον τρόπο τους. Γιατί οι ζωές μας ούτως ή άλλως ανήκουν στο κράτος οπότε ας αποφασίζει αυτό αντί για εμάς. Η εκκλησία επίσης προσαρμόστηκε γρήγορα στις συνθήκες αναιρώντας τον εαυτό της αλλά ούτε αυτό το λέμε γιατί δε συμφέρει. Οι επιστήμονες μιλούσαν για νυχτερίδες και παγκολίνα σε μια συνθήκη όπου τα σενάρια συνομωσίας έχουν φτάσει να ακούγονται πιο λογικά από τα "επιστημονικά". Οι κυβέρνηση μιλούσε για ψυχραιμία τη στιγμή που έφτασαν τα πράγματα σε σημείο να έχουν δίκιο όσοι άδειασαν τα σούπερ μάρκετ για την πάρτη τους μιας και έτσι θα απέφευγαν τις πολλές "άσκοπες" μετακινήσεις. Τώρα, μιλάνε για την ώρα του πολίτη, τη στιγμή που καταργούν την έννοια του πολίτη με περιπολίες και απειλές για πρόστιμα και συλλήψεις.


Edited by Kamui, 23 March 2020 - 16:37.

O6rrvsU.jpg


#89481 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 23 March 2020 - 16:55

il7N8Ww.jpg


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#89482 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2020 - 18:05

Από την άλλη εδώ, αν και δουλεύω από το σπίτι full εργασία, κάποιοι αποφασισμένοι πελάτες ζητάνε μέχρι και επίσκεψη on site, στην Κοζάνη, ρε πάτε καλά!
 

mgfLM4A.jpg


rsrGbGx.gif

#89483 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 March 2020 - 18:08

Από την άλλη εδώ, αν και δουλεύω από το σπίτι full εργασία, κάποιοι αποφασισμένοι πελάτες ζητάνε μέχρι και επίσκεψη on site, στην Κοζάνη, ρε πάτε καλά!

 

In situ το λέμε στο χωριό μου!


O6rrvsU.jpg


#89484 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2020 - 18:24

Έστω, τι λένε τα αποκλεισμένα Νότια προάστια;

Πάντως σήμερα έστειλα μήνυμα, βγήκα για τα άκρως απαραίτητα (doritos/πακοτίνια)!

Το πρωί είχε μπλόκο και σταμάτησαν την mono που πήγε για καφέ της οποίας κράτησαν τα στοιχεία αφού επέδειξε την ιδιόγραφη βεβαίωση.

Οπότε αν βγείτε χωρίς την βεβαίωση για κάποιο λόγο, από τα στενά γιατί στους κεντρικούς δρόμους πέφτουν 150αρια! :dazed:


rsrGbGx.gif

#89485 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 23 March 2020 - 19:31

Hazuki απο κοζανη εισαι? και εγω το ιδιο.


wdasa.png


#89486 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 23 March 2020 - 20:00

Kamui, θέλω να σταθώ μόνο σε τρία σημεία του ποστ σου και να σου κάνω, αντίστοιχα, κάποιες ερωτήσεις.

[...] κατηγορώντας τους υπόλοιπους που διαχειρίζονται την κατάσταση με τον τρόπο τους.

Θα ήθελα να ξέρω τι εννοείς με τη φράση "τον τρόπο τους". Προσωπικά, θα την ταύτιζα με τη λέξη "ανευθυνότητα". Όπως είπες, μπορούσε να γίνει εθελοντικά και να υπάρξει υπομονή, ώστε να μην νιώθουμε τον τωρινό (και υπαρκτό, δεν διαφωνώ σε αυτό) αυταρχισμό. Θεωρητικά πάντα, η απειλή του ιού είναι υπαρκτή και τα μέτρα αυτά θεωρούνται απαραίτητο κακό. Τώρα, η συνέχεια θα δείξει τι πραγματικά ισχύει.
Επιπλέον, δεν αναφέρεις την γνώμη σου για τις αρχικές ενέργειες της Ιταλίας ή της Μεγάλη Βρετανίας και το πώς κατέληξαν εξαιτίας τους. Είναι το ένα άκρο, το άλλο άκρο είναι αυτό που ισχύει από σήμερα στην Ελλάδα. Ποια είναι η μέση λύση που θα ικανοποιούσε τους πάντες, ακόμα και τους αντιδραστικούς, οι οποίοι θα βγουν έξω ίσα ίσα επειδή δεν θέλουν/μπορούν να πειθαρχήσουν?

