Απλά θυμηθείτε, δεν φέρνουμε την σύζυγο στην δουλειά, θα φάμε παντόφλα (και θα μας αξίζει).
Posted 30 June 2019 - 15:06
Απλά θυμηθείτε, δεν φέρνουμε την σύζυγο στην δουλειά, θα φάμε παντόφλα (και θα μας αξίζει).
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 July 2019 - 02:10
that's a dude!
Posted 01 July 2019 - 11:01
Posted 01 July 2019 - 13:02
Τί λέτε για το ΣΚ μετά τις εκλογές? Να έχει έρθει και η ανάπτυξη...
Posted 01 July 2019 - 18:21
τον καταλαβαινω τον ανθρωπο. Αυτό έπρεπε να κανουν σειρα αντι το GTO.
Posted 01 July 2019 - 19:30
Τον γκοτζιλα ποτε θα τον ταϊσουμε τελικα;
ενυ μεετινγκ πλανς;
Τσαριζαρντ ftw btw, δε πα να τον κανει καινουριο ο σκουιρτλ, ειναι κιουτ.
Προσωπικά σε pokemon gold ξεκινώ με Cyntaquil και φροντίζω να έχω και το Chincu. Το δεύτερο είναι τύπος water electric άρα δεν έχει την αδυναμία των pokemon νερού στον ηλεκτρισμό, επιπλέον έχει και τα πλεονεκτήματα και των 2.
Επιπλέων ο Cintaquil είναι ισχυρός σε pokemon τύπου φυτού και πληθώρα άλλων. Το συνδιάζω με magnemite που τα poison είναι πρακτικά αδύνατο ενώ το buterfree που είναι flying με psycic atacks είναι καλό combo.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 01 July 2019 - 20:35
*POKEMON OVERLOAD*
*do not read if not associated with Pokemon at all, you will get bored*
καθαρά σχεδιαστικά, το Cyndaquil είναι ανώτερο των Chikorita (το σιχαίνομαι) και του Totodile. Πρέπει να πω επίσης πως το Charmander και εξελίξεις είναι τρομερά overrated. Bulbasaur and Squirtle FTW! Έχουμε ρε μια σαύρα με λουλούδι στη πλάτη και leech seed και μια χελώνα με κανόνια!! Που να συγκριθεί ο δράκος που δεν είναι καν dragon type.
Πρέπει να παραδεχτώ πάντως πως όλοι οι starters της τρίτης και τέταρτης γενιάς (RSE & DPP) είναι φοβεροί. Μιλάμε για Swampert (!), Blaziken (!!), Sceptile (!!!). Τα λατρεύω και τα τρία, με μια μικρή αδυναμία παραπάνω στο Sceptile. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι υπάρχει παιδί που δε θέλει INFERNAPE, E M P O L E O N ή TORTERRA. Ειδικά ο τελευταίος θεωρώ απεικονίστηκε τρομερά στο detective pikachu. Η σκηνή με τον κήπο Torterra (όποιος είδε ξέρει) ήταν φανταστική γιατί βλέπουμε τον απόλυτο τρόμο του πραγματικού μεγέθους ενός Pokemon (αν και κατάλαβα ότι τελικά
Γενικότερα, το detective pikachu έκανε σωστά την παρουσίαση των IRL pokemon. Ήταν ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν. Πχ ο Gengar ήταν τρομακτικός. Στα παιχνίδια το θες οπωσδήποτε, αλλά συνειδητοποιείς πως στην πραγματική ζωή υπάρχει μια διαφορά. Θα σε επηρέαζαν προσωπικά τα pokemon. Είναι ο ίδιος λόγος που μου άρεσαν τα Torterra της ταινίας, όπως και τα Bulbasaur. Ήταν... ειλικρινές.
Αναρωτιέμαι πως θα απεικόνιζαν Kyogre, Rayquaza και Giratina (τα αγαπημένα μου θρυλικά, τα οποία δεν είδαμε δυστυχώς στην ταινία).
Edited by Angel.tze, 01 July 2019 - 20:35.
that's a dude!
Posted 02 July 2019 - 19:14
Posted 02 July 2019 - 23:27
that's a dude!
Posted 03 July 2019 - 00:03
Posted 03 July 2019 - 13:56
Αφήστε ρε τα πικατσου και τα τσαρμαντερ και τα τσιγκλιπουφ εδώ ο Πλεύρης γύρισε αντικατασκοπικό θρίλερ μέσα στο άντρο των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών! Από τα μεγαλύτερα έπη της νέας ελληνικής ιστορίας θεωρώ άνετα...
