Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88921 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 July 2019 - 02:05

Μου θυμίζεις εμένα που πεισματικά προσπαθώ να τελειώσω το adventure του ctr nitro fueled χωρίς boost απλά για να αποδείξω ότι γίνεται λολ [...]

Πονάω μόνο στην σκέψη :beaten:. Πιστεύω πως θα γίνεται, ειδικά αν το βάλεις στο εύκολο, όμως είναι βασανιστήριο. Και καλή τύχη αν μπλέξεις στα time trials, εκεί δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο χωρίς τουρμποστροφές.

Να δεις οτι ο πυρομανης θα βγει κρυφοοτακου που δεν του αρεσαν τα κοριτσακια της κυοανι.
Ότι άλλο δεν με πείθει.
Καταπιεσμενος συνεργατης και καλα, αφήστε τα αυτα τα πασέ. xD

Εγώ τον κόβω πιο πολύ για «««καταπιεσμένο»»» οτάκου, που δεν του άρεσε όπως του πείραξαν τη waifu και αποφάσισε να τους δείξει πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

E5VV38U.jpg

#88922 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 July 2019 - 08:02

Το Bloodlines είναι σαν το Nier Automata, αφού το παίξεις αρκετές φορές βλέπεις όλες τις πλευρές του.

#88923 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 July 2019 - 09:30

Πονάω μόνο στην σκέψη :beaten:. Πιστεύω πως θα γίνεται, ειδικά αν το βάλεις στο εύκολο, όμως είναι βασανιστήριο. Και καλή τύχη αν μπλέξεις στα time trials, εκεί δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο χωρίς τουρμποστροφές.

Στο medium το παίζω και είμαι κάπου στο 50% και ναι υποφέρω χαχαχα Αν τα καταφέρω και το τελειώσω θα ενημερώσω όμως ή θα το ακούσεις στις ειδήσεις...

xbJ3b2w.jpeg

#88924 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 July 2019 - 09:54

Μια υπόθεση είναι πως του κλεψαν ένα όνομα σε ένα novel του (barisaku) έστω και αν έχουν διαφορετική ετοιμολογία.

Με το να πουλάς σε και να εξαρτάσαι από διαταραγμενα άτομα και να ενθαρρύνεις έτσι τη διαταραχή τους, θα την πάθεις στο τέλος δυστυχώς.
1000 φορές δεκαετία 80 που έβλεπα ανιμε ξένοιαστος χωρίς να ξέρω για αυτα.

Μετά το Sonic All Star Racing Transformed που ξεκλείδωσα σχεδόν τα πάντα, δεν ξανασχολουμαι με τέτοια παιχνιδια
Τα μάτια μου πήγαν σκάσουν.

#88925 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 19 July 2019 - 10:34

Και εκεί rubber banding;! Τι γίνεται, κανένα που να έχει κανονικό AI υπάρχει και να μην είναι software βασανισμού!

Στον τελευταίο αγώνα με τον Oxide έπαιζα για καμιά βδομάδα με reset συνήθως στα πρώτα 30sec του 1ο lap.

Επίσης στο mute γιατί αλλιώς τρελαίνεσαι! 

rsrGbGx.gif

#88926 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 19 July 2019 - 13:49

Τα μέλη των Αθηνών να δηλώσουν παρών! :wet2: Ρε τι γίνεται, βγήκε ο αντίχριστος και έχουν γίνει όλα, μόνο μετεωρίτης δεν έχει πέσει. 

rsrGbGx.gif

#88927 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 19 July 2019 - 13:57

Στην αρχή λέγαμε να πάρουμε κράνος με τους Μητσοτάκηδες για το χαλάζι καλοκαιριάτικα.

Τώρα μας βλέπω να παίρνουμε καμιά πλάκα πολυκατοικίας στο κεφάλι. Ήθελα και 4ο όροφο ο μαλάκας, εδώ Κουκάκι κουνηθήκαμε καλά (σαν το '99).

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#88928 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 19 July 2019 - 14:14

Shake shake shake mi amor!

Τσουναμι δεν εχει κανει ακομη ο γκαντεμης ο μητσοτακης.

Παιζει να γινει η πρωτη κυβερνηση που θα πεσει λογω διαμαρτυριων για τη γρουσουζια της

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#88929 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 19 July 2019 - 14:25

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο 13ος Πρωθυπουργός της Ελλάδας και σήμερα η 13η μέρα διακυβέρνησης του.

Εντελώς συμπτωματικά.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#88930 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 19 July 2019 - 14:29

Βασικα 12η μερα ειναι, προσεισμος ηταν μαγκες αυριο θα ερθει ο αρμαγεδον Run for your lives!!!!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#88931 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 19 July 2019 - 15:05

Οσοι έχετε ζώα στο σπίτι κλείστε παντζούρια κλπ, από την τρομάρα τους μπορεί να πηδήσουν στο δρόμο!

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88932 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 July 2019 - 15:18

Οσοι έχετε ζώα στο σπίτι κλείστε παντζούρια κλπ, από την τρομάρα τους μπορεί να πηδήσουν στο δρόμο!

Αυτά αντιλαμβανονται σεισμούς μέρες πριν αλλά ακόμα και το ένστικτο τους πλέον απηύδησε με την Ελλάδα και άραξαν και αυτα

#88933 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 19 July 2019 - 15:55

Ντάξει, ωραία ήταν. Μαγείρευα με την αδελφή μου όταν έγινε ο πρώτος σεισμός και απλά πετάξαμε τα κεφτεδάκια και τρέξαμε δίπλα από το τραπέζι. Ο αδελφός μου, που ήταν ξαπλωμένος, νόμιζε ότι κάποιος του κούναγε το κρεβάτι. Ήμαστε ψύχραιμοι ευτυχώς και κατεβήκαμε στο δρόμο για λίγο. Μέτα έπεσαν τα τηλέφωνα, μηνύματα κτλ. Στο άψε σβήσε η μάνα μου έκλεισε το βιβλιοπωλείο και ήρθε σπίτι, το ίδιο και ο πατέρας μου από τη δουλειά. Απλά την κοπάνησαν.

