Zombieland 2 ρεεε, άντε επιτέλους ...
Posted 25 July 2019 - 21:24
Weeee, big fan of the first one
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 25 July 2019 - 23:34
Ήρθε Αύγουστος και λέω να κάνω μια μικρή ανακαίνιση στο δωμάτιό μου.
Όμως θέλω να βάλω μια νέα πρίζα και έναν νέο διακόπτη για το φως σε άλλη θέση. Έχετε ιδέα πως να κρύψω τα καλώδια;
Σε νέο σπίτι που μετακινήθηκα, βρήκα την υγειά μου με γυψοσανίδες. Αφ' ενός έκανα μόνωση (ήχου και υγρασίας), αφ' ετέρου έβαλα όσες πρίζες ήθελα, όπου ήθελα. Απλά δεν είναι καθόλου εύκολη λύση, κοστίζει αρκετά, και είναι κάτι που είναι ουσιαστικά μόνιμο, μιας και δεν είναι να πεις πως αν δεν τα θέλεις, μπορείς να τα βγάλεις εύκολα. Βγαίνουν μεν, αλλά είναι φασαρία να βγάλεις σίδερα, ξύλα, τυχόν καλώδια που υπάρχουν από πίσω κλπ. Σε μία πόρτα που δεν είχα χώρο για... πόρτα, ούτε καν για συρόμενη, η πιο εύκολη λύση ήταν να βάλω ένα ρολό. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε, έβαλα απλά μια κουρτίνα και τέλος. Απλά είναι μόνο για χώρισμα, δεν καλύπτει από ήχους, μυρωδιές κλπ. Σκάψιμο σε τοίχο μην κάνεις, εκτός του ότι μπορείς να πετύχεις καλώδια αν δεν ξέρεις, δεν είναι και ενδεδειγμένη λύση γενικώς. Αν σου κάνει η συρόμενη πόρτα, νομίζω είναι καλή λύση.
Posted 26 July 2019 - 19:51
Σε νέο σπίτι που μετακινήθηκα, βρήκα την υγειά μου με γυψοσανίδες. Αφ' ενός έκανα μόνωση (ήχου και υγρασίας), αφ' ετέρου έβαλα όσες πρίζες ήθελα, όπου ήθελα. Απλά δεν είναι καθόλου εύκολη λύση, κοστίζει αρκετά, και είναι κάτι που είναι ουσιαστικά μόνιμο, μιας και δεν είναι να πεις πως αν δεν τα θέλεις, μπορείς να τα βγάλεις εύκολα. Βγαίνουν μεν, αλλά είναι φασαρία να βγάλεις σίδερα, ξύλα, τυχόν καλώδια που υπάρχουν από πίσω κλπ. Σε μία πόρτα που δεν είχα χώρο για... πόρτα, ούτε καν για συρόμενη, η πιο εύκολη λύση ήταν να βάλω ένα ρολό. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε, έβαλα απλά μια κουρτίνα και τέλος. Απλά είναι μόνο για χώρισμα, δεν καλύπτει από ήχους, μυρωδιές κλπ. Σκάψιμο σε τοίχο μην κάνεις, εκτός του ότι μπορείς να πετύχεις καλώδια αν δεν ξέρεις, δεν είναι και ενδεδειγμένη λύση γενικώς. Αν σου κάνει η συρόμενη πόρτα, νομίζω είναι καλή λύση.
Ακόμη λόγο ότι το σπίτι δίνει και σε άλλα 2 και έχω και θέμα διαρροής, θέλω να αποφύγω τα ηλεκτρικά.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 30 July 2019 - 17:38
~Επέστρεψα! Σας έλειψα?
~Κυρία μου χαμπάρι δεν πήραμε ότι έλειπες
~Μα μη με χτυπάτε αλύπητα
Posted 30 July 2019 - 20:11
~Επέστρεψα! Σας έλειψα?
~Κυρία μου χαμπάρι δεν πήραμε ότι έλειπες
~Μα μη με χτυπάτε αλύπητα
Μπορεί να μην κατάλαβα καν την απουσία σου όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αξιαγάπητη.
Μάλλον φταίει ότι και όπου και να είσαι, είσαι πάντα εδώ.
Ι GNU/L I N U X
Posted 30 July 2019 - 21:54
Μπορεί να μην κατάλαβα καν την απουσία σου όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αξιαγάπητη.
Μάλλον φταίει ότι και όπου και να είσαι, είσαι πάντα εδώ.
αυτο ακουστηκε σαν αυτα που λενε στις κηδειες
Posted 31 July 2019 - 02:13
δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο απο το να βλεπεις τον σκυλο σου να βουταει, στη 1η επαφη του με τη θαλασσα και να κολυμπαει σαν μανιασμενη προπελα...
νιωθω χαζομπαμπας με την μικρη
Posted 31 July 2019 - 07:47
αυτο ακουστηκε σαν αυτα που λενε στις κηδειες
~Φτου φτου φτου ~κουνήσου από τη θέση σου ~δεν έχεις και άδικο παρόλαυτα
Εγώ πήρα ένα "χτισμένη εδώ σαν τη γυναίκα του πρωτομάστορα" vibe...
Posted 31 July 2019 - 20:19
~Φτου φτου φτου ~κουνήσου από τη θέση σου ~δεν έχεις και άδικο παρόλαυτα
Εγώ πήρα ένα "χτισμένη εδώ σαν τη γυναίκα του πρωτομάστορα" vibe...
Τελικά ίσως να είμαι ποιο γλυκός όταν ρίχνω μπινελίκια. Είπα να πω κάτι καλό και βγήκα creepy σαν τον Pennywise.
Edited by pc_magas, 31 July 2019 - 20:22.
Ι GNU/L I N U X
Posted 02 August 2019 - 23:09
Τι έγινε βρε παιδιά? Γιατί τόση νέκρα στο φόρουμ? Πήγατε όλοι διακοπές, να 'ούμε?
that's a dude!
Posted 02 August 2019 - 23:39
Με αυτή τη ζέστη το μυαλό μου κάνει διακοπές και χάνει frames.
Posted 04 August 2019 - 04:07
Ουαν γουέι τίκετ για ανταρκτική θέλω. 5 η ώρα και δε μπορώ να κλείσω μάτι από τη ζέστη..
Posted 04 August 2019 - 11:40
that's a dude!