Εγώ ταυτίστηκα εκεί με το φαί πάντως. Στο σπίτι αν μπει κάτι φαγώσιμο πρέπει να καταναλωθεί ΑΜΕΣΑ!
Η γιαγια μου ελεγε οτι ειναι αμαρτια να πεταμε φαγητο.και εγω οτι λεει η γιαγια το εχω νομο στην ζωη μου!!!
Posted 04 October 2018 - 18:45
Εγώ ταυτίστηκα εκεί με το φαί πάντως. Στο σπίτι αν μπει κάτι φαγώσιμο πρέπει να καταναλωθεί ΑΜΕΣΑ!
Η γιαγια μου ελεγε οτι ειναι αμαρτια να πεταμε φαγητο.και εγω οτι λεει η γιαγια το εχω νομο στην ζωη μου!!!
Posted 04 October 2018 - 20:42
Άλλοι δεν μπορουν να ζήσουν χωρίς facebook εγω δεν ζω χωρίς stackoverflow!!!!!!
(φτιάχτηκε ASAP)
Πλέον έχω και ένα τσακ μπαμ online βιογραφικό να δει με μια ματιά άλλος τι κουμάσι είμαι.
Edited by pc_magas, 04 October 2018 - 20:55.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 October 2018 - 21:44
Το χει πάθει κανείς άλλος αυτό που χωρίζεις μετά από 9 χρόνια σχέσης και συνειδητοποιείς οτι έχεις ξεχάσει όλα τα social skills?
Edited by MoRmEnGiL, 04 October 2018 - 21:44.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 04 October 2018 - 22:35
Δεν το ήξερα πως πρέπει να χωρίσεις για να γίνει αυτό. Δηλαδή εγώ που δεν έχω έτσι κι αλλιώς, χωρίζω με τον εαυτό μου καθημερινά;
Posted 04 October 2018 - 22:55
Δεν το ήξερα πως πρέπει να χωρίσεις για να γίνει αυτό. Δηλαδή εγώ που δεν έχω έτσι κι αλλιώς, χωρίζω με τον εαυτό μου καθημερινά;
Μάλλον δεν ισχύει το ανάστροφο αλλα αντιθέτοσ υπόκειντε στην κατηγορία Homo Solus Nerdus.
Βέβαια η περιπτωσή μου είναι Homo Solus Nerdus στο υποείδος Linuxus Otakus.
Ι GNU/L I N U X
Posted 04 October 2018 - 23:19
Μάλλον δεν ισχύει το ανάστροφο αλλα αντιθέτοσ υπόκειντε στην κατηγορία Homo Solus Nerdus.
Βέβαια η περιπτωσή μου είναι Homo Solus Nerdus στο υποείδος Linuxus Otakus.
#είμαι ένα πατημένο λίνουξ λογισμικό.
Posted 04 October 2018 - 23:23
Άλλοι δεν μπορουν να ζήσουν χωρίς facebook εγω δεν ζω χωρίς stackoverflow!!!!!!
(φτιάχτηκε ASAP)
Πλέον έχω και ένα τσακ μπαμ online βιογραφικό να δει με μια ματιά άλλος τι κουμάσι είμαι.
Aν ο lead engineer ή κάτι παρομοιο ασχολειται με τιςς προσληψεις, ναι. Αλλιώς αν στοχευεις σε recruiter , ή ΗR καλυτερα το LinkedIn. Το stackoverflow χεσμενο το χουνε,
Το χει πάθει κανείς άλλος αυτό που χωρίζεις μετά από 9 χρόνια σχέσης και συνειδητοποιείς οτι έχεις ξεχάσει όλα τα social skills?
Νope. Οποιος το παθε αυτο μαλλον δεν ειχε ποτέ ιδιαιτερα σκιλζ. Απλώς αλλάζουν οι καταστασεις. Π.χ. άλλη ευκολία να βρεις φιλους και γκομενακια στη σχολή και αλλη σε ενα γραφειο με 10 λακαμαδες με τους οποιους εχεις τοση σχεση οση εχουν τα σέσκουλα με τον κοτσαδόρο.
Πάντως μια καλή φόρμουλα για σοσιαλ σκιλζ ειναι η εξής:
α) Ειλικρινεια, αλλά χωρις να λες μαλακιες που αν ησουν στη θεση το ακροατή θα σε καναν να αισθανεις αβολα. Όχι ασχημα, ΑΒΟΛΑ. Εχει διαφορά.
