Btw η Kobayashi-san (小林さん) είναι Python Software Engineer. Εννοώ από το "Kobayashisan no maid dragon" την Kobayashi.
Συγγεκριμένο σημείο: https://www.youtube.com/watch?v=KjuHpk14pLE
Edited by pc_magas, 07 June 2019 - 00:23.
Posted 07 June 2019 - 00:12
Btw η Kobayashi-san (小林さん) είναι Python Software Engineer. Εννοώ από το "Kobayashisan no maid dragon" την Kobayashi.
Συγγεκριμένο σημείο: https://www.youtube.com/watch?v=KjuHpk14pLE
Edited by pc_magas, 07 June 2019 - 00:23.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 07 June 2019 - 00:57
Αν δεν έχετε δει τη μινι σίριζ Chernobyl να τη δείτε ασαπ. Πολύ καλή και δε το περίμενα.
Προσωπικά έχω μια μικρή ψυχωσούλα με το τόπικ, καθότι διαβάζω και βλέπω πράγματα για αυτό από 2000 που άρχισα να έχω σταθερή παρουσία στα ιντερνετς. Η σειρά παίρνει κάποια liberties αλλά είναι εκπληκτικά accurate και η εξήγηση των αιτιών του ατυχήματος ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλή, δεδομένης της κολοσσιαίας περιπλοκότητας του.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 07 June 2019 - 02:01
Εγώ θέλω να ασχοληθώ ξεκάθαρα με development παιχνιδιών, αν και δεν με χαλάει καθόλου η δημιουργία services και γενικότερα tasks. Θέλω να ξέρω να φτιάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα κάνει αυτό που θα του ζητήσω. Έχει μια μαγεία αυτό.
Θα χαρεις πολύ να μάθεις οτι αυτό το κάνουν όοοολες οι γλώσσες.
Αυτό που αλλάζει, χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομερειες, ειναι το επιπεδο επεξηγησης (πολλή ή λιγη λεπτομερεια) και το ειδος της εξειδικευσης. Αλλά σε όλα λες σε ενα μηχανημα τι να κανει. Ειναι ομως ενας ωραιος κοσμος και αφου μαθεις την πρωτη καλά μετά μπορεις να εξερευνησεις πολλά πραγματα, μη βιαστεις να διαλεξεις.
Αν όμως θες ντε και σωνει να το κανεις πολύ προσανατολισμενα, μπες στα site των αγαπημενων σου εταιρειων videogames και δες στις αγγελείες για developpers τι γλώσσες ζητάνε
Το freecodecamp.org το αγαπω γιατι βοηθας φιλανθρωπιες μαθαινοντας και το codecademy γιατι μαθαινεις κυριως παιζοντας αλλα υπαρχουν και πολλά άλλα ακομα. το σημαντικο ειναι να αρχισεις μετά θα βρεις το δρομο σου.
Posted 07 June 2019 - 11:15
Που κατέληξες; Φίλος τελείωσες το βιολογικό στα Γιάννενα και τώρα είναι deginer σε εργαστήριο για μακέτες! #λαιφιζατζερνι~σικ!
Λοιπόν, οταν ήμουν 17 χρονών έλεγα δε μπορώ να δουλέψω σε γραφείο θέλω να κάνω κάτι πιο δημιουργικό...η διπλανή μου ονειρευόταν δουλειά γραφείου.. εκείνη λοιπόν έγινε κοινωνική λειτουργός και εγώ μετά από χρόνια προσπαθειών ανεύρεσης εργασίας, βρέθηκα σε μια χώρα που βρέχει συνέχεια σ ενα cubicle να κάνω τη δουλεία του Τσάντλερ ένα πράμα...Οπότε και πήρα μια ωραιότατη άδεια χωρίς αποδοχές και είμαι στο Τόκυο μήπως και ξελαμπικάρει το μυαλό...
***σορυ αλλά δε ξέρω πως απαντάω ταυτόχρονα σε δύο πόστ ***
περί μουσακά..σιχαίνομαι τη μελιτζάνα και όταν μου τα σκάει και το κολοκυθάκι από πάνω δε παλεύεται..
Posted 07 June 2019 - 14:22
Οπότε και πήρα μια ωραιότατη άδεια χωρίς αποδοχές και είμαι στο Τόκυο μήπως και ξελαμπικάρει το μυαλό...
Και γιατί δεν διώκεις τη δημιουργική εργασία;
Ι GNU/L I N U X
Posted 07 June 2019 - 15:28
Και γιατί δεν διώκεις τη δημιουργική εργασία;
Δεν έχω ιδέα τι θέλω να κάνω....
Posted 07 June 2019 - 16:19
ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ C, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C!
