Εχω πεθάνει στα γέλια με το βίντεο αυτό, και τα ίντερνετς έχουν ήδη γεμίσει παρωδίες και κλαίω από τα γέλια.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2019 - 16:52
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 08:28
Λιοπυρι.....
Youtube Video
να ξερεις εκει ηθελα να παει αλυσιδωτα .αν και πιστευα ομως οτι δεν θα το ποιασει κανεις να το παει εκει ,τελικα διαψευστικα!!!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 09:05
Αφήστε ρε τα πικατσου και τα τσαρμαντερ και τα τσιγκλιπουφ εδώ ο Πλεύρης γύρισε αντικατασκοπικό θρίλερ μέσα στο άντρο των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών! Από τα μεγαλύτερα έπη της νέας ελληνικής ιστορίας θεωρώ άνετα...
Youtube Video
σαν τον πλευρη ειμαι και εγω μπροστα στο ψυγειο μου 3 η ωρα το πρωι μην και με παρει χαμπαρι η γυναικα!!!!!
παντως περα απο την πλακα οι τυποι εχουν ξεφυγει..δεν ξερω τι θα βγαλει η καλπη την κυριακη(αν και εχω μια υπονοια οτι θα τρεχουμε και 15αυγουστο παλι)αλλα πραγματικα θελω να φανε γερο χαστουκι η της ΝΔ γιατι τον πηραν ψηλα τον αμανε και νομιζουν οτι η κοινωνια τους αγαπαει και δεν εχουν καταλαβει οτι στην πρωτη περικοπη η στο πρωτο στραβοπατιμα θα ξαναγεμιζουν η δρομοιμε κοσμο και ποριες..
το δε γελιο το μεγαλο θα ερθει οταν θα σκασουν μυτη τα πρωτα ματ για να μοιρασουν ξυλο που μονο ως δεξια κυβερνηση μοιραζαν...εκει θα καει παλι το κεντρο.
επισης τι φαση με τις 2 συνεντευξεις τσιπρα/κουλη!
στον μεν τσιπρα η σια με τον παπαχελα μου εκανε τεραστια εντυπωση η ανεδια τους το οτι δεν εκαναν καν προσπαθεια να κρυψουν τους μορφασμους τους και ας μου εξηγησει καποιος γιατι τον ελεγαν ''κυριε προεδρε'' και οχι κυριε πρωθυπουργε''?
καθε ερωτηση ηταν απολογητικου χαρακτηρα προσπαθωντας να τον κανουν να φανει οτι σε ολα εκανε λαθος
ερωτησης τυπου ¨γιατι κανατε διακοπες με σκαφος της πλουσιας ταδε¨
ουτε μια ερωτηση για το προγραμμα του για την επομενη μερα
και στα κρισιμα ερωτηματα για μακεδονικο και ελληνοτουρκικο το πηγε μονος του λεγοντας ¨μα δεν μου κανετε αυτες τις ερωτησεις?απορω?"
απο την αλλη εχτες ο κουλης(αφου ειπε το καταπληκτικο ''χαιρομαι που μου κανετε αυτην την ερωτηση αν και δεν την περιμενα εχω ενα προχειρο διαγραμα εδω )
σε μια συνεντευξη με προκαθορισμενες ερωτησεις(εκανε μπαμ)
ιδρωνε-ξειδρωνε το εριξαν στα κλιματιστικα οτι ηταν κλειστα (ελεος μονο αυτος ιδρωνε)μετα στο οτι ειχε ενα προβλημα υγειας(τι ιδιο προβλημα που ειχε και ο πλευρης μαλλον)και στο τελος την εκανε.
εχωντας πει οτι δεν θα κοψει επιδομα στο τελος του χρονου αν ο στοχος τον επενδυσεων φτασει στο 4% απο το 1,9.αλλα σε ερωτηση αν θα εγγυηθει το 4% απαντησε κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για επενδυσεις
οτι θα δωσει 13 συνταξη αν εχουμε αναπτυξη 4% που δεν εχει καμια αλλη χωρα μεχρι στιγμης.
και αυτο που θα μεινει στην ιστορια
σε ερωτηση για το αν ο εργοδοτης εκμεταλευτει τον εργαζομενο σχετικα με την 7ημερη εργασια....
απαντησε΄΄αν δεν ηταν ευχαριστημενοι οι εργαζομενοι δεν θα υπεγραφαν με τον εργοδοτη την συμβαση εργασιας"....
ο τυπος δεν εχει δουλεψει ουτε 2 λεπτα στην ζωη του και δεν εχει επαφη με το τι γινεται στην αγορα εργασιας την τελευταια 10ετια
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 09:42
Αυτοί που τους έχει φύγει ο πάτος όμως να δουλεύουν και έχουν βιώσει την αλητεία της εργοδοσίας γιατί τον ψηφίζουν οεο? Άστα να παν...