Οι μετασεισμοί δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε καλά είμαστε. Ευτυχώς, δεν βλέπω να έχει πάθει κανείς τίποτα το τρομερό, μόνο ελαφρά τραύματα σε όσους ήταν στην Αθήνα από πτώση σοβάδων.

Η μόνη μου έγνοια ήταν τα πουλιά μας, τα κλουβιά των οποίων ξεκρέμασα και έβαλα κάτω από ένα τραπέζι.

ΥΓ, λάτρεψα αυτή τη μία κάτοικο Λιοσίων που μίλησε για "αυτόν τον γκαντέμη τον πρωθυπουργό!" στις ειδήσεις.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88934 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 July 2019 - 16:08

Αποκλειστικές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#88935 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 July 2019 - 16:57

Αν μια νέα παρθένα είναι αρραβωνιασμένη με άνδρα, και τη βρει κάποιος στην πόλη, και κοιμηθεί μαζί της, τότε, θα τους βγάλετε έξω και τους δύο, στην πύλη τής πόλης εκείνης, και θα τους λιθοβολήσετε με πέτρες, και θα πεθάνουν· τη νέα, επειδή δεν φώναξε, ενώ ήταν μέσα στην πόλη· και τον άνθρωπο, επειδή ταπείνωσε τη γυναίκα τού πλησίον του· και θα εξαφανίσεις το κακό από ανάμεσά σου. Αλλά, αν κάποιος βρει τη νέα στο χωράφι, την αρραβωνιασμένη, και ο άνθρωπος τη βιάσει, και κοιμηθεί μαζί της, τότε ο άνθρωπος μόνον θα θανατώνεται, που κοιμήθηκε μαζί της· στη νέα, όμως, δεν θα κάνεις τίποτε· δεν υπάρχει αμάρτημα θανάτου στη νέα· επειδή, όπως όταν ορμήσει κάποιος ενάντια στον πλησίον του και τον φονεύσει, έτσι είναι και το πράγμα αυτό· επειδή, τη βρήκε στο χωράφι, η αρραβωνιασμένη νέα φώναξε, αλλά δεν υπήρχε κάποιος να τη σώσει. 
 Αν κάποιος βρει μια νέα παρθένα, μη αρραβωνιασμένη, και την πιάσει και κοιμηθεί μαζί της, και βρεθούν· τότε, ο άνθρωπος που κοιμήθηκε μαζί της θα δώσει στον πατέρα της νέας 50 σίκλους ασήμι, κι αυτή θα είναι γυναίκα του, επειδή την ταπείνωσε, δεν μπορεί να την αποβάλει όλες τις ημέρες τής ζωής του.
(Δευτερονόμιον, 22: 23-29)

Εδώ δίνει καθαρά ένα δίκαιο προστασίας της γυναίκας και αυτό γιατί:

- Εάν δεις στην τιμωρία του λιθοβολισμού τιμωρούνται και τα 2 φύλα για διαφορετικούς μεν λόγου αλλά με ίση τιμωρία. Ακόμη το φταίξιμο εάν δεις καλά πάει σε αυτόν που έπραξε την πράξη περισσότερο (τον άνδρα) παρά στην γυναίκα, γιατί εάν είναι αρραβωνιασμένη δεν είναι και οι 2 σε κατάσταση γάμου και δεν υπάρχει εγγύηση ότι ο άνδρας θα την παντρευτεί.

- Ακόμη context wise ναι μεν ο λιθοβολισμός είναι ακραίος αλλά είναι αποτρεπτικός στο ένας άνδρας να αραβωνιάζετε να βγάζει το flappy bird του και μετά dasvisdania sayonara. Μην ξεχνάς στα χρόνια εκείνα ο πλυθισμο στον οποίον εφαρμοζόταν ο νόμος ήταν in the middle of nowhere στην κυριολεξία.

- Ακόμη εδώ λέει ότι ο άνδρας προσέβαλε την γυναίκα και πρέπει να την φροντίσει για όλη του την ζωή. Και πληρώνει και πρόστιμο.

1) Δεν απάντησες ούτε σε ένα από τα παραθέματα που λένε ξεκάθαρα "η γυναικά να υποτάσσεται στον άνδρα", "Η γυναίκα έχει χρέος να έχει εξουσία επάνω στο κεφάλι της.", "Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες· επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ’ αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος."

Ναι όντως το λέει αλλά δεν λέει να υποτάσετε και είναι το χρέος της όχι όμως σε όποια και όποια κεφαλή αλλά σε μια κεφαλή η οποία την τιμά (βάση του προηγούμενου μου post) που οφείλει να την τιμά, που σαν τον Ιησού Χριστό να μην είναι υπερόπτης αλλά να ταπειώνετε. Δηλαδή όταν λέει κεφαλή δεν εννοεί το άτομο που καταπιέζει και δεν φροντίζει.

Και έλα δώσε μου εσύ τώρα ερμηνείες όταν η διαθήκη σου λέει ότι ο βιασμός δεν είναι και κάτι. Όλα κουλ.

Μα ποιος σου είπε ο βασμός είναι κουλ; Τα ίδια τα εδάφια προς το παρόν λένε το αντίθετο. Αλλά επειδή θέλω να παταρήψω όλα τα επειχειρήματά σου. Δώσε μοθ λιο χρόνο να τα μαζέψω όλα μαζί και να σου απαντήσω και στο gift σου.