Posted 07 June 2019 - 19:47
Λοιπόν, οταν ήμουν 17 χρονών έλεγα δε μπορώ να δουλέψω σε γραφείο θέλω να κάνω κάτι πιο δημιουργικό...η διπλανή μου ονειρευόταν δουλειά γραφείου.. εκείνη λοιπόν έγινε κοινωνική λειτουργός και εγώ μετά από χρόνια προσπαθειών ανεύρεσης εργασίας, βρέθηκα σε μια χώρα που βρέχει συνέχεια σ ενα cubicle να κάνω τη δουλεία του Τσάντλερ ένα πράμα...Οπότε και πήρα μια ωραιότατη άδεια χωρίς αποδοχές και είμαι στο Τόκυο μήπως και ξελαμπικάρει το μυαλό...
Αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, εργάζεσαι σε κάποια άλλη πόλη της Ιαπωνίας και απλά πήρες άδεια για να επισκεφθείς το Τόκυο ή εργάζεσαι εκτός Ιαπωνίας και πήγες διακοπές στο Τόκυο;
Εγώ από την άλλη είχα ένα όνειρο να καταφέρω κάποτε, έστω και βραχυχρόνια, να εργαστώ στην Ιαπωνία. Τώρα πλέον έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Δε θα ήθελα ποτέ να εργαστώ στην Ιαπωνία. Έτυχε να δουλέψω με Ιάπωνες πελάτες και πολύ απλά τα άτομα είναι πραγματικά ανυπόφορα στη δουλειά τους. Θα σου βγάλουν το λάδι. Οι απαιτήσεις τους είναι out of this world.
Posted 07 June 2019 - 19:57
Αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, εργάζεσαι σε κάποια άλλη πόλη της Ιαπωνίας και απλά πήρες άδεια για να επισκεφθείς το Τόκυο ή εργάζεσαι εκτός Ιαπωνίας και πήγες διακοπές στο Τόκυο;
Εγώ από την άλλη είχα ένα όνειρο να καταφέρω κάποτε, έστω και βραχυχρόνια, να εργαστώ στην Ιαπωνία. Τώρα πλέον έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Δε θα ήθελα ποτέ να εργαστώ στην Ιαπωνία. Έτυχε να δουλέψω με Ιάπωνες πελάτες και πολύ απλά τα άτομα είναι πραγματικά ανυπόφορα στη δουλειά τους. Θα σου βγάλουν το λάδι. Οι απαιτήσεις τους είναι out of this world.
Ποιος ήταν ο τομέας εργασίας Ανάπτυξη Λογισμικού; γραφιστική;
Ι GNU/L I N U X
Posted 07 June 2019 - 20:24
Γλωσσική τοπικοποίηση
Posted 07 June 2019 - 20:52
ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ C, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C!
Συγχαρητήρια! Είναι φρικτό!
***σορυ αλλά δε ξέρω πως απαντάω ταυτόχρονα σε δύο πόστ ***
περί μουσακά..σιχαίνομαι τη μελιτζάνα και όταν μου τα σκάει και το κολοκυθάκι από πάνω δε παλεύεται..
Και πως την βγάζεις εκεί πέρα; Part time κάπου ή απλά τρως από τις οικονομίες;
Posted 07 June 2019 - 21:07
Γλωσσική τοπικοποίηση
Δηλαδή μεταφράσεις και localazation σωστά;
Ι GNU/L I N U X
Posted 07 June 2019 - 21:25
Δηλαδή μεταφράσεις και localazation σωστά;
Ναι, localization industry.
Posted 07 June 2019 - 22:27
Posted 08 June 2019 - 03:52
Στην Ευρώπη δούλευα και εκεί θα ξαναγυρίσω. Απλά ήθελα να ζήσω στην Ιαπωνια και η φάση ήταν ή τώρα ή ποτέ. Θέλω να μείνω παραπάνω αλλά δυστυχώς έχω υποχρεώσεις.
Πρός το παρόν δε δουλεύω εδώ αλλά έχω κάποιες συνεντεύξεις για εκμάθηση αγγλικών και θα πάω για την εμπερία πιο πολύ.
Δε ξέρω αν θα ήθελα να ζήσω και να δουλέψω στην Ιαπωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι δεν υφίσταται το work/life balance. Επίσης αν δε μιλάς καλά Ιαπωνικά επιπέδου Ν2 είναι πολύ δύσκολο να βρείς μια "καλή" δουλεία, εκτός αν είσαι ΙΤ (που ίσως να μη χρειάζεται Ν2 αλλά ετοιμάσου το be excluded). Οι περισσότεροι μαθητές κάνουν part time σε κονμπινι, κουζίνα και καθαριότητα. Οι native English speakers, μπορούν άνετα να βρούν δουλειά ως δάσκαλοi Αγγλικών αλλά πλέον οι μισθοί έχουν πέσει αρκετά.