ένα κράτος που αποφασίζει για το ποιες μετακινήσεις είναι άσκοπες και ποιες όχι

Θα ήθελα επίσης να μου πεις συγκεκριμένα τι θεωρείς *εσύ* άσκοπη μετακίνηση. Νομίζω πως η κυβέρνηση κάλυψε όλες τις περιπτώσεις σκοπίμων μετακινήσεων. Πες μου, λοιπόν, τι θα ονομαζόταν εξίσου σημαντική μετακίνηση από την κοινή γνώμη και τι ακριβώς εμποδίζει τους ανθρώπους από το να συντηρηθούν ή να συντηρήσουν αυτή τη στιγμή.

Τώρα, μιλάνε για την ώρα του πολίτη, τη στιγμή που καταργούν την έννοια του πολίτη με περιπολίες και απειλές για πρόστιμα και συλλήψεις.

Δεν αναφέρεις όμως ότι τα χρήματα από τα πρόστιμα των, κατ'εμέ πάντα, ανεύθυνων πολιτών θα χρησιμοποιηθούν στα νοσοκομεία. Ομολογώ πάντως ότι θα μου πεις "πώς ξέρεις ότι θα πάνε εκεί και ότι δεν μας κοροϊδεύουν?" και εκεί δεν θα έχω απάντηση, προφανώς.

Τέλος, μια δική μου ερώτηση. Εάν οι θεωρίες συνωμοσίας πράγματι ισχύουν, ποιο είναι το πιθανό κέρδος της κυβέρνησης από αυτήν την κατάσταση? Ποιο το κέρδος από το αισθητό πάτωμα της οικονομίας? Ποιο το κέρδος από τον κατ'οικον περιορισμό? Ο φόβος? Απ' ό,τι έχω ψιχανεμιστεί, η πλειοψηφία του κόσμου δεν φοβάται. Είναι λοιπόν η επιβολή της εξουσίας? Με τι στόχο λοιπόν? Είναι, ίσως, η εξασφάλιση ψηφοφόρων επειδή "η κυβέρνηση μας έσωσε από την κρίση"? Αμφιβάλλω, πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μια πανδημία.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να απαντήσω (δίνουμε φέτος, οπότε πέφτει και λίγο διάβασμα), οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά εάν σε κρεμάσω μετέπειτα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#89487 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2020 - 22:00

Hazuki απο κοζανη εισαι? και εγω το ιδιο.

 

Erudinam, όχι Αθήνα είμαι αλλά στην δουλειά έχουμε ένα πελάτη από Κοζάνη.

 

Angel.tze αυτό που μάλλον εννοεί ο Kamui είναι πως μέχρι να αρχίσει να αντιμετωπίζει η πολιτεία το ζήτημα η προσέγγιση ήταν ας πούμε χαλαρή με διάφορα μικροπολιτικά παιχνίδια.

Ειδικά η φάση με την εκκλησία που έπαιζε στον κοινωνικό διάλογο σαν legit θέμα αν κολλάς από την θεία κοινωνία ή όχι κι αν το κρασί λόγο οινοπνεύματος σκοτώνει τον ιο κι άλλες τέτοιες αηδίες.

Οπότε τώρα που έφτασε το σκατό στην κάλτσα, να με συγχωράτε την έκφραση, προβαίνει στο μόνο που έχει νόημα μέσα στην όλη παράνοια, την απαγόρευση κυκλοφορίας και φυσικά την μεταφορά της ευθύνης στο κόσμο που δεν κάθεται στα αυγά του κι αρά δεν φταίω για ότι κάνω (αφού σας σώζω τις ζωές, τι, θέλετε να πεθάνετε).

