Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#87826 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2018 - 13:27

και εγω οταν παω 40 ακομα παιχνιδια θα παιζω και θα βλεπω anime

i am 36 and guess what...im still doing it!!!

#87827 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2018 - 14:31

και εγω οταν παω 40 ακομα παιχνιδια θα παιζω και θα βλεπω anime

Αχ μπράβο μακάρι να φτάσω σαν και εσάς, να μαζευόμαστε στο Καφενέ και να συζητάμε για anime καθώς παίζουμε MtG. (Για φαντάσου 3 παπούδες να παίζουν MtG σε παραδοσιακό καφενείο και να ανταλλάσουν Manga)

#87828 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2018 - 17:13

καποιοι δεν εχουν δουλεια ουτε λεφτα και εχουν καταθλιψη...αλλοι εχουν δουλεια και λεφτα και καταθλιψη...χχχμμμμμμμμμμμ something is missing :smokingg:

aaaa.jpg

ezgif.com-resize.gif

#87829 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2018 - 17:23

aaaa.jpg

Κάτι μου λέει ότι η κυρία έχει κάνει επίσκεψη σε πλαστικο χειρούργο.

Αλλά όμως βάση λεγομένων, πέρα από την offtopic πλάκα, εαν το δούμε από την άποψη ότι άνδρας-γυναίκα είναι τα 2 μισά που πρέπει να ενωθούν ε ναι μια σύζηγος που να σε αγαπάει και να την αγαπάς είναι ότι πρέπει για καταπολέμιση της κατάθλιψης, ειδικά εαν σου διαγείρει το moe factor.

(Ούτως η άλλως εμείς οι otaku θέλουμε την φρονίτδα και την αγάπη κατα βάθος γι αυτό έχουμε waifus σαν υποκατάστατο)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 07 Νοέμβριος 2018 - 17:25

#87830 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2018 - 23:37

Ήμουν πολύ πιεσμένη για κάποιο διάστημα και έλεγα σε μια συνάδελφο "η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας είναι όταν γυρνάω το Σάββατο απόγευμα στον καναπέ μου βλέπω άνιμε και τρώω παγωτό" και μου απαντάει, πόσο χρονών είσαι 12?

pic.jpg

#87831 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 00:15

Ήμουν πολύ πιεσμένη για κάποιο διάστημα και έλεγα σε μια συνάδελφο "η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας είναι όταν γυρνάω το Σάββατο απόγευμα στον καναπέ μου βλέπω άνιμε και τρώω παγωτό" και μου απαντάει, πόσο χρονών είσαι 12?

Όχι αλλά να της απαντούσες οι otaku δεν γνωρίζουν τα όρια της ηληκίας.

Btw εγώ έχω τοκουσούρι να έβαζα anime wallpapers στο PC της εργασίας.

#87832 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 00:30

[quote name="pc_magas" post="692791" timestamp="1541628906"]Όχι αλλά να της απαντούσες οι otaku δεν γνωρίζουν τα όρια της ηληκίας.

Απλά γέλασα, δε νομίζω οτι θα καταλαβαινε ούτως η άλλως.

Στη δουλειά έχω ένα κουκλάκι Digimon κερδισμενο από vending machine/ δαγκάνα στο Τόκυο. Θυμάμαι στην τρίτη προσπάθεια ανοίγει η υπάλληλος το vending machine και βάζει το κουκλάκι ακριβώς κάτω από τη δαγκάνα και κάπως έτσι το πιάσαμε.

pic.jpg

#87833 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 03:28

Καλο το παγωτο και το anime.
Αρκει να μη σπαει η ζυγαρια οταν ανεβαινεις πανω.
Και εμενα μαρεσουν τα pc games, αλλα θα με αφησουν καμπουρη και αγυμναστο για ολη μου τη ζωη.
Balance bitches. Try to maintain balance...

ezgif.com-resize.gif

#87834 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 10:38

εγω εχω το επικο: ''ποτε θα μεγαλωσεις θεε μου?" απο την γυναικα μου..
και παντα περνει την ιδια απαντηση....-ποτε!!!

το θεμα ειναι να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν!αν την βρισκεις με Games και Anime καλως.αν την βρισκεις με ψωνια,extreme sports,χορους,πολεμικες τεχνες η οτι αλλο σε κανει να αδειασεις το κεφαλι σου απο την καθημερινοτητα παλι καλως...

ποτε μου δεν καταλαβα γιατι τα hobby και η δραστιριοτητες ενος ατομου πρεπει να καθοριζονται απο την ηλικια την οποια εχει εκεινη την στιγμη που καταπιανεται με κατι.δηλαδη οτι τι?...στα 70+ θα πρεπει να ασχολουμε με την πρεφα και την δηλωτη γιατι ετσι κανουν τα παππουδια στα καφενεια...sorry but...pass!!!!

#87835 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 16:37

https://www.animemaru.com/kurisu-makise-leads-initial-ballot-count-in-minnesota-congressional-race/

Απλώς ας σταθούμε σε αυτό.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87836 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 17:17

Σε τι ακριβώς;

#87837 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 17:27

Στο γεγονός ότι κάποιος έγραψε αυτό το άρθρο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87838 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 19:41

Προφανώς είναι ο ίδιος που γράφει και αυτά

#87839 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2018 - 19:46

Καλο το παγωτο και το anime.
Αρκει να μη σπαει η ζυγαρια οταν ανεβαινεις πανω.
Και εμενα μαρεσουν τα pc games, αλλα θα με αφησουν καμπουρη και αγυμναστο για ολη μου τη ζωη.
Balance bitches. Try to maintain balance...

Καλά από τη στιγμή που κάθεσαι και δουλευεις 8 ώρες και τρως καμία ώρα στο δρόμο κάθε μέρα για τι balance μιλάμε..παραπάνω απο τη μισή ζωή σου την τρως εκεί...και από την άλλη τι είναι ένα τρίωρο στον καναπέ τρώγοντας παγωτό και βλέποντας άνιμε μπροστά στην αιωνιότητα ?

pic.jpg

#87840 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2018 - 00:48

Καλά από τη στιγμή που κάθεσαι και δουλευεις 8 ώρες και τρως καμία ώρα στο δρόμο κάθε μέρα για τι balance μιλάμε..παραπάνω απο τη μισή ζωή σου την τρως εκεί...και από την άλλη τι είναι ένα τρίωρο στον καναπέ τρώγοντας παγωτό και βλέποντας άνιμε μπροστά στην αιωνιότητα ?

Εξάλλου τι καλύτερη θαλπορή το να βλέπεις γατοκόριτσα γεμάτα αγάπη και φροντίδα για τον gozujinsama τους. Και να λές για δες αυτές είναι γυναίκες τρυφερές που σε αγαπούν!!!

Αχ πλέον δεν υπάρχουν γυναίκες να σε αρπάξουν και να σε σφίξουν στην αγγαλία τους, να εκδηλώνουν αφιλτράριστα την αγαπη τους και τα συναισθσήματά τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 09 Νοέμβριος 2018 - 00:50