β) Ρωτα πραγματα που όντως σε ενδιαφέρουν. Και μετά σκασε και ακου. 1ον, το Small talk ειναι για τους χεστες. 2ον, όλοι γουστάρουν να μιλανε για την παρτη τους.
γ) Απεφυγε τα ταμπου στην αρχη. Αν α + β πανε καλα θα ρθει και αυτονων η ωρα.
δ) Εξασκηση. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.
ε) Χαλαρά. Ακομα και αυτοεκτιμηση να μην εχεις το (δ) φερνει αυτοπεποιθηση και οι περισσοτεροι δεν ξερουν τη διαφορά.
Και οπως ειπε και ο Billάρας ο Χίκς: "it's just a ride"
Posted 05 October 2018 - 01:14
Το χειροτερο ειναι να εχεις ειρωνικο χιουμορ...
Ολοι νομιζουν οτι δε τους συμπαθεις.
Τι μου λες τωρα, εγω δεν εχω περασει τους 4 μηνες...
Ολες θελω να τις σκοτωσω, και αυτες που δε θελω, θελουν να με σκοτωσουν αυτες.
Περιεργο πραμα η ζωη.
Posted 05 October 2018 - 11:40
Τι μου λες τωρα, εγω δεν εχω περασει τους 4 μηνες...
Ολες θελω να τις σκοτωσω, και αυτες που δε θελω, θελουν να με σκοτωσουν αυτες.
Περιεργο πραμα η ζωη.
εγώ δε θέλω να σε σκοτώσω
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 05 October 2018 - 15:00
HAhahah I can relate to that.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 05 October 2018 - 17:00
Αν πάντως, λέω ρε παιδί μου ααααν, σκοτώσετε κάποιον, εγώ είμαι εδώ με φιλικές τιμές, πελατάκια μου
Posted 05 October 2018 - 17:34
Aν ο lead engineer ή κάτι παρομοιο ασχολειται με τιςς προσληψεις, ναι. Αλλιώς αν στοχευεις σε recruiter , ή ΗR καλυτερα το LinkedIn. Το stackoverflow χεσμενο το χουνε,
Αλλά όταν μου έρχετε το boss και λέει " Φίλε έχω το X framework που ποτε δεν είδες και θέλω να μου λύσεις το Ψ πρόβλημα ΤΩΡΑ" να δεις πως το θες, μπορεί να έιναι άχρηστο για recruitment αλλά χρήσιμο για εμένα
Πλέον είναι για μέτα το κατσαβίδι μου και το antistress μπαλάκι μου + a way to keep whatever I learn from experience online απλά πρέπει να κάνεις σε side project reproduction το πρόβλημα.
Ακόιμη δε με βοηθάει στο να κατανοώ το πρόβλημα επειδή με βάζει σε θέση να μπορώ να το περιγράψω.
Αν πάντως, λέω ρε παιδί μου ααααν, σκοτώσετε κάποιον, εγώ είμαι εδώ με φιλικές τιμές, πελατάκια μου
Λέω καλύτερα να ασχοληθείς με κανα GDPR τώρα που είναι καιρός μέχρι να παλιώσει γιατί εαν παλιώσει θα αναλάβω εγώ με λύσεις εφάμιλες με το nick μου!!!!
Btw εάν ψήνεσε μπορούμε να συνεργασούμε για technolegal λύσεις 99% δικά μου 1% δικό σου από τα κέρδη. (Eίπαμε δίνω μαθήματα κακίας και εκμετάλευσης γιατί αρχίσει και παλιώνει)
Edited by pc_magas, 05 October 2018 - 18:13.
Ι GNU/L I N U X
Posted 05 October 2018 - 19:04
Δεν το συζητάω, τρέχω να ετοιμάσω τα συμβόλαια, τέτοια προσφορά πού θα την ξαναβρω!!!!
Posted 05 October 2018 - 20:04
Posted 05 October 2018 - 20:13
Ασχετο αλλα μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το x-men animated series σε torrent?με επιασε μια μαλακια και θελω να κατσω να τα δω ολα τα επ.
Ευχαριστω προκαταβολικα
Moυ αρέσει που το λες, λες και ειναι κάτι που δεν αλλάζει. Παει, εμεινες με αυτο τωρα ξερω γω.
Edited by Lord Leon, 06 October 2018 - 09:51.