Δεν αντιλέγω ότι τα παπούδια γμηθηκαν να βολτάρουν αλλά για δες κι αυτό

 

https://www.gocar.gr/news/feed/30285,Koronoios_Oyres_sta_diodia_Feygoyn_oi_A8.html

 

ενώ την προηγούμενη μέρα μας είχαν πρήξει ότι φεύγουν για τα χωριά τους και ότι θα μολυνθεί όλη η επικράτεια.

Και ρωτάς που αποσκοπεί η μεταφορά ευθύνης, μα στο να καλύψουν ότι δεν έχουμε νοσοκομεία, κι ότι όσοι πεθάνουν θα είναι λόγο της δικής τους συμπεριφοράς και να χαθεί από την κουβέντα η κατάσταση του ΕΣΥ.


rsrGbGx.gif

#89488 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 23 March 2020 - 22:23

Το ζήτημα με την εκκλησία ήταν σαφώς τραγικό και πολύ άργησε η κυβέρνηση να βάλει χέρι στους παπάδες να τις κλείσουν. Σε καμία περίπτωση δεν ρισκάρει κάποιος να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας, είναι μάλλον αυτονόητο. Το ότι έπρεπε να γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης και αντιπαραθέσεων με ξεπερνά κι εμένα.

Από την άλλην, όσον αφορά στο ζήτημα των διοδίων κλπ εγώ ξέρω από συγγενή που δουλεύει στους δρόμους πως παρατήρησε μεγαλύτερη κίνηση, ειδικά στο λιμάνι (μιας και εκεί γυροφέρνει). Τώρα, το εάν και κατά πόσο είχε πιθανώς επηρεαστεί από ειδήσεις που είχε ήδη ακούσει δεν το ξέρω.
Σαφώς, δεν διαφωνώ ότι η κυβέρνηση πιθανότατα (σχεδόν σίγουρα, μάλιστα) υπερβάλλει σε ορισμένα θέματα.

Τώρα, που αναφέρεις τη μεταφορά ευθύνης και την κατάσταση του ΕΣΥ, σήμερα είπε ο Κικίλιας (δεν τον ξέρω, δεν τον έχω παρακολουθήσει, δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο και έγκριτο πολιτικό πρόσωπο είναι) πως η κατάσταση του ΕΣΥ είναι σαφώς υποβαθμισμένη, αλλά και πως θα γίνουν ταχείς προσλήψεις σύντομα. Φάνηκε δηλαδή σαν η κυβέρνηση ας πούμε να παραδέχεται το χάλι της δημόσιας υγείας. Αλλά φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ήταν απλώς ένα πρόσχημα "ειλικρίνειας" για να φανεί πιο προσιτός στον κόσμο.
Εγώ αναμένω να δω τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αλλά και πώς θα καταλήξει η κατάσταση.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#89489 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 March 2020 - 22:40

Καλά μην περιμένεις προσωρινές θα είναι. Να βγει η δουλειά. μετά θα συνεχίσουν κανονικά το έργο τους με ΣΔΙΤ υπηρεσιών κλπ

Δες εδώ

 

https://www.iatropedia.gr/eidiseis/pos-tha-efarmostoun-oi-symprakseis-dimosiou-idiotikou-tomea-sdit-sta-nosokomeia-tou-esy/126139/

 

μόλις δύο μήνες πριν!


rsrGbGx.gif

#89490 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 23 March 2020 - 23:12

Μάλιστα. Άρα η εικασία είναι πως θα προσλάβουν στα γρήγορα νέους γιατρούς για να σώσουν την κατάσταση με τον κορωνοϊο και, μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα σε κάνα δίμηνο, θα τους διώξουν και θα επιστρέψουν στις συνεργασίες δημοσίων-ιδιωτών. Δυστυχώς ακούγεται σαν ένα πολύ πιθανό σενάριο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!