Καλά ας κάνει 15αυγουστο εκλογές με 89% αποχή να βγάλει αυτοδυναμία χαχαχαχαχα ~τί ακούμε θε μου και ακόμα δεν έχουμε πάρει τους δρόμους~
Το ημερολόγιο μιας δικαστικού αντιπροσώπου vol. 354382: Η κλήρωση του Αρείου Πάγου με στέλνει στην μαγευτική Κρήτη για αυτές τις εκλογές, σε ένα χωριό έξω από τη Φαιστό! Αν μη τί άλλο θα φάω καλά για να πνίξω τον πόνο μου...
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 16:23
Για χρόνια οι σερβιτόροι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τη μεταφορά του φαγητού εξαιτίας των βαριών πιάτων ώσπου τη λύση έδωσε ένας ανώνυμος εφευρέτης με το δίσκο της Φαιστού.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 17:57
Τριπλό ψηφοδέλτιο σε κάθε φάκελο για όλη την οικογένεια~ για να μην ξεχαστεί κανείς~ !
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 18:18
Βλέποντας τις συνεντεύξεις τους, μου φάνηκε από μια πρώτη ματιά ότι ο Τσίπρας χειρίστηκε την περίσταση απείρως καλύτερα από τον Κούλη. Ήταν ξεκάθαρος στις απαντήσεις του και δεν κώλωσε πουθενά. Ομιλητικότατος, πιανόταν πάνω στις δηλώσεις του Μητσοτάκη και εξηγούσε/ανέλυε ποιος ήταν ο απώτερος σκοπός της ΝΔ και πέρασε στην επίθεση εναντίον του. Δυστυχώς, δεν έχω εμπλακεί αρκετά με τα πολιτικά και δεν έχω μια διαρκή πληροφόρηση για να έχω και εμπεριστατωμένη άποψη και ούτε θα έλεγα ότι υποστηρίζω Τσίπρα, αλλά αυτό που είδα χθες (τυχαία κιόλας) μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν πολύ καλός ο χειρισμός του κατ' εμέ, τουλάχιστον σε σύγκριση με τον άλλον.
Επίσης, κάτι που ακούω συχνά τώρα τελευταία (σαν καραμέλα μάλλον) είναι πως οι δημοσκοπήσεις λένε ότι θα βγει ο Κούλης. Από κι ως πού? Ειλικρινά νιώθω σαν να είναι κάποιου είδους παραπλανητικές φήμες με σκοπό την πρώιμη αποδοχή του γεγονότος ότι "η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές". Ο Μητσοτάκης από την άλλη δεν μου αποπνέει καθόλου εμπιστοσύνη. Η φάτσα και ο λόγος του δε με πείθουν καθόλου, μα καθόλου.
Τέλος, είδα στο reddit, σε αυτό το καταραμένο r/greece, ότι κάποιος είχε μπουχτίσει με το ΚΚΕ και τις αφίσες που έχει σε κάθε γωνία. Ζει και μαύρη ζωή δηλαδή, υποφέρει xD Και μετά έλεγαν άλλοι πως είναι γνωστό ότι στο ΚΚΕ είναι φανατισμένοι. Εγώ νομίζω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο xD Με λίγα λόγια, βλέπω ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που όντως βγαίνει στους δρόμους και προσπαθεί να κάνει κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Υπάρχει έργο δηλαδή, μια κινητοποίηση με κάποιο αποτέλεσμα. Αφοσίωση =/= φανατισμός. Φυσικά έχω δει παραδείγματα φανατισμένων κομμουνιστών, αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι είναι πραγματικά προσγειωμένοι άνθρωποι, με υπόβαθρο και επίπεδο, άνθρωποι που μπορούν να συζητήσουν και να επιχειρηματολογήσουν.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 19:39
Τριπλό ψηφοδέλτιο σε κάθε φάκελο για όλη την οικογένεια~ για να μην ξεχαστεί κανείς~ !
Μα μη τα βλέπεις σαν ψηφοδέδτια δες τα σαν το casting του "Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ 2" μάλιστα σου λέει και ποιος θα υποδηθεί και τον Ιησού
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2019 - 21:20
Ο αγώνας στο χώρο εργασίας είναι που φέρνει αποτέλεσμα, οι πορείες επιστεγάζουν μια προεργασία μα σε καμιά περίπτωση δεν την αντικαθιστούν.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2019 - 08:48
έλεγαν άλλοι πως είναι γνωστό ότι στο ΚΚΕ είναι φανατισμένοι. Εγώ νομίζω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο xD Με λίγα λόγια, βλέπω ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που όντως βγαίνει στους δρόμους και προσπαθεί να κάνει κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Υπάρχει έργο δηλαδή, μια κινητοποίηση με κάποιο αποτέλεσμα. Αφοσίωση =/= φανατισμός. Φυσικά έχω δει παραδείγματα φανατισμένων κομμουνιστών, αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι είναι πραγματικά προσγειωμένοι άνθρωποι, με υπόβαθρο και επίπεδο, άνθρωποι που μπορούν να συζητήσουν και να επιχειρηματολογήσουν.