Posted 03 July 2019 - 16:52
Εχω πεθάνει στα γέλια με το βίντεο αυτό, και τα ίντερνετς έχουν ήδη γεμίσει παρωδίες και κλαίω από τα γέλια.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 04 July 2019 - 08:28
Λιοπυρι.....
Youtube Video
να ξερεις εκει ηθελα να παει αλυσιδωτα .αν και πιστευα ομως οτι δεν θα το ποιασει κανεις να το παει εκει ,τελικα διαψευστικα!!!
Posted 04 July 2019 - 09:05
Αφήστε ρε τα πικατσου και τα τσαρμαντερ και τα τσιγκλιπουφ εδώ ο Πλεύρης γύρισε αντικατασκοπικό θρίλερ μέσα στο άντρο των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών! Από τα μεγαλύτερα έπη της νέας ελληνικής ιστορίας θεωρώ άνετα...
Youtube Video
σαν τον πλευρη ειμαι και εγω μπροστα στο ψυγειο μου 3 η ωρα το πρωι μην και με παρει χαμπαρι η γυναικα!!!!!
παντως περα απο την πλακα οι τυποι εχουν ξεφυγει..δεν ξερω τι θα βγαλει η καλπη την κυριακη(αν και εχω μια υπονοια οτι θα τρεχουμε και 15αυγουστο παλι)αλλα πραγματικα θελω να φανε γερο χαστουκι η της ΝΔ γιατι τον πηραν ψηλα τον αμανε και νομιζουν οτι η κοινωνια τους αγαπαει και δεν εχουν καταλαβει οτι στην πρωτη περικοπη η στο πρωτο στραβοπατιμα θα ξαναγεμιζουν η δρομοιμε κοσμο και ποριες..
το δε γελιο το μεγαλο θα ερθει οταν θα σκασουν μυτη τα πρωτα ματ για να μοιρασουν ξυλο που μονο ως δεξια κυβερνηση μοιραζαν...εκει θα καει παλι το κεντρο.
επισης τι φαση με τις 2 συνεντευξεις τσιπρα/κουλη!
στον μεν τσιπρα η σια με τον παπαχελα μου εκανε τεραστια εντυπωση η ανεδια τους το οτι δεν εκαναν καν προσπαθεια να κρυψουν τους μορφασμους τους και ας μου εξηγησει καποιος γιατι τον ελεγαν ''κυριε προεδρε'' και οχι κυριε πρωθυπουργε''?
καθε ερωτηση ηταν απολογητικου χαρακτηρα προσπαθωντας να τον κανουν να φανει οτι σε ολα εκανε λαθος
ερωτησης τυπου ¨γιατι κανατε διακοπες με σκαφος της πλουσιας ταδε¨
ουτε μια ερωτηση για το προγραμμα του για την επομενη μερα
και στα κρισιμα ερωτηματα για μακεδονικο και ελληνοτουρκικο το πηγε μονος του λεγοντας ¨μα δεν μου κανετε αυτες τις ερωτησεις?απορω?"
απο την αλλη εχτες ο κουλης(αφου ειπε το καταπληκτικο ''χαιρομαι που μου κανετε αυτην την ερωτηση αν και δεν την περιμενα εχω ενα προχειρο διαγραμα εδω )
σε μια συνεντευξη με προκαθορισμενες ερωτησεις(εκανε μπαμ)
ιδρωνε-ξειδρωνε το εριξαν στα κλιματιστικα οτι ηταν κλειστα (ελεος μονο αυτος ιδρωνε)μετα στο οτι ειχε ενα προβλημα υγειας(τι ιδιο προβλημα που ειχε και ο πλευρης μαλλον)και στο τελος την εκανε.
εχωντας πει οτι δεν θα κοψει επιδομα στο τελος του χρονου αν ο στοχος τον επενδυσεων φτασει στο 4% απο το 1,9.αλλα σε ερωτηση αν θα εγγυηθει το 4% απαντησε κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για επενδυσεις
οτι θα δωσει 13 συνταξη αν εχουμε αναπτυξη 4% που δεν εχει καμια αλλη χωρα μεχρι στιγμης.
και αυτο που θα μεινει στην ιστορια
σε ερωτηση για το αν ο εργοδοτης εκμεταλευτει τον εργαζομενο σχετικα με την 7ημερη εργασια....
απαντησε΄΄αν δεν ηταν ευχαριστημενοι οι εργαζομενοι δεν θα υπεγραφαν με τον εργοδοτη την συμβαση εργασιας"....
ο τυπος δεν εχει δουλεψει ουτε 2 λεπτα στην ζωη του και δεν εχει επαφη με το τι γινεται στην αγορα εργασιας την τελευταια 10ετια