Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88411 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 March 2019 - 22:07

Συμφωνώ σε αυτό, εγώ δεν σοβαρολογούσα σε αυτά που πρωτοείπα. Απλά έγραφα καλαμπουρίστικα.

Συγγνώμη αν ήμουν λίγο έντονη αλλά με τρίγκαρες ~χαχαχα~

Για να είμαι ειλικρινής εγώ πραγματικά πίστευα ότι εδώ στην Ελλάδα είχαμε μέσα σε όλα τα κακά και τα στραβά μας μια ανθρωπιστική ας πούμε νοοτροπία λόγω των δεινών που έχουμε περάσει κλπ κλπ όμως έγιναν όσα έγιναν με το Ζακ, είδα την αντίδραση της κοινωνίας και σπάσανε όλα τα τζάμια μια και καλή. Τη μέρα που σα χώρα κάναμε debate για το αν έπρεπε να λυντσαριστεί ένας άνθρωπος, νομίζω χάσαμε συλλογικά λίγο ψυχή. Τέσπα αυτά σκέφτομαι και μετά ακούω για ζεστασιές και τα βλέπω όλα κόκκινα, δεν είχα σκοπό να σου την πέσω :P

Πι σι μάγκα, I am cutting you off γιατί μας έχεις κάνει το μυαλό πουρέ.

ΜΙΑ ερώτηση - προβληματισμό - ανησυχία την ημέρα. Τόσα απανωτά χτυπήματα δεν τα αντέχει κανείς και πόσο μάλλον η δόλια η μαύρη τρύπα. Δείξε λίγο έλεος άνθρωπέ μου!

xbJ3b2w.jpeg

#88412 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 March 2019 - 22:27

Λέτε η Ελλάδα να μην απελευθερώθηκε ολοκληρωτικά το 1821;

Λέτε οι άραβες να μην είναι όλοι κλέφτες;

Λέτε να υπάρχει διαπλοκή μεταξύ ΕΡΤ και ΣΥΡΙΖΑ;

Εσύ mono τα είχες σκεφτεί όλα αυτά;

O6rrvsU.jpg

#88413 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 March 2019 - 22:58

Ακόμη δε σήμερα στην ΕΡΤ άκουσα ότι λίγως η πολύ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χρωστάνε τις μιχαλούς και είναι υπό εξέταση απο ειδικό εισαγγελέα or something. Το μυστήριο είναι ότι δεν είναι στην Σέντρα Σύριζα και ΚΚΕ λόγο ότι η εισαγγελέια απεφάνθει ότι τα χρέη αυτών είναι εξυπηρετούμενα. Μμμ δεν ξέρω το βλέπω ΠΑΡΑ πολύ καχύποπτα το να είναι στην σέντρα μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τα άλλα να την βγάζουν λάδι. Υποπτεύομαι πολιτικό παιχνίδι εν όψει εκλογών.

Eίναι αστείο γιατί αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κάναν τα χρέη μεταπήδησαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τη σκαπουλάρουν. Και οι περισσότεροι ξεκινήσαν απο το πρώτο μεγάλο σχολείο, το ΚΚΕ.

Συγγνώμη αν ήμουν λίγο έντονη αλλά με τρίγκαρες ~χαχαχα~

Για να είμαι ειλικρινής εγώ πραγματικά πίστευα ότι εδώ στην Ελλάδα είχαμε μέσα σε όλα τα κακά και τα στραβά μας μια ανθρωπιστική ας πούμε νοοτροπία λόγω των δεινών που έχουμε περάσει κλπ κλπ όμως έγιναν όσα έγιναν με το Ζακ, είδα την αντίδραση της κοινωνίας και σπάσανε όλα τα τζάμια μια και καλή. Τη μέρα που σα χώρα κάναμε debate για το αν έπρεπε να λυντσαριστεί ένας άνθρωπος, νομίζω χάσαμε συλλογικά λίγο ψυχή. Τέσπα αυτά σκέφτομαι και μετά ακούω για ζεστασιές και τα βλέπω όλα κόκκινα, δεν είχα σκοπό να σου την πέσω :P

Πι σι μάγκα, I am cutting you off γιατί μας έχεις κάνει το μυαλό πουρέ.

ΜΙΑ ερώτηση - προβληματισμό - ανησυχία την ημέρα. Τόσα απανωτά χτυπήματα δεν τα αντέχει κανείς και πόσο μάλλον η δόλια η μαύρη τρύπα. Δείξε λίγο έλεος άνθρωπέ μου!