το KKE το μονο που ξερει και θελει να κανει ειναι αντιπολιτευση.και στο κυβερνων κομμα αλλα και στο κομμα τις αξιωματικης αντιπολιτευσης.κοινος να λεει σε ολα οχι..(και αυτο γιατι κατα καιρους εξυπηρετει αλλα κομματα).απο εκει και περα εμενα το μονο που μου ερχεται καθε φορα που σκεφτομαι αυτο το κομμα ειναι το υπερφυσικο του πραγματος .πως γινεται τοσα χρονια το ΚΚε να ειναι σταθερα απ 6-8 %στην βουλη..τι διαολο >η οι ψηφοφοροι ειναι βαμπιρ η οταν πεθαινουν στην διαθηκη κληροδοτουν και το εκλογικο δικαιωμα του να ψηφισει ΚΚΕ ο μεγαλος γιος πχ!
Tωρα που ειδα αυτο και το θυμηθηκα..mono πως μπορει να αντιδρασει καποιοσ στα τηλεφωνα και sms πολιτικων που διεκδικουν την ψηφο σου μεσα απο αυτα...?ειδικα αν δεν εχεις υπογραψει σε καμια παραταξη ως μελος...?
γιατι απο εχτες εχει ξεκινισει στο twitter μια μαζοξη ατομων που δεχτηκαν μαζικα και ταυτοχρωνα sms απο τον Κικιλια της ΝΔ.και ο μονος κοινος παραγοντας που ειχαν ειναι οτι ολοι καποια στιγμη ειχαν αγορασει εισιτηριο για καποιον αγωνα του παναθηναικου στο μπασκετ απο την VIVA(που στους ορους χρησης δεν λεει πουθενα οτι μπορει να δωσει τα στοιχεια σου σε τριτους).και ενας τους προτρεπει να κρατανε στοιχεια τυπου ωρα μερα και τροπος που δεχθηκαν τετοιου ειδους παρενοχληση και μπορουν να διεκδικισουν μεχρι και αποζημιωση με αγωγη μαζικη απο οτι καταλαβα στο ειρηνοδικιο (ελεγε αυτος για 10.000 ε)επειδη υπαρχει δεδικασμενο απο τον νομο με το GDPR και μετα..λιγο που διαβασα παντως ισχυει και δεν μπορω να καταλαβω γιατι παρολα αυτα συνεχιζουν και το κανουν?
edit.τωρα ειδα οτι ειναι προσταυρομενο το ονομα του Mπαμπη του Παπαδημητριου και τον σιχαθηκα 1000 φορες παραπανω απο οτι πριν
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 05 Ιούλιος 2019 - 08:52
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2019 - 11:35
Μα τι ονομα ειναι αυτο ?? και το Εμη απο που προκυπτει ?? Εμενα αυτο με νοιαζει.....
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2019 - 16:41
Mono μου φαίνεται ότι έχεις μπει τόσο πολύ στο ρόλο που σε παίρνουν στα σοβαρά.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2019 - 18:02
Vectra να στείλουν να ρωτήσουν πώς βρέθηκαν σε αυτή τη λίστα και αν δεν λάβουν ικανοποιητική απάντηση να πάνε σε δικηγόρο. Στην Ελλάδα πάντως δεν έχουμε class actions δλδ ομαδικές αγωγές.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2019 - 18:24
ωραιο αυτο με την ΝΔ. Ξεχνανε πως οταν ηταν αυτοί το είχαν σκάσει οι Ξηροι με τις αδειες και τους κυνηγουσαν στην Νεα Καλλικράτεια.....και τωρα παραπονιουνται για το Γιωτοπουλο και τον Κουφοντινα.
οσο για την συνεντευξη του Κουλη στον Αυτια, το "αν σας δυσαρεστησω εσας η τους αλλους υπουργουςμ να με παρετε τηλεφωνο" και το "ευχαριστω που μου προτεινατε να βαλω υποψηφιοτητα με το κομμα σας" ουτε και σε δικτατορικα καθεστωτα δεν το βρισκεις.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2019 - 20:09
Εγώ πάλι όσαν πόρνη του καπιταλισμού και της αλόγιστης κατανάλωσης, γλυκοκοιτάζω κάποια Marshall Maijor 2 αλλά τα bluetooth κοστίζουν min 80 ευρώ.
Ελπίζω να πέσει η τιμή τους κάποτε. Αλλά ένα είναι βέβαιο το να ακούς Machine head από αυτά θα είναι απόλαυση.
Ακόμη ψιλοτσαντίστικα με τη μάνα επειδή έβαλε σε μια τσάντα παλιό hardware μαζί με το arduino και το Rpi χωρίς να με ρωτήσει αλλά μου το είπε μετά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 06 Ιούλιος 2019 - 20:39
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?