Παιδιά να κάνουμε τίποτα φιλοσοφικούς περιπάτους στην Βαρβάκειο, εκεί ανάμεσα στα κρεατικά, να συνδυάσω τα ψώνια μου, για να μην μου λένε ότι είμαι και άχρηστος, να τα λέτε και εσείς!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2019 - 23:15
inb4 pc_magas έκλεισε το επόμενο μίτινγκ.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2019 - 23:30
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 00:25
Το καρότο επίσης τρίφτηκε! Η συμμετοχή μου σε αυτό το μαγειρειό ήταν καθοριστικής σημασίας!
Όπως είχε πει και ο mormengil σε άσχετη κουβέντα ...
"Το καρότο παίζει πολύ!" est 20XX
Α, επίσης διάλεξα και τις ντομάτες, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τρία λεπτά ανηλεούς πασπατέματος για να βρεθεί η ζουμερή ντομάτα ανάμεσα στα κόκκινο πετράδια που ήταν όλες οι υπόλοιπες.
Καλά μην μιλήσω και για τους αξιοθαύμαστους στρατηγικούς ελιγμούς στα ταμεία του σουπερ μαρκετ που οδήγησε σε γρήγορη έξοδο/αποχώρηση.
Ρε προσφέρωωωω αλλά που, ασυδοσία και οδυρμός!
Λοιπόνν για να βουλώσεις στόματα καλό είναι να τις κάνεις ΜΟΥΣΑΚΑ από τα λίγαα φαγητά που ένας άντρας έχει τα κότσια και τα καρύδια να το κάνει.
Ο μουσακάς και το ορτιδήποτε στα κάρβουνα (όπς καιτο τσατζίκι) είναι η πεμτουσία του ανδρικού μαγειρέματος!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φάει παρόλα αυτά ΔΕΝ είμαι πρόθυμος να φάς πατσά.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 00:47
Κατάλαβες Hazuki; Αυτός θα τον φάει, αλλά δεν είναι πρόθυμος να αφήσει και για σένα.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 00:52
Σήμερα στο σχολείο μάθαμε ότι ο μουσακάς θέλει καρύδια, ξεχάστε τη φάση πατάτα μελιτζάνα κιμάς αυτά είναι ξεπερασμένα και ότι ο πι σι μάγκας νοιάζεται τόσο για τον Hazuki που θα τον προφυλάξει από το να φάει πατσά
edit: Υπάρχει και η εξήγηση Kamui πιο πάνω αλλά εγώ πιστεύω ότι ο πισι το είπε καλοπροαίρετα για το καλό του αντμιν και όχι γιατί ήθελε να τα φάει αυτός όλα...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 01:53
Τελειώσαμε με το σχολείο, δώσαμε τελευταίο μάθημα σήμερα. Το καλοκαιράκι ξεκινάει επιτέλους, ευτυχώς που είμαι και μαθητής ακόμα, γιατί τρεις μήνες *ελεύθερους* τους ήθελα. Παρόλαυτά, ήδη ανυπομονώ για τη νέα σχολική χρονιά. Εν τω μεταξύ, βιάζομαι, θέλω επιτέλους να μπω πανεπιστήμιο, να φάω χώμα και να δουλέψω σοβαρά για να κάνω αυτό που γουστάρω εδώ και τόσα χρόνια (προγραμματισμό~).
Μουσακάς πάντα με κιμά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 06 Ιούνιος 2019 - 01:54
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 02:37
Σήμερα στο σχολείο μάθαμε ότι ο μουσακάς θέλει καρύδια, ξεχάστε τη φάση πατάτα μελιτζάνα κιμάς αυτά είναι ξεπερασμένα και ότι ο πι σι μάγκας νοιάζεται τόσο για τον Hazuki που θα τον προφυλάξει από το να φάει πατσά
![]()
![]()
edit: Υπάρχει και η εξήγηση Kamui πιο πάνω αλλά εγώ πιστεύω ότι ο πισι το είπε καλοπροαίρετα για το καλό του αντμιν και όχι γιατί ήθελε να τα φάει αυτός όλα...