Αυτό το ΣΚΑΙ πρέπει να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του σε πρόστιμα και ο Αλαφούζος να πεταχτεί έξω απο τα ΜΜΕ (και τον ΠΑΟ). Ακομα και οι ιδιοι οι Νεοδημοκράτες αηδιάζουνε.

#88414 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 March 2019 - 23:17

Eίναι αστείο γιατί αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κάναν τα χρέη μεταπήδησαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τη σκαπουλάρουν. Και οι περισσότεροι ξεκινήσαν απο το πρώτο μεγάλο σχολείο, το ΚΚΕ.

Παραδόξως και ο Σύριζα δεν πάει πίσω γυναίκα υπουργού σε υπουργείο ενώ μια εξ αυτών λάμβανε την σύνταξη της νεκρής μάνας της επί 5ετίας. Από ότι βλέπω ΜΕΓΑΛΟ παιχνίδι παίζετε και η λάσπη είναι βαριά. Το καλό με την ισορία είναι ότι αντιλαμβάνομαι ότι πέφτουν οι μάσκες.

#88415 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 March 2019 - 23:17

Λέτε η Ελλάδα να μην απελευθερώθηκε ολοκληρωτικά το 1821;

Λέτε οι άραβες να μην είναι όλοι κλέφτες;

Λέτε να υπάρχει διαπλοκή μεταξύ ΕΡΤ και ΣΥΡΙΖΑ;

Εσύ mono τα είχες σκεφτεί όλα αυτά;

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Δεν ήταν στο top 20 της εβδομάδας, όχι.

xbJ3b2w.jpeg

#88416 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 March 2019 - 23:54

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Δεν ήταν στο top 20 της εβδομάδας, όχι.

Γι αυτό έχετε την μεγαλύτερη ψωνάρα του γαλαξία, εμένα, εδω μέσα ;) να σας στροφάρει τον εγγέφαλο. Βέβαια εάν υπέρθερμένετε λόγο υψηλών στροφών, τότε δεν φταίω εγώ αλλα εσύς που δεν πήρατε εκαρκής ποσότητα WD40. Εξάλου όλα φτιαχνονται με duct tape και WD40.

Edited by pc_magas, 29 March 2019 - 23:56.

#88417 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 March 2019 - 23:56

Μιας και ανοίξατε το θέμα περί ελληνικής κουλτούρας και ειδικά περι ελληνικής ζεστασιάς, νομίζω τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Για αυτό θα κάνω μια εικαστική παρέμβαση

Spoiler:

phmava.php

#88418 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 March 2019 - 02:43

Μιας και ανοίξατε το θέμα περί ελληνικής κουλτούρας και ειδικά περι ελληνικής ζεστασιάς, νομίζω τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Για αυτό θα κάνω μια εικαστική παρέμβαση

Spoiler:

Ολα τα λεφτά είναι τα bloopers στο τέλος, ιδίως εκεί που του αλλάζει τη φανέλα στο κρεβάτι. Και μια από τις πρωταγωνίστριες τρώει κανονικό χαστούκι! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως η μάνα παίζει στο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

#88419 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 March 2019 - 12:50

Ουάου, κουνηθήκαμε για τα καλά, όμως!

(Για όσους δεν μένουν Αθήνα, ,μόλις έγινε ένας ωραίος σεισμός από αυτούς που σε πάνε κούνια μπέλα για μπόλικη ώρα)

xbJ3b2w.jpeg

#88420 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 30 March 2019 - 14:59

(Για όσους δεν μένουν Αθήνα, ,μόλις έγινε ένας ωραίος σεισμός από αυτούς που σε πάνε κούνια μπέλα για μπόλικη ώρα)

Τι να πω και εγώ που κοιμόμουν όταν συνέβη και νόμιζα ότι ο μικρός μου αδελφός μου κουνούσε το κρεβάτι?

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88421 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 March 2019 - 15:55

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα.

O6rrvsU.jpg

#88422 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 March 2019 - 16:56

Δεν κατάλαβα τίποτα.

#88423 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 March 2019 - 17:10

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα.

Δεν κατάλαβα τίποτα.

Εσείς οι δύο έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε :angell: :angelr:

xbJ3b2w.jpeg

#88424 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 March 2019 - 17:47

Εσείς οι δύο έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε :angell: :angelr:

Γι αυτό μας λατρεύεις και τους 2!!!! #a1_pswnara_pc_magas

Edited by pc_magas, 30 March 2019 - 17:54.

#88425 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 30 March 2019 - 21:42

Ελα ρε αλήθεια; ολοι καλα ή ειχε τιποτα ζημειες φάση;

(Αν και νομιζω οτι μετά τη Ρικομέξ, ότι έπεσε, έπεσε)

stasou%2520mygdala.jpg