και εγω οταν παω 40 ακομα παιχνιδια θα παιζω και θα βλεπω anime
i am 36 and guess what...im still doing it!!!
Posted 07 November 2018 - 13:27
Posted 07 November 2018 - 14:31
Αχ μπράβο μακάρι να φτάσω σαν και εσάς, να μαζευόμαστε στο Καφενέ και να συζητάμε για anime καθώς παίζουμε MtG. (Για φαντάσου 3 παπούδες να παίζουν MtG σε παραδοσιακό καφενείο και να ανταλλάσουν Manga)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 07 November 2018 - 17:13
καποιοι δεν εχουν δουλεια ουτε λεφτα και εχουν καταθλιψη...αλλοι εχουν δουλεια και λεφτα και καταθλιψη...χχχμμμμμμμμμμμ something is missing
Posted 07 November 2018 - 17:23
Κάτι μου λέει ότι η κυρία έχει κάνει επίσκεψη σε πλαστικο χειρούργο.
Αλλά όμως βάση λεγομένων, πέρα από την offtopic πλάκα, εαν το δούμε από την άποψη ότι άνδρας-γυναίκα είναι τα 2 μισά που πρέπει να ενωθούν ε ναι μια σύζηγος που να σε αγαπάει και να την αγαπάς είναι ότι πρέπει για καταπολέμιση της κατάθλιψης, ειδικά εαν σου διαγείρει το moe factor.
(Ούτως η άλλως εμείς οι otaku θέλουμε την φρονίτδα και την αγάπη κατα βάθος γι αυτό έχουμε waifus σαν υποκατάστατο)
Edited by pc_magas, 07 November 2018 - 17:25.
Ι GNU/L I N U X
Posted 07 November 2018 - 23:37
Posted 08 November 2018 - 00:15
Ήμουν πολύ πιεσμένη για κάποιο διάστημα και έλεγα σε μια συνάδελφο "η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας είναι όταν γυρνάω το Σάββατο απόγευμα στον καναπέ μου βλέπω άνιμε και τρώω παγωτό" και μου απαντάει, πόσο χρονών είσαι 12?
Όχι αλλά να της απαντούσες οι otaku δεν γνωρίζουν τα όρια της ηληκίας.
Btw εγώ έχω τοκουσούρι να έβαζα anime wallpapers στο PC της εργασίας.
Ι GNU/L I N U X
Posted 08 November 2018 - 00:30
Posted 08 November 2018 - 03:28
Καλο το παγωτο και το anime.
Αρκει να μη σπαει η ζυγαρια οταν ανεβαινεις πανω.
Και εμενα μαρεσουν τα pc games, αλλα θα με αφησουν καμπουρη και αγυμναστο για ολη μου τη ζωη.
Balance bitches. Try to maintain balance...
Posted 08 November 2018 - 10:38
Ήμουν πολύ πιεσμένη για κάποιο διάστημα και έλεγα σε μια συνάδελφο "η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας είναι όταν γυρνάω το Σάββατο απόγευμα στον καναπέ μου βλέπω άνιμε και τρώω παγωτό" και μου απαντάει, πόσο χρονών είσαι 12?
εγω εχω το επικο: ''ποτε θα μεγαλωσεις θεε μου?" απο την γυναικα μου..
και παντα περνει την ιδια απαντηση....-ποτε!!!
το θεμα ειναι να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν!αν την βρισκεις με Games και Anime καλως.αν την βρισκεις με ψωνια,extreme sports,χορους,πολεμικες τεχνες η οτι αλλο σε κανει να αδειασεις το κεφαλι σου απο την καθημερινοτητα παλι καλως...
ποτε μου δεν καταλαβα γιατι τα hobby και η δραστιριοτητες ενος ατομου πρεπει να καθοριζονται απο την ηλικια την οποια εχει εκεινη την στιγμη που καταπιανεται με κατι.δηλαδη οτι τι?...στα 70+ θα πρεπει να ασχολουμε με την πρεφα και την δηλωτη γιατι ετσι κανουν τα παππουδια στα καφενεια...sorry but...pass!!!!
Posted 08 November 2018 - 16:37
that's a dude!
Posted 08 November 2018 - 17:17
Posted 08 November 2018 - 17:27
that's a dude!
Posted 08 November 2018 - 19:46
Καλο το παγωτο και το anime.
Αρκει να μη σπαει η ζυγαρια οταν ανεβαινεις πανω.
Και εμενα μαρεσουν τα pc games, αλλα θα με αφησουν καμπουρη και αγυμναστο για ολη μου τη ζωη.
Balance bitches. Try to maintain balance...
Posted 09 November 2018 - 00:48
Καλά από τη στιγμή που κάθεσαι και δουλευεις 8 ώρες και τρως καμία ώρα στο δρόμο κάθε μέρα για τι balance μιλάμε..παραπάνω απο τη μισή ζωή σου την τρως εκεί...και από την άλλη τι είναι ένα τρίωρο στον καναπέ τρώγοντας παγωτό και βλέποντας άνιμε μπροστά στην αιωνιότητα ?
Εξάλλου τι καλύτερη θαλπορή το να βλέπεις γατοκόριτσα γεμάτα αγάπη και φροντίδα για τον gozujinsama τους. Και να λές για δες αυτές είναι γυναίκες τρυφερές που σε αγαπούν!!!
Αχ πλέον δεν υπάρχουν γυναίκες να σε αρπάξουν και να σε σφίξουν στην αγγαλία τους, να εκδηλώνουν αφιλτράριστα την αγαπη τους και τα συναισθσήματά τους.
Edited by pc_magas, 09 November 2018 - 00:50.
Ι GNU/L I N U X