Εννοούσα να ΜΗΝ φάω πατσά δεν μου αρέσει ΜΟΥΣΑΚΑΣ ftw. Ακόμη ανακοινώνω το νέο μου μαγειρικό projject για τον Αύγουστο. ΤΣΑΤΖΙΚΙ και πατάτες WEDGES!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 02:38
Τελειώσαμε με το σχολείο, δώσαμε τελευταίο μάθημα σήμερα. Το καλοκαιράκι ξεκινάει επιτέλους, ευτυχώς που είμαι και μαθητής ακόμα, γιατί τρεις μήνες *ελεύθερους* τους ήθελα. Παρόλαυτά, ήδη ανυπομονώ για τη νέα σχολική χρονιά. Εν τω μεταξύ, βιάζομαι, θέλω επιτέλους να μπω πανεπιστήμιο, να φάω χώμα και να δουλέψω σοβαρά για να κάνω αυτό που γουστάρω εδώ και τόσα χρόνια (προγραμματισμό~).
Μπορείς να αρχίσεις από τώρα!!! Λ´ιγη php και xampp θες.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 03:35
To Σιγμα στο τζατζικι πως προκειπτει?? Προσδιδει καποια ιδιοτητα?? Πχ το κανει πιο μαγκικο οπως κατι χωριατες που σφυρανε στις παιδουλες που τυχαια περνανε απο τη πλατεια του χωριου ??
Τι Τσσσσσσατζικι εισαι συ μανα μου!
Εδιτ : Γιατι να βαλεις καροτο στον κιμα ???? Μα τι σας μαθαινω τοσο καιρο ??? Ημαρτον!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aeron: 06 Ιούνιος 2019 - 03:37
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 04:38
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 08:23
Μουσακάς πάντα με κιμά
Διαβάζω τέτοια ποστ και θυμάμαι πώς ήμουν μαθήτρια κι εγώ κάποτε χαχχα..και το κυριότερο αναρωτιέμαι πως "κατέληξα" έτσι...
Τον σιχαίνομαι τον μουσακά...ειδικά ο συνδυασμός κολοκυθιού και μελιτζάνας μπορεί να με στείλει.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 12:25
Εδιτ : Γιατι να βαλεις καροτο στον κιμα ???? Μα τι σας μαθαινω τοσο καιρο ??? Ημαρτον!
Η κόκκινη σάλτσα με λίγο καροτάκι τριμμένο μέσα είναι ταμαμ. Και δεδομένου ότι δεν μπορώ να φάω σκέτα τα λαχανικά, με κάποιο τρόπο πρέπει να τα ενσωματώσω στη διατροφή μου για να μην πεθάνω από σκορβούτο κυρία μου!
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 12:39
Μπορείς να αρχίσεις από τώρα!!! Λ´ιγη php και xampp θες.
Τα cool kids πλέον παίζουν με nodejs και python, καλύτερα να ασχοληθεί με nodejs που μπορείς να στήσεις και services χωρίς την ανάγκη κάποιου http server.
Αν δεν θέλεις web stuff τότε υπάρχει η αιώνια Java (android κλπ) kai .net φυσικά.
To Σιγμα στο τζατζικι πως προκειπτει?? Προσδιδει καποια ιδιοτητα?? Πχ το κανει πιο μαγκικο οπως κατι χωριατες που σφυρανε στις παιδουλες που τυχαια περνανε απο τη πλατεια του χωριου ??
Τι Τσσσσσσατζικι εισαι συ μανα μου!
Σατζίκι, παίζει κι έτσι!
Διαβάζω τέτοια ποστ και θυμάμαι πώς ήμουν μαθήτρια κι εγώ κάποτε χαχχα..και το κυριότερο αναρωτιέμαι πως "κατέληξα" έτσι...
Τον σιχαίνομαι τον μουσακά...ειδικά ο συνδυασμός κολοκυθιού και μελιτζάνας μπορεί να με στείλει.
Που κατέληξες; Φίλος τελείωσες το βιολογικό στα Γιάννενα και τώρα είναι deginer σε εργαστήριο για μακέτες! #λαιφιζατζερνι~σικ!
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 12:57
Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε φάση python γιατί είναι μια θεμελιώδης γλώσσα ή C++, μιας και αυτή χρησιμοποιείται από game engines. Θα δούμε ωστόσο, ίσως μια Java να κάνει τη δουλειά.Τα cool kids πλέον παίζουν με nodejs και python, καλύτερα να ασχοληθεί με nodejs που μπορείς να στήσεις και services χωρίς την ανάγκη κάποιου http server.
Αν δεν θέλεις web stuff τότε υπάρχει η αιώνια Java (android κλπ) kai .net φυσικά.
that's a dude!