Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#89146 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 October 2019 - 00:40

Αρνούμαι να φτιάξω thread για το gntm, νομίζω είναι αρκετή ντεκαντάνς και μόνο που το βλέπω αλλά αυτές τις ff αν μπορούσα να τις θυσιάσω γεια σο καλημέρα γεια σο καληνοτσες style θα το έκανα.

@SpeedFreak αν ποτέ χτίζω καμιά γέφυρα και δεν στέκεται καλά θα σε προτιμήσω.

xbJ3b2w.jpeg

#89147 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 October 2019 - 14:56

Χθες η τοποθέτηση προϊόντος διαπέρασε κάθε ταβάνι και πέρασε σε άλλη διάσταση.

Όχι, δεν έμειναν στο cool vit. Έβαλαν κάποια να λιποθυμήσει, ώστε να την πάρει ιδιωτικό ασθενοφόρο με την κάμερα να πιάνει ξεκάθαρα το λογότυπο της εταιρίας (DoctorCare, το θυμάμαι κιόλας, έπιασε η διαφήμηση). Νομίζω πως δεν απέχουμε πολύ από το να χορηγούνται τα τρας ριάλιτι από γραφεία τελετών. Η τηλεόραση εξελίσσεται. Εμείς θα μείνουμε πίσω;

O6rrvsU.jpg

#89148 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 October 2019 - 15:31

Δάγκωσε άθελά της τη γλώσσα της η κοπέλα, κατάπιε το δηλητήριο και συνέβη το μοιραίο.

ySss0UF.jpg

#89149 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 29 October 2019 - 15:34

Ρε μούργα και συ GNMT; Πάντως το ξεκατίνιασμα φέτος έχει πιάσει άλλα λεβελ! Πιστεύω παίζουν όλες το ρόλο τους αλλιώς με τους ρυθμούς που πάνε στο τελευταίο επεισόδιο η φάση θα είναι american gladiators (90ιζζζζζζζζ).

Στιγμιότυπο από τον τελικό ...

giphy.gif

rsrGbGx.gif

#89150 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 October 2019 - 15:36

Ναι αλλά χωρίς τη Μεγκι τίποτα δεν έχει νόημα.

ySss0UF.jpg

#89151 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 29 October 2019 - 15:39

Κοίτα είχε φτάσει ψηλά πέρσι ο μπήχης αλλά νομίζω φέτος έχει ακόμα δρόμο, ο μπήχης! 

rsrGbGx.gif

#89152 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 October 2019 - 15:43

Εντάξει δεν περίμενα να συμμετάξουν κοπέλες ιδίου επιπέδου, κακά τα ψέματα, αλλά έχουν δυνατότητες, δεν φαίνεται να τις τρομάζει ο μπηχης είναι η αλήθεια.

ySss0UF.jpg

#89153 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 29 October 2019 - 15:53

Ο μπήχης πέρσι

giphy.gif

εφέτο

giphy.gif

Πάντως φέτος η Καγιά χτυπάει χαι λεβελς θίτσας από το Χολαργό/Χαλάνδρι, που 'μαθε Αγγλικά από το Νιτρο, ΦΛΟΛΕΣ!

rsrGbGx.gif

#89154 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 October 2019 - 18:10

Αν γίνω ποτέ στριπερ θα με λένε Φλόλες Τουσέ και τα οφείλω όλα στην Κυρία Καγιά.

xbJ3b2w.jpeg

#89155 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 29 October 2019 - 22:35

Μα σε ποιο ουρανιο και τοξο τις εχουν δει αυτες τις "δοκιμασιες" ?? Η μπηχη (γιατι ειναι θηλυκο κατα βαθος) φετος δν υπαρχει γιατι απλα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Τα κονσεπτ απ ο τι ακουσα χθες τα ψυχανεμιζεται η ζενεβιεβ (με προφορα Μουτσινα το ζουνουβιουβ) και ειναι απαραδεκτα.. Η πρωτη δοκιμασια με την καταβαση απο το κτηριο ηταν μια βλακεια και μιση που δν ειχε ουτε νοημα αλλα ουτε και φωτογραφια. Το μπανιο μεσα στη μεση του δρομου ηταν μια χαζομαρα επισης διοτι θα μπορουσε να εχει γινει σε σετ και να ειχαν και καλυτερα αποτελεσματα.. Η δοκιμασια επισης με τη μπαλα ηταν πολυ ασχημα εκτελεσμενη διοτι με τα 3' που υποτιθεται οτι εχουν τα οποια μετρανε απο πριν φτασουν στο σημειο της φωτογραφισης θα μπορουσε να ειχε γινει αλλιως και να να μην πεφτουν σαν τις κορινες στο μποουλινγκ...

Η δε Σουζανα δν εχει καταλαβει οτι ο λογος που δεχοταν μπουλινγκ δν ηταν το χρωμα της αλλα η συμπεριφορα της. Το ιδιο και η Μαρτινα η οποια δν ξερω αν υπεργραψε συμβολαιο για το ρολο αυτο ή ειναι οντως ετσι σκατανθρωπος και στην κανονικη της ζωη .. Ειλικρινα τοσα πολλα κομπλεξ μεσα σε ενα δωματιο μαζεμενα πρωτη φορα βλεπω... 

Η Κατια ειναι πανεμορφη αλλα καρΓιολα ,κρυφη κιολας πολλες φορες..

Θα υποστηριξω τη Μαρινα!!! Μου θυμιζει λιγο τη Ζυγουλη στα νιατα της.. Πειτε μου οτι δν το βλεπω μονο εγω..

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#89156 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 29 October 2019 - 22:59

Έλα άλλος για τη βάρκα, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ, ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ! Τρωγλοδύτες όλοι μας, μόνο ο pc_magas μένει αμόλυντος!

