ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Οκ, πρέπει να ρωτήσω. Μετά από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ άρχισες να προβληματίζεσαι?
Αυτό είναι σοβαρό και πιστεύω πρέπει να το αναλάβεις.
Posted 31 October 2019 - 16:17
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Οκ, πρέπει να ρωτήσω. Μετά από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ άρχισες να προβληματίζεσαι?
Αυτό είναι σοβαρό και πιστεύω πρέπει να το αναλάβεις.
Posted 31 October 2019 - 20:55
Σήμερα πέτυχα τον Πλεύρη κοντά στα Εξάρχεια.
Είναι που τα έχει καθαρίσει ο γιος του και τώρα μπορεί και κυκλοφορεί άνετα.
Posted 31 October 2019 - 21:57
Τις προάλλες πήγα στη γιογκα και παρόλο που είχα φάει έξι ώρες πριν στρίψε στρίψε σαν το πρέτσελ γύρισαν τα μέσα έξω. Μόλις το ξανάζησα.
Posted 31 October 2019 - 22:09
Είχα την τιμή να είμαι μάρτυρας (η επιλογή της λέξης δεν είναι καθόλου τυχαία) στη σύλληψη αυτού του μεγαλειώδους αστείου.
Posted 02 November 2019 - 11:49
Happy καλλοwin ή αλλιώς η μέρα που κερδίζει ο καθένας από ένα κάλλο.
Τι, νο φανι;! Έλα τέλειο αστείο.
Γιατί δεν γελάει κάνεις, γιατί μου φαίνεται τόσο αστείο!
![]()
![]()
Κανείς δεν με καταλαβαίνει ...
Youtube Video
Μα φίλε δεν είναι αστείο το kalowin ειναι η ημέρα που υποχρεοτικά χρησιμοποιείς windows.
Άσχετο έχει αγοράσει κανείς τα Marshall Maijor 2 θέλω ένα review για να τα αγοράσω.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 November 2019 - 10:18
Posted 07 November 2019 - 07:11
Από τις ταινίες που θα δω οπωσδηποτε
Youtube Video
Θα συμφωνήσω, αν και για μένα το hype της χρονιάς είναι σε αυτό. Από πέρσι έχουν βάλει αφισάρα στο Άστυ και έχουν αρχίσει εδώ και μήνες τα προσεχώς.
Επίσης σήμερα βγάινει αυτό, που φαίνεται υποσχόμενο, επίσης χαϋπαρισμένο από το Άστυ. Θα πάω μια από αυτές τις μέρες.
Posted 08 November 2019 - 05:11
"We've been expecting you, Mr. Bond"
Posted 09 November 2019 - 20:35
Μάστα και κάψαμε τον αρακά, αυτά αν βλέπεις βιντεάκια στο youtube αντί να προσέχεις το φαΐ.
Από την άλλη επειδή δεν είχε γίνει κάρβουνο το σύμπαν, κάτι καταφέραμε να φάμε και σήμερα!
Δες το και από την θετική του πλευρά δεν έκαψες φλάτζα η φαγητό σαν μουσακα, παστίτσιο, γιαουρτλού κεμπάπ, κοντοσούβλι κλπ κλπ...
Δε πλέον είμαι σε quest για ένα καλό headphone, so far το Marshall Maijor III βλέπω να είναι η καλύτερη επιλογή.
Ι GNU/L I N U X
Posted 10 November 2019 - 13:24
Θα συμφωνήσω, αν και για μένα το hype της χρονιάς είναι σε αυτό. Από πέρσι έχουν βάλει αφισάρα στο Άστυ και έχουν αρχίσει εδώ και μήνες τα προσεχώς.
Youtube Video
Posted 11 November 2019 - 20:51
Εδώ η Βουγιουκλάκη είχε πιάσει το σταυρό 60 χρόνια πριν και δεν έγινε τίποτα. Είμαστε πιο μπροστά σε αυτα
Είδες Προχωρημένια εμείς οι Έλληνες!!!!!
Ι GNU/L I N U X
Posted 13 November 2019 - 11:02
θα παω να το δω μονο και μονο γιατι ακουσαν το κοινο τους και αλλαξαν τον σονικ μετα τις αντιδρασεις..και αυτο δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει σε ταινια και μπραβο τους!
χαζομαρουλα θα ειναι αλλα θα παρω και την κορη μου μαζι και θα περασει μια χαρα η ωρα!!!