Ρε ποια Μαρτίνα, η Ασημίνα παίρνει το βραβείο Αρτέμη Μάτσα κάθε φορά που την βγάζουν όλο κάποια κράζει.

Αν δεν κράζει, λέει πόσο τέλεια/φανταστικά πέρασε και πόσο χαρούμενη είναι.

Youtube Video

1431-2-a22df8ff937997f56a865c2c89fa3d42.

rsrGbGx.gif

#89157 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 29 October 2019 - 23:49

Επιτελους!! Μετα απο τοσες ευκαιριες! Ηταν δικαιο και εγινε πραξη! Αντε γεια :yahoo:  (μη κανω σποιλ αλλα πολυ χαρηκα για αυτη που εφυγε μολις)

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

#89158 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 October 2019 - 23:49

Η Σουζάνα πάντως δεν είχε μιλήσει για bullying καθόλου ούτε για ρατσισμό, η άλλη κοπέλα το έκανε η Ελένη. Το διαβάζω συνεχώς στα social και είναι ελαφρώς αστείο το πόσο δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μαύρες γυναίκες μεταξύ τους. Δεν το λέω για σένα aeron απλά το βλέπω παντού και μου κάνει εντύπωση.

Βέβαια αυτά που είπε η Ελένη έχουν αποδειχθεί και με το παραπάνω αν κρίνω από τα σχόλια ειδικά στο twitter. Τα μισά είναι φουλ ρατσισμός άσχετα με το ότι είναι φουλ εριστική και αγενής.

Εγώ είμαι team Ελευθερία, το καλύτερο τρολ της Ελλάδας :P

xbJ3b2w.jpeg

#89159 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 30 October 2019 - 20:16

Ημουν πολυ σιγουρη οτι η σουζανα ηταν αυτη που μιλησε για ρατσισμο αλλα εχεις δικιο , δν ηταν.  Νομιζω οτι η συγχυση αυτη υπηρξε σαν απορροια της συμπεριφορας της.. Μετα απο τα πρωτα επεισοδια σκεφτομουν οτι για να φερεται και να μιλαει ετσι στις αλλες θα πρεπει στο παρελθον να της εχουν φερθει σαν να ειναι ζωο ή και χειροτερα και γ αυτο εχει πολυ μισος μεσα της.. 

Δεν καταλαβαινω απο που μπορει να πηγαζει τοση κακια για ατομα που ουσιαστικα ουτε καν τα γνωριζεις..  

Καταλαβαινω το οτι ειναι διαγωνισμος και δν παμε να παιξουμε τις κουμπαρες αλλα υπαρχει και η ευγενης αμιλλα. Ειναι μεσα σε ενα σπιτι στην Αθηνα 20 τυπισσες και φωτογραφιζονται για να δουνε ποια ειναι πιο ομορφη. Δεν ειναι στην Πανεμ σε αγωνες πεινας να παλευουν να σωσουν το τομαρι τους για μια μπουκια ψωμι και μια χουφτα σπορους..

Ειλικρινα η τοση κακια απο τις FF ειναι εξοργιστικη. Δεν μπορει να εισαι τοσο μισανθρωπος ρε φιλε.. 

Εκτος πια και αν ειναι ολα ενα θεατρο και τοσο καιρο βλεπω απλα μια αλλου ειδους σαπουνοπερα.. Απλα με ενοχλει τοσο μα τοσο πολυ η κακια και ειδικα οταν παιρνει τοσο μεγαλες διαστασεις και τοσο μεγαλη προβολη.. 

#89160 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 October 2019 - 20:47

Κοίτα νομίζω αφενός ότι όταν σε έχουν κλεισμένη σε ένα σπίτι συνέχεια, υπό πίεση,με τα ίδια άτομα, τα οποία ανταγωνίζεσαι κιόλας σίγουρα δημιουργείται ένας μικρόκοσμος που μπορεί να μην έχει επιπτώσεις ζωής και θανάτου αλλά προσομοιάζει σε τέτοιες συνθήκες στο επίπεδο άγχους που δημιουργείται και επίσης σίγουρα δημιουργείται και tribalistic συμπεριφορά με την έννοια ότι προσκολείσαι σε ένα γκρουπ ανθρώπων και τους υπερασπίζεσαι για τα πάντα γιατί σε αυτές τις συνθήκες το έχεις ανάγκη.

Αφετέρου είμαι ελαφρώς επιφυλακτική στο να κατηγορήσω τόσο τη Σουζάνα διότι θεωρώ ότι ήταν μεν αγενής αλλά όχι σκατόψυχη και μάλιστα από ότι κατάλαβα και οι συμπαίκτριες της αυτό πιστεύουν και επίσης ένα μεγάλο κομμάτι του μίσους που δέχεται είναι ακραία ρατσιστικό και έχω αμφιβολίες για το πού αρχίζει η δικαιολογημένη αντιπάθεια και που τελειώνει η ρατσιστική απέχθεια (προφανώς δεν μιλάω για σένα έτσι, μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι στις συμπεριφορές που βλέπω online). Από την άλλη η Μαρτίνα ας πούμε είναι αυθεντικά σκατάνθρωπος  διότι πολύ ήρεμα και υπολογισμένα πετάει το δηλητήριό της. Ας πούμε η φράση "κρίμα που θα ξαναγυρίσει στον πάγκο της λαϊκής" κόντεψε να με οδηγήσει στο να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο και μετά να πέσω και εγώ.

Θα μου πεις γιατί το βλέπεις κυρία μου αφού σου ανεβάζει την πίεση? Ναι δεν ξέρω... Είναι δικαιολογία ότι παίζει live σχολιασμός σε τσατ με κολλητές? :P

xbJ3b